Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WäntWõll
make.believe

|
22.09.2011 20:08:37
|
|
|
tsitaat: |
kuipalju kõigist 7 kasutajatest sinu meelest "kapoti alla" vaadata oskavad?
|
elementarne, seda ei olegi vaja erinevalt OS X vajadustest terminalis käia.
Ja sealt algab asi üldjuhul küsimusega kust ma selle leian ja mis see on.
Edasjõudnud tavaliselt küsivad root psw sisestamisel aga kust ma tean mitu kohta ma sisestanud olen, mulle ei näidata ju tärnidega mida ma juba sisestasin.
Ülejäänu osas ei hakka siin teemas pläkutama, kuna kindlasti on olemas mingi OS X vs. Win ja muu pläma.
Mis viiruse jutt sisi nüüd lahti länud, kas OS X mehed rohkem ei teagi windowsist ?
aga no meditsiiniline juhtum tundub olevat.
|
Olen seda alati uskunud, et kui inimesel on lamba-ajud siis meditsiiniliselt teda aidata ei saa kahjuks.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
22.09.2011 20:16:09
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Edasjõudnud tavaliselt küsivad root psw sisestamisel aga kust ma tean mitu kohta ma sisestanud olen, mulle ei näidata ju tärnidega mida ma juba sisestasin. |
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
0 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.09.2011 20:18:28
|
|
|
It's OS X world u know
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
22.09.2011 20:21:04
|
|
|
Olen kasutanud teist *nixilist viimased 8a ning passwordi toksimisel tärnide mitte-nägemine on viimane asi millest oskan puudust tunda. Päris huvitav oleks tõesti teada mis taseme tech-suppordist jutt võiks käia kui säärane asi peavalu valmistas
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
22.09.2011 20:23:55
|
|
|
kuipalju kõigist 7 kasutajatest sinu meelest "kapoti alla" vaadata oskavad?
|
elementarne, seda ei olegi vaja erinevalt OS X vajadustest terminalis käia.
Ja sealt algab asi üldjuhul küsimusega kust ma selle leian ja mis see on.
Edasjõudnud tavaliselt küsivad root psw sisestamisel aga kust ma tean mitu kohta ma sisestanud olen, mulle ei näidata ju tärnidega mida ma juba sisestasin.
Ülejäänu osas ei hakka siin teemas pläkutama, kuna kindlasti on olemas mingi OS X vs. Win ja muu pläma.
Mis viiruse jutt sisi nüüd lahti länud, kas OS X mehed rohkem ei teagi windowsist ?
aga no meditsiiniline juhtum tundub olevat.
|
Olen seda alati uskunud, et kui inimesel on lamba-ajud siis meditsiiniliselt teda aidata ei saa kahjuks. |
Tavakasutusel ei ole OS X-i puhul mingit vajadust Terminalis käia, räägi lähemalt, mis sind sinna ajab. Oh jah, suppordi koha pealt sa ju ka ei ... Ah las see support olla. See viimane lause, see oli lihtsalt nii täkke, et minu poolt sulle. Sellised helgusehood aitavad säilitada üldist lootust inimeste mõistuslikkusele.
Muide "OS X mees" on lisaks kõigele muule aastatepikkuse kogemusega "Windows-i põhises" IT korporatsioonis.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.09.2011 20:31:51
|
|
|
Muide "OS X mees" on lisaks kõigele muule aastatepikkuse kogemusega "Windows-i põhises" IT korporatsioonis.
|
Rõõm kuulda
Tavakasutusel ei ole OS X-i puhul mingit vajadust Terminalis käia, räägi lähemalt, mis sind sinna ajab.
|
Elu ja tesied kasutajad. Lahkamiseks vale teema.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
22.09.2011 20:41:53
|
|
|
|
Rõõm kuulda
Tavakasutusel ei ole OS X-i puhul mingit vajadust Terminalis käia, räägi lähemalt, mis sind sinna ajab.
|
Elu ja tesied kasutajad. Lahkamiseks vale teema. |
Teema on nii OT-ks läinud, et ju see varsti puhtaks tehakse, kuid asi on sedavõrd intrigeeriv ja paistab, siin on huvilisi veelgi. Ole hea, räägi palun lähemalt. Ja võta ühekorraga see suppordi asi kah juurde. Tõesti oleks huvitav kuulda.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
22.09.2011 20:49:59
|
|
|
Ma kasvasin üles DOSi ja Windowsiga. Juba Windows 95 ajal tegelesin sõprade-tuttavate arvutite parandamisega.
