praegune kellaaeg 21.06.2025 22:23:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
14.09.2011 11:20:53
MSI ML-1228 ei saa veebikat tööle |
|
|
Kui veebika käima püüan panna, tuleb teade: "Creation of the video preview failed. Please check the device connection and make sure that the device is not being used by another application or user".
Hetkel on proovida saanud nii XP kui 7'ga, drivereid eraldi ei pakuta, need on op süsteemis. Device manageri jutu järgi on kõik ok. Googeldades räägitakse ka võimalikust videokaardi driverite sobimatusest, sai siis proovitud ka neid ühtepidi ja teistpidi ja ka ilma, kuid tulemust sama...
Omal sai nüüd mõistus otsa, ehk on keegi sellise hädaga kokku puutunud.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
19.09.2011 11:36:07
|
|
|
Veebikale ei pakuta kuskil eraldi drivereid, igal pool on kirjas, et "This device uses the native driver bundled in operating system."
Riistvara ID järgi tuli ka mingeid vist ASUSe läpaka veebika drivereid, kuid nendega jäi Devide Manageri märk, et riistvara ei suudeta käivitada vms...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|