ma just mõtlesin, et kumb on hullem - kas inglise keele oskamatus, või kuuluvus uue generatsiooni mängurite hulka, kelle mänguteadlikkus piirub viimaste CoDi väljalasetega.
killstreak on tähendanud maast madalast siiski seda, et oled suutnud ühe "elu" jooksul mitmeid vastaseid maha võtta. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Antud video pilt oli tõesti mitte midagi ütlev. Siseruumides ja jube sinine _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
WäntWõll, ja sa tahad väita, et mõnes PC mängus (täitsa valmis mängus lausa) pole olnud juhuslikult Y või X reloadimiseks näidatud?
Ja kui enamus on PC pealt porditud siis pole ju midagi imestada, et Alfa staadiumis Reload on R...
Ma lihtsalt ütlen, et see Alfa mida mina mängisin ei näinud küll selline välja - reso järgi ütleks kah, et konsool
No mina ei väida üht ega teist aga kirjutan mida nägin seda videot vaadates
IMO sihtimine oli siiski võimatult kiire konsooli jaoks, kogetu ja nähtu põhjal kokku.
Lõpetas vaenlase killstreake ära, mis
Kas see on meelega mingi low detail muuvi.
See graafika on küll paras BS hetkel.
Samuiti mingi suvaline silt laes ei purunenud (alfas oli väljalülitatud?)
Igal ühel pole capture card-i, et max graafikaga alpha gameplayed salvestada ja et asi jookseks normaalse fps-iga tuleks graafikat maha tõmmata - videote tegemise eesmärgil. Teiseks kui video on YouTube 360 või 240p siis kõik see muudabki graafika halvaks. Btw kõik mängusisesed videod mida DICE on teinud on tehtud kasutades capture card-i mis maksab umbes 500-700$ ja salvestab 60 fps. _________________ >50$ pokkeri bankroll
this is all from the latest dev build of the 360 version ALSO NOTE: this was recorded off of a test kit. the program used to record isn't all about quality, only showing bugs to the developers to get the point across. the videos are 1:1 off the recorder
kahetsen, et vaatasin aga mis seal ikka. Singleplayer paistab päris lahe olevat. Ainus asi , et ei taha spoilida. Kvaliteedi kohapealt niipalju, et võite ise Redditis lugeda, miks graafika nõnda sitt on. Ei hakka enne järjeldustesse hüppama aga seal väga hästi seletatud. Niiet palun. Graafika koha pealt möla maha. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Nagu öeldakse, graafika ei tee mängu. See on mingi noorema generatsiooni hype, et graafika peab olema mingi hyperealistic super 3d HD. Vaadake näiteks minecrafti. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Nagu öeldakse, graafika ei tee mängu. See on mingi noorema generatsiooni hype, et graafika peab olema mingi hyperealistic super 3d HD.
Soh, mis jutt see nüüd siis on.
Iga 3-s post sisaldab siin sisu, et vot on käbe graafika kõik teised on nagu eilne päev ja keegi ei arenda enda mootorit peale Dice
Ma väga sügavalt kahtlen, et see täis mängu ja max graafika screen
Kui on siis ma ei tea....
Ning jutt, et pilt ei pea hea olema...no ma ei tea _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
kas sa midagi üldse tead ka? (jk)
eks pilt ikka oluline faktor. ja ei tasu igasugu videosid arvestada pildi hindamiseks, enamus videod ju pakitud jms kus tekib pildimüra ka omajagu. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Graafika keeratakse maha, et igast põõsad ja puud ja lehed jms ette ei jääks.
Palju konkreetsem pilt sitema graafikaga ju - näed liikumisi jms, kõik ebaoluline (="ilus") jääb plaanilt ära.
Silmailu on üks asi aga kui mäng ikka jookseb 30 FPS siis mina seda eriti nautida ei saa.Keeran lihtsalt silmailu veits alla ja ei kaota sellega tegelikult midagi. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Mitte jooksmine hoopis teine asi, kuid minu jaoks on silma ilu ikka väga oluline. Loomulikult peab ka mäng hea olema. Muidu võiks niisama väljas ringi tuisata. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
eks netis lastes peab shuuterite fps olema ikka vähemalt 45 ma ütleks jah.
ega nt mw2 graafika põhjas pole raske saada kdr 5. need kes keeravad pildi koledaks ei saa muidu lihtsalt hakkama
Oma asi mis graafikaga mängid. Ja eks need mängud mis low graafika peale panna 60% põõsastest ära kaotavad, sunnivadki mängijaid low peal mängima. Õnneks neid mänge jääb aina vähemaks ja enamjaoks on mängitavus sama, lihtsalt tekstuurid halvemad.
Mina kes mängin high peal ja peidan end omastarust põõsa taha, läheb natuke närvi kui mingi vend seda põõsast tegelikult ei näegi. See sunnibki madalama graafika peale panema, et ma oskaks ise ka arvestada, kust on mind näha ja mis põõsad ka tegelt olemas on jne. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Mina kes mängin high peal ja peidan end omastarust põõsa taha, läheb natuke närvi kui mingi vend seda põõsast tegelikult ei näegi.
Olen aastaid mänginud ja tean, et graafikasätteid juurde keerates tuleb detaile juurde.. Aga vot selle peale ma ei ole veel mõelnudki, et teised seda mätast ei näe mille taha ma maha kükitasin
Peab vist sätteid vähe maha keerama
Kromosoom kirjutas:
Keegi targem ehk oskab öelda, kas selliste andmetega veab BF3'e MAX asjadel ilusti ära ?
Minul ka i5 2500k ja HD5770. Kuna BC2 jookseb max sätetel 80+ fpsiga siis ma hetkel küll ei mõtle kaardivahetusele.. _________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.