Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
villu70
HV Guru
villu70

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 22.09.2011 10:15:38 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
RO2 on minu silmis hoopis teisele sihtgrupile tehtud mäng.....

Olgu sihtgrupp milline tahes aga asi peab ka töötama. Kui ei osata asja korralikult käima jooksta siis minu rahakoti rauad ei avane.
Lihtsalt missioonitundest ühtegi mängu ei osta.... a`la, "nad ju pingutavad ja õpivad jne.".... mind see ei koti.
Eks näis mis tulevik toob aga praegu on mäng pask kuubis.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 22.09.2011 10:24:39 vasta tsitaadiga

Mina nii negatiivselt ei ütle, kuigi olen asja eest maksnud ja tänu sellele võiks öelda, et ei saa nagu halada enam mängu kohta, siis eks vigu on, aga ka praegu saab seda täiesti normaalselt mängida kui natuke vaatad kus ja kuidas seda teha.
Üle 32 kohalistesse serveritesse ei ole mõtet minna, sest serverid ei kannata hetkel veel välja seda asja. Graafika olen endale tekitanud sellise mis arvutit ei piina, seega fps on enamik aega vahemikus 50-95, see ei tähenda, et ma olen graafika maha võtnud täiesti, absoluutselt mitte, mängin fullhd-ga ja high graafikaga, lihtsalt need seaded mis nõuavad arvutilt liiga palju olen maha võtnud.
Mängu sees ei teagi et mingid vead praegu häiriksid, pigem on ülesehitus tehtud praegu väga ebavõrdne. Venelased peavad palju rohkem vaeva nägema et võita ja nii kurb kui see ka ei ole, siis enamik tegelasi saavad sellest aru ja need kes oskavad natukenegi mängida ronivad sakslaste poole ja jooksevad teisest meeskonnast üle. Ise mängin alati venelaste poolel ja ei ole selle vastu, et raskem on, see ongi sellise mängu mõte.
Aga ka selle probleemiga tegeletakse ja on juba viidud muudatusi sisse, et võrdsemaks teha mängu. Aga jah, kes tahavad tervet ja töötavat mängu, siis need oodake veel natuke oma ostuga icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.09.2011 11:52:24 vasta tsitaadiga

eltso, mida sa oled täpselt graafikal reguleerinud/maha vötnud ?

viimati muutis Avot 22.09.2011 12:06:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 22.09.2011 11:56:00 vasta tsitaadiga

Hetkel tööl, kui koju saan, siis vaatan mis seal täpselt oli icon_smile.gif
tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 22.09.2011 12:42:14 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Üle 32 kohalistesse serveritesse ei ole mõtet minna, sest serverid ei kannata hetkel veel välja seda asja
Tõesti enamus servereid lähevad umbe koormuse all (hea märk sellest kui skooritabelis kõikidel mängijatel ping üle 100-150)
Aga olgu see reklaam või mitte, redorchestra.ru 4 serverit veavad küll 64 mängijat välja. Need jooksevad overclockitud i7-2600K@4500MHz peal thumbs_up.gif Ametlikel serveripakkujatel selliseid püsse ei ole icon_smile.gif

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 22.09.2011 13:01:20 vasta tsitaadiga

Ma mingit i7 reklaamiga serverit proovisin ja ei olnud see asi vähemalt sel hetkel väga hea, mingil hetkel olid ikka pingid kõigil laes ja siis ei tea enam kuhu laskma peab et vastaseid maha saada
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 22.09.2011 15:50:00 vasta tsitaadiga

kas keegi suudaks seletada, misasjad täpsemalt sellest ro'st siis kohe NII hirmsasti hoopis teisttsuguse ja teisele sihtgrupile jne mõeldud mängu teevad???
niipalju kui mina teda mänginud olen, ei näe küll mingeid dramaatilisi erinevusi kuskil. jah, ta ei ole päris generic shuuter, mingid omad elemendid seal on muidugi...aga siin mingid pooled vennad räägivad nagu oleks tegu ikka millegi eksta erilisega icon_eek.gif

kui ma võrdlen ise näiteks arma2'ga, mida olen päris palju mänginud siis nö. simulaatorist pole ro puhul küll haisugi. arma pole ka mingi ideaalne simu, kuid ikka way rohkem selle liigituse ära teeninud. ro's jookseb kari vante pea laiali otsas ringi, AI moodustab mingeid troppe kuskile väikestesse tubadesse ja siis korraldab seal koomilisi orgiaid. lambikas automaat ei oma mingit recoili ja laseb hirmtäpselt jne.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 22.09.2011 15:52:09 vasta tsitaadiga

