Esmamulje: Paistab täitsa ok olevat.DRS siduriks ja kers nupu alla siis täitsa ok lasta. Masin muutub mõnusalt ülejuhitavaks kui DRS keset kurvi aktiveeritud.
et siis enne race't ei saagi quick setupi näppida? Krt kvali oli padukaga ja race on ilus ilm - mis ma teen nüüd? _________________ There is no place like 127.0.0.1
et siis enne race't ei saagi quick setupi näppida? Krt kvali oli padukaga ja race on ilus ilm - mis ma teen nüüd?
Paraku jah kvalifikatsiooniks lukustatakse setup.Isiklikult ma ohverdan parem kvali ja teen selle sõidus tasa kui vastupidi.
Näiteks GP režiimis stardin meelega alati viimaselt kohalt.Siis on hea möödasõite teha ja midfield's mässata _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Renka, see jah mul oli eile Silverstones sellepärast siuuuke andmine 10 ringi 0,3s koguaeg oldi kannul... iga friggin ring... peaks video üles laadima sellest _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Veel üks põhjus miks praegu pole mõtet veel kiireid ringe postitada.Patchiga tuleb Brake bias muutmise säte sõidu jooksul.Kokpitis vasakul küljel on vajalik kang isegi modelleeritud
Veel üks põhjus miks praegu pole mõtet veel kiireid ringe postitada.Patchiga tuleb Brake bias muutmise säte sõidu jooksul.Kokpitis vasakul küljel on vajalik kang isegi modelleeritud
Ainus millest ma aru ei saa on see, et miks pidurdusmaa pikem on brake bias muutmisel?
Vähemalt selline info on auto sätetes nii 2010 kui ka 2011 versioonil.
Miks sõitjad siis sõidu jooksul seda muudavad kui see hoopis pidurdusmaad pikendab? _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Ainus millest ma aru ei saa on see, et miks pidurdusmaa pikem on brake bias muutmisel?
Vähemalt selline info on auto sätetes nii 2010 kui ka 2011 versioonil.
Miks sõitjad siis sõidu jooksul seda muudavad kui see hoopis pidurdusmaad pikendab?
Äkki sellepärast, et teise brake biasega on pidurdusmaa küll lühem aga oht, et rattad blokeeruvad on suurem. Korra lased blokki siis tekib juba flatspot. Samas saavad ka rehvid ka rohkem vatti kui nad peavad lühema tee jooksul masina kinni pidama. See pisike kaotus, mis tuleb pikema pidurdusteekonna pärast pole arvatavasti nii suur kui iga natukese aja tagant käid uusi rehve alla panemas.
Oleneb ka kurvist. Mõnda pidurdad sirgel hoo maha ja siis keerad. Siis on pidurdusteekond lühem. Mõnes pead keerama ja pidurdama samal ajal. Brake bias peab rohkem tagapool olema kuna esimesed rehvid peavad keerama ka peale pidurdamise ja kui liiga ees siis on kerge auto üle kontroll kaotada.
Igatahes sain täna hommikul postkontorist plaadi kätte Saaks juba koju nüüd _________________ Imperfection is perfect
et siis enne race't ei saagi quick setupi näppida? Krt kvali oli padukaga ja race on ilus ilm - mis ma teen nüüd?
quick setup'it pole, aga mina sain ise küll vähemalt sättida monitori pealt. Oli sama asi, et kvali oli vihmas ja sõit kuivas.
Kas neil on plaanis mingi aeg lisada ka näiteks 30% ja 40% sõidu pikkust? 20 on natuke lühike aga 50 jälle liiga palju. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Kust ma saan muuta AI difficulty lvlit?Ei leia seda kuskilt Teine mure on see ,et ma ei kuule absoluutselt oma race engineeri või kedagi rääkimas. _________________ K.Tali
Brake bias peab rohkem tagapool olema kuna esimesed rehvid peavad keerama ka peale pidurdamise ja kui liiga ees siis on kerge auto üle kontroll kaotada.
Kui liiga taha lükata, siis lendad samuti võssa. Liiga ette pannes sõidad pidurdades lihtsalt otse.
Kas careeris ka SC on? kuskil sellist valikut küll vähemalt ei leia, ei taha niisama hunnikusse ka sõita. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Ei leia mina seda, kus on driving aids ja siis ai difficulty.Äkki mingi peetis versioon mul mängust vms?
Enne rajale minemist viskab sul aknakese ette kõigi nende valikutega.
See, kus valid ,kas long race weekend ja sellsit asja?Seal mul küll vähemalt sedap ole, ainult difficulty lvlit saab valida.Nagu üldist vms.Easy,medium,hard või expert _________________ K.Tali
quick setup'it pole, aga mina sain ise küll vähemalt sättida monitori pealt. Oli sama asi, et kvali oli vihmas ja sõit kuivas.
