Krt täis jama ikka, tahavad ralli mängu ka lineaarseks teha, et siin ei tohi seisma jääda; safety car - kellegist ei tohi mööduda jne... miks ei võiks lihtsalt ise vaadata kuidas mängid, kui tahad sõidad mööda ,saad mingi karistuse vms mitte mingi automaatne pidur
Krt täis jama ikka, tahavad ralli mängu ka lineaarseks teha, et siin ei tohi seisma jääda; safety car - kellegist ei tohi mööduda jne... miks ei võiks lihtsalt ise vaadata kuidas mängid, kui tahad sõidad mööda ,saad mingi karistuse vms mitte mingi automaatne pidur
päris vahva oleks karjääri all sõites saad raha ja maksad trahve kui mingid lubamatud vead on
tomorrow, 1:33:626 oli mu esimene kuiva raja India ring Vaatan, et VVV tegi 1:34 midagi _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, kui oled esimesel kohal ja SC tuleb välja ja veab natuke aega ja boksi tagasi läheb, kas siis on võimalik ka ülejäänud masinaid kinni hoida, või sunnib ta mingil kindlal kiirusel edasi liikuma (päris seisma jäämist polegi vaja)? _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Aga positiivne on täismap ekraanil kui sõidad (vähemalt Gamespoti videos see nii on).Tohutult pinda käis kui ei teadnud kui kaugel ees või taga keegi on.Ma räägin 15+ sekundit mida 2010 ajavõtusüsteem ei näidanud mängijale.
Panen varsti Monaco raja üles laadima, täis vihmaga ja turvaautoga.. midagi väga veidrat juhtub taas seal ja üks täiega ebameeldiv asi seoses automaatse pidurdamisega.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Plaanisin seda mängu osta, aga hetkel neid videoid vaadates võttis küll isu ära . Eriti see taneli SAFETY CAR
Kas see bokside jama ka endiselt alles, nagu oli 2010 omas _________________ www.nuts.ee (Müü mida Tahad)
www.funny.ee (Naljakad pildid, video, anekdoodid, mängud)
PlatoonSgtElias, Võiks ülevaateid teha T-CAM vaates, kus HUD on sisselülitatud.
Kokpit tühja ekraaniga võib vale mulje jätta inimestele ja eks endalgi on raske õppida mingit rada puhtalt kokpit vaates.
Graafilise poole pealt vihmapiisad on taandarengu teinud.Üks paras udukogu ekraanil.Eks peab käised üles käärima ja ise paremini tegema
F1 2011 Career pt 1, TCS chat, Spain (Barcelona) preview
Ma vaatan, et need auto brake jms värk on selleks äkki, et nad pole veel kohtunike või asju valmis saand. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Turva-auto video nr2.
Siin näete veel hullemat jama sellega.
PS! Codemasters pole õnnelik nende videote üle sain meili
Tuleb kohe karvane tunne, et kõik saidid nagu gamespot, gametrailers, ign etc on lihtsalt kinni makstud
Igatahes enam F1 test, gameplay jne videosi üles ei lae, ainult review.
Minu ülevaade mängust tuleb nädala lõpuks.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.