Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Shift 2 Unleashed märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 78, 79, 80, 81, 82  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
karlutikas
HV kasutaja
karlutikas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.08.2011 19:42:30 vasta tsitaadiga

Eile suutsin siis enamus drifti sõite ära teha, aga üks asi on minu jaoks liiga ulmeline, tahaks teada kas äkki mingi bug? Tegemist on siis selle miami driftiga seal viimases etapis kus pead ming tüübiga võistlema. Seal on kolm ringi vaja sõita ja kolmanda koha skoor on alles 13?? midagi. Esimene koht on üle 1500. Isegi kui ma suudan kõik ringid peatumata driftida tuleb ainult mingi 1100 või nii, netist vaatasin et osad saavad ühe ringiga üle 900 punkti. Kui teistel etappidel on normaalsed skoorid vaja ületada siis see on ikka tõsiselt raske. Nühkisin mingi pool tundi aga tulemus ei parane üldse. Oskab keegi aidata? Auto oli stingray, olen proovinud ka mingi bmw-ga aga miski ei aita. Oskab keegi mingit nõu anda?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

sõnum 08.08.2011 23:09:50 vasta tsitaadiga

netist vaatasid, et saavad ühe ringiga 900p, aga seda siis ei vaadanud, et kuidas saavad? youtube'i ju vaatasid ma eeldan, või mida? icon_biggrin.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 09.08.2011 11:06:46 vasta tsitaadiga

Mul ei tööta rool. Mul see tavaline logitech driveforce rool mis xboxiga kaasa antakse. Äkki kellelgi sama ja paneb settingud siia?
karlutikas
HV kasutaja
karlutikas

sõnum 09.08.2011 15:15:53 vasta tsitaadiga

Wiltz, vaatasin küll ja kohe mitu korda ja ma driftin umbes nagu teised seal aga skoor on ikka poole väiksem. Ma mõtlesin et äkki mingi bug selle rajaga või midagi aga on siis teen ikka midagi valesti.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.08.2011 23:46:54 vasta tsitaadiga

no aga siis ei drifti ju ikka päris nii nagu teised järelikult icon_biggrin.gif eks sa võid ju oma mängu ära patchida igaksjuhuks (kui on patchimata)...mingisugune bugi mingi miami rajaga vist isegi oli aga mulle praegu nii täpselt ei meenu kas see oli just drifti või millegi muuga seoses.
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.08.2011 02:17:06 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
libe kirjutas:
gan3b kirjutas:
Uus masin koos, profiler ei tunne momot ära nüüd icon_sad.gif Muidu sõidaks küll.
mul tundis win7 kenasti momo ära, tasub veel proovida

Win7 tunneb ära, näitab seadmete all ka, kuid profiler väidab, et momo ei ole ühendatud. Eelmise w7 installiga oli aga kõik korras.
gan3b kirjutas:
Profiler ei tunne ära, ehk rool iseenesest töötab, kuid pedaalid on näiteks ühe telje peal, FF puudub.
see FF on shift2 puhul puhas foul olnud

krt rool, g25, toimib vaid siis, kui driverites keelan pelal rooli seadeid muuta
ff shift2's on super saast thumbs_down.gif thumbs_down.gif

samas, kui rooli seadetes mäng ff seadeid ei ole lubatud muuta, siis ei ole midagi ette heita

Mar3k
HV vaatleja

sõnum 11.08.2011 10:10:22 vasta tsitaadiga

Tervist, mul mure, nimelt peale 1.01 patchi peale panemist paneb mäng igakord pange kui rada laadima hakkab. Proovisin siis nii lasin mängu maha ja panin uuesti peale, ikka sama jama, patchisin uuesti ära ikka sama jama. Proovisin ka 1.02 patchi ikka sama jama. millest võib tingitud olla ? ja seda ainult shiftiga, muud mängud töötavad ilusti.. Seal jookseb kohe pange kui rada laadima hakkab ja väidab et app crash ...
Ja mul on orginaal, mitte pira..

bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 11.08.2011 10:21:44 vasta tsitaadiga

Krt, rool ikka ei tööta. Rooliks Logitech DriveFX. Menüüs töötab ilusti aga mängus ei tööta üldse. Oskab keegi aidata?
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 11.08.2011 12:12:30 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:
Krt, rool ikka ei tööta. Rooliks Logitech DriveFX. Menüüs töötab ilusti aga mängus ei tööta üldse. Oskab keegi aidata?
pane controlsid uuesti paika ja salvesta
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 11.08.2011 13:09:50 vasta tsitaadiga

