Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karlutikas
HV kasutaja

|
08.08.2011 19:42:30
|
|
|
Eile suutsin siis enamus drifti sõite ära teha, aga üks asi on minu jaoks liiga ulmeline, tahaks teada kas äkki mingi bug? Tegemist on siis selle miami driftiga seal viimases etapis kus pead ming tüübiga võistlema. Seal on kolm ringi vaja sõita ja kolmanda koha skoor on alles 13?? midagi. Esimene koht on üle 1500. Isegi kui ma suudan kõik ringid peatumata driftida tuleb ainult mingi 1100 või nii, netist vaatasin et osad saavad ühe ringiga üle 900 punkti. Kui teistel etappidel on normaalsed skoorid vaja ületada siis see on ikka tõsiselt raske. Nühkisin mingi pool tundi aga tulemus ei parane üldse. Oskab keegi aidata? Auto oli stingray, olen proovinud ka mingi bmw-ga aga miski ei aita. Oskab keegi mingit nõu anda?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
08.08.2011 23:09:50
|
|
|
netist vaatasid, et saavad ühe ringiga 900p, aga seda siis ei vaadanud, et kuidas saavad? youtube'i ju vaatasid ma eeldan, või mida?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
09.08.2011 11:06:46
|
|
|
Mul ei tööta rool. Mul see tavaline logitech driveforce rool mis xboxiga kaasa antakse. Äkki kellelgi sama ja paneb settingud siia?
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
09.08.2011 15:15:53
|
|
|
Wiltz, vaatasin küll ja kohe mitu korda ja ma driftin umbes nagu teised seal aga skoor on ikka poole väiksem. Ma mõtlesin et äkki mingi bug selle rajaga või midagi aga on siis teen ikka midagi valesti.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
09.08.2011 23:46:54
|
|
|
no aga siis ei drifti ju ikka päris nii nagu teised järelikult eks sa võid ju oma mängu ära patchida igaksjuhuks (kui on patchimata)...mingisugune bugi mingi miami rajaga vist isegi oli aga mulle praegu nii täpselt ei meenu kas see oli just drifti või millegi muuga seoses.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
10.08.2011 02:17:06
|
|
|
gan3b kirjutas: |
libe kirjutas: |
Uus masin koos, profiler ei tunne momot ära nüüd Muidu sõidaks küll. |
mul tundis win7 kenasti momo ära, tasub veel proovida |
Win7 tunneb ära, näitab seadmete all ka, kuid profiler väidab, et momo ei ole ühendatud. Eelmise w7 installiga oli aga kõik korras. |
Profiler ei tunne ära, ehk rool iseenesest töötab, kuid pedaalid on näiteks ühe telje peal, FF puudub. |
see FF on shift2 puhul puhas foul olnud
krt rool, g25, toimib vaid siis, kui driverites keelan pelal rooli seadeid muuta
ff shift2's on super saast
samas, kui rooli seadetes mäng ff seadeid ei ole lubatud muuta, siis ei ole midagi ette heita
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mar3k
HV vaatleja
|
11.08.2011 10:10:22
|
|
|
Tervist, mul mure, nimelt peale 1.01 patchi peale panemist paneb mäng igakord pange kui rada laadima hakkab. Proovisin siis nii lasin mängu maha ja panin uuesti peale, ikka sama jama, patchisin uuesti ära ikka sama jama. Proovisin ka 1.02 patchi ikka sama jama. millest võib tingitud olla ? ja seda ainult shiftiga, muud mängud töötavad ilusti.. Seal jookseb kohe pange kui rada laadima hakkab ja väidab et app crash ...
Ja mul on orginaal, mitte pira..
_________________ MOC.Matrix & etc_Matrix |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
11.08.2011 10:21:44
|
|
|
Krt, rool ikka ei tööta. Rooliks Logitech DriveFX. Menüüs töötab ilusti aga mängus ei tööta üldse. Oskab keegi aidata?
