parandasin pisut aega ja täna rohkem ei viitsi - automaatkastiga on ikka ilge joppamine, kui liiga kiiresti kurvi lendad, siis venib mingi neljanda käiguga terve esimesed 3 kurvi läbi ja alla vahetamisest pole tolku. pisut rohkem maha pidurdada, siis on 3nda pealt hea minek (võimalik, et hoopis 3as ja 2ne)
homme manuaaliga proovima
täiesti stock, rehvirõhku ega midagi muud ei ole seadistanud
teine sektor oli kümnendik aeglasem, kui eelmisel rekordil ja kolmas sektor kümnendik aeglasem, kui üleeelmisel rekordil,
kuid esimene sektor terve kolmandik kiirem ja noo krt ei tea, kust ma selle välja võlusin, kõik ülejäänud olid kolmandiku võrra kehvemad _________________ ☠
Täiesti kohutav kombo.
Auto hüppab mõõda äärekivisid, lendab alatasa vastu seinu, kaotab juhitavuse. (mul ei ole kombeks juhiabisid kasutada)
Sellise raja jaoks on nagu kiuste antud parempoolse rooliga auto, et kabariitidest halligi aru ei saaks ja seintega veel tihedamini kohtuks.
Proovisin sõita Time Trialit nii, et 10minutit oli ajaks pandud, loobusin. Panin ajaks 5 minutit, et suudaks üks kord lõpuni sõita. Kui üks kord suutsin, siis parim aeg oli 46.442.
Ma loodan, et sama inimene enam kunagi ühtegi kombot ei vali Ta on mulle paar Aston Martinit võlgu.
Aga ma ei anna veel alla - küllap on seda rada kah võimalik sõitma õppida.
Täiesti kohutav kombo.
Auto hüppab mõõda äärekivisid, lendab alatasa vastu seinu, kaotab juhitavuse. (mul ei ole kombeks juhiabisid kasutada)
Sellise raja jaoks on nagu kiuste antud parempoolse rooliga auto, et kabariitidest halligi aru ei saaks ja seintega veel tihedamini kohtuks.
Proovisin sõita Time Trialit nii, et 10minutit oli ajaks pandud, loobusin. Panin ajaks 5 minutit, et suudaks üks kord lõpuni sõita. Kui üks kord suutsin, siis parim aeg oli 46.442.
Ma loodan, et sama inimene enam kunagi ühtegi kombot ei vali Ta on mulle paar Aston Martinit võlgu.
Aga ma ei anna veel alla - küllap on seda rada kah võimalik sõitma õppida.
kusjuures parima aja saab siis, kui üle äärekivide ei sõida, vaid leiad hea kiirusega trajektoori neist mööda _________________ ☠
libe, tee video või midagi. Ma ei suuda ära mõistatada, mismoodi on võimalik esimene split 19:304 aeg sõita. Mul on kõik splitid üle 20 sekundi. Arvestades, et esimene split koosneb sisuliselt kahest kurvist on seal saavutatud sekundiline edu märkimisväärse tähtsusega. Kõik teised splitid on võrreldavad. Kasutan rooli, manuaalkasti ning kõik juhiabid peale ABSi on maas.
libe, tee video või midagi. Ma ei suuda ära mõistatada, mismoodi on võimalik esimene split 19:304 aeg sõita. Mul on kõik splitid üle 20 sekundi. Arvestades, et esimene split koosneb sisuliselt kahest kurvist on seal saavutatud sekundiline edu märkimisväärse tähtsusega. Kõik teised splitid on võrreldavad. Kasutan rooli, manuaalkasti ning kõik juhiabid peale ABSi on maas.
