|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Wiltz
HV Guru
|
11.09.2011 21:28:49
|
|
|
hmm, no ma polegi öelnud ju, et ma PEAN seda asja edasi mängima, saagu mis saab
lihtsalt väga veider on lugeda, et mõni mees nagu kogeb mängus midagi hoopis teistsugust (vähemalt siin kirjapandu järgi otsustades) kui mina. nojah võibolla tõesti, et kui endale mingeid asju ette kujutaks või teatud ainete tugeva mõju all mängiks siis oleks asi nö. huvitavam
näiteks võtame ühe suvalise väite...öeldi siin, et peast ilma jäänud zombied üritavad jätkuvalt mängijat rünnata. mina mängisin siis pea sai lõhki lüüa nagu alles maas lebaval tegelasel ja peale seda jäi järgi ainult staatiline "kuju" sinna maha lebama. et millest tuleb sedavõrd erinev kogemus? on see tõesti siis puhtalt ühe inimese tohutult hea kujutlusvõime?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
11.09.2011 21:38:11
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
hmm, no ma polegi öelnud ju, et ma PEAN seda asja edasi mängima, saagu mis saab
lihtsalt väga veider on lugeda, et mõni mees nagu kogeb mängus midagi hoopis teistsugust (vähemalt siin kirjapandu järgi otsustades) kui mina. nojah võibolla tõesti, et kui endale mingeid asju ette kujutaks või teatud ainete tugeva mõju all mängiks siis oleks asi nö. huvitavam
näiteks võtame ühe suvalise väite...öeldi siin, et peast ilma jäänud zombied üritavad jätkuvalt mängijat rünnata. mina mängisin siis pea sai lõhki lüüa nagu alles maas lebaval tegelasel ja peale seda jäi järgi ainult staatiline "kuju" sinna maha lebama. et millest tuleb sedavõrd erinev kogemus? on see tõesti siis puhtalt ühe inimese tohutult hea kujutlusvõime?  |
Kui piisavalt hea kurikas vms on, siis õigesti sihtides lendab pea puruks nagu arbuus. Siis see kõmbib edasi mõned sammud ja vehib kätega enne kui lõpuks kokku kukub.
Minu jaoks on mäng osaliselt nagu Fallout näiteks. Niisama ei toimugi midagi, pead ise suuna valima ning otsima midagi. Mul on kogu aeg selline mõte peas - mis see seal on? Aga Mis see seal on? Kuidas sinna saab? Ei tea, mis seal majas on. Äkki parem relv. Lähme vaatame jne.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
0 :: |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
11.09.2011 22:49:55
|
|
|
hmm, nojah...minumeelest suurem osa majasid ei ole sisenetavad aga ega ma ei ole ka sedatüüpi mängija, kes ainult mingit etteantud teed käia üritab, lollitasin ise ka ringi seal rannas ja sain mingeid sidequeste niiöelda. samas kogu asja point on ikka ja ainult see, et mine kuskile järgmise nurga taha ja koksa hunnik zombie'sid maha, ava hästi palju reisikotte ja vaheta koguaeg ühte toru teise vastu.
eks korra võib veel proovida seda asja, aga selline mulje jäi küll, et ega ta palju huvitavamaks minna vist ei saa
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
11.09.2011 23:28:26
|
|
|
Üks hea mäng jälle ületüki aja mille peale peaaegu kaks päeva jutti kulutanud Selline fallout,dead rising,left4dead segu.Saar on köki möki võrreldes kui linnapeal,seal jagub tegevust veel rohkem.Momendil möllasin kaubanduskeskuses ja politseimajas,kanalisatsioonis ka suurema aja tuleb veeta.Linna peal käib möll juba nagu left4 deadis,lendavad ikka karjas peale,automaadist ja granaatidest palju abi.Olen palju huvitavaid relvi upgreitinud viimase võvini,õhel põleval tõlvikul ja ja elektrilisel matsheetal ja sirbil damage aetud momendil üle 300,sidequeste on linna peal palju teha,igatahes fury tasub ka kõrgeks ajada,automaadi sain ka viimase piirini momendil ära uuendada,annab valu päris kenasti,padruneid võiks rohkem olla ainult korraga jutti.Inimesed ka linnas ja majades päris kurjad ajavad püsside ja automaatidega taga,igatahes päris hea õnnestunud zombi rpg
|
 |
Archangel
HV veteran

|
11.09.2011 23:45:24
|
|
|
Damage 300? pfff...