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.08.2011 12:12:30
|
|
|
bush kirjutas: |
Krt, rool ikka ei tööta. Rooliks Logitech DriveFX. Menüüs töötab ilusti aga mängus ei tööta üldse. Oskab keegi aidata? |
pane controlsid uuesti paika ja salvesta
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
11.08.2011 13:09:50
|
|
|
Panin aga rool ei keera korralikult ja nupud on täiesti sassis. Ehk on mingit konfi või patchi mis aitaks asja korda teha. Dirt 3 töötab asi väga ilusti.
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
11.08.2011 17:23:32
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
no aga siis ei drifti ju ikka päris nii nagu teised järelikult eks sa võid ju oma mängu ära patchida igaksjuhuks (kui on patchimata)...mingisugune bugi mingi miami rajaga vist isegi oli aga mulle praegu nii täpselt ei meenu kas see oli just drifti või millegi muuga seoses. |
ühe miami driftiga jah jama. peale patchi nagu läks paremaks, aga mitte oluliselt.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
16.08.2011 17:42:44
|
|
|
Kuna see mäng tundub suht huvitav siis tahaks nagu mängida aga klaviatuur on nagu BIG NO selle puhul. G25 võimalus puudub aga õnneks on üks suht asjalik mängu pult aga nfs väga ei taha tunnistada seda.
Mure on siis Logitech cordless rumblepad 2 -e käima saamisega. Sain nüüd läbi mingi uusi emmi enamvähem nupud tööle, seadistasin logitechi oma programmis mängu profiili ning mängus sees on valitud xbox360 default setup. Aga põhimure selles et seentega juhtides ikkagi pole keeramine tundlik vaid keerab full locki. Sama lugu gaasiga, õrnalt liigutad seent ja juba on lapp põhjas. Nii ei saa ju rallit sõita Ehk keegi teab mingit ravi asjale? Nfs Shift kohta leidsin küll jutte ja seadistatud profiilegi mida tõmmata puldile, kuid need ei tööta.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
22.08.2011 17:14:54
|
|
|
kas kellelgi veel autologi logimine ebaõnnestub
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
22.08.2011 17:35:57
|
|
|
libe kirjutas: |
kas kellelgi veel autologi logimine ebaõnnestub  |
Jap. Tundub et maas on hetkel...
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
J_V
HV vaatleja

|
22.08.2011 18:26:04
|
|
|
Kuidas saab kustutada radade rekord aegu, mis on eelnevalt sõidetud nende peal?
Puust ja punaseks, kui keegi aru ei saanud
Spoiler 
Ei taha save ka kustutama hakata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
22.08.2011 19:07:28
|
|
|
kui save kustutada ei taha, siis ei saagi - sul on teist profiili vaja
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
J_V
HV vaatleja

|
22.08.2011 19:26:06
|
|
|
Kui uus konto teha, kas kuidagi raha yle kantida annab? Või on mingi cheat, mis annab veits pappi, ei viitsi hakata uuesti race sõitma..
|
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
01.09.2011 12:13:08
|
|
|
J_V, suvaline trainer peaks kärama küll.
Shift2 LE raja laadimisel paneb iga kord pillid kotti. Mäng läbi Origini mitu korda tiritud, erinevaid draivereid proovitud.
_________________ |
|
   |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Drizzle
Kreisi kasutaja

|
01.09.2011 16:37:34
|
|
|
karlutikas kirjutas: |
Eile suutsin siis enamus drifti sõite ära teha, aga üks asi on minu jaoks liiga ulmeline, tahaks teada kas äkki mingi bug? Tegemist on siis selle miami driftiga seal viimases etapis kus pead ming tüübiga võistlema. Seal on kolm ringi vaja sõita ja kolmanda koha skoor on alles 13?? midagi. Esimene koht on üle 1500. Isegi kui ma suudan kõik ringid peatumata driftida tuleb ainult mingi 1100 või nii, netist vaatasin et osad saavad ühe ringiga üle 900 punkti. Kui teistel etappidel on normaalsed skoorid vaja ületada siis see on ikka tõsiselt raske. Nühkisin mingi pool tundi aga tulemus ei parane üldse. Oskab keegi aidata? Auto oli stingray, olen proovinud ka mingi bmw-ga aga miski ei aita. Oskab keegi mingit nõu anda? |
paarpäeva tagasi sai ka selle rajaga mässatud mingi 2h+ , seal oli vaja üle 1704 sõita , lõpptulemus oli minujaoks 1821 , Lexus IS F -iga ilma works-ita
_________________ Sven Suigussaar Photography |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
otty
HV kasutaja
|
15.09.2011 21:26:48
|
|
|
Ostsin ka siis mängu ära. Kuidas see autologi värk töötab, saab sõpru ka lisada? (mäng alles laeb alla orginis)
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.09.2011 21:39:38
|
|
|
otty kirjutas: |
Ostsin ka siis mängu ära. Kuidas see autologi värk töötab, saab sõpru ka lisada? (mäng alles laeb alla orginis)  |
esimeses postis on mõned, kellel autolog on
mina olen IvarHV
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
15.09.2011 22:41:57
|
|
|
Lisasin libe ka siis esilehele, kui kellelgi veel on, andke teada
_________________ |
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
22.09.2011 20:12:44
|
|
|
Niih hakkasin nüüd ise mängima seda. Kes veel mängivad võivad lisada autolog ID on "k-x-p"
Kes mõtleb ostu peale, siis hetkel on mäng 9£ + transa võimalik saada. Ise ka sealt tellisin endale. Eurodes läks mul midagi 13€ komadega see tellimine, 6 tööpäevaga jõudis postkasti.
http://www.game.co.uk/en/shift-ii-unleashed-limited-edition-110472
EDIT: ahja ma ei tea kas on arutluses olnud või mitte, aga igaks petteks mainin ära. Nimelt oli mul nvidiaga alguses fps drop pärast mõnda sõitu. Minu jaoks tundub, et lahendas ära driverite downgrade 275.33 peale.
EDIT2: or not.... vanad fps drop probleemid tagasi :S seega ootan sellele soovitusi kui keegi mõnda head peaks teadma. Seniks kasutan alt-tabi meetodit
viimati muutis KillerXP 23.09.2011 18:45:58, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
23.09.2011 18:11:52
|
|
|
NFS Shift dev reveals new game C.A.R.S.
EuroGamer
tsitaat: |
Shift 2: Unleashed developer Slightly Mad Studios has launched a new project to build its next game - and it wants your help.
The London developer will use crowdsourcing to create new games in a project called World of Mass Development. The idea is that subscribers to Slightly Mad's technology work alongside the studio to develop games from scratch. You'll even be financially rewarded once the games are launched.
First up is free-to-play racing game C.A.R.S. (community assisted racing sim). SMS describes the game as "an authentic and visceral racing experience that allows players to carve out a career starting in the karting world and progress to a specialization of their choice".
"Pursue that career either solo or with friends via co-op and full team management and share your experience via a suite of tightly-integrated social features."
You start as a Karting cadet and become champion in the most popular disciplines of Formula One, GT/LeMans, Touring Car, Rally and IndyCar. Expect day/night weather, upgrades, customisation and "world-class visuals and physics".
C.A.R.S. includes microtransactions priced from 10 cents to $10. A number of tracks and manufacturers have already been licensed.
The community will play the game as it's being built. You can subscribe to packages in the game at $5, $10 and $250 price points. Small businesses can get involved for $1000. You can even contribute $100,000, if you fancy it. Pay $5 a month and you'll get an in-game opponent named after you.
According to Eurogamer sister site GamesIndustry.biz, based on a two-year development cycle at a cost of $5 million, Slightly Mad estimates a $10 share will return $35 if the game hits a $25 million profit, or 657,000 traditional retail sales. A $250 share will return $875 and a $100,000 share $350,000.
Slightly Mad wants three million sales of C.A.R.S., a 90 per cent Metacritic and a profit of $52 million. |
Väga huvitav idee neil, loodetavasti saab asja ka!
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|