tomorrow vaata mõnda F1 etappi, ega keset kurvi ei antagi teed, vaata kas või selle nv Singapuri etapi lõppu kus Rubens ka Buttonit kurvis mööda ei lasknud. Välja arvatud Türgis see 8 kurv vasakule kus on võimalik aeglastel turvaalale sõita.
Isegi sirge peal ma olin ideaaltrajektooril ja AI hakkas liikuma minu ette kui kurv polnud veel kätte jõudnud.
Teine kord oli India rajal lauges paremkurvis (see suur paremkurv mis meenutab türgi kaheksandat kurvi veidi).Seal on suured turvaalad aga HRT koperdas otse mu ees.
Nädala lõpus näete kui ma videod üles laen. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Vahest on neist aeglastest kasu kah.. Eile tegin Monaco etappi, ja Alonso elas kukil kogu esimese poole sõidust. Aga siis kui aeglasematele ringi sisse tegin, jäi Alonso nende taha vist toppama ja edasi läks mul finishini sõit lihtsalt.
See AI teema on ikka nii kahtlane. Proffesionaliga sõidab AI kvalis minust 2 seki aeglasemini ja saan koguaeg poodiumi kohti,mis on igav kuna sõidan force indiaga ja võiks olla ikka seal esikümne lõpus või teisekümne alguses,mis on reaalne sellisest klassist autodele.Aga kui panen legendi peale,olen kvalis mingi 18 ja 17 ainult ja AI sõidab kohe ise 2 sekki kiiremini.Et see raskuse vahe on nii suur.On veel kellelgi selline mure?
Proovisin siin siis puldiga sõita.... ma ei tea kas asi on minus, puldis või mingites settingutes aga kurve ei õnnestu mul ikka sujuvalt võtta. Keset kurvi peab ikka korra rattad otseks laskma ja siis uuesti keerama hakkama.
Mulle tundub nagu see puldiga keeramine oleks "accumulated", st. keeramise nurk läheb aina suuremaks lihtsalt mida vähem keerad seda aeglasemini see suureneb AGA mul oleks vaja et ta keeraks rattad välja TÄPSELT niipalju kui ma puldi kangi ühele või teiselepoole hoian.
^ keegi? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
See AI teema on ikka nii kahtlane. Proffesionaliga sõidab AI kvalis minust 2 seki aeglasemini ja saan koguaeg poodiumi kohti,mis on igav kuna sõidan force indiaga ja võiks olla ikka seal esikümne lõpus või teisekümne alguses,mis on reaalne sellisest klassist autodele.Aga kui panen legendi peale,olen kvalis mingi 18 ja 17 ainult ja AI sõidab kohe ise 2 sekki kiiremini.Et see raskuse vahe on nii suur.On veel kellelgi selline mure?
Mul on rajati nii, et mõnedes teed kvalis lihtsalt kiirema aja ja sõidus teed pikalt ära, teisel rajal jälle hea kui kvali koha 20 sisse saad. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Panin siis eile õhtul proovi pärast raskusastme Hard-I peale ja hakkasin vihmases Malaisias kvali sõitma siis auto ei seisa üldse nagu rajal isegi sirge peal on võimatu autot tee peal hoida ? puldiga mängides on medium raskusastmega isegi vihmaga autot raja peal hoida siis hardi peal on see täitsa võimatu panin osad assistid seal peale tagasi siis läks nagu paremaks... ma saan aru et see on tehtud nii et rooliga sõitjatel oleks effektne jne aga ma väga kahtle et reaalselt on see vormeliauto rajal nagu lehm libedal jääl
Kas A.I raskusastet ei olegi võimalik eraldi muuta või see üldise raskusastme muutmin muudab ka A.I tugevust ?
hmm, u snooze u loose...
leiaks järgmisele 4le ka ostja?
oleksin ka ühest keyst huvitatud olnud:P
davai, võin osta - anna ps
Ostsite juba ära?
Et soovib siis keegi osta/ostab ise? Mingi paar tundi ootan ja kui keegi kampa ei löö/ei võta siis ostan ära. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
viimati muutis salatoimik 27.09.2011 15:38:07, muudetud 1 kord
Proovisin siin siis puldiga sõita.... ma ei tea kas asi on minus, puldis või mingites settingutes aga kurve ei õnnestu mul ikka sujuvalt võtta. Keset kurvi peab ikka korra rattad otseks laskma ja siis uuesti keerama hakkama.
Mulle tundub nagu see puldiga keeramine oleks "accumulated", st. keeramise nurk läheb aina suuremaks lihtsalt mida vähem keerad seda aeglasemini see suureneb AGA mul oleks vaja et ta keeraks rattad välja TÄPSELT niipalju kui ma puldi kangi ühele või teiselepoole hoian.