19.6 ehk klopsin kokku, aga see esimene aeg on mulle ka müstiline
ok sain alla 19.5 esimese sektori ja ringiaja pisut alla 45,6 videole, katsun selle uploadi visata
mul on traction low, abs, manuaal, g25 ja purjus _________________ ☠
täna esimene sõit, seega enamus aegu läks persse, algul winamp ka mängis ja käiku manuaalselt muusikaga ikka ei vaheta
kiireimat ringi vaata 2:00 minuti pealt
n66p kirjutas:
Väike ajaparandus 0.45:491
peab vist aega parandama, sa muidugi pane pilt ka _________________ ☠
täna esimene sõit, seega enamus aegu läks persse, algul winamp ka mängis ja käiku manuaalselt muusikaga ikka ei vaheta
kiireimat ringi vaata 2:00 minuti pealt
n66p kirjutas:
Väike ajaparandus 0.45:491
peab vist aega parandama, sa muidugi pane pilt ka
ma ei oska . Screenshoti tehes teeb desktopist pildi :S
Tahtsin just siia aega postitama hakata, aga heh. Pilti polegi -.- Frapsi fps-i ei olnud ülal ääres, aga nuppu vajutades freezis murdosa sekundiks ja eeldasin, et pilt tuli. Masendav. Ja see pole parimaks raja ajaks ka, kuna kiirema autoga olen enne seda sõitnud.
Ajaks muidu oli 46:087, aga seda ei pea lugema. Ilmselt sõidan parema aja.
Sain mis tahtsin 0:45:399 ja samas sõidus ka 0:45:436
0:45:264
Oiii tänaseks mulle aitab :d
viimases kolmandikus suudaksin vabalt veel 2 kümnendikku kiiremini sõita, parim aeg on 9,760, teoorias kannataks ka teises ja esimeses mingi 0,3s alla saada
kui keegi üle teeb, siis katsun veel pingutada - tänaseks õlled otsas ja lõpetan
viimases kolmandikus suudaksin vabalt veel 2 kümnendikku kiiremini sõita, parim aeg on 9,760, teoorias kannataks ka teises ja esimeses mingi 0,3s alla saada
kui keegi üle teeb, siis katsun veel pingutada - tänaseks õlled otsas ja lõpetan
ml vaja viimane sektor singa ühele asemele teha ja 44s ongi käes
täna ei mängi seda aega välja, homme jälle
Mina sain aja kätte 44,870 . Suht võimatuks läheb viimase piiri peal sõitmine. Seinad tulevad suht tihti teepeale ette millegipärast Parimad sektoriajad liites saaks 44,391 nii et annab veel maha võtta kõvasti
viimati muutis n66p 17.09.2011 13:56:42, muudetud 1 kord
kuidas suhtutaks siin teemas 3 ringi race sõitu, kus on kohaltstart kolme ringiga ja ringiaegade summa läheb tabelisse?
minevikust on näha, et mõni ring joppab, kuid kuidas oleks 3 ringi summaga:P
parima ringi tegija võib kasvõi lisaarvestusse minna
ehk siis 3 ringi võitja otsustab auto ja parima üksiku ringiaja tegija otsustab raja, kuid üksiku ringiaja võitja peab otsustama enne, kui 3 ringi võitja raja otsustab?
nõnda on rohkem motivatsiooni ja ehk isegi huvitavam _________________ ☠
Ei kiida heaks.
Klassikaline parima ringi aeg tõmbab rohkem rahvast siia teemasse, mis omakorda tekitab konkurentsi ja põnevust ka näiteks neljanda ja viienda koha vahel.
Tabeli esimeste jaoks võib kolme ringi race huvitav olla - ülejäänude jaoks vähem ning kaoks praeguseks juba arvestatav rahvahulk.
Ideaalis näeksin iga nädal näiteks kahtekümmet kasutajat omavahel mõõtu võtmas.
Hot lap ikka mõnusam, kui 20 korda proovida 3 ringi sõitu näiteks nordschleife'l _________________ PSN - Est_Rulx87
Gran Turismo Planet Eesti - Eesti Gran Turismo foorum ja võidusõitude sarjad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.