Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
23.09.2011 11:18:00
|
|
|
Esiteks mugavus, arvutis on palju mõnusam surfata. Teiseks oli soov ka telekat vaadata, nimelt Kanal2 ja TV3'e telefonis ei saa vaadata või vähemasti ma veel pole võimalust leidnud...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
23.09.2011 11:26:51
|
|
|
Aga milleks see kohmakas ja ebatöökindel KIES? Just hetkel proovisin ja töötab:
Googeldad välja samsungi usb driverid: http://innovator.samsungmobile.com/down/cnts/toolSDK.detail.view.do?platformId=1&cntsId=9480
Kaabliga arvuti külge ja driverite install.
Settings->Wireless and Network->Tethering and portable hotspot->USB tethering juurde linnuke
Head neti kasutamist.
Sama asi wifi tetheringiga ei vaja isegi driverid kuigi jah, siis wifi kaarti vaja.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
23.09.2011 11:47:13
|
|
|
Kies seetõttu, et eeldasin, et selle programmi paigaldamise järgselt kõik toimib kenasti, aga näed, ei juhtunud niimoodi.
Antud link nõuab registreerimist
Ja antud masinal jah puudus wifi, muidu nagu muret polekski olnud ju...
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.09.2011 12:00:16
|
|
|
bigmarx kirjutas: |
Kies seetõttu, et eeldasin, et selle programmi paigaldamise järgselt kõik toimib kenasti, aga näed, ei juhtunud niimoodi.
Ja antud masinal jah puudus wifi, muidu nagu muret polekski olnud ju... |
tsitaat: |
Googeldad välja samsungi usb driverid |
see antud link oli lihtsalt näide ja rega ära suvalise maili adrega
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaur23
HV Guru
|
23.09.2011 12:02:50
|
|
|
Mul selline mure, et hakkasin ka värskendust installima. Kõik edeneb kenasti, kuni peale püsivaratäienduse allalaadimist teatab, et telefon pole arvutiga ühendatud. Kuigi kaabel on kogu aeg taga. Eks siis tegin jälle juhendi järgi, kaabel tagant ära, aku ära jne. Uuesti ühendades hakkab jälle otsast peale ja nii korduvalt. Mida peaks ettevõtma, tahaks ka et aku kauem kestaks.
_________________ seesama |
|
Kommentaarid: 349 loe/lisa |
   |
3 :: |
308 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
23.09.2011 12:06:25
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
bigmarx kirjutas: |
Ja antud masinal jah puudus wifi, muidu nagu muret polekski olnud ju... |
tsitaat: |
Googeldad välja samsungi usb driverid |
see antud link oli lihtsalt näide ja rega ära suvalise maili adrega  |
Okei. Point lihtsalt selles, et eile õhtul telefoniga sobilikku driverit otsides ei õnnestunud seda kuskilt alla laadida, kuna kõikjal öeldi et antud fail pole toetatud vms. Kui hetkel oleks aega, sisi tõenäoliselt oleks kõige lihtsam otsida arvutiga sobilikud driverid välja ja kopeerida telefoni, et nad siis järgmisel korral oleks kohe võtta... Aga miks krdi pärast peab see asi nii keeruliseks tehtud olema
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Extrance
HV vaatleja
|
23.09.2011 12:10:52
|
|
|
kaur23 kirjutas: |
Mul selline mure, et hakkasin ka värskendust installima. Kõik edeneb kenasti, kuni peale püsivaratäienduse allalaadimist teatab, et telefon pole arvutiga ühendatud. Kuigi kaabel on kogu aeg taga. Eks siis tegin jälle juhendi järgi, kaabel tagant ära, aku ära jne. Uuesti ühendades hakkab jälle otsast peale ja nii korduvalt. Mida peaks ettevõtma, tahaks ka et aku kauem kestaks. |
Mul oli sama jama, Kiesiga mul polnudki kokkuvõttes võimalik telefoni uuendada. Seetõttu teen seda Odiniga, uuendamine on täiesti probleemivaba. Kies on ikka tohutu käkk.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaur23
HV Guru
|
23.09.2011 13:06:31
|
|
|
Tänud, nüüd õnnestus värskendamine, aga jah veidi hakib tõesti. Seda just kontaktide osas, nimed avanevad esmalt poolikult.
