Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Mis hiirt/matti kasutad? [uuendatud 19.06.2011] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 43, 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mis tüüpi hiir?
Wireless optiline
10%
 10%  [ 16 ]
Juhtmega optiline
32%
 32%  [ 48 ]
Wireless laser
18%
 18%  [ 27 ]
Juhtmega laser
32%
 32%  [ 48 ]
Wireless kuuliga
0%
 0%  [ 1 ]
Juhtmega kuuliga
1%
 1%  [ 2 ]
Trackball
0%
 0%  [ 1 ]
midagi muud...
3%
 3%  [ 5 ]
hääli kokku : 148

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 24.06.2011 01:04:22 vasta tsitaadiga

Hetkel veel G5 ja exactmat aga kohe varsti vahetan too Microsoft Intellimouse 1.1e vastu välja
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.06.2011 05:42:29 vasta tsitaadiga

Olen küll MS Intellimouse käes hoidnud ja tõesti istub, aga mis hullustus see üle selle hiire on - igivana optika ja madal dpi - ja nii mugav ta nüüd ei ole, et peaks ignoreerima kõiki muid korralikke tänapäeva hiiri (lihtsad ja võimsad nt Steelserieselt).
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 24.06.2011 12:28:55 vasta tsitaadiga

Vahepeal hiir uuenenud, nii aasta tagasi:
Logitech Performance Mouse MX
Matiks endiselt Razer Mantis Speed
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 24.06.2011 18:48:34 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Olen küll MS Intellimouse käes hoidnud ja tõesti istub, aga mis hullustus see üle selle hiire on - igivana optika ja madal dpi - ja nii mugav ta nüüd ei ole, et peaks ignoreerima kõiki muid korralikke tänapäeva hiiri (lihtsad ja võimsad nt Steelserieselt).
Noo mõttes ongi peale Intellimouse kasutamist endale Xai osta, aga kuna soodsa raha eest sain siis mõtlesin et proovin ära.
tagasi üles
Tykk
HV vaatleja

sõnum 25.06.2011 16:04:03 vasta tsitaadiga

Oman logitechi performance mx-i. see peaks olema hiir mis ei tõrgu ka klaasi peal. Jah tõesti kasutada on võimalik. tavalise musta laua peal aga viskas vahepeal mul vimkasid sisse. selle poolest olin ma oma vana mx-1000ga ikka kõige rohkem rahul, aku oli kehva kuid, siiski on parim hiir mis mul kunagi olnud. Kuid nüüd peale yle 10a arvuti kasutamist viimaks ostsin omale siiski esimese hiiremati ja selleks siis roccat sense. sellega olen rahul. läpakal on logitechi mx nano, see käib küll, enne seda ostsin logitechi vx nano selle andsin ilma pikemalt mõtlemata niisama ära see ei kõlvanud kuhugi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 06.07.2011 13:50:10 vasta tsitaadiga

Roccat Kone ja matiks Roccat Taito
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 23.08.2011 21:42:07 vasta tsitaadiga

Nii, minu kauaaegne hiirematt läks täna oma teenitud puhkusele. 5 aastat on pikk aeg icon_razz.gif Linnaleht, 23. august 2006.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 23.08.2011 23:39:29 vasta tsitaadiga

mu Äripäeva matt vast umbes sama vana. täpselt ei mäleta ka ning sellist luksust pole, et kuupäev oleks peale trükitud icon_lol.gif
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 24.08.2011 15:18:57 vasta tsitaadiga

Roccat Kone[+]

ja matiks Microsofti lihtne õhuke riide matt, ostsin ofavalt välismaalt mitu tükki. tracking on parem kui Roccat Sense ja kestab juba aasta aega!

viimati muutis alec 29.08.2011 11:23:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 24.08.2011 18:36:48 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
mu Äripäeva matt vast umbes sama vana. täpselt ei mäleta ka ning sellist luksust pole, et kuupäev oleks peale trükitud icon_lol.gif

Sul ilmuvad ajalehed ilma kuupäevadeta? icon_biggrin.gif Võid alati valetada, et näe, võta tänane/eilne/homne leht icon_razz.gif

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 24.08.2011 19:43:37 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:
arm2004 kirjutas:

Sul ilmuvad ajalehed ilma kuupäevadeta? icon_biggrin.gif Võid alati valetada, et näe, võta tänane/eilne/homne leht icon_razz.gif

hehe, ei mul sihuke Äripäeva matt icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 16.09.2011 02:42:53 vasta tsitaadiga