Panin aga rool ei keera korralikult ja nupud on täiesti sassis. Ehk on mingit konfi või patchi mis aitaks asja korda teha. Dirt 3 töötab asi väga ilusti.
NATAS999
HV Guru

sõnum 11.08.2011 17:23:32 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
no aga siis ei drifti ju ikka päris nii nagu teised järelikult icon_biggrin.gif eks sa võid ju oma mängu ära patchida igaksjuhuks (kui on patchimata)...mingisugune bugi mingi miami rajaga vist isegi oli aga mulle praegu nii täpselt ei meenu kas see oli just drifti või millegi muuga seoses.
ühe miami driftiga jah jama. peale patchi nagu läks paremaks, aga mitte oluliselt.
tagasi üles
G2rry
HV kasutaja
G2rry

sõnum 16.08.2011 17:42:44 vasta tsitaadiga

Kuna see mäng tundub suht huvitav siis tahaks nagu mängida aga klaviatuur on nagu BIG NO selle puhul. G25 võimalus puudub aga õnneks on üks suht asjalik mängu pult aga nfs väga ei taha tunnistada seda.

Mure on siis Logitech cordless rumblepad 2 -e käima saamisega. Sain nüüd läbi mingi uusi emmi enamvähem nupud tööle, seadistasin logitechi oma programmis mängu profiili ning mängus sees on valitud xbox360 default setup. Aga põhimure selles et seentega juhtides ikkagi pole keeramine tundlik vaid keerab full locki. Sama lugu gaasiga, õrnalt liigutad seent ja juba on lapp põhjas. Nii ei saa ju rallit sõita icon_sad.gif Ehk keegi teab mingit ravi asjale? Nfs Shift kohta leidsin küll jutte ja seadistatud profiilegi mida tõmmata puldile, kuid need ei tööta.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 19.08.2011 16:10:50 vasta tsitaadiga

Väike promo Shift2-e ringiaegade sõitmise teemale: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6607414
Iga esmaspäev pakub võitja uue raja ja stock auto kombinatsiooni. Nädal on aega sõita kiireim ring ning aegu võrrelda. Visake pilk peale!
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 22.08.2011 17:14:54 vasta tsitaadiga

kas kellelgi veel autologi logimine ebaõnnestub icon_question.gif icon_neutral.gif
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 22.08.2011 17:35:57 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
kas kellelgi veel autologi logimine ebaõnnestub icon_question.gif icon_neutral.gif

Jap. Tundub et maas on hetkel... yawn.gif

J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 22.08.2011 18:26:04 vasta tsitaadiga

Kuidas saab kustutada radade rekord aegu, mis on eelnevalt sõidetud nende peal?
Puust ja punaseks, kui keegi aru ei saanud
Spoiler Spoiler Spoiler

Ei taha save ka kustutama hakata.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 22.08.2011 19:07:28 vasta tsitaadiga

kui save kustutada ei taha, siis ei saagi - sul on teist profiili vaja
J_V
HV vaatleja
J_V

sõnum 22.08.2011 19:26:06 vasta tsitaadiga

Kui uus konto teha, kas kuidagi raha yle kantida annab? Või on mingi cheat, mis annab veits pappi, ei viitsi hakata uuesti race sõitma..
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 01.09.2011 12:13:08 vasta tsitaadiga

J_V, suvaline trainer peaks kärama küll.

Shift2 LE raja laadimisel paneb iga kord pillid kotti. Mäng läbi Origini mitu korda tiritud, erinevaid draivereid proovitud.

Drizzle
Kreisi kasutaja
Drizzle

sõnum 01.09.2011 16:37:34 vasta tsitaadiga

karlutikas kirjutas:
Eile suutsin siis enamus drifti sõite ära teha, aga üks asi on minu jaoks liiga ulmeline, tahaks teada kas äkki mingi bug? Tegemist on siis selle miami driftiga seal viimases etapis kus pead ming tüübiga võistlema. Seal on kolm ringi vaja sõita ja kolmanda koha skoor on alles 13?? midagi. Esimene koht on üle 1500. Isegi kui ma suudan kõik ringid peatumata driftida tuleb ainult mingi 1100 või nii, netist vaatasin et osad saavad ühe ringiga üle 900 punkti. Kui teistel etappidel on normaalsed skoorid vaja ületada siis see on ikka tõsiselt raske. Nühkisin mingi pool tundi aga tulemus ei parane üldse. Oskab keegi aidata? Auto oli stingray, olen proovinud ka mingi bmw-ga aga miski ei aita. Oskab keegi mingit nõu anda?

