|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
darkside
HV veteran

|
20.09.2011 19:52:41
|
|
|
| Väikemees kirjutas: |
Uurisin, et kas mulle oleks võimalik koju saada NutiTV'd ja vastati, et pole kaabeldust aga on võimalik taotleda tehnilised tingimused, et saada teada konkreetsed tööjuhised liiniosa rajamiseks ja finantseerimiseks.
On keegi siit seda proovinud? Tekkis lihtsalt küsimus, et kas pidite ise selle liiniosa rajamise kulud kinni maksma või tegi Elion kõik ise. Kui ma ise nende käest küsisin, siis öeldi, et makske see tehniliste ting 60 Eurot ära ja saab kõik teada.
Ei taha kohe 60 Eurot magama panna ja siis teada saada, et 4000 Eurot on veel liini rajamine  |
ikka ise
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
20.09.2011 19:56:20
|
|
|
| darkside kirjutas: |
Uurisin, et kas mulle oleks võimalik koju saada NutiTV'd ja vastati, et pole kaabeldust aga on võimalik taotleda tehnilised tingimused, et saada teada konkreetsed tööjuhised liiniosa rajamiseks ja finantseerimiseks.
On keegi siit seda proovinud? Tekkis lihtsalt küsimus, et kas pidite ise selle liiniosa rajamise kulud kinni maksma või tegi Elion kõik ise. Kui ma ise nende käest küsisin, siis öeldi, et makske see tehniliste ting 60 Eurot ära ja saab kõik teada.
Ei taha kohe 60 Eurot magama panna ja siis teada saada, et 4000 Eurot on veel liini rajamine  |
ikka ise  |
Nu jah, eks seda oligi arvata. Ikkagi vist küsin palju see summa tuleb, äkki on midagi normaalset.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
20.09.2011 19:58:06
|
|
|
Odavam on kolida ilmselt
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
20.09.2011 20:08:34
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Odavam on kolida ilmselt  |
Ega ei imesta küll kui üle miljoni tuleks arve
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
20.09.2011 20:15:59
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Odavam on kolida ilmselt  |
Ega ei imesta küll kui üle miljoni tuleks arve  |
ole mureta, € tuleb odavam
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
20.09.2011 20:57:24
|
|
|
Äki on mingi antenniga odavam, nagu külades?
_________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
20.09.2011 21:55:44
|
|
|
| Mucrop3 kirjutas: |
Äki on mingi antenniga odavam, nagu külades? |
Antenniga on juba viimased 6 a kogu krempel (internet + telefon + TV), lihtsalt kogu see jama on iga kuu üle mõistuse kallis võrreldes kaabliga ning veel hulga aeglasem/kesisem ka. Lihtsalt kõrini on, et elad Tallinnas aga pooled võimalused on nagu dzunglis.
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
21.09.2011 00:33:36
|
|
|
| Mucrop3 kirjutas: |
Äki on mingi antenniga odavam, nagu külades? |
Antenniga on juba viimased 6 a kogu krempel (internet + telefon + TV), lihtsalt kogu see jama on iga kuu üle mõistuse kallis võrreldes kaabliga ning veel hulga aeglasem/kesisem ka. Lihtsalt kõrini on, et elad Tallinnas aga pooled võimalused on nagu dzunglis. |
tee siis kalkuleering, kumb on kasulikum. kas investeerid kaablisse või maksad tšunglitasu edasi
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
27.09.2011 19:21:38
|
|
|
| elioni ADSL on viimased 2 nädalat siin rakveres sisse ja välja käinud. enne oli õhtuti vahest aga nüüd on juba igal kellaajal, vahel lausa pooleks tunniks korraga. ilm õues ei ole tuuline ega tormine, eelnevatel aastatel on asi töötanud 100% iga ilmaga.
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Deflon Y
HV vaatleja
|
27.09.2011 19:25:12
|
|
|
| tsitaat: |
elioni ADSL on viimased 2 nädalat siin rakveres sisse ja välja käinud. enne oli õhtuti vahest aga nüüd on juba igal kellaajal, vahel lausa pooleks tunniks korraga. ilm õues ei ole tuuline ega tormine, eelnevatel aastatel on asi töötanud 100% iga ilmaga.
|
Sama asi siin. Kui elioni helistasin siis öeldi et selles piirkonnas (Lääne-Virumaal siis vist) on mingid interneti probleemid et ülekoormus vms.