Ma saarel suht mängu alguses (main @ 8%) ja lvl 20 vist käes. Macheted ja nuiad kõik juba 300+ dammi peale upgrademest. - Isegi durability ühel asjal ca. 80 juba. Mängu alguses on hea, kui mõnel 20 see on.
Ja mul saarel veel paar asja teha enne, kui edasi liigun. Vist olen kõik kohad läbi käinud. Paar paika veel, et siis võib saarega hüvasti vast jätta. Tapetud hetkel mingi 600 zombit.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
12.09.2011 00:07:08
|
|
|
ma siin nüüd rohkem tulirelvade peale skillid pannud,aga mingi põlev kurikas on mingi 370 damage peal,fury skillid ka hakkavad täis saama,level on 28 peal ka alles
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
12.09.2011 09:22:31
|
|
|
Lahe. Esimese asja proovin kohe ära. Teine muudab liiga palju asju, mis ei meeldi.
Kindlasti ootan mode, mis täielikuks põrguks selle saare muudavad näiteks. Täielik orkaan ja pimedus, välk ning siis zombid kõikjal. Lõpmatult võimalusi tõesti.
Edit. Lõpuks ometi näkkas. Sain ühe tüübi käest oranži asja ostetud. Peaks vist kõige haruldasem olema värvidest.
white->green->blue->purple->orange
Maksis kogu mu raha (6000$), pidin pool inventorit tühjaks müüma, aga on seda väärt. Esimene Oranž asi mida näinud olen peale 10h-d mängimist. Nüüd oleks paar tonni veel vaja, et ära upgradeda ja modid peale panna. Siis peaks mitu, mitu tundi vastu pidama.
Spoiler 
Edit2: no muidugi, 5 minti hiljem leian veel ühe Oranži asja. Seekord mingi lvl 6 item. Kuid sellegipoolest nii võimsate stattidega, et sobib vaat, et isegi lvl 20 vastase jaoks.
Crowbar igastähes võtab ühe täpse löögiga lvl 20 zombie maha. Nice.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
12.09.2011 09:35:14
|
|
|
Hea mäng. Järjest pikatl mängida ei suuda aga iga õhtu tunnike lasta on täitsa tore.
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
12.09.2011 09:45:20
|
|
|
mis need värvid annavad?
_________________ Web3 | ERC721A |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
12.09.2011 09:47:28
|
|
|
| Nokia kirjutas: |
| mis need värvid annavad? |
Lihtsalt märgivad ära eseme haruldust. Mida haruldasem seda paremat statid. Nagu ütlesin siis lvl 6 Oranz on võrreldav vaat-et lvl 20 valgega.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
12.09.2011 10:07:30
|
|
|
kas keegi teab mida skullid annavad,olen leidnud 3 pealuud
|
 |
Whiskey
HV vaatleja
|
12.09.2011 10:14:55
|
|
|
Ainult kiidusõnad. Peaaegu terve nädalavahetus sõpsiga selle nahka läinud.
Nalja nabani ja linna veel pole jõudnud, mis väidetavalt peaks veelgi paremaks minema. Ei jõua ära oodata =)
Ainus küss tekkis mul seoses relvade vahetamisega. Keybinding`u alt ma mingit hotkeyd ei leidnud. Suht tülikas on iga kord enne granu pildumist inventarist manuaalselt see kätte pista.
Ning ma ei leidnud võimalust kuidas saaks ammot ja raha co op mängijate vahel vahetada. Nii peabki olema?
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
12.09.2011 10:26:36
|
|
|
Teen praegu questi, kus tuleb kahes tanklas mahlakastide järgi käia. Kaugemalt olevasse tanklasse ma aga kuidagi sisse ei saa - ust pole võimalik avada ning ei märganud ka ühtegi teist sissepääsu.
Oskab keegi aidata?
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
12.09.2011 10:36:20
|
|
|
Killer85, lülita tunneli juurest vool välja, siis roni tankla katusele redelit mööda, katuselt löö klaas katki, sealt sisene.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
12.09.2011 10:45:20
|
|
|
Kiire klõps siis peata põlevast zombist, kes edasi koperdas. Tuleb hästi sihtida võimalikult tugeva relvaga siis peaks pea ilusti puruks minema... antud juhul läks veel põlema ka kuna mul vastav mod peal kurikal.