AI-ga pole koos mänginud, seega ei tea kommenteerida mida ja kuhu nad korraldavad. Aga asi on ilmselt maitses kinni, kuna sulle see tüüp eriti peale ei lähe, siis sa ei näe ka selles midagi erilist.
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 22.09.2011 15:57:10 vasta tsitaadiga

alec kirjutas:
eltso kirjutas:
Üle 32 kohalistesse serveritesse ei ole mõtet minna, sest serverid ei kannata hetkel veel välja seda asja
Tõesti enamus servereid lähevad umbe koormuse all (hea märk sellest kui skooritabelis kõikidel mängijatel ping üle 100-150)
Aga olgu see reklaam või mitte, redorchestra.ru 4 serverit veavad küll 64 mängijat välja. Need jooksevad overclockitud i7-2600K@4500MHz peal thumbs_up.gif Ametlikel serveripakkujatel selliseid püsse ei ole icon_smile.gif
Kui seal mängida siis pean "EST" enda kasutajanimest ära võtma. icon_razz1.gif
Ip ära peitma.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 22.09.2011 16:01:27 vasta tsitaadiga

Selle poole pealt on ka jah mängu idee kehv, et mina tahaksin nii fritzi kui ivani lasta icon_biggrin.gif aga pead valima ühe poole icon_biggrin.gif
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.09.2011 16:22:26 vasta tsitaadiga

RO ei pea "tervet magasini" tyhjaks laskma et vaenlast "teise ilma saata", kui vörrelda näiteks Battlefield Bad Company 2 või Call OF Dutyga.
RO ei saa kuulide eest hypeldes minema, vörreldes (BC ja cod)
RO on oma mängu stiil/taktika. (esim. pead mötlema kus ja millal relva laadima hakkad, pead enne jooksmist mötlema kuhu ja miks, kuidas oleks seda möistlik teha köige ohutumalt endale jne.)

Need on 3 pöhilist asja, miks mina just seda mängu mängin. (Wiltzule! = Mina näen neid asju nii, sina vaata/möista neid asju kuidas iganes soovid).
PS. Praegu veel väga paljud alles katsetavad/proovivad mängu. Tösine mängimine on alles ees, kui mäng on korda lihvitud jne.
tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 22.09.2011 16:29:20 vasta tsitaadiga

Killzone88 kirjutas:
Kui seal mängida siis pean "EST" enda kasutajanimest ära võtma. icon_razz1.gif
Ip ära peitma.
Avot olen näinud seal tihti (EST) nimega
Kui sa arvad, et kõik venelased unistavad väikesele Эстониаle paha teha, siis tuleb vähem meediat tarbida.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.09.2011 16:56:51 vasta tsitaadiga

Mina mängin tihti vene serverites ja mingit probleemi pole olnud. Nimi alati olnud ja tuleb olema Avo (EST). Vastupidi RO Ostfrondis sai palju mängitud venemaa serverites ja koostööd tehtud jne. Köik on olnud OK. Ping on ka tihti parem, kui teiseltpoolt euroopat olevast serverist.
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 22.09.2011 17:16:12 vasta tsitaadiga

Red Crapingra 2: Heroes OF Crappingrad.

Crap.

Mängige Day of Defeat mod-i, on ka parema maiguga.

LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 22.09.2011 17:25:42 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
kas keegi suudaks seletada, misasjad täpsemalt sellest ro'st siis kohe NII hirmsasti hoopis teisttsuguse ja teisele sihtgrupile jne mõeldud mängu teevad???
niipalju kui mina teda mänginud olen, ei näe küll mingeid dramaatilisi erinevusi kuskil. jah, ta ei ole päris generic shuuter, mingid omad elemendid seal on muidugi...aga siin mingid pooled vennad räägivad nagu oleks tegu ikka millegi eksta erilisega icon_eek.gif

Võrreldes mainstream shooteritega, nagu CoD ja BF seeria mängud, ei näe sa erinevusi?
Wiltz kirjutas:

kui ma võrdlen ise näiteks arma2'ga, mida olen päris palju mänginud siis nö. simulaatorist pole ro puhul küll haisugi. arma pole ka mingi ideaalne simu, kuid ikka way rohkem selle liigituse ära teeninud.

ArmA2 on combat simulator žanris, RO2 ei ole. RO ja RO2 on mõlemad midagi sellist combat simu ja "tavalise" FPS mängu vahepealset. Tripwire'i eesmärk pole kunagi olnud combat simulator'it teha.
Wiltz kirjutas:

ro's jookseb kari vante pea laiali otsas ringi, AI moodustab mingeid troppe kuskile väikestesse tubadesse ja siis korraldab seal koomilisi orgiaid. lambikas automaat ei oma mingit recoili ja laseb hirmtäpselt jne.

