väike live mängimine käib hetkel _________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox
Üllatavalt vaikne on see teema, arvestades et eile läks Beta lahti. Kõik vaatavad punnis silmadega live? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Ei tea jah... esialgu loodan, et betale lastakse ükskord kõik ligi et stress teste jne teha. _________________ http://nodejs.org/
Hommikul vaatasin kuidas vuuduu ja barbar koos kondikuninga maha lõid ja beta otsa sai. Üllatavalt lihtne tundus.
Veel vaatasin teisest striimist lvl1-lvl10 vuuduu tegemisi. Päris lahe tundus. Hell dog spell tundus väga OP. Ämblikud tundusid väga UP. Tüüp üritas ka osasid mobe meleeda, aga sellel polnud erilist pointi. Nõid on ikka rohkem ranged klass oma vingete tanki-koertega.
Natuke imelik tundus, et esialgu on vaid 1-2 keyboundi + vasak-parem hiireklikk. Suurema leveli pealt alles saad rohkem keybounde kasutada. Esialgu tuleb leppida spellbookist spellide vahetamisele, vastavalt vajadusele või tahtele.
Üldiselt siiski väga lihtne tundus. Loodetavasti Hell, inferno pakuvad ikka tõsist peavalu . _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Loodetavasti saan kah beta... teeks kohe mingi video kui see beta puhul lubatud on. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Loodetavasti saan kah beta... teeks kohe mingi video kui see beta puhul lubatud on.
Antud beta pidi olema NDA free, niiet tee videosid või pilte, ei tule keegi keelama enam. _________________ http://nodejs.org/
Väidetavalt on Blizzard suutnud võitlemise (ja liikumise?) "lag-free"-ks muuta. Kui see tõesti nii hästi töötab kui väidetakse, siis on ehk ka paarisaja millisekundise viitega mobiilse netiga võimalik ilma probleemideta mängida.
Samuti on olemas väike "kalkulaator", kus saab erinevaid skille sirvida ja ruunidega kombineerimist katsetada.
will be lag-free = üks kolmest:
1. tarkvaraliselt lahendatakse rauapoolne tehniline piirang - ainukene lahendus on mingi prediction, mis on nii-ja-naa
2. asi toimub client-side
3. bullshit _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kaardid genereeritakse nagunii mängija arvutis. Alla tuleb laadida NPC´d mis siis lag-free mängu puhul tehakse iga checkpointi jõudmisel. Nii siis SP puhul. MP puhul sõltub ikkagi palju kasutajate omavahelisest latencyst. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Tegu on eksitava infoga, Latency on ja JÄÄB. Point on selles, et kõik toimub client-side ja siis saadetakse info serverile kontrollimiseks. Teised mängijad näevad liigutusi ikka viivitusega.
mäletame veel seda juttu, et alwaysonline on vaja selle jaoks, et kogu mäng genereeritakse serveris? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Eks huvitav saab olema milline väidetest tõsi on. Mine hullu tea, võibolla tõesti suutsid oma rahahunnikuga füüsikaseadused allutada _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
tasuks igaks juhuks oma battle.neti accounti ka uurimas käia. Mul oli SC2 betaga nii, et battle.netis oli kohe olemas, email jõudis alles mingi 4-5 päeva hiljem postkasti. _________________
Mul oli jälle beta profiil kustunud, pidin uuesti saatma andmed. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
PlatoonSgtElias, sa oskad ikka väga valesid videosid vaadata, selle graafika kommenteerimiseks . Mingi low detail 720p pealt küll nüüd miskit kommenteerida ei ole.
Keera 1080p peale ja vaata. Minumeelest pole kurta midagi.
Muide, mängu keskkond on niimoodi ehitatud, et seinad/puud jms pilti blokeerima ei jää. Kaamera keeramine oleks sellele mängule tõesti nagu 5s ratas vankri alla.
PS. Minuteada kasutab Force oma PCs GTX560TI graafikat. Ilmselt pole tal päris kõik veel maksimumis. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
tasuks igaks juhuks oma battle.neti accounti ka uurimas käia. Mul oli SC2 betaga nii, et battle.netis oli kohe olemas, email jõudis alles mingi 4-5 päeva hiljem postkasti.
Pmst kohe esilehel logides on siis suurelt ees, et download client vms? Ei loodagi, et nüüd beta omanikuks sain aga siiski. E-mailile ligipääsu polegi :/
tasuks igaks juhuks oma battle.neti accounti ka uurimas käia. Mul oli SC2 betaga nii, et battle.netis oli kohe olemas, email jõudis alles mingi 4-5 päeva hiljem postkasti.
Pmst kohe esilehel logides on siis suurelt ees, et download client vms? Ei loodagi, et nüüd beta omanikuks sain aga siiski. E-mailile ligipääsu polegi :/
Superänksa on küll, aga Sanctuary maailma see ei sobi.
Kisub Fallout 3 poole, kus mäng on küll iseenesest hea ja saavutab suure populaarsuse, aga eelnevate osadega seostub ainult nimi.
Kaamerapööramine isomeetrilise vaatega mängudes on täiesti ebavajalik. Kui puud vms hakkavad vaadet varjama, on see level designerite süü. Näiteks Dungeon Siege seerias see pööratav kaamera ainult häiris.
viimati muutis s4nder 21.09.2011 16:51:51, muudetud 3 korda
No olgem ausad, palju sa ikka oma tegelast metsikult lähivaates põrnitsed.
Sellised mängud ongi 70% omale nänni kokku hooramises, 30% oma tegelase imetlemises
imo paraku õigus sul on , D2-s nii seda välimust ei vaadand , VA see Necro Set mis muutis kuju , ning Druid , ülejäänd jättis suht külmaks. Aga nänni kokku hooramise osas sul 100% õigus
graafika küll miskit erilist pole, mängida ei saa kuid niisama ringijoosta küll. Ei jätnud esmapilgul küll miskit erilist muljet huvitav mida nad kõik need aastad tegid?
lepkai, niipalju kui ma neid testmasinate spekke näinud olen siis ei saagi graff parem olla, viimati nägin GT450 ja miskine i5 eelmise gen oma _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
lepkai, niipalju kui ma neid testmasinate spekke näinud olen siis ei saagi graff parem olla, viimati nägin GT450 ja miskine i5 eelmise gen oma
ei tundu, et seal rohkem vaja ongi
kui sa võtad näiteks starcraft 2 graafika erinevused, siis ikka saaksid aru, et vahed on üpriski suured. SC2 jookseb mul miinimumi peal üsnagi vanal läpakal ja samal ajal maksimumi võtmiseks on vaja omajagu korralikku PCd. Usun, et D3 jätkab sama rada arvestades blizzardit.
Graafika niivõinaa lihtsalt koogi ilustamine. Sisu huvitab. - hetkel tundub täiesti piisav, et mängu nautida. Pealegi näeb lõpptulemust ikka alles siis, kui mäng käes ja enda masinal käima pandud.
blizzil jah kuidagi õnnestub neid mänge nii toota et kõik saaksid osa .. Wow jooksis mul igivana läpaka peal ka okeilt .. küll low resoga ja detailid ka low peal .. 25 man raid oli küll "cancel" aga 10man jooksis veel ilussti .. uue masinaga on aga pidu .. tahaks juba väga proovida Diablo.. aga näed ei anna nad mulle seda test keyd :S ei saagi aru mille järgi nad seda valivad ..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.