^ keegi?
Mul suht sama teema. Ma nagu ei mäletakse, et eelmise osaga selline jama oli.
madness, lol, mida kõike inimesed ei märka ma ei pannud seda asja tähelegi kui märkasin, et youtubes inimesed mainisid seda haha. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
^ keegi?
Mul suht sama teema. Ma nagu ei mäletakse, et eelmise osaga selline jama oli.
Lahenduse leiad PM'i mulle ka palun. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
mul oli alguses sama teema, ei saanud legendi peal lasta sest nad oli paar sekki kiiremad, pro peal olin jälle mina liiga lihtsalt esimene
kui saad mängu käppa, siis saad ka force indiaga legendi peal esiritta.
red bulliga on see eriti lihtne ofc
PRoovisin eile Grand PRix ja legend AI.Valisin red bulli ja tc on full.Vb nii vale seadistus vms.Aga mina kaotasin esimele peaaegu 2 sekundit :S:S... _________________ K.Tali
f1 2011 on ainult cockpiti vaade või
krt kaarti jmt HUD elemente ka pole mängus enam või?
Tema arust on ju kokpit vaade see "ainus ja õige"
HUD kokpit vaates jällegi ei näidata.Vähemalt suuremat osa nagu map jne.
vihjasingi sellele, et suht nadi ülevaade kui näitab mängu sellisena nagu 90% inimestest seda kunagi ei näe ja näha ei taha - pigem hirmutab teadmatumaid. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Tema arust on ju kokpit vaade see "ainus ja õige"
HUD kokpit vaates jällegi ei näidata.Vähemalt suuremat osa nagu map jne.
mis-mis? kaart olemas kokpitis ju ja palju muudki. ainsad, mida pole, on eraldi tahhokas ja spidokas ning KERS ja DRS näidikud puuduvad täielikult. tahhokas on roolil tulukesed ja spidokas on roolil keskmine display. KERS'i ja DRS'i indikaatoreid tahaks näha küll muidu, aga t-cam on nii harjumatu ja tobe, et sellega lihtsalt jääks sõit katki. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
igaks juhuks hõikan, et olen hetkel ostmisega paypali aktiveerimise taga, kuna kahjuks seal mastercardi või visa ei aktsepteerita, vähemalt ei leidnud valikust
edit: tellisin 4 litsentsi ära, 13.99€
arve maksmine on ootel ja varsti saan kätte
1x kasutajale NeroEST
kasutaja salatoimik oli vist huvitatud ja 1 on veel vaba _________________ ☠
üks bugi mis silma on hakanud on see, kui kvalis või kus iganes sõidad kiiret ringi ja keegi vahetult sinu ees sõidab, siis tollel on ringiaeg võrdlemisi hea
avaldub eriti, kui kasutad abisid ja madalat AI raskusastet
intermediate raskusastmega alustasin kvali ringi barrichello ja sutili tagant ning lõpuaeg oli sutilil ja barrichellol 3-4 sekundit parem, kui vettelil, kes siis oli neljandal kohal
nüüd mängisin legend tasemel, kuid abidega ja maldonado oli 7 kümnendikku vettelist ees _________________ ☠
See on selle tõttu, et kvali ajad on täielik fake-fest.Oli 2010 ja on siin.
Arvuti lihtsalt lükkab andmebaasi väärtuste järgi mingid ajad ülesse.Reaalsusega on sel vähe pistmist.
ossa kurat, lõpetasin praegu ühe põnevaima sõidu ever
16 ringi monacot, 2 punast lippu, 2 turvaautot, ja 13 katkestajat
viimase ringi poole pealt sai kütus ka otsa
esimene start ja siis mõned kurvid hiljem
Spoiler
siis teine start ja kohe uus punane lipp
Spoiler
ning sain esimese korraliku pildi ja video turvaautost ka
siiamaani arvasin turvaauto pole reaalselt olemas ( polnud väga uurinud kah, nii palju kui näinud siit foorumist mis sellega kaasneb ainult )
btw kuidas GFWL mängudel updated tulevad ? mängus pakub ? ( esimene orig. gfwl mäng originaalina)
ja kas kuidagi on võimalik ilma crackita tööle saada mängu kui ainult KEY ostetud ?
siiamaani arvasin turvaauto pole reaalselt olemas ( polnud väga uurinud kah, nii palju kui näinud siit foorumist mis sellega kaasneb ainult )
btw kuidas GFWL mängudel updated tulevad ? mängus pakub ? ( esimene orig. gfwl mäng originaalina)
ja kas kuidagi on võimalik ilma crackita tööle saada mängu kui ainult KEY ostetud ?
polegi võimalik
või siis fixed image _________________ ☠
see fixed image tahab daemon tools Pro'd saada, lite'ga ei tööta.
või tahab yasu't saada.
Kas aint 5 hooaega saabki sõita või tegin kuskil vale vastuse reporteriga intervijuujeerides? _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
igaks juhuks hõikan, et olen hetkel ostmisega paypali aktiveerimise taga, kuna kahjuks seal mastercardi või visa ei aktsepteerita, vähemalt ei leidnud valikust
1x kasutajale NeroEST
kasutaja salatoimik oli vist huvitatud ja 1 on veel vaba
Vabanda mu lollust, aga mida selle litsentsiga teha saab?
Kusjuures kummaline on see, et see karp ja paber ja plaat ei maska neile suurt midagi, plaadi trükkimine on kopikad. Ainus asi mis jah maksab ongi transport. Siit ka neile idee: müügu mänge odavamalt ja koristagu see DRM pask ära ja vaadaku kuidas tänu sellele piraadistemine peaaegu lõppeb. Sellepärast peaaegu, et alati on neid kes tahaks tasuta - olenemata, kas asi on hea või mitte.
Mängust ka, omapoolne soovitus, et kui teha karjääri siis soovtan teha sedasi, et ei sõida ükspäev qvali aj teinepäev sõit unustad ära kuidas rada läbid :p. ühekorra on crashhind ka mõnuga ja väga ebasobival ajal 4 ringi ennem lõpu (20% distance) ja mul olid kiired rehvid alla hea posi ja osad pidid veel poksi minema ja crashhhhh Aga muidu on mäng igati meeldiv. Kui oskad siis saab kerget külglibisemist kiire keeramisega päästa. Võiks mõelda ka millagi HV'laste sõidule kasvõi prooviks 20% distancit.
eShelobik kirjutas:
Diiler10, mängida live's? Tegu on originaal mängu ostmisega, ainus vahe, et sa ei saa plaati/karpi, saad ainult KEY.
Kui onlnes sõita siis server otsustab mis abid võivad peal olla?
Või võib igaüks ise panna mis abisid ta endale peale tahab jätta? _________________ Aita suve, söö lund!
Diiler10, mängida live's? Tegu on originaal mängu ostmisega, ainus vahe, et sa ei saa plaati/karpi, saad ainult KEY.
Okei tänud, aga kust saan seda osta ning kas pean siis mängu tõmbama torrentiga ning lihtsalt crackimata jätma? Siis kui küsib installi ajal seriali, siis löön sisse selle seriali, mis tellin? Või on see kood vajalik windows live sisse logides? Kas on variant, et kood mingi hetk kaotab kehtivuse või lakkab töötamast?
Okei tänud, aga kust saan seda osta ning kas pean siis mängu tõmbama torrentiga ning lihtsalt crackimata jätma? Siis kui küsib installi ajal seriali, siis löön sisse selle seriali, mis tellin? Või on see kood vajalik windows live sisse logides? Kas on variant, et kood mingi hetk kaotab kehtivuse või lakkab töötamast?
Tirid mängu , kasutad key'd installil , mäng peal on vaja cracki kasutada ( või siis mini-image mida pisut üleval pool lingiti) ja mängus sees gfwl kasutajaga sisselogides kinnitab kah selle key su kasutajaga mille ostsid
Tirid mängu , kasutad key'd installil , mäng peal on vaja cracki kasutada ( või siis mini-image mida pisut üleval pool lingiti) ja mängus sees gfwl kasutajaga sisselogides kinnitab kah selle key su kasutajaga mille ostsid
Natuke segane. Tõmban mängu (Razor), aga seal infos kirjas, et use serial "1111-11111-.....", kui aga paneksin sinna seriali, mis netist tellin, siis peaks ju ütlema, et "wrong serial" ning install peaks peatuma? Või sain ma valesti millestki valesti aru.
Ei peatu midagi, sest key mille sa ostsid pole vale. Kui ütleks vale key siis oled haledalt petta saanud _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
1x kasutajale NeroEST
kasutaja salatoimik oli vist huvitatud ja 1 on veel vaba
Ma võtaks ka siis ühe koodi endale, kui kogu mängu installi protsess on järgmine:
a) Tõmban torrentiga netist F1 2011 mängu (näiteks Razori oma)
b) Käivitan installi
c) Installi käigus küsib key-d, sisestan sinna key, mis saan sinu käest
d) pärast installi panen peale cracki, mis tuli torrentiga kaasa
e) teen GFWL konto ja sisestan ka sinna sinult saadud koodi
d) naudin Multiplayer modes mängu täiel rinnal
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.