Sai oma ~5a vana A4Tech rott teenitud puhkusele saadetud ja RIMIst 8€ maksev easytouch wireless optical võetud... muidu väga mugav hiir minu käele ja 800dpi igati piisav aga krdi töötamiskaugus on jube, umbes 60cm pealt hakkab hakkima kursor või siis kaob ühendus ära thumbs_down.gif
Sellise hiirekesega tegu: http://easy-touch.com/product/en/MOUSE-EASYTOUCH-ET-142RF-en
Keegi oskab miskit odavamapoolset wireless hiirt soovitada mis töötaks ka umbes 2m pealt? DPI ja laser/optiline pole oluline.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 16.09.2011 09:07:45 vasta tsitaadiga

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Hiired+ja+hiirematid/130992/ ?
kuigi ise ülimalt skeptiline odavate wireless hiirte suhtes. IMHO Logitech's the way to go thumbs_up.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 16.09.2011 10:35:25 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Hiired+ja+hiirematid/130992/ ?
kuigi ise ülimalt skeptiline odavate wireless hiirte suhtes. IMHO Logitech's the way to go thumbs_up.gif

Mu performance mx levib põhimõtteliselt teise tuppa thumbs_up.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
traks
HV Guru

sõnum 16.09.2011 10:42:52 vasta tsitaadiga

Leidsin kapi põhjast Razer Diamondbacki ja veel sügavamalt Logitech MX310. Tellisin mõlemale uued uisud ja proovisin huvi pärast, kuidas asjad kätte istuvad ja kuidas mängudes KDR sellele vahetusele reageerib icon_razz1.gif

Ja kuigi mul mõlema hiirega on pikaajaline kogemus, siis see mulje, et razer ikka päris õigesti ei sihi ja ujub omasoodu, leidis taas kinnitust. MX310 on jälle pisut liiga kerge ning see jäme juhe libistab seda hiirt matil juba iseenesest. Vaja fikseerida, aga siis mingi hetk jälle jääb pikkusest väheks.

MX518, mida tegelikult olen ajaliselt kõige vähem kasutanud, tundub kõige parem. Kaal on hea, liigub täpselt sinna kuhu tahad. Annab millimeetrite kaupa aim-i korrigeerida ka viimasel hetkel, kergemad hiired seda ei andestaks. Kuju on ideaalne, kannatab maratone ka teha.

MSIE3.0 on teisel raalil ja see hiir vajab Logitechide pealt tulnuna alati harjumist mõned tunnid. Käitub hoopis kuidagi teisiti, aga kergele kaalule vaatamata on päris täpne.

Probleem nüüd pigem selles, et fUnc 1030 mati karedam pool, millel hiir liigub põhimõtteliselt hõõrdumiseta, sööb hiire jalgu ikka väga aplalt. Sile pool ujub pärast mõningast mängimist higis ja igasugune saast jääb ka sinna kõige ebamugavamatesse kohtadesse pidama.
Kunagi olid mingid suured QPADi XXL matid, millel oli päris hea tekstuur, sooviks midagi taolist asemele. Mis tänapäeval razeri või roccati vms alternatiiv sellele oleks?

tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 16.09.2011 10:47:01 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
arm2004 kirjutas:

nojah, mul kõik hiired (MX600, MX1000 BT, MX1100 ja MX Air) levivad nii kaugele kui saan liikuda ilma kandevseina vahele tulemiseta - mingi 6m kanti. paneelist läbi enam ei levi icon_razz.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 16.09.2011 10:47:21 vasta tsitaadiga

Pole hiirematti vist juba aastast 99 kasutanud... hiireks tavaline logitech wheel mouse
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 16.09.2011 21:32:49 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
arm2004 kirjutas:

nojah, mul kõik hiired (MX600, MX1000 BT, MX1100 ja MX Air) levivad nii kaugele kui saan liikuda ilma kandevseina vahele tulemiseta - mingi 6m kanti. paneelist läbi enam ei levi icon_razz.gif

