Kuskohast Caspian Boarderi paroole saada teatud serveritele või kõigil üks ja sama parool? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sain ise ka umbes 45 minutit mängitud CB'd, muljed on väga head, battlefield nagu ta olema peab. Jeti kahjuks kätte ei saanud kuna selle spawni ei jäetud kunagi valveta aga mingisuguse kopteri sain küll kätte (juhitavus võrreldes BC2 kopteritega on teismoodi).
CB on palju etem kui metro ikka, möll käib igatpidi, nii maal kui õhus Nüüd õhtul on raske serveritesse sisse saada ainult ja isegi kui saab siis peale roundi võetakse server maha.
Homme võiks hunnik servereid juurde tulla ja ilma paroolita.
Teab keegi kohta kust saaks normaalse hinnaga digital copy preorderi teha, koht peaks lubama Moneybookersi makseviisi. Krediitkaart puudub ja SEB-s ei taha ka arvet sellepärast avada, et virtuaalset krediitkaarti teha.
Ise ostnud sealt Fifa 11, Fifa 12 ja minecrafti jamasi pole olnud. Kuigi facebooki lehel mõni kisab aga probleem saab lahendatud. Samamoodi Moneybookersit kasutand.
Teab keegi kohta kust saaks normaalse hinnaga digital copy preorderi teha, koht peaks lubama Moneybookersi makseviisi. Krediitkaart puudub ja SEB-s ei taha ka arvet sellepärast avada, et virtuaalset krediitkaarti teha.
Ise ostnud sealt Fifa 11, Fifa 12 ja minecrafti jamasi pole olnud. Kuigi facebooki lehel mõni kisab aga probleem saab lahendatud. Samamoodi Moneybookersit kasutand.
sain ka lõpuks betasse... noh muidu ok aga kuradi bugine
vajab kõvasti lihvi, kui praegu beta järgi arvamust kujundada siis kõva 5 kuud peaks see mäng veel rahus küpsema ja siis betaga alustama.
Liituks igasugu asjadega, kui vaid sisse saaks _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Ma ei tea - PC'l on nii palju kära ja müra selle ümber, et ma parem proovin oma õnne Xboxi peal.
Tundub vähemalt, et graafika poolt pole väga ümber tehtud vs Alpha - pigem on gameplay alased fixid.
Homme on siis open beta. See tähendab, et homme on kära rohkem, intertnett veel rohkem umbes ja Bf3 serverid ääreni täis, aga seda kõike DICE ju tahtis.
Nad testivad, kui palju nende serverid sellele koormusele vastu peavad. Kuid eks me homme näe.
mitu levelit kokku on? betas vist levelivahed vähendatud?
ma mõtlesin, et see 48h annab eelist umbes mingi 10 lvlit, aga osad tüübid juba vist hilistes 20ndates - seriously _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Killzone88, ma aga sain juba selle seksieleveitoriga oma videod lindistatud aga thx, nüüd saab tiba rahulikumalt ka pelada ilma, et peale peaks rääkima Video mõne tunni pärast youtubes.. ulme kui raske oli saada Caspiani kaarti, kõik serverid pungil täis 64mängijaga... jõuad sisse siis lennuki saamis lootust üldse pole, tavaliselt pikk rivi seppasi ootamas See muidugi tähendab seda, et su tiim kaotab _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ma ei suuda oodata millal uue arvuti kätte saan mul millegipärast tunne et sellest mängust saab online gamingu sensatsioon mitmeteks aastateks..
ma loodan ka, aga selline overpopulation fanboy ja muidu affidega nagu codi seeriad bashitakse... seda tahaks, et ei tule, aga sellise massi puhul on PARATAMATU!
=== rohkem backstabe ja räigelt rõvedaid youtube'i videosid inimestest, kes end talitseda ei suuda
Hullu moodi läägab nüüd öösel Päeval oli norm. Caspian Boarder. Ei kujuta homset küll ette _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
vaatasin videod ära.. ei huvitagi, kas graafika on ultra seal v mitte, aga igatahes - mapi ülesehitus tundub väga kõva ja sellest tulenev gameplay ka, mis peaks iga fpsi esimene eesmärk olema!
Olen ka "müüdud", ja ostan millalgi mängu ära, enne veel ootan-vaatan, mis arvuti siis asja laseb ja uuendan vastavalt võibolla.
P.S. vaatasin ja täpselt kõigest aru ei saanud. mis videos toimub.... huvitav kas 8-10% värvipimedatega on ka arvestatud ja mingid "abid" välja töödatud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.