paarpäeva tagasi sai ka selle rajaga mässatud mingi 2h+ , seal oli vaja üle 1704 sõita , lõpptulemus oli minujaoks 1821 , Lexus IS F -iga ilma works-ita

otty
HV kasutaja

sõnum 15.09.2011 21:26:48 vasta tsitaadiga

Ostsin ka siis mängu ära. Kuidas see autologi värk töötab, saab sõpru ka lisada? (mäng alles laeb alla orginis) icon_cool.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 15.09.2011 21:39:38 vasta tsitaadiga

otty kirjutas:
Ostsin ka siis mängu ära. Kuidas see autologi värk töötab, saab sõpru ka lisada? (mäng alles laeb alla orginis) icon_cool.gif
esimeses postis on mõned, kellel autolog on thumbs_up.gif icon_lol.gif
mina olen IvarHV

prtv
HV Guru

sõnum 15.09.2011 22:41:57 vasta tsitaadiga

Lisasin libe ka siis esilehele, kui kellelgi veel on, andke teada icon_lol.gif
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 22.09.2011 20:12:44 vasta tsitaadiga

Niih hakkasin nüüd ise mängima seda. Kes veel mängivad võivad lisada autolog ID on "k-x-p"

Kes mõtleb ostu peale, siis hetkel on mäng 9£ + transa võimalik saada. Ise ka sealt tellisin endale. Eurodes läks mul midagi 13€ komadega see tellimine, 6 tööpäevaga jõudis postkasti.
http://www.game.co.uk/en/shift-ii-unleashed-limited-edition-110472

EDIT: ahja ma ei tea kas on arutluses olnud või mitte, aga igaks petteks mainin ära. Nimelt oli mul nvidiaga alguses fps drop pärast mõnda sõitu. Minu jaoks tundub, et lahendas ära driverite downgrade 275.33 peale.

EDIT2: or not.... vanad fps drop probleemid tagasi :S seega ootan sellele soovitusi kui keegi mõnda head peaks teadma. Seniks kasutan alt-tabi meetodit icon_razz.gif

viimati muutis KillerXP 23.09.2011 18:45:58, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 23.09.2011 18:11:52 vasta tsitaadiga

NFS Shift dev reveals new game C.A.R.S.
EuroGamer
tsitaat:
Shift 2: Unleashed developer Slightly Mad Studios has launched a new project to build its next game - and it wants your help.

The London developer will use crowdsourcing to create new games in a project called World of Mass Development. The idea is that subscribers to Slightly Mad's technology work alongside the studio to develop games from scratch. You'll even be financially rewarded once the games are launched.

First up is free-to-play racing game C.A.R.S. (community assisted racing sim). SMS describes the game as "an authentic and visceral racing experience that allows players to carve out a career starting in the karting world and progress to a specialization of their choice".

"Pursue that career either solo or with friends via co-op and full team management and share your experience via a suite of tightly-integrated social features."

You start as a Karting cadet and become champion in the most popular disciplines of Formula One, GT/LeMans, Touring Car, Rally and IndyCar. Expect day/night weather, upgrades, customisation and "world-class visuals and physics".

C.A.R.S. includes microtransactions priced from 10 cents to $10. A number of tracks and manufacturers have already been licensed.

The community will play the game as it's being built. You can subscribe to packages in the game at $5, $10 and $250 price points. Small businesses can get involved for $1000. You can even contribute $100,000, if you fancy it. Pay $5 a month and you'll get an in-game opponent named after you.

According to Eurogamer sister site GamesIndustry.biz, based on a two-year development cycle at a cost of $5 million, Slightly Mad estimates a $10 share will return $35 if the game hits a $25 million profit, or 657,000 traditional retail sales. A $250 share will return $875 and a $100,000 share $350,000.

Slightly Mad wants three million sales of C.A.R.S., a 90 per cent Metacritic and a profit of $52 million.

Väga huvitav idee neil, loodetavasti saab asja ka! icon_smile.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Shift 2 Unleashed mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 78, 79, 80, 81, 82  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.