Spoiler 
Hakan lõpuks linna poole liikuma. Saarel ainult main quest'i järgida jäänud.
| Whiskey kirjutas: |
Ainus küss tekkis mul seoses relvade vahetamisega. Keybinding`u alt ma mingit hotkeyd ei leidnud. Suht tülikas on iga kord enne granu pildumist inventarist manuaalselt see kätte pista.
|
Hiire keskmise nupuga saab ka vahetada. Klõpsates käib lihtsalt relvad läbi, kuid all hoides tekib ringikujuline menüü ja saad otse relvi valida.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
12.09.2011 12:18:28
|
|
|
Ma ei tea,aga mul enam pela käima ei lähe peale seda durability värki Aga ongi põhjus sade uninstallida Kuni chapter 2 sai pohmakaga lükatud asja,kuid üksluisus rikub asja ära Linnas muidu raskus juba teine,sain isegi korra surma seal
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.09.2011 13:30:15
|
|
|
| Act 2 algus venib, kuid peale esimesi kveste läheb asi ikka väga heaks. Saab esimesed tulirelvad ja inimesed, kelle peal neid kasutada ning üldiselt läheb asi ikka mölluks kätte ära. GOTY, endiselt.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zpsy
HV veteran

|
12.09.2011 13:38:46
|
|
|
FOV tuleb kindlasti muuta 90 peale, siis ikka palju parem näeb välja.
Scart, tänud linkide eest.
|
|
| Kommentaarid: 825 loe/lisa |
   |
4 :: |
587 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.09.2011 13:44:20
|
|
|
| zpsy kirjutas: |
Scart, tänud linkide eest. |
Teeme siis täpsema posti ka!
Dead Island config tool: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2114535
Võimaldab muuta FOVi, Bloomi ja HDRi ning hiire sätteid. Kindlasti soovitan hiire sätte pealepanekut, sest ilma sellega on mängus sees hiir normaalne, kuid menüüdes ujub nagu letargiline vaal. Peale enablemist pange mängu seest hiire tundlikkus põhja ning peaks olema OK nii menüüdes kui mängus. Muidugi on ka FOVi muutmine vägagi soovitatav. Ise kasutan oma 23.5 tollisel laiekraanil väärtust 75. Üle selle piiri sätitud FOV lõhub mängu ära. Nimelt on Chrome 5 mootoril omapärane omadus - FOVi tõstmine ei suurenda mitte vaatevälja, vaid mängus olev "kaamera" viiakse tegelase selja taha ja laiendatakse nii vaatevälja. Selle tõttu on liiga suure (ehkki tegelikult normaalse) FOVi puhul kurb tõsiasi see, et melee muutub probleemseks kuna zombied hakkavad lööma "kolme meetri kauguselt" normaalse kauguse asemel. Sama juhtub ka mängija meleeründega.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
12.09.2011 14:17:37
|
|
|
See mäng on väga imelik. Kohati väga hea, kohati jälle väga sitt... No võta siis kinni kumb ta on. Asi vist lihtsalt selles, et mäng on natuke "toores", oleks pidanud veidi rohkem user interface täiustama, mitte nii konsoolikaks jätma... Füüsika võiks ka veidi parem olla.
Miski hoiab veel seda mängimas. Coop võibolla muudab selle asja palju nauditavamaks, kui ta singleplayerina oleks.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
12.09.2011 16:13:34
|
|
|
| aga miks sa siis coopis ei mängi, mulle coop ei sobinud, kõik jooksid omas rütmis, kuigi mängul on lan võimalus ei käivitu steam offline modis, niiet lanis mängida ei saa.
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
12.09.2011 16:23:43
|
|
|
co opis tasubki (parimate) sõpradega mängida. siis on fun, liigud mõnusas (=koleaeglases ) tempos ja ajad juttu ja vahepeal on ärevad hetked
olen ka mänginud erinevaid mänge co-opis võõrastega ja ajab vihale üldiselt, kuidas idioodid kõik eri suundades plehku panevad ja siis kaob co-op point ära
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
12.09.2011 16:29:13
|
|
|
| Aga miks nad teevad mängule LAN modi kui steam offlines tööle ei lähe...
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|