Selle kvartali lõpus pidid nad uued mastid ja värgid panema üles.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
27.09.2011 20:57:27
|
|
|
üle müünud.
nojah, seda kvartali lõppu ma ei kavatse küll ootama jääda, ADSL hinnad on jube kirved neil nagunii. vaatan vaikselt juba starmani ja it-service poole.
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.09.2011 21:43:48
|
|
|
Räägite erinevatest asjadest ilmselt, Rakveres on optika ning selle ülemüümiseks peaks vist mitu Eestit vist Rakverre kolima
Lääne-Virumaal on üsna suur ja lai, seal võib mõnes kohas traadita lahendustel töötav internet olla ning ülekoormus võib loomulikult tekkida, siiski mitte nii hull, et ühendus ei töötaks ning seal on hinna üle võimalik juba kokkuleppele saada
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
07.10.2011 20:06:37
|
|
|
Krdi Elion resetib pidevalt ruuteri seadistusi Närvi ajab kui pordisuunamised kadunud, WiFi nimi või kanal muutunud kari
viimati muutis Vahur 07.10.2011 20:08:49, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.10.2011 20:08:39
|
|
|
| [VaHuR] kirjutas: |
Miks Elion pidevalt ruuterist seadustusi nullib? Närvi juba ajab kui pidevalt pordisuunamised kadunud, WiFi nimi või kanal muutunud...  |
ei tea millest rääk
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
07.10.2011 20:10:00
|
|
|
| libe kirjutas: |
Miks Elion pidevalt ruuterist seadustusi nullib? Närvi juba ajab kui pidevalt pordisuunamised kadunud, WiFi nimi või kanal muutunud...  |
ei tea millest rääk |
Sellest, et Elion pidevalt ruuteri seadistusi muudab/nullib
|
|
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.10.2011 20:40:19
|
|
|
| libe kirjutas: |
ei tea millest rääk |
Sellest, et Elion pidevalt ruuteri seadistusi muudab/nullib  |
ei tea ikka millest räägid. pole mul 3-4 aasta jooksul kordagi midagi puudutatud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
07.10.2011 20:49:48
|
|
|
Pigem näeb asi selline välja, et ruuter hakkab oma elupäevi lõpetaja ja seetõttu "unustab" seaded.
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
| Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
1 :: |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
07.10.2011 20:51:57
|
|
|
| WiFi nimi või kanal muutunud |
Milliseks see wifi nimi muutub?
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
07.10.2011 22:21:25
|
|
|
| Eelmine aasta kasutasin kasutatud Thomson TG784'ja. Nii mõnigi kord kolme kuujooksul kadusid suunatud pordid ruuterist ära. See aasta võtsin uued seadmed, peale ühendamist paar päeva olid pordid suunatud ja ühel päeval järsku ei olnud enam. Suunasin uuesti ära ja oli korras selleks korraks. Mingi aeg viskas ruuter lihtsalt originaal SSID tagasi. Kui olin juba ruuterisse sisseloginud, et tagasi muuta, siis läks ise tagasi õigeks. Nüüd lasin Elionil endal muuta WiFi kanali ära (et peale resetti sama kanal tagasi tuleks). Nüüd täna, nädal aega hiljem, oli kanal automaatse peal tagasi.
|
|
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.10.2011 22:51:59
|
|
|
Üldiselt ei tee ükski Elioni automaat kliendiseadmetele resetti, isegi siis kui tarkvarauuendus peale pannakse, võtab automaat konfi ning paneb peale tarkvara uuendamist seaded tagasi.
Üks bugi mis 784 seadmetel võib olla, et veebis tehtud uuendused ei salvestu korrektselt ning peale restarti (voolukatkestust) kaovad ka seaded. Seda on märgatud küll ainult wifi seadistamise puhul kuid võibolla puudutab see ka pordisuunamisi?
Lahenduseks on peale seadistuste tegemist, teha ka mõnes teises menüüs salvesta või veel parem logida telnetti ning anda käsk saveall.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
08.10.2011 08:45:01
|
|
|
| See aasta võtsin uued seadmed, peale ühendamist paar päeva olid pordid suunatud ja ühel päeval järsku ei olnud enam. |
Hmm.