Eks uurin väheke seda A4Tech`i pakutud varianti kas Tartus on kuskil. Mulle sobivad muidu just siuhkesed madalamad ja ühtlase kaarega hiired nagu see eelpool mainitud easytouch: http://easy-touch.com/product/en/MOUSE-EASYTOUCH-ET-142RF-en Need igasugu gaming hiirte kujuga on minu jaoks kohmakad ja ebamugavad... meeldib kui ranne toetab vastu matti või lauda ja peopesa hiirt peaaegu ei puutugi.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 16.09.2011 21:54:54 vasta tsitaadiga

mx performant oli ka esimesed 2-3 päeva väga ebamugav, pärast enam tava hiirt tagasi ei tahtnud.
tuleb harjuda uue asjaga, mitte peale tunnikest kohe maha myya thumbs_up.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 16.09.2011 22:49:09 vasta tsitaadiga

sama siin, peaaegu. esimene juhtmeta oli Cordless Optical (enne seda oli sabaga tavaline munadega Logi) ja sealt MX1000'le. algul oli veider, aga harjusin jäädavalt ära. enam ei salli absoluutselt seda kui pean mõne kolleegi tavalist madalat hiirt näppima nii, et pöial ja väike näpp lohisevad mööda matti thumbs_down.gif (MX Air on selline imelik hübriid - madal, samas minu näpud matti ei nühkinud eusa_think.gif, karpi läks sellepärast, et lisanupud rohkem HTPC jaoks)
arvan ka, et sellised madalad hiired tõstavad karpaalkanali sündroomi riski. ranne on koguaeg pinges nii hiire juhtimise kui käe ülal hoidmisega. kõrge hiirega käsi puhkab hiirel, ranne liigutab vasakule-paremale, sõrmed edasi-tagasi, miski ei võitle gravitatsiooni vastu icon_smile.gif

on a totally unrelated note: aastaid kasutanud Setpointi ainult nuppude ümber määramiseks ja alles ükspäev avastasin enda jaoks app-specific seaded icon_razz.gif kodus pole veel sellele mõelnud, aga tööjuures teeb elu ikka oluliselt oluliselt lihtsamaks: InDesign-is back nupp on Ctrl+D ja forward Ctrl+B, Photoshop-is back = Ctrl+Shift+S jne thumbs_up.gif
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 17.09.2011 00:36:57 vasta tsitaadiga

oskab keegi öelda kustkohast võiks saada steelseries QCK+ või siis QCK heavy matti osta tallinnas ? beer_yum.gif va gamez.ee
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 17.09.2011 00:46:20 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
oskab keegi öelda kustkohast võiks saada steelseries QCK+ või siis QCK heavy matti osta tallinnas ? beer_yum.gif va gamez.ee
qck mini oli euronicsis, viru keskuses, äkki on suuremaid ka neil?
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 17.09.2011 00:52:49 vasta tsitaadiga

Razer Copperhead on ikka käele neetult ebamugavaks muutunud. Vana hea MX518 oli nagu kätte valatud ja võtsin tööjuurde omale põhihiireks.
Hetkel on silm jäänud G300 peale. Pealmised nupud paistavad enam-vähem ok (kuigi peaks ümber harjuma) ja positiivne, et tegemist kahekäe hiirega.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 17.09.2011 04:51:49 vasta tsitaadiga

jeesus188, arm2004, maitse, mugavuse ja tunnetuse asi. Mul just ranne puhkab madala hiirega. Mul hiir väga tundlikuks seadistatud ja ranne põmst. ei liigugi, liigutan hiirt sõrmedega (hiir liigub ekraani ühest servast teise matil umbes 2cm) ja näpud vastu matti ei lohise. Olen küllalt neid MX logisid ja G seeria mängurihiiri proovida saanud, mis ei istu see ei istu.
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 17.09.2011 05:31:30 vasta tsitaadiga

Oli läppari juurde rotti tarvis. Seadsin sammud AK'sse ja seisin riiuli ette. Kaua ei viitsinud valida, võtsin Logitech M505 ära.
Selle hinna kohta päris hea hiir isegi.
Laser, 2suunaline scroll, üliväike vastuvõtja (Unified receiver), patareipaar kestab ligi 450 päeva jne. Päris rahul olen.
Mati peale pole nagu pidanud mõtlema. Kodus vahel surfal klaasist laua peal, siis võtan suva ajalehe alla...
Töökaugust polegi proovinud. 6m peal veel hakkima ei hakanud. Niivõinaa kasutan seda hiirt enamasti vaid 10cm kaugusel vastuvõtjast.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Mis hiirt/matti kasutad? [uuendatud 19.06.2011] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 43, 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.