Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kotmarjak
HV Guru

|
31.08.2011 13:36:39
|
|
|
kuidas viimased nightlyd on ? ei hakkaks lampi vahetama töötavat softi : )
ainuke puudus, mis praegu on, et GPS ei taha üldse tööle hakata iGo-ga
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
31.08.2011 13:42:23
|
|
|
Mina olen pidevalt nightly-te peal elanud ja umbes 1-2 nädala tagant lihtsalt ilma wipemata uuendanud. Mingeid probleeme pole täheldanud va mõnikord restart, kui gps-i käivitasin või autolaadija järgi panin. Alates 175.-st peaks olema ka see jama korras. Hetkel 178 peal. Julgen soovitada küll sellist kasutust.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
31.08.2011 17:48:33
|
|
|
ninzor kirjutas: |
Sensor sensoriks, pilt on mõlemal (peaaegu?) sama saast ning keegi pole öelnudki, et Blade korralike pilte teeb.Sellise hinna juures on minuarust raske paremat tahtagi.Suure tahtmise korral võib tarkvaraga suuremaks udukoguks venitada.Ka suured lubadused panevad optimisti silmad särama ja suured numbrid võhiku rõõmust lakke hüppama.Ma tean nii omast kogemusest kui ka varem loetust, et mpix arv ei tähenda pea midagi ning teie vastus pole minu küsimusega otseselt seotud. |
Androidi galeriis on küll pildid väääga udused, aga kui samu pilte arvutis vaatad, on need üsna korralikud, täitsa seebika tasemel. Ise ka mõtlesin algul, et on kaamera ikka täitsa rämps, aga see galerii on hoopis . Pildinäitamise kvaliteet on visuaalsele animeeritud tilulilule ohvriks toodud, kaameral aga pole häda suurt midagi.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
31.08