- Proovi Indreku soovitust
- ega vooluvõrgus pisikatkestusi ei toimu? Keegi majas keerab elektripliidi järgi - kehva juhtmestiku puhul võib hetkeks paras pingelang tekkida, mis ruuteri restartima paneb. Mul näiteks UPS jaurab alailma, kuigi silmaga ei märka mingit tulede vilkumist.
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
09.10.2011 23:23:05
|
|
|
Ei usu, et majas kehv juhtmestik on, maja on 2007 aastal ehitatud. Proovin seda save all'i.
Täna keerasin telekast internetikiirust juurde. Tuli mail, et uus kiirus aktiveeritud ja kui ei ole muudatust, siis teeksin ruuterile restardi. Tegin kolm tükki neid restarte ja mida pole on uus kiirus. Helistasin siis tehnilise toe telefonile ja mees muudkui kinnitab mulle, et ju siis mu liin ei lubagi suuremat kiirust kui mul hetkel on (4,88 Mbit/s) ja nemad nii kui nii garanteerivad ainult kuni 2 Mbit/s kiiruse. Lõpuks kui tükk aega oli seletanud mulle seda ja ütles, et lubab uurida, kas mu liin rohkem ei kannata, ütles, et ma siiski korraks veel ootaks. Lõpuks tuli välja, et siiski nendel tehniline skeem muutmata. Tegi selle ära ja siis tuli 11,88 Mbit/s kiirus.
|
|
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
10.10.2011 21:12:18
|
|
|
Tellisin Elioni e-poest mobiiltelefoni ja sain nende poolt Eesti Posti vöötkoodi,mis algab JJFI+17 numbrit.
Kas see mitte Soome kood ei ole ?
All on veel kirjas tärniga.
| tsitaat: |
| * Rahvusvaheline saadetis on läinud Eestist välja. Infot saadetise kohta saate jälgida SIIT. |
Ma panin Eesti aadressi.
Edit:Vaatasin teisi vöötkoode mis mul pakkide peal ja seal kõigil JJEE.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
11.10.2011 09:25:57
|
|
|
| See, et see tärn all on, ei loe midagi. See on igat koodi vaadates seal. Kõige kindlam on kui helistad Eesti Posti klienditeenindusse.
|
|
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.10.2011 13:47:56
|
|
|
Võimalik et telefon pannakse teele sinu suunas soomest. Sellest ka see JJFI. Eestisse jõuab peaks eesti posti lehelt kenasti näha olema selle koodiga.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.10.2011 14:38:21
|
|
|
Taaskord elion ja elioni lubadused.
Elioni oma wifi võrgud avas siis oli jutt et põlvamaa wifi levialades ei muutu midagi ja saab kodulahendusega kaasa tulnud koodiga ikka edasi kasutada. Mitu kuud siis see jutt paika pidas. Igatahes nüüdseks kodulahenduse koodidega asi enam ei tööta.
Ega midagi, ostame siis veel ühe netipulga Tele2-st. Ruuteri võib kh vist maha müüa.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
02.11.2011 23:42:52
|
|
|
Tõsiselt närvi ajab et see elion otseselt perse keerab eramajade elanikele.
o jee kohe 2012 aga oota, kasutage 12/1 netti JEEEEE, kindlasti sulle piisab sellest , eks?
EI PIISA
1M upload? MIDA V*ttu , tahan mänge streamida justin.tv ja ei saa NOH
keegi teab palju maksab vahetus elionilt starmanile, neil vähemalt tavalisele eramaja elanikule korralikud kiirused millega hätta ei jää.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
02.11.2011 23:44:00
|
|
|
Stabby, Samuti Tartus.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
02.11.2011 23:44:02
|
|
|
kontrolli ikka üle, mis kiiruseid starmanilt saad. Ma küll elan Tartus, aga vot Starman ei paku mulle isegi 1 megast ühendust...
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.11.2011 23:48:52
|
|
|
| Stabby kirjutas: |
Tõsiselt närvi ajab et see elion otseselt <b>piix</b> keerab eramajade elanikele.
o jee kohe 2012 aga oota, kasutage 12/1 netti JEEEEE, kindlasti sulle piisab sellest , eks?
