ma usun, et 4gb mälust jääb sul ikka puudu 1080p peal. õnneks seda puuudust on odav parandada
Tõsi? On veel keegi, kes seda arvamust jagab? Endal ka X6, HD6870 ja 4GB mälu... Siiamaani pole puudust tundunud aga kas tõesti oleks vajalik BF3 jaoks 1080p mängides mälu juurde lükata?
Ma arvan ka et see vähe. NIng kui väidad, et mujal sellest piisav kogu laksu jaoks, siis mine proovi metrot, Crtsis1 või muud taolist.
Aga loomulikult oota tegelt mäng ära, pole mõtet raha sisse taguda niisama.
Kuigi ise: GTX480sli ja see on korrraliku oc all(Pm sama kiire kui gtx580sli), 6gb 2000mz-ist mälu ja i7 4,1ghz-i peal. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
mõneti on point ka - kuna tegu identse mapiga mis alfas, siis saab teha võrdlusi ja analüüse nii client kui ka server side performance pealt (kas muutused ja fixid on olnud edukad jne). hea näha ka destructioni vahet.
kuigi jah, personaalsest küljest see map mulle ei istu.
Cb4, Olen ise nii Metro kui Crysise proovinud ja on tunda , et luskilt jääb võlgu
ot:
endal ka siis x6 1150T , HD6870 , 4giga
mälu kasutust saab jälgida. omal ajal sai kasutatud rivatunerit nii video- kui süsteemimälu kasutuse jälgimiseks. võibolla nüüd mingid uuemad ja paremad tööriistad.
Pole omale vaja, vahendan sõbra ostu soovi. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
ma usun, et 4gb mälust jääb sul ikka puudu 1080p peal. õnneks seda puuudust on odav parandada
Tõsi? On veel keegi, kes seda arvamust jagab? Endal ka X6, HD6870 ja 4GB mälu... Siiamaani pole puudust tundunud aga kas tõesti oleks vajalik BF3 jaoks 1080p mängides mälu juurde lükata?
Ma arvan ka et see vähe. NIng kui väidad, et mujal sellest piisav kogu laksu jaoks, siis mine proovi metrot, Crtsis1 või muud taolist.
Aga loomulikult oota tegelt mäng ära, pole mõtet raha sisse taguda niisama.
Kuigi ise: GTX480sli ja see on korrraliku oc all(Pm sama kiire kui gtx580sli), 6gb 2000mz-ist mälu ja i7 4,1ghz-i peal.
mul 8 mitte 4GB _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Beta will not start at 00:00.
Between 2-3 gig beta client.
You can not UPDATE alpha client you need to re-download the new Beta Client.
Netcode is totally rewritten and new.
No level limit @ beta.
Cant join as a Squad if the Team is full so battlelog groups won’t get split.
Gameplay Info
Autoheal on all vehicle’s after 10-15sec.
Vehicles autoregeneration ONLY under 75% Health.
Unlocks are for WEAPONS not for the classes you can not unlock red dot sight on gun1 and use it on gun 2.
Operation Metro got changed and has a new Layout, thats why they want to test balance again.
You have more then 1 knife animation, from behind, on the ground and you can NOT counter the knife attack.
You can still throw grenades to hear enemys yell.
You can not cook grenades.
You can join with friends on a server.
Friendly fire is On as the default setting.
Misc. Info
You can use 3 screens if you have enough graphic power.
Next 1-3 weeks will be talking about new maps.
Caspian Border IS NOT THE BIGGEST MAP.
No Bombs on Jets.
When you get kicked you can see the reason in Battlelog.
Ranked Servers can be changed to unranked Servers.
Battlelog application for iPhone.
Battlelog can be updated without patching the game so we can get new stuff faster.
No weather or time changing in game.
No comment on the Battlerecorder.
No weather or time changing in game - mängule mingit mõju ei avalda, aga oleks võinud puhtalt "look how awesome we are" showcase pärast sees olla.
grenade cooking, meh - huvitav kas päris väes ka cookitakse neid nii palju? minuarust mitteoluline asi see cookimine BF seerias. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
No weather or time changing in game - mängule mingit mõju ei avalda, aga oleks võinud puhtalt "look how awesome we are" showcase pärast sees olla.
grenade cooking, meh - huvitav kas päris väes ka cookitakse neid nii palju? minuarust mitteoluline asi see cookimine BF seerias.
no ma ei tea, grenade cooking on ikka hea asi ja väga kasulik
[eks neid ikka päris väes ka cookitakse vastavalt olukorrale]
cod ja csis olen ka mina neid küpsetanud, aga bf pole väga siuke 1v1 kiire tempoga mäng, kus see cookitud granaat minumeelest nii oluline oleks. kuigi jah, naljakas oli bc2 puhul, et granaati loopides kõige efektiivsem moodus oli igast põrkeid teha, ala viskad vastu uksepiita , nii et granaat põrkab sellele kes sind nurga taga passib. see on ju ebareaalne, võiks ju cooking sellise jama asemel olla _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
see vist ainult filmides nii, et kui granaat püksi kukub, jõuad selle veel välja õngitseda ja nobedate näppudega isegi detonaatori seest välja keerata. tahaks seda suurte munadega meest näha, kes RGDd 3-4 sekundi jooksul veel kuukida jõuab.
viimati muutis olxter 21.09.2011 21:42:51, muudetud 1 kord
see vist ainult filmides nii, et kui granaat pülsi kukub, jõuad selle veel välja õngitseda ja nobedate näppudega isegi detonaatori seest välja keerata. tahaks seda suurte munadega meest näha, kes RGDd 3-4 sekundi jooksul veel kuukida jõuab.
Pre-orders for Battlefield 3 have surpassed 1.5 million units, according to Sterne Agee analyst Arvind Bhatia.
That's 250,000 more than the 1.25 million EA CFO Eric Brown reported earlier this month, which he said was already "well ahead of its predecessor title, Battlefield: Bad Company 2, in regards to pre-orders in the same number of weeks till launch".
Bhatia suggested Battlefield 3 will eventually sell more copies than Bad Company 2's 9.5 million, Gamasutra reports.
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
PROCESSOR: 2 GHz DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHz OR ALTHON X2 2.7 GHz)
MEMORY: 2 GB
HARD DRIVE: 20 GB
GRAPHICS CARD (AMD): DIRECTX 10.1 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 SERIES, WITH ATI RADEON 3870 OR HIGHER PERFORMANCE)
GRAPHICS CARD (NVIDIA): DIRECTX 10.0 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 SERIES WITH NVIDIA GEFORCE 8800 GT OR HIGHER PERFORMANCE)
SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE
KEYBOARD AND MOUSE
DVD ROM DRIVE
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
PROCESSOR: QUAD-CORE CPU
MEMORY: 4 GB
HARD DRIVE: 20 GB
GRAPHICS CARD: DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950)
SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE
KEYBOARD AND MOUSE
DVD ROM DRIVE
Mis siis nagu, et kui ongi GTX 560 ja RADEON 6950 siis saadki normaalselt mängida sest ainult neil on 1024 MB RAMi
Endal on HD 6870 ja tehase OC on 1050 MB, et siis ei saagi mängida ??
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.