Enda esimesed arvutid ka Windowsiga olnud.
Nende aastate jooksul on läbi käinud ainult 1 Mac, millel Wifi ei töötanud ja tegu oli riistvaralise veaga, mis esinduses tasuta parandati. Siis puudus mul veel igasugune kogemus Maciga.
4-5 aastat tagasi sattusin ise esimest korda Maci kasutama ja hakkas meeldima. Ei olnud ühtegi probleemi ning kõik töötas nagu peab. Sõbrad, kellele olen soovitanud Mac osta, ei helista enam, et kuule miks nii on või miks arvuti käima ei lähe?
Muidugi ei saa Maci soovitada lapsele, kelle elu on WoW või päevad läbi mingeid muid mänge taga ajada. Ma tean isegi ühte Eesti mõistes suurfirma süsadminni, kes jooksutab Mäci peal Windowsit, et Windowsit hallata. Masinale on sappa ühendatud Magic Mouse ja Wireless Keyboard. Ja nii ta haldab kümneid servereid, sadu tööjaamu, sadu erinevaid spetsseadmeid, mis võrgus on. Aga kõike muud meeldib Maci peal rohkem teha.
Siia lõppu sobib kellegi tark ütlus:
Macimehed on rahul ja Windowsimehed on rahul.
Aga Windowsimehed pole rahul, et Macimehed on rahul!
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
22.09.2011 20:57:16
|
|
|
raxz kirjutas: |
Muidugi ei saa Maci soovitada lapsele, kelle elu on WoW või päevad läbi mingeid muid mänge taga ajada |
OSX'il on päris korralik mängude tugi, wow ja paljud teised omavad native porte.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
22.09.2011 21:16:26
|
|
|
https://www.emt.ee/sisu/-/eshop/*?p_p_lifecycle=1
hea võrdlus nii hinnas kui sisus
isiklikult pole mul õuna vastu midagi aga kui mõtlev inimene ei loobi ma raha niisama ilu pärast
mac võib ju hea olla aga see on ka sellepärast et selle turg on väiksem kui windowsil ja seetõttu ei tehta ka neile niipalju viiruseid... ja kuna turg kasvab siis küll hakatakse ka neile viiruseid tegema (loll mõtlemine on omada liinuxit ja arvata et sellele viiruseid ei ole ja pole võimalik teha sest igale asjale leitakse lahendus ja kui turg kasvab sellele siis on ka viiruste tegiatel sealt kasu leida... miski pole maailmas kaitstud softis kui tekib vajadus siis murtakse ka kõige turvalisemasse auku sisse)
õun võiks selle kohtu teema kaotada oleks neile paras .. liiga ahneks lähevad oma toodanguga ja ei lase teistel areneda ... tuletab meelde aega millal gates võitles netscape-ga
see disaini ümarad nurgad oli ikka eriline lollus ja siis homescreen võrdlemine kus oli toodud näide samsungi menüü lahter mitte homescreen ... ja need iconi teemad jne
õun on nagu kõik teised suured firmad mille tootele tuleb hinnas kõva kopikas juurde firma nime pärast
kui see link ei tööta siis tuleb valida pood/mobiiltelefonid samsung ja galaxy gio siis vajutada nuppu võrdle
viimati muutis lopes39 23.09.2011 01:58:11, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
22.09.2011 23:40:13
|
|
|
raxz kirjutas: |
Siia lõppu sobib kellegi tark ütlus:
Macimehed on rahul ja Windowsimehed on rahul.
Aga Windowsimehed pole rahul, et Macimehed on rahul! |
Nii ta kipub olema jah.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
23.09.2011 07:55:09
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
Apple tooted on samamoodi usas kallimad kui enamus konkurendid. |
Mujal maailmas on suhteliselt palgad kõrgemad ning suudetakse vabamalt osta sutsu kallimat kaupa (nagu näiteks Apple toodang). Ning kallimad Androidid ja Symbianid/Meegod on iPhonega samas hinnas ning ostetakse ka neid.
ot: |
Väidetavalt tuleb Apple varsti välja nii uue iPhonega (iPhone5) kui uue odavama versiooniga (nö. iPhone 4S). Samas ilmselt sajadollariste Androididega konkureerimist ei tule (kuigi Apple saaks seda endale lubada kuid). Kindlasti oleks huvitav kui Apple läheks iPadi teed kus juba hinnaga tehti puhas vuuk ning konkurendid hakkavad alles praegu sama vaikselt jõudma kasutajamugavuse ning hinna poolest samasse klassi enda tablettidega. |
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
23.09.2011 09:03:30
|
|
|
Loen seda "kõrgemat hinda" ja mõtlen, mida selle all silmas peetakse? iPhone? Kõige odavam iPhone on ju USA-s $ 199.-? Subsideerimiseta iPhone? Ma tean suisa mitut N9 kasutajat ja egas S2 vist palju odavam ei ole? Tabletid? Mis maksavad Xoom ja suurem Galaxy Tab? Mis küsiti algselt HP poolt ja kuipalju tahtis RIM raha PlayBook-i eest? Me ei võrdle ju JoJoo-ga, sinna turule Apple ei kipu ja pole kunagi kippunud. Ons arvutid kallimad äkki? Mängisin natuke X1 demoga, muidu igatepidi nunnu, aga kui hinda vaadata, siis selle raha eest saab samaväärse Air-i, iPhone ja ikka jääb veel üle. Kus see müütiline "Apple tax" siis niiväga välja lööb?
Teemasse siis niipalju, et päris alguses jooksis Samsung ITC-sse selle bännimise jutuga ja siis hakkas Apple muskleid näitama. Kui mina oleksin Samsa shareholder, siis teeksin suht suurt kisa selle pärast. Need Tab-id ja S-id võiks ta lihtsalt potist alla lasta, sest iPhone hea käekäik on Samsungile ikka oluliselt tulusam. Aga nüüd on kahju juba tehtud ja Apple shoppab juppe mujal ringi, seega rahaline (tegelik) laks Samsungile on oluliselt julmem. Kuidas me ka ei keeruta, kui mingi asi, ükskõik kui hea ja "innovatiivne" ta ka pole, kasumit ei teeni, on see asi peetis. Head näited on RIM ja HP.
Muide veel patendisõjast. Kes oskab öelda, milline firma on Androidilt teeninud kõige suurema kasumi ja seda vaid ühe telefonide tootja puhul? (NB! Google ei tooda telefone ja tegelikult jääb isegi Google tulu Androidilt selle firma omale oluliselt alla) Vot see on "kägistamine". Võtad teiste töölt koore ära ja nad kõngevad nälga. Konkurents on kõva, kasum viiakse taskust minema, R&D jaoks pappi ei jää ja ühel hetkel on nagu RIM, kes kvartaliga poole oma tagavarast läbi kõrvetas. Väike vihje ka küsimuse vastajatele - HTC tahab WebOS-i ära osta. Tänu "huvitavatele arengutele" hakkab Androidist siiber saama vist.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.09.2011 09:11:29
|
|
|
margus1000: Kas Su küsimuse vastus on HTC, väidetavalt peaks tema olema suurim Androidide tootja. Samuti toodab / või tootis HTC kah kuulsad Google-android-telefonid. Endalgi üks sihuke olemas - G1 T-Mobile.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
23.09.2011 09:17:23
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
margus1000: Kas Su küsimuse vastus on HTC, väidetavalt peaks tema olema suurim Androidide tootja. Samuti toodab / või tootis HTC kah kuulsad Google-android-telefonid. Endalgi üks sihuke olemas - G1 T-Mobile. |
Vale vastus. Kordan küsimust. Mis firma teenib Androidilt kõige suuremat KASUMIT? HTC on õiges suunas, samas teine vihje veel - patendid.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
23.09.2011 10:10:50
|
|
|
Microsoft
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
23.09.2011 10:45:26
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Microsoft |
Väga õige. minu poolt kui kohtuma peaksime
Windows Phone 7 on Microsoftile sisse toonud umbes $ 35 mio, HTC on tootnud hinnanguliselt 30 mio Androidiga telefoni, olles suurima turuosaga ja kõrgeima kliendirahuloluga tootja. Ühe telefoni puhaskasum on hinnanguliselt vahemikus $ 4.- kuni $ 5.50. Tänu kohtulahendile peab HTC iga TOODETUD Androidiga telefoni pealt maksma $ 5.-, kokku hetkel juba $ 150 mio. Microsoft on juba järgmise kahe tootjaga kohtus. Nähtavasti NOKIA teadis, kuhupoole see asi kisub. M$ püüab just tootjatele "tekki peale" vedada, et oma WP-le plats puhtaks teha. Lisaks muidugi kena "boonus", mille nimel keegi teine rabelenud ja siis selle sulle peab tooma
Ja siis on Apple paha ...
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.09.2011 10:59:09
|
|
|
margus1000: Kui jälle natuke laiemalt vaadata, siis on olemas hoopis üks, palju huvitavam tegelane - kellest vähe räägitakse, kuid kes igalt poolt - nii tootjatelt, kui ka näiteks Microsoftilt omakorda obrokit korjab - see on siis Oracle oma Javaga.
Nii, et kui Sul on auto, mis kasutab Javat või kui sul on Java-võimeline külmkapp , siis igal juhul Oracle oma "kopikad" teenib.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
23.09.2011 11:22:34
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
margus1000: Kui jälle natuke laiemalt vaadata, siis on olemas hoopis üks, palju huvitavam tegelane - kellest vähe räägitakse, kuid kes igalt poolt - nii tootjatelt, kui ka näiteks Microsoftilt omakorda obrokit korjab - see on siis Oracle oma Javaga.
Nii, et kui Sul on auto, mis kasutab Javat või kui sul on Java-võimeline külmkapp , siis igal juhul Oracle oma "kopikad" teenib. |
Microsoft -> Android kontekstis see näide ei sobi. Kui Java on konkreetne toode, selle on "arendanud" Oracle, (OK Sun, kuid Oracle ostis Suni konkreetse raha eest, seega on kogu kompoti omanik), kedagi ostma ei sunnita (ma tean,tean) siis millise panuse on M$ andnud Androidi arendusse või selle baasil olevate telefonide tootmisse?
Kas minu mõttekäik on arusaadav?
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
23.09.2011 13:06:33
|
|
|
Kui suur see turg üldse Apple'ile on Lõuna Koreas
_________________ Kamehameha in your face! |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
matt
HV kasutaja

|
23.09.2011 17:04:07
|
|
|
ei ole ikka ju nii..? Bladi pede-õuna firma ikka noh, (või okei, oma pede-värvid muutsid nad küll üksaeg ära), aga suhtumine on ikka seesama
99% et Saksamaal Samsungi keelustamise eest sai otsuse "teinud" kohtunik ja ta perekond aii-föönid elu lõpuni
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
23.09.2011 18:22:59
|
|
|
matt kirjutas: |
ei ole ikka ju nii..? Bladi pede-õuna firma ikka noh, (või okei, oma pede-värvid muutsid nad küll üksaeg ära), aga suhtumine on ikka seesama
99% et Saksamaal Samsungi keelustamise eest sai otsuse "teinud" kohtunik ja ta perekond aii-föönid elu lõpuni  |
No näete mis juhtub kui õigel ajal rohtude võtmine ära unub Kahju kohe, nii palju muret ja vaeva inimesel seljas ...
Ainult avatar, no vot see on vooohhh Hakkame nüüd stereotüüpidega peale. Ja ehk salasoovidest tekitatud depressioonidega
Vabandan juba ette, kui tegemist oli irooniaga. Kui mitte, siis parastan veel tükk aega otsa.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
matt
HV kasutaja

|
23.09.2011 18:44:45
|
|
|
Teagi kohe nüüd kuidas seda su "tarkuseteri" võtta.. avatar? bmw- pole omanud (kuigi mida see siia puutub).
apple? (igapäevakasutaja). Kas ehk peaksin selle avatari panema, hakkaks kergem sul? (kuigi mida ka see siia puutub)..
Lihtsalt vaata, kui mingi firma, mis sulle positiivselt mõjunud on, üks hetk end maailma ees tõesti täis teeb, siis (margustuhat üllatu nüüd), on ka applele endale inimene sunnitud mõistuse käima panema.. Samas mis sinu peas toimub, mm.. teab vaid tuul
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|