EI PIISA
1M upload? MIDA V*ttu , tahan mänge streamida justin.tv ja ei saa NOH
keegi teab palju maksab vahetus elionilt starmanile, neil vähemalt tavalisele eramaja elanikule korralikud kiirused millega hätta ei jää. |
kaeva enda rahade eest kaabel yhenduspunkti, yhenda enda kaabel ja 20MB upload olemas
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
03.11.2011 02:10:41
|
|
|
loll küsimus aga oleks vaja paariks päevaks teine arvuti ka minu neti otsa tilpnema panna. Tavaline 12 megane ühendus. wifit pole On mul vaja midagist ka ruuteris näppida või lihtsalt lükkan lisajuhtme järgmisse ruuteri auku ja teine ots arvutisse ning käib?
Täditütar tuleb külla ning ise ei ole sellel ajal kodus ning arvatavasti 14 aastasel tirtsul vaja ju kohe facebooki ja ei tea kuhu minna. Kui vaja vaid juhtmega ühendada, siis selle peaks saama naisele isegi selgeks teha.
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
03.11.2011 08:51:56
|
|
|
| noonius kirjutas: |
loll küsimus aga oleks vaja paariks päevaks teine arvuti ka minu neti otsa tilpnema panna. Tavaline 12 megane ühendus. wifit pole On mul vaja midagist ka ruuteris näppida või lihtsalt lükkan lisajuhtme järgmisse ruuteri auku ja teine ots arvutisse ning käib?
Täditütar tuleb külla ning ise ei ole sellel ajal kodus ning arvatavasti 14 aastasel tirtsul vaja ju kohe facebooki ja ei tea kuhu minna. Kui vaja vaid juhtmega ühendada, siis selle peaks saama naisele isegi selgeks teha. |
Jah, nii lihtne ongi.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
03.11.2011 17:43:30
|
|
|
elion tegi mulle tünga!
võtsin endale 50/10 Mbit ineterneti neilt, kuid tegelikult on 20/10 Mbit
_________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.11.2011 17:44:03
|
|
|
| keevitaja kirjutas: |
elion tegi mulle tünga!
võtsin endale 50/10 Mbit ineterneti neilt, kuid tegelikult on 20/10 Mbit |
Kasutad üle wifi?
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
03.11.2011 18:57:05
|
|
|
| jah. läbi elion antud wifi ruuteri
|
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
03.11.2011 19:07:26
|
|
|
| jah. läbi elion antud wifi ruuteri |
Kui wifiühendus on 54 Mbps, siis tegelik andmete liikumiskiirus on ~ pool sellest.
Nii et ise teed omale tünga.
Pane arvuti kaabliga järgi ja proovi uuesti.
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
03.11.2011 20:01:19
|
|
|
peab proovima siis jah.
muidugi me koos elioni tehnikuga testisime seda kiirust ja ta ütles, et pidi tavaline olema, et on vähem. kusagil kaablites mingid ühendused ei pidavadki vahest rohkem läbi laskma. osades kohtades veel vähem.
ma siin vaikselt mõtlesin, et huvitav küll, mingi elioni tädi telefonis üritas mulle 100 Mbit pähe määrida.
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
03.11.2011 22:47:47
|
|
|
keevitaja, läbi WiFi saad jah umbes 20 Mbit/s maksimum kiiruseks. Kaabliga ikka kordades rohkem
|
|
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
03.11.2011 23:10:51
|
|
|
need elioni tehnikud tunnevad tehnikat ikka päris hästi ma vaatan
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
04.11.2011 00:05:06
|
|
|
| need elioni tehnikud tunnevad tehnikat ikka päris hästi ma vaatan |
ehk oli värske mees
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.11.2011 00:27:05
|
|
|
no seal vist kõik värsked inimesed. kogu mu kogemus hakkas pihta sellest, et ühel päeval ei näinud enam alates 14ndast kanalist midagi. digibox ütles, et kiipkaardi initsialiseerimine. mul oli mingi vana korrusmaja lahenduse nimeline pakett. ma siis helistan elion, räägin neile oma probleemi ära ja mainin, et viga arvatavasti kas kiipkaardis või siis boxis. kiibi all olev plastik oli lause pruuniks kärssand.