Kas neil on plaanis mingi aeg lisada ka näiteks 30% ja 40% sõidu pikkust? 20 on natuke lühike aga 50 jälle liiga palju.
kusjuures quick setup on race puhul olemas juhul kui mängust vahepeal välja lähed
Eile siis panin mängu kinni kuna seda quick setupit ei olnud. täna avasin ja oli järsku maagiliselt tekkinud sinna _________________ There is no place like 127.0.0.1
Sain selle raskusastme korda ,aga nüüd oleks vaja kuidagi saada race engineer ja need jutud tööle.Absull ei räägi.Kuidas saab full screen mode tagasi.Hetkel nagu see window mode vms.. _________________ K.Tali
Sain selle raskusastme korda ,aga nüüd oleks vaja kuidagi saada race engineer ja need jutud tööle.Absull ei räägi.Kuidas saab full screen mode tagasi.Hetkel nagu see window mode vms..
Alt+enter.
viimati muutis anonymic 23.09.2011 12:43:51, muudetud 2 korda
Sain selle raskusastme korda ,aga nüüd oleks vaja kuidagi saada race engineer ja need jutud tööle.Absull ei räägi.Kuidas saab full screen mode tagasi.Hetkel nagu see window mode vms..
Mäng käima läheb siis alt+enter. Mul oli sama asi pärast graafikakaardi vahetamist.
Miks kurat mu race engineer ega agent ei räägi midagi??kellelgi veel sellist probleemi või vähemalt ma ei kuule mitte midagi...Ei oska ise kh midagi teha vms, mis võiks aidata _________________ K.Tali
Miks kurat mu race engineer ega agent ei räägi midagi??kellelgi veel sellist probleemi või vähemalt ma ei kuule mitte midagi...Ei oska ise kh midagi teha vms, mis võiks aidata
Reinstall, näpi seadeid, käi kõrvaarsti juures või kas sul üldse on originaal?
Peab siis tõesti reinstalli proovima vist:S.Kuulmisega probleeme ei ole ja see engineer sätted peaks mul kh korras olema.Mäng on muidu tõmmatud. _________________ K.Tali
saab ikke sõidu ajal ka engineeri quick setupe kasutada, kui otse treeningust sõitu hüpata. kui kvali on vihmas ja sõit kuivas, mille näeb ju ilusti ära, tuleb ju rohkem sõidu peale mõelda kvali ringi ajal ?
ahja ja muide nendele kes klaveriga mänguvad - pange steering deadzone 0% ning saturation ja linearity põhja
ahja ja muide nendele kes klaveriga mänguvad - pange steering deadzone 0% ning saturation ja linearity põhja
proovin ära.
mul TC full, mediumi peal suht võimatu mängida imo klaveriga. samas ma olen suht sitt kah :/
mis on hea aeg Austraalia ringil ? sain 1.28.10 abidega
kellelgi veel sellist probleemi, et rooli seaded lähevad igakord paigast ära, kui mängu kinni paned? pean alati valima uuesti rooli, nupud uuesti paika panema, pole küll teab mis aega nõudev, aga nõme. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
kellelgi veel sellist probleemi, et rooli seaded lähevad igakord paigast ära, kui mängu kinni paned? pean alati valima uuesti rooli, nupud uuesti paika panema, pole küll teab mis aega nõudev, aga nõme.
Täpselt sama jura nii review codes kui retail versioonis ulme.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
kellelgi veel sellist probleemi, et rooli seaded lähevad igakord paigast ära, kui mängu kinni paned? pean alati valima uuesti rooli, nupud uuesti paika panema, pole küll teab mis aega nõudev, aga nõme.
Täpselt sama jura nii review codes kui retail versioonis ulme..
Nad ikka üldse ei õpi? Dirt 3's oli sama jama, vähemalt alguses!
Täpselt sama jura nii review codes kui retail versioonis ulme..
Nad ikka üldse ei õpi? Dirt 3's oli sama jama, vähemalt alguses!
Rool on ikka ühendatud mängu käivitades?
Kuulsin, et press start ekraanil peab ikka rooliga startima, siis tunneb ära ja jätab seaded meelde.
tomorrow, Windowsis ikka ühendan ära ja siis lükkan mängu tööle aga rool ei hakka üldse tööle enne kui seadeid paika ei pane taas. Review codes kustutas kõik rooli sätted ka ära, nüüd nagu jätab need vähemalt meelde kui custom tagasi valida või G27 või mai teagi.. huinjaa igatahes. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
tomorrow, Windowsis ikka ühendan ära ja siis lükkan mängu tööle aga rool ei hakka üldse tööle enne kui seadeid paika ei pane taas. Review codes kustutas kõik rooli sätted ka ära, nüüd nagu jätab need vähemalt meelde kui custom tagasi valida või G27 või mai teagi.. huinjaa igatahes.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.