Kari vante jookseb pea laiali otsas selle pärast, et paljud inimesed, kes RO2'te proovivad, on üle tulnud teistest FPS mängudest.

AI on kehv, see on kõigile teada. SP pärast seda mängu mängida on natuke tobe.

Millisest automaadist siis konkreetselt jutt käib? Relvade recoil on mängus võrdlemisi realistlik, developerid käisid lasketiirul paljusid nendest relvadest, mis mängus, oma käega proovimas.
bush kirjutas:
Red Crapingra 2: Heroes OF Crappingrad.

Crap.

Mängige Day of Defeat mod-i, on ka parema maiguga.

Väga sisukas ja asjalik postitus. Tore, et meiega oma arvamust jagasid.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 22.09.2011 17:59:54 vasta tsitaadiga

ma ei öelnud ju, et ei näe üldse erinevusi, eks neid ikka on jah...aga midagi väga suurt tõesti ei näe. võibolla on siis asi selles, et ma järeldan vaid mängukogemuse põhjal ja pole eelnevalt mitu aastat lugenud devide või kellegi sarnase juttu foorumites icon_biggrin.gif (st. pole praktiliselt üldse midagi spetsiaalselt lugenud selle mängu kohta, välja arvatud natuke selle performance teema kohta)

ega cod ja BF pole ju ka täiesti üks-ühele sarnased, või sinu meelest siis on?

aga ikkagi, millised need suured erinevused siis on? kohe nii suured, et mäng on hoopis puha teistsugusele publikule mõeldud jne. Ise olen mänginud COD'e, BF'e, armasid ja igasugu muud shuuterite kraami. teistest väga palju erinev on siiamaani olnud vist ainult arma.

konkreetselt mõtlesin seda mp-40, aga üks teine sakslaste (võimsam) automaat oli veel, mis ka natuke liiga rajult hästi käes püsis ja täpselt kõmmutas, nime sellel praegu ei mäleta, ei ole nii suur sõjard icon_biggrin.gif venelaste tommygun see-eest pritsib viltu nii et täitsa jube, isegi kui üritad väga short bursti teha.
ma usun, et mp-40 on väikese recoiliga reaalselt, aga nii väikese? ja seda ma ei usu küll iial, et temaga nii täpselt lasta saaks kuskil lahingsituatsioonis.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.09.2011 18:46:20 vasta tsitaadiga

Wiltz, kas sa ikka lugesid mida sulle erinevustest vastati RO ja teiste mängude suhtes??? Ei viitsiks enam korrata. Siin nimelt arutatakse ka teistsuguseid asju, kui ainult sinule perus asjade selgitamist jne. See mida sa öelnud oled või arvad on ju paljudele täitsa "savi". See, et sa tihti aru ei saa ja ei näe - pole siin ka mingi uudis.

Kas kellelgi on kogemust Post Processing Quality asetusest? Kas on mötet ultra peal hoida ja mida see asetus muudab/peaks muutma? Kardan et mul mingi jama sellega.
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 22.09.2011 18:58:19 vasta tsitaadiga

Kes ei taha seda kräppi mängida siis andke mulle oma key!!!
KurjaJuur
HV kasutaja
KurjaJuur

sõnum 22.09.2011 20:10:02 vasta tsitaadiga

Sai ka siis alustuseks tunnike mängitud. Häirivad ainult mingid pisiasjad, mida ma parem nimetama ei hakka, sõimatakse ka mingiks ahviks veel. Eks neid buge ja asju ole, aga need ei häiri niipalju, kui need pisiasjad. Poleks neid, oleks tegemist suht väga hea mänguga.

Üldmulje on igal juhul selline, et esimese RO realismi on osalt ohverdatud laiema huvigrupi tekitamise nimel. Teamkille tehti ka minu suunas väga palju väga ilmselgetes olukordades. (CoDfagid jms rahvas, kes kahel poolel vahet ei tee ilma gigantsete siltideta?). Ühes kaardis seisis keset taevast lennuk kah, ei liikunud ei sinna ega tänna.

invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 23.09.2011 18:15:47 vasta tsitaadiga

Kes tahab editori....limited aga midagi ikka:
http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=66896

Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.09.2011 20:06:10 vasta tsitaadiga

"Üldmulje on igal juhul selline, et esimese RO realismi on osalt ohverdatud laiema huvigrupi tekitamise nimel."
Ise olen ka seda märganud. Aga önneks mitte liiga. (jooksmine on pisut liiga kiire, vähemalt väiksemate kaartide/mapide puhul)
Viimased päivitused on teinud oma töö, mäng on palju sujuvam ja enam MIND häirivaid vigasi ei ole.
tagasi üles
Bluerayeye
HV vaatleja

sõnum 27.09.2011 18:40:06 vasta tsitaadiga

Hmm ei tea, kas Eestisse antud mängu füüsilist koopiat kah on liikumas. Selline asi võiks ikka olla karbiga kapi peal. Steam´i alati kahtlaseks pidanud (võimalus kaotada paroolid, häkitud saada konto vmt ebamugav võimalus). Sama lugu ka Dead Island.
Siiani pole üheski poes näinud.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 27.09.2011 18:44:53 vasta tsitaadiga

Minu meelest seda Steam'i küll kartma ei peaks. Kui korralik password peal (piisavalt pikk, suvalised tähed ja numbrid segamini) ja arvutile regulaarselt spyware kontrolli teed, ei tohiks midagi juhtuda. Sama tõenäoline on see, et keegi tungib su koju sisse ja varastab riiulist mängud ära.

Seda ei tea, millal karbid Eesti poodidesse jõuavad. Alati võid ju välismaalt tellida.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 29.09.2011 21:58:11 vasta tsitaadiga

Tellige postiga.
Ise aga loodan steamile. Tellisin sealt ja tuli tellimuse vastus kus elektrooniline maksukviitung jne. Nii et ei peks midagi hullu olema kui isegi mingi jama tuleks.

nüüd siis ka mängitaud Battlefield 3 betat. Ja nüüd tean mis on hea mäng. See on Red Orchestra 2 ! See on maitse asi aga minu puhul see on nii.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 04.10.2011 21:15:21 vasta tsitaadiga

mida see peaks tähendama..... pole nagu üldse veel selle mänguga tegemist teinud
Spoiler Spoiler Spoiler

.... ja kuidas muidu mänguga on, parandavad ka ikka või ikka sama kehva seis?
tagasi üles
Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 05.10.2011 01:14:53 vasta tsitaadiga

Paar küsimust mängu ostnutele:

palju mp-s servereid ja rahvast leidub
kas ainult tankimapid on sama gameplayga mis vanal RO-l
bugid ja kas patche on tulemas
kas i5 , nvidia gt 555m 2gb , 4 gb ddr3 on lootust mängitavat fpsi saada

Vana RO oli suht põnev aga enne uue ostmist tahaks infi veits,ette tänades!
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.10.2011 01:51:03 vasta tsitaadiga

Numbreid vaadates on see mäng sama hästi kui surnud. 20 eurot well spent.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 05.10.2011 02:46:47 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Numbreid vaadates on see mäng sama hästi kui surnud. 20 eurot well spent.

Surnud on nüüd küll kõva liialdus. Ma ei väida, et probleeme pole, kuid nende kõrvaldamisega tegeletakse. Tasub ka meeles pidada, et BF3 beta käib praegu.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 05.10.2011 08:55:04 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
..... Tasub ka meeles pidada, et BF3 beta käib praegu.

Mismoodi see RO-ga seotud on? icon_rolleyes.gif
Mina üheski teises fps mängus pole täheldanud et, BF3 kuidagi mängiate arvu mõjutaks....
.... COD4 - BF2 - COD BO - COD WAW- nendes MP-es tegutsen hetkel põhiliselt.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.10.2011 09:21:17 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Surnud on nüüd küll kõva liialdus.

2500 mängijat päeva tipphetkel globaalselt 25 päeva vana mängu peale kokku ei ole surnud?
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 05.10.2011 10:14:08 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

2500 mängijat päeva tipphetkel globaalselt 25 päeva vana mängu peale kokku ei ole surnud?

On ka nii vähe või ? icon_eek.gif
Ma arvasin et, ikka paar-kolmkümmend tuhat ikka mängib?
Siis tegin õigesti, et ostmata jätsin selle..... esialgu!
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.10.2011 10:15:56 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:

http://store.steampowered.com/stats/

Hetkel mängib seitsesada inimest, päeva tipphetk oli kopikas üle kahe ja poole tuhande. Kordan ennast - see mäng on surnud. Aplaus Tripwirele.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 05.10.2011 10:49:04 vasta tsitaadiga

Paljud, kaasaarvatud mina, ei mängi hetkel sest statsi süsteem ei toimi ja teiseks on hetkel bf3 beta mida natuke taguda ja mõelda kas selle mängu soetamisel on mingit ideed. Kui aga järgmise suure pätsiga suudetakse stats tööle saada, siis mina olen tagasi lõhkumas seal, sest peale selle minul muid vigu nagu ei esinenudki.
tagasi üles
tomhai
HV vaatleja

sõnum 05.10.2011 11:04:57 vasta tsitaadiga

wow... väiksem tipp kui DoD:Sourcel. Kahju.
Ise ei mängi sellepärast, et raud ei vea välja normaalselt. Quad 9400, 4GB ja Radeon 4870-ga kukub @ 1280X1024 ka low settingutel FPS alla 30 kui on natuke suurem ala või rohkem vastaseid ja sellega rahuldavalt mängida ei saa. Mis on eriti masendav seetõttu, et mäng ei näe visuaalse poole pealt tõesti mitte midagi erilist välja ja oleksin oodanud, et saan on masinal vähemalt low settingutel mängida. BF3-e beeta nt jookseb paremini.
Olin ka ise üks neist, kes enne release-i soovitas inimestel silma peal hoida sellel mängul, aga nüüd ei oska isegi öelda. Võibolla on mäng ise ikkagi hea, kui korralikul raual jooksutada, aga kui masin u. selline on nagu minul, siis ei ole mõtet ennast närvi ajada.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 05.10.2011 15:25:20 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
võtas-uxu kirjutas:

http://store.steampowered.com/stats/

Hetkel mängib seitsesada inimest, päeva tipphetk oli kopikas üle kahe ja poole tuhande. Kordan ennast - see mäng on surnud. Aplaus Tripwirele.

Ära ole selline drama queen.

Tsitaat nende CEO'lt:

Spoiler Spoiler Spoiler

Probleeme on mitmeid - mõnedel on performance kehv, statsid ei tööta korralikult, mõnedele ei istu liiga suur automaat relvade arv tiimi kohta, jne. Kõige sellega tegeletakse jõudu mööda. Tripwire pole firma, mis toodab mänge, et pre-order'ite pealt raha kokku ajada ja seejärel uue mängu kallal töötama hakata.
võtas-uxu kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
..... Tasub ka meeles pidada, et BF3 beta käib praegu.

Mismoodi see RO-ga seotud on? icon_rolleyes.gif
Mina üheski teises fps mängus pole täheldanud et, BF3 kuidagi mängiate arvu mõjutaks....
.... COD4 - BF2 - COD BO - COD WAW- nendes MP-es tegutsen hetkel põhiliselt.

Näita mulle palun statistikat, mis demostreerib, et nende mängude mängijate arvud BF3 beta algusega ei langenud. Olen täiesti kindel, et langesid.
võtas-uxu kirjutas:

Nalja teed? Paar-kolmkümmend tuhat? Mis asja? Kust kuradi kohast sellised lootused? icon_rolleyes.gif

CoD mängudel, mis on täielik mainstream, on sellised numbrid ette näidata. Miks sa arvad, et nišši mäng nagu RO2 sellega võistelda suudab?

Ja otsustada, millist mängu osta ja millist mitte, selle põhjal, kui populaarne mäng on, on minu meelest väga imelik lähenemine.

PS! Äre saage minust valesti aru, ma pole ka rahul sellega, mis seisus mäng hetkel on. Kuid siin kriisata, et mäng on surnud, on lihtsalt tobe.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 05.10.2011 15:25:46 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 05.10.2011 15:57:01 vasta tsitaadiga

LightsabeR, kui bf2 on müüdud üle 3,2 miljoni ja igapäevaselt mängib seda kurat teab kui palju.... no ikka palju.
Cod 4 ja waw kohta ei tea vist keegi kui palju neid mängijaid tegelikult on.... (craked serverid jne.). Ehk siis, need serverid kus mina käin on koguaeg täis.... mingit mängite vähenemist seoses BF3 betaga küll pole.

..... selle pealt ennustatdes võiks tuli-uuel mängul olla vähemalt alguses rohkem mänijaid kui hädine kaks-pool tuhhi.
..... muidugi vaatan ennem mängu ostu kaa seda, palju seal mängijaid on..... "üksi" mööda mappe ringi lipata ka ei viitsi.

Eks näeb palju tripwire vennad punnitada viitsivad aga hetkel küll ükski vägi seda ostma ei kutsu.
Kui mäng tehakse ainult ühele platvormile ja siis ka ei suuda arendaja seda normaalselt käima jooksta.... jääb siis asi oskute taha või milles asi?
Krt, küsinud siis targematelt tootjatelt nõu, kuidas asi käib. Või on see ulmeteema mängutegijate seas, mina ka ei tea

edit: ja siis see asja graafiline pool...... krt, gena ja potsataja multikas näeb ka ilusam välja kui see algne pilt neilt....... aasta oli siis 85 ja mina sitsisin 4 klassis.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 05.10.2011 16:21:01 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
LightsabeR, kui bf2 on müüdud üle 3,2 miljoni ja igapäevaselt mängib seda kurat teab kui palju.... no ikka palju.

Miks sa võrdled BF seeria populaarsust RO seeriaga? Loomulikult on BF mängud populaarsemad.
võtas-uxu kirjutas:

Cod 4 ja waw kohta ei tea vist keegi kui palju neid mängijaid tegelikult on.... (craked serverid jne.). Ehk siis, need serverid kus mina käin on koguaeg täis.... mingit mängite vähenemist seoses BF3 betaga küll pole.

Hea loogika. Ehk siis need üksikud serverid, kus sina mängid, olid mängijaid täis, seega kogu mängijate arv üldse ei muutunud.

Selle peale ei ole mõelnud, et äkki populaarsed serverid on koguaeg täis?
võtas-uxu kirjutas:

..... selle pealt ennustatdes võiks tuli-uuel mängul olla vähemalt alguses rohkem mänijaid kui hädine kaks-pool tuhhi.

Kui mäng välja tuli, siis oligi rohkem mängijaid. Kui bugid ära parandatakse ja tasuta contenti hakkab tilkuma, siis küll ka mängijate arv jälle kasvab.

Ja kuidas mõjutab see konkreetselt sind, kas on 25 000 või 2500 mängijat? Ühte serverisse nad nagunii kõik ei mahu. Gameplay külje pealt ei mängi see mingit rolli.
võtas-uxu kirjutas:

..... muidugi vaatan ennem mängu ostu kaa seda, palju seal mängijaid on..... "üksi" mööda mappe ringi lipata ka ei viitsi.

Sest 2500 = üksi?
võtas-uxu kirjutas:

Eks näeb palju tripwire vennad punnitada viitsivad aga hetkel küll ükski vägi seda ostma ei kutsu.
Kui mäng tehakse ainult ühele platvormile ja siis ka ei suuda arendaja seda normaalselt käima jooksta.... jääb siis asi oskute taha või milles asi?

Sa võrdled Tripwire'it jälle EA/DICE'iga jah? Kujutad sa üldse ette, kui suur on vahe nende firmade tööjõus ja rahas, mida iga mängu taha rakendatakse?
võtas-uxu kirjutas:

edit: ja siis see asja graafiline pool...... krt, gena ja potsataja multikas näeb ka ilusam välja kui see algne pilt neilt....... aasta oli siis 85 ja mina sitsisin 4 klassis.

Max graafika peal näeb mäng väga hea välja. Jah, praegu on performance probleeme ja paljud ei saa graafikat üles keerata, kuid küll need vead ka aegamööda parandatakse.

Vaata näiteks neid screenshotte: http://widescreengamingforum.com/node/17245
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.10.2011 16:56:36 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Ära ole selline drama queen.

Tsitaat nende CEO'l

Mul on üks parem tsitaat, preili draamaqueen.

By most business measures Red Orchestra 2 has been a smashing success for Tripwire Interactive. Within 2 days of the launch of Red Orchestra 2 it had surpassed the lifetime revenue of the original Red Orchestra that has been selling for over 5 years. The pre-sales and launch week sales of the game broke all company records even beating out our hit game Killing Floor by a three times margin. And Red Orchestra 2 has quickly established itself as one of the most played games on Steam.

Sajandi lol, so far. RO2s on online 1108 inimest, millest piisab täpselt kaheksateistkümne 64 mängija serveri täitmiseks. Tripwire'i enda Killing Flooris on online rohkem inimesi kui RO2's. Smashing success tõesti icon_lol.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 05.10.2011 17:05:45 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Miks sa võrdled BF seeria populaarsust RO seeriaga? Loomulikult on BF mängud populaarsemad.

millega sa siis soovitad võrrelda?..... counter strike, MOH
loogiliselt võttes, especial PC-le tehtud mäng peaks juba kõvasti mängureid juurde meelitama.
LightsabeR kirjutas:
Hea loogika. Ehk siis need üksikud serverid, kus sina mängid, olid mängijaid täis, seega kogu mängijate arv üldse ei muutunud.
Selle peale ei ole mõelnud, et äkki populaarsed serverid on koguaeg täis?.

Löö korra 2007 aasta cod 4 lahti ja vaata kohe praegu palju seal mängijaid on ..... sitaks.
TW oleks võinud ka sellest mängust šnitti võtta.
LightsabeR kirjutas:
Kui mäng välja tuli, siis oligi rohkem mängijaid. Kui bugid ära parandatakse ja tasuta contenti hakkab tilkuma, siis küll ka mängijate arv jälle kasvab.
Ja kuidas mõjutab see konkreetselt sind, kas on 25 000 või 2500 mängijat? Ühte serverisse nad nagunii kõik ei mahu. Gameplay külje pealt ei mängi see mingit rolli.

Esimese väitega olen täiesti nõus. Loodame et asja ikka tõsiselt võetakse ja mäng kiirelt korda tehakse.
Mulle ilgelt meeldib F.E.A.R. Combat aga kahjuks on sinna ainult käputäis pelajaid jäänud. Kohe kuidagi ei leia nende seast enam tüüpe kellega veel madistada viitsiks. Siiani käin aeg-ajalt piilumas mis seal toimub.
On kaks vahet kas sul on valida 20 või 50+ serveri vahel kus mängida.
LightsabeR kirjutas:
Sest 2500 = üksi?

"..... "? no olegem ausad 2500 on ikka kuradima vähe küll.... hetkel 1000+
LightsabeR kirjutas:

Sa võrdled Tripwire'it jälle EA/DICE'iga jah? Kujutad sa üldse ette, kui suur on vahe nende firmade tööjõus ja rahas, mida iga mängu taha rakendatakse?

Aiman aga see ei ole vabandus. TW tegi seda mängu palju aastaid aga tulemus on mannetu.
Mina kui tarbija tahan saada selle 35€ eest samahead mängu (ilma bugideta) kui mõni muu tootja suudab teha..... sama raha eest.
Mingist missioonitundest hakata mänge ostma..... no way
LightsabeR kirjutas:
Max graafika peal näeb mäng väga hea välja. Jah, praegu on performance probleeme ja paljud ei saa graafikat üles keerata, kuid küll need vead ka aegamööda parandatakse.
Vaata näiteks neid screenshotte: http://widescreengamingforum.com/node/17245

Minujaoks pole siin midagi ilusat, ahhetama ei võta ükski detail..... eriti mannetu on suitsu "joonistamine" ja (grana-)plahvatused võiks ka palju detailsemad olla.
Pildid piltideks, tahaks liikuvat pilti näha.

-------------------------------------------------------------------------------------

Päris lootusetuks seda mängu ei pea aga tööd on neil kõvasti teha.
Meibi oleks võinud mängu väljandmise edasi lükata, järgmine aasta veeb-märts oleks vast paras olnud..... meibi
Eks elu näitab mis saab!
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 05.10.2011 18:03:50 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Sajandi lol, so far. RO2s on online 1108 inimest, millest piisab täpselt kaheksateistkümne 64 mängija serveri täitmiseks. Tripwire'i enda Killing Flooris on online rohkem inimesi kui RO2's. Smashing success tõesti icon_lol.gif thumbs_up.gif

Sajandi lol my ass. KF on arcade co-op zombie shooter, mis on hetkel vägagi populaarne žanr (L4D, L4D2, CoD mängude zombie mode'id, jne jne). RO2 on aga kindlale nišši mängurile tehtud WWII aegne FPS.

Huvitav, huvitav, miks KF praegu populaarsem on. Lisaks sellele, nagu mu eelnevast tsitaadist lugeda võid, KF'i playerbase kasvas aega mööda, ning TWI'l on sama eesmärk ka RO2'ega.
võtas-uxu kirjutas:
millega sa siis soovitad võrrelda?..... counter strike, MOH
loogiliselt võttes, especial PC-le tehtud mäng peaks juba kõvasti mängureid juurde meelitama.

Võrdle teiste indie mängudega.
võtas-uxu kirjutas:

Löö korra 2007 aasta cod 4 lahti ja vaata kohe praegu palju seal mängijaid on ..... sitaks.
TW oleks võinud ka sellest mängust šnitti võtta.

Mida sa ajad. Sada korda juba öelnud, kuid paistab, et pean veel kordama. RO seeriat on rumal võrrelda populaarsete massidele toodetud mängudega nagu CoD ja BF. Need on mainstream mängud, RO on nišši mäng.
võtas-uxu kirjutas:

"..... "? no olegem ausad 2500 on ikka kuradima vähe küll.... hetkel 1000+

Muidugi võiks rohkem olla ja kui mäng korda tehakse, siis küll ka need numbrid kasvama hakkavad. Kuid see arvamus, et servereid ei leia, kus mängida, on vale.
LightsabeR kirjutas:

Aiman aga see ei ole vabandus. TW tegi seda mängu palju aastaid aga tulemus on mannetu.
Mina kui tarbija tahan saada selle 35€ eest samahead mängu (ilma bugideta) kui mõni muu tootja suudab teha..... sama raha eest.
Mingist missioonitundest hakata mänge ostma..... no way

Oeh... no siis sa oled lihtsalt imelik ja suudad nautida vaid mainstream mänge, mille taga on sajad miljonid dollarid ja mitmed sajad töötajad.

Lisaks sellele, €35 eest saad sa RO2 näol tulevikus hunniku tasuta mappe, full conversion mod'e, jpm. Teistes mängudes nõutakse iga paari kuu tagant €10-15 eurot paari mapi eest.
võtas-uxu kirjutas:

Minujaoks pole siin midagi ilusat, ahhetama ei võta ükski detail..... eriti mannetu on suitsu "joonistamine" ja (grana-)plahvatused võiks ka palju detailsemad olla.
Pildid piltideks, tahaks liikuvat pilti näha.

Mida iganes.... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 05.10.2011 19:54:04 vasta tsitaadiga

Kokkuvõtteks....
Kui nad ükskord asja korda teevad nii nagu peab/peaks küll ma siis oma perse ka letti toon.
.... sinnamaani jõudu ja jaksu neile.
Ega ta ka kõige hullem mäng ei ole, siin palju hullemat sõnnikut nähtud!!!!!!!!
nt ..... homefront thumbs_down.gif
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.10.2011 21:34:07 vasta tsitaadiga

See on tore, et RO2 ei ole masside lemmik. Seal on koos inimesed kellele see mäng meeldib. Codi ja muu sita sepad/mängijad saavad ainult kiitust minult, kuna neid RO2 pole! Tublid kui aru saavad, et mäng pole neile möeldud. thumbs_up.gif

PS! Tripwire räägib, et myyk on yletatud 3 x yle ootuste, vötas-uxul on aga oma nägemus asjast icon_lol.gif Keda siis uskuda, otsustage ise.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.10.2011 22:05:55 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:

PS! Tripwire räägib, et myyk on yletatud 3 x yle ootuste, vötas-uxul on aga oma nägemus asjast icon_lol.gif Keda siis uskuda, otsustage ise.

Hetkel mängib seda mängu 2219 inimest. Edu.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.10.2011 22:09:19 vasta tsitaadiga

[quote="Scart"][quote="Avot"]
PS! Tripwire räägib, et myyk on yletatud 3 x yle ootuste, vötas-uxul on aga oma nägemus asjast :lol: Keda siis uskuda, otsustage ise.[/quote]

Hetkel mängib seda mängu 2219 inimest. Edu.[/quote]

Täiesti piisav mängijate arv minule :D Kas peaks rohkem olema? Minuteada serverisse mahub max 64 mängijat :lol: :lol: :lol:
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 05.10.2011 23:24:35 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
See on tore, et RO2 ei ole masside lemmik. Seal on koos inimesed kellele see mäng meeldib. Codi ja muu sita sepad/mängijad saavad ainult kiitust minult, kuna neid RO2 pole! Tublid kui aru saavad, et mäng pole neile möeldud. thumbs_up.gif

Avot, mis soga sa nüüd ajad, tra, ma mängin ajaviiteks igasugust teemat alates WRC-st kuni ARMA-ni välja.... ju ma olen siis sita-sepp
muuseas, kunagi oli ka lugupeetud LightsabeR väga tige COD4-ja mängija promodis.... kas kah sita-sepp või nii?

ära tule kedagi tema mängu eelistuste pärast siia solvama, jopski
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 05.10.2011 23:46:01 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Hetkel mängib seda mängu 2219 inimest. Edu.

Ok Scart, saime aru, sinu jaoks on see mäng surnud.

Nüüd ole hea ja lase neil, kelle arust aga on 2000 mängijat indie mängu jaoks täiesti arvestatav number, rahus edasi mängida. icon_wink.gif beer_yum.gif
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 07.10.2011 10:25:31 vasta tsitaadiga

Kuidas Mod toolsi ja serveritega on ROH2-s? Kas hostida saab igaüks, või on jälle mingi kinnine serveri teema?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 07.10.2011 10:48:23 vasta tsitaadiga

Ostsin key ära, loodan et pettuma ei pea ja pühap. proovin asja ära.
... ennem pole lihtsalt aega
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 07.10.2011 12:21:21 vasta tsitaadiga

http://steamcommunity.com/games/RO2/announcements/detail/1353555248130897923
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.