_________________ seesama |
|
Kommentaarid: 349 loe/lisa |
   |
3 :: |
308 |
|
tagasi üles |
|
 |
supsu
HV vaatleja
|
24.09.2011 14:00:41
|
|
|
Lasin ka Kiesiga 2.3.4 peale ja peale seda võtab android os enda alla akust 45-50% ja ei lange, olen telefoni omaarust juba juurikaks teinud aga OSi osakaal ei lange. Ei kasuta ühtki widgetit ja kõik synkid ka maas. Aktiivseid rakendusi ei ole. Äkki kellelgi mingeid ideid mis võib sellist kasutamist põhjustada.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
24.09.2011 14:20:27
|
|
|
supsu kirjutas: |
Lasin ka Kiesiga 2.3.4 peale ja peale seda võtab android os enda alla akust 45-50% ja ei lange, olen telefoni omaarust juba juurikaks teinud aga OSi osakaal ei lange. Ei kasuta ühtki widgetit ja kõik synkid ka maas. Aktiivseid rakendusi ei ole. Äkki kellelgi mingeid ideid mis võib sellist kasutamist põhjustada. |
mul 2.3.3 ja android süsteem võtab 25%
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.09.2011 16:07:02
|
|
|
Kuna antud telefoni kohta pole veel alateemat tekkinud, siis on antud teema vast õige koht uurimaks, et kuna Galaxy S II on nagu mõttetule kallis mu jaoks ja LG P500 ning Galaxy ACE/ Gio pole ka näppimisel head muljet avaldanud siis mis emotsioone tekitab antud telefon S SII kasutajate seas.
Elisa Link: Samsung i9001 Galaxy S Plus
GSM Arena Link : Samsung I9001 Galaxy S Plus
Praegune telefon (6310i ) on miski viis aastakset olnud, kuid ei pea ka mõttekaks ainult "helistamise" telefoni enam soetada, seega ikka veel otsin omale uut, eile Elisas näppisin natuke Galaxy S II, Galaxy Plus peaks analoogne olema, akut ei tahetud sellele esinduses külge panna.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
24.09.2011 16:12:38
|
|
|
Galaxy S Plus on jah suhteliselt analoogne. enamus näitajaid on suht samad. mina jääks endiselt S2 juurde, kuna mulle meeldib S2 juba disaini poolest rohkem. ümarad nurgad on rohkem iphonede teema.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
24.09.2011 16:19:39
|
|
|
i9001 omadusi arutatakse ka Galaxy S teemas.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
desert fox
HV kasutaja
|
24.09.2011 17:00:00
|
|
|
[quote="symmi"][quote="desert fox"][quote="symmi"][quote="Tripp"]KIESi kaudu uus baltikumi update saadaval - KI4[/quote]imelik et mul ütleb ikka et seda versiooni ei saa uuendada. mis tegema peaks?[/quote]
garantiisse saatma. mul ei saadudki sama jamaga korda (küll oli ace'ga tegemist) kuigi tuli korduvalt remondist tagasi teatega et kõik on korra.[/quote]mix ma siis garantiisse viin kui korda ei saa? [/quote]
ega nad seda sul kohe välja ei vaheta ma arvan ma
_________________ gravity is myth, earth sucks. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
24.09.2011 23:46:15
|
|
|
desert fox kirjutas: |
symmi kirjutas: |
desert fox kirjutas: |
symmi kirjutas: |
Tripp kirjutas: |
KIESi kaudu uus baltikumi update saadaval - KI4 |
imelik et mul ütleb ikka et seda versiooni ei saa uuendada. mis tegema peaks? |
garantiisse saatma. mul ei saadudki sama jamaga korda (küll oli ace'ga tegemist) kuigi tuli korduvalt remondist tagasi teatega et kõik on korra. |
mix ma siis garantiisse viin kui korda ei saa? |
ega nad seda sul kohe välja ei vaheta ma arvan ma  |
panin OXXKE2 tarkvara ja asi sai korda,, nüüd ootan kuni aku täis saab ja panen uuendama.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
korner
HV vaatleja
|
25.09.2011 00:05:30
|
|
|
Selline üpris tühine küsimus, äkki keegi oskab nõu anda. Pärast Kiesiga upgradet kaob ära Talk history ja kõik vestlused on täiesti tühjad. Kas neid on kuidagi võimalik taastada, või GMaili kontolt tagasi importida?
Kusjuures kõik muu kraam on ilusti alles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
25.09.2011 10:04:46
|
|
|
Titanium backupiga teed kõikkidest system ja user appidest backupi (parem, kui seda teeb ta ise kord nädalas näiteks) japärast taastad kas rakendusi või ainult nende andmeid. Backupib ka kõnelogid, sms-d jms. Ühesõnaga musthave app androidile. Ise tegin veel originaal samsung romist backupi ja nüüd custom romi peal hea mõningaid väljaroogitud appse installida (lcdtest jms näiteks). Tagantjärgi enam muidugi midagi kuskilt lambist ei taasta.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
25.09.2011 12:15:12
|
|
|
On keegi targem ja oskab lahti seletada kuidas e-maili registreerida hot.ee-sse kõigepealt sissemineku serverisse panna nagu aru saan,tuleb pop 3 server sinna panna mail.hot.ee,siis turvalisus tüüp väljale pole vaja midagi panna,aga mis portide alla panna,vaikimisi seisab 110
väljamineku serveri seadetesseSMTP server jälle mail.hot.ee,turvalisuse tüüp-pole ja port vaikimise nr on 587 või tuleb miskit kuskilt ära muuta pordi nr näiteks nende pordi numbritega ära registreerida ei anna,või miskit tuleb teistmoodi seal seadetes panna
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
25.09.2011 12:22:16
|
|
|
Vici,
Incoming:
POP3
mail.hot.ee
110
Outgoing:
SMTP vastavalt netipakkujale (mul on Elisa: smtp.elisa.ee)
25
"Require sign-in" eest linnuke ära.
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.09.2011 12:39:15
|
|
|
kas keegi võiks EMT mms seaded siia visata
automaatselt ei saada millegipärast. tuleb teade, et paari min pärast saabuvad seaded, aga mitte halligi ei tule juba 3-dat päeva
juba mitu korda proovinud
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
25.09.2011 13:41:27
|
|
|
ceemic kirjutas: |
Vici,
Incoming:
POP3
mail.hot.ee
110
Outgoing:
SMTP vastavalt netipakkujale (mul on Elisa: smtp.elisa.ee)
25
"Require sign-in" eest linnuke ära. |
kas keegi teab kuidas see kõik planet.ee-l välja näeb, proovisin aga ei saanud kuidagi, ja elisa on...
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
25.09.2011 14:00:51
|
|
|
Tänud Ceemi-cule
Oligi port 25 panna
|
 |
DmX
HV kasutaja

|
25.09.2011 14:35:55
|
|
|
Playboyj kirjutas: |
Oskab keegi lahendust pakkuda?Andmeside justkui nagu töötab, saab vabalt internetis möllata, aga käivitades appe (näit. android store, facebook , msn.), annavad need teate et puudub ühendus.
Kui wifi sisse lükata, siis toimivad ka appid. |
Sama probleem siin et 3G-s appid ei tööta ja netis videosid ei hakka laadima, pole kasu ka wifi sisselülitamisest. Justkui seadistamises oleks kuskil mingi asi paigast, need appid tötavad mis olid peal ostes. Niisama netis kolada saab ja wifi võrgus töötab kõik nii nagu peab.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.09.2011 14:41:50
|
|
|
tänud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |