Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pankook
HV kasutaja

|
17.06.2011 20:24:28
Toiteploki ventilaator |
|
|
Tervist, toiteploki ventilaator on hakkas paar kuud tagasi plärisema ja käib tõsiselt närvidele ( suur padi on arvuti peal summutamaks seda plärinat )
Garantii on ammu läbi toitekal ning tekkis huvi mismoodi ma seda parandada saaks? Pean arvuti lahti võtma või saan kuidagi niimoodi, et tõmban ainult toiteka välja ning eemaldan selle võre ja vaatan mis seal valesti?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
walwur
Kreisi kasutaja
|
17.06.2011 20:34:16
|
|
|
Pead ikka toiteka välja võtma,ja puhastama seest.Seejärel näed mis seisukorras vent on,kas aitab puhastamine,tilk õli või hoopis uue ventilaatori soetamine.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matrix75
HV veteran

|
20.06.2011 14:06:05
|
|
|
Soovitaks pigem uus ventilaator panna, kuna õli aitab üldjuhul vaid paar kuud(kuni ta ära kaob).
Samuti, kui vent tugevalt häälitseb on tema pöörded väiksemad ja ei pruugi toiteploki piisavalt jahutada, eriti suvel kuumaga. Veel enam, kui padjaga õhuliikumist takistad!
|
|
Kommentaarid: 321 loe/lisa |
   |
241 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pankook
HV kasutaja

|
07.08.2011 17:03:56
|
|
|
Kas ma pean siis toitekast emaplaati jne. minevad juhtmed välja tõmbama ja siis toitekat seest puhastama?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
07.08.2011 17:45:33
|
|
|
Pankook kirjutas: |
Kas ma pean siis toitekast emaplaati jne. minevad juhtmed välja tõmbama ja siis toitekat seest puhastama? |
Jah.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pankook
HV kasutaja

|
19.09.2011 22:25:49
|
|
|
Vahetasin ventika ära toitekal nüüd aga probleem selles, et eelmine ventikas muutis oma kiirust ise aga nüüd uus käib mul koguaeg täispööretel ning ei muuda oma pöördeid vastavale töörežiimile. Tekkis soov keerata ventikas nö. "Silent Modele" mis on ka ventika karbil välja toodud, probleem seisneb selles, et kuidas ma seda teen? Proovisin Speedfani aga to ei teinud midagi nende Speedide vahetamisel.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
19.09.2011 22:33:46
|
|
|
Toiteka ventika kiirust ei saa minuteada Speedfan progega kruttida. Osad toitekad reguleerivad venika kiirust, saades tagasisidet toiekast endast. Ise olen vahest kasutanud vahest sellist lahendust, et olen toiteka ventika toite võtnud emaplaadi pealt ja siis BIOS-ist ventika pöördeid keeranud. Ega ta nüüd hea lahendus otseselt ei ole, sest kui toiteplokk üle peaks kuumenema, siis ei reageeri ventikas selle peale.
_________________ LCD monitoride remont |
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pankook
HV kasutaja

|
20.09.2011 18:28:04
|
|
|
Asi oli selles, et õige toiteploki ventikas oli väga imelikult seal. Üks 3pin juhe läks emaplaati ja teine 2pin läks toiteplokki ja ma kipun arvama, et see vana toiteplokk kasutas seda 2pini kiiruse kontrollimiseks. Aga no panin sinna tavalise 120mm ventika ning tõmbasin lihtsalt juhtme toiteplokist emaplaati.
// biosist ei lase "Power Fani" muuta.. pean homme vist selle ventika korpuse ventika auku panema äkki siis saab muuta...
// toppisin Chassis fani sloti, BIOSist enablesin minski quiet-fani ja asi korras
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|