Kle Avot, . Loe veidi ülevalpool saad aru, et asi töötab suht iga kaardiga Väga hästi. Igal pool on öeldud, on ULTRA ei tööta reaalselt - seda võib sisse lülitada aga ta ei anna erilist pildivahet kui Medium. Ma ei tea vennad tulevad foorumisse positavad midagi ja ei loe üldse teemat. Siin käibki arutlus, et asi on väga hästi kas optimiseeritud või siis lihtsalt on osad seaded välja lülitatud. Mis on naljakas kuulda, et inimesed arutlevad selle üle, et asi väga hästi jookseb ka kehvema kaardiga. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Mis imenipiga osad seda caspian borderit üldse mängivad?
Tõenäoliselt sama nipiga miks me ka lambi CB pilte beta gameplay pilte näeme netis. Veider ikkagist, kuna ametlikud allikad väitsid vähemasti veel mõned tunnid tagasi et see vaid ea siseseks testimiseks.
PlatoonSgtElias, igasse teemasse pead oma video postitama? Oma F1 ülevaates ju mainisid, et ei lubata avaldada enne open betat midagi...
Mis sa nutad, ega sinul sellest jamasi ei tule, et tema oma video üles paneb..
Ei nutagi. Lihtsalt tundsin huvi. Ja ei saa aru, miks see sinu p*rset kuidagi torkima peaks, mida ma küsin. Öeldi ära, et eriluba pole vaja ja kõik. Sain oma vastuse kätte. Teema lõpp!
PlatoonSgtElias, igasse teemasse pead oma video postitama? Oma F1 ülevaates ju mainisid, et ei lubata avaldada enne open betat midagi...
Kui mitmesse teemasse ma siis postitasin???? Enda ülevaadete teemasse ja siia, kõik nagu inimlik... F1-s oli NDA peal teatud kuupäevani. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.