Preorder hind ei ole tavaliselt soodsam, tihtilugu saad mingit boonus kama lihtsalt kaasa. Seega hind jääb siiski sinna 40-50€ kanti ( välismaalt tellides)
Hah!
Tahtsin just panna lingi, et Gamespot'is on ilge hunnik videoid ülesse laksutud, mis on väga isu tekitavad.
Isiklikult jätan kõik Autovista asjad vahele, et oleks ikkagi uus kui hakkan neid valitud autosid seal uurima (SLS, 458 ja 599GTO juba nähtud/kuuldud, väga rohkem ei tahaks).
TombcaT, eelvaadet mõtled ikka aga jah, Austraalias tuleb mäng mu sünnal välja nagu Heroes 6... bljaaa, päris kena sünnipäev Clarckson teeb auto tutvustused ka ikka täiesti eepiliseks!
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Vaatasin juba Audid ja BMW-d üle ja... sõnu lihtsalt pole.
Sekundeerin
Kuna edal PS3 oli juba GT5 jaoks spetsiaalselt siis kui esimesed klipid FM4-st hakkasid imbuma oli otsus valmis ja ostsin X-karbi kohe ära.
Aftermarketi hind on super, kuid korralikke liigub vähe
Vaatasin juba Audid ja BMW-d üle ja... sõnu lihtsalt pole.
Sekundeerin
Kuna edal PS3 oli juba GT5 jaoks spetsiaalselt siis kui esimesed klipid FM4-st hakkasid imbuma oli otsus valmis ja ostsin X-karbi kohe ära.
Aftermarketi hind on super, kuid korralikke liigub vähe
Kolmandeerin.
Vanakooli BMW'de ja ka Z4 GT3'e lisandumine on väga tore.
Audi poole pealt suuremaid uuendusi (peale RS2 Avant) väga ei pannud tähele, või siis ei saanud küllalt tähelepanu väärseks. Lootsin salaja küll eelmise aasta R15+ ja selle aasta R18 TDI'sid, kuid ehk on need siis DLC väärilised
Mis pani aga muretsema Audide puhul oli võidusõiduautode valik:
1. Viis A4 DTM autot, mis on sisuliselt samad kuid erinevates Audi värvides. (Saaks aru kui oleks nt. erinevad DTM meeskondade välimused).
2. Üks R10 TID'dest on märgitud kui Forza Motorsport R10, ning samuti tundub livery kuidagi... poolik. FM3's oli samuti 2 erinevat R10't, üks siis vastavalt Audi Team Joest ning teine Audi Team North America (mis on ka antud FM4 piltide valikus).
Selline mure pole siin vist eriti paljudel, ma kujutan ette...
Seega loodan, et võidusõiduautode välimused pole lõpuni viidud pre-release pressi koopia versioonis ning neid veel lihvitakse. _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Forza huvilised liituge! Forza Motorsport Eesti
Tuleb demo ära oodata ja siis kuulata mis rahvas arvab.
Ma natuke eelarvamustega xboxi graafilises osas ... äkki tuleb graafiliselt siiski väga kesine...
PC peale võiks ka Forza ja GT5 tulla saaks graafika põhja keerata ja kindlasti ilusam kui PS3/Xbox360 _________________ Aita suve, söö lund!
Ma natuke eelarvamustega xboxi graafilises osas ... äkki tuleb graafiliselt siiski väga kesine...
FM3 oli juba väga ilus ja rajaäärne kenam kui aasta uuemal GT5-l.
GT5- aga rada ise ja autod kenamad, seega kindlasti tuleb ilusam visuaalselt kui GT5.
FM3 oli juba väga ilus ja rajaäärne kenam kui aasta uuemal GT5-l.
GT5- aga rada ise ja autod kenamad, seega kindlasti tuleb ilusam visuaalselt kui GT5.
Pean nõustuma, et GT5's oli raja ümbrus natukene kesisem kui seda oli FM3's.
Ning vaadates viimaseid pilte, mida leiab foorumist (lingi leiab üleval pool minu eelmises postituses), mis on tehtud mängu kasutajate poolt photomode'is, on välimus ja graafika tõesti väga, ilus. ilmselgelt on photomode'i välimus tsipake kenam kui mängimis ajal rajal, kuid - A: Kes ikka ringi vaatab kui vaja keskenduda ja sõita võimalikult kiiresti. B: Photomode on olnud alati ilusam, nii FM2's, 3's kui ka GT5's jne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.