ütlen siis kasutajatoele, et ma tuleks tooks selle digiboxi koos kaardiga teile ja te siis saate testida, mis õhtal on. kasutajatoe tädi muidugi aru ei saanud mida ma talle üritasin seletada ning arvas ikkagi, et tehnik peab tulema kohale. tehnik jõudis vist ca nädala pärast, kuna mulle endale paar varasemat ajavõimalust ei sobinud.
tehnik tuli kell 12. vaatas natuke boxi, võttis taskust teise kiipkaardi ning proovis seda. ikka ei töötanud. ju siis on box katki tunnistasime mõlemad. mõtlesin, et nüüd võetakse teine box välja, kuid mitte tuhkagi. tal polnud teist boxi kaasas. läks siis minema ning tuli nelja paiku koos ühe teise tehniku ja boxiga tagasi. see teine tehnik arvatavasti teadis varuboxi asukohta.
proovisime uut boxi ja ennäe - töötaski. mõtlesin, et vahetavad boxi välja. aga nii libedale siiski ei läinud. nimelt mul nii vana toode, et selliseid boxe ei pidavat rohkem, kui see mis neil kaasas, üldse olemas olema. pakkusidki siis ainsaks võimaluseks tootevahetust. koos uute boxidega.
ja nädala aja pärast tuligi see sama tehnik koos oma uue boxiga mulle jälle uksetaha.
|
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.11.2011 10:26:19
|
|
|
huvitav kas digiheliga (ma ei tea, mis see täpne nimetus on, aga digiboxist eraldi heli kaabel läheb resiiverisse ja näitab 6Ch) on kah mingi eraldi diil? igatahes see pidevalt streigib. lihtsalt jääb vaid ja kõik!
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.11.2011 11:25:12
|
|
|
| huvitav kas digiheliga (ma ei tea, mis see täpne nimetus on, aga digiboxist eraldi heli kaabel läheb resiiverisse ja näitab 6Ch) on kah mingi eraldi diil? igatahes see pidevalt streigib. lihtsalt jääb vaid ja kõik! |
Ei saa hästi asjale pihta. Heli vahel töötab ja siis mitte?
Kas lihtsam ei oleks hdmi to ress to telekas, ei ole vaja mingit helikaablit sel juhul
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.11.2011 13:25:23
|
|
|
just nimelt, vahel on ja vahel ei ole. asi on heli kvaliteedis. miks ma peaks tahtma seda läbi teleka lasta, kui saab väga puhtalt otse ressiiverisse
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.11.2011 15:16:39
|
|
|
just nimelt, vahel on ja vahel ei ole. asi on heli kvaliteedis. miks ma peaks tahtma seda läbi teleka lasta, kui saab väga puhtalt otse ressiiverisse  |
digibox--->ressiiver----->tv kõik yle hdmi
Pilt tuleb jah telekast, aga heli tuleb ressiga yhendatud kõlatitest
Milleks sulle seda sptif kaablit eraldi heli jaoks veel vaja on
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
04.11.2011 15:20:53
|
|
|
mul vana ressiiver ja hdmi ei käi sealt läbi
aga tegelt pole see ju üldse teemaks, kuidas ühendada. minu mure nimelt seisneb selles, et üks digiboxist tulev väljund streigib aegajalt. sooviks teada, kas on viga boxis või signaalis.
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
06.11.2011 22:19:22
|
|
|
Tundub boksi viga olevat...
Amino või Motorola?
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
07.11.2011 13:55:50
|
|
|
keegi mulle mingi õpetuse leiab (screenshotidega oleks eriti hea) ruuteri portide suunamise kohta? Miskipärast on seaded jälle paigast ära (kuskilt lugesin, et midagi tuleks ära muuta, et elioni enda tüübid ei saaks enam ruuterisse sisse). Ma ise pole midagi näppinud- lihtsalt läks paigast ära.
EDIT: Sain nüüd asja korda, aga siiski on küsimus. Miks mul hüperkiire nett (100 mega) annab juhtmeotsas arvutisse VAID 3.56Mbps? Digiboksi ei kasuta ja üks arvuti on wifi võrgus. On see normaalne?
Ütleks, et päris masendav tulemus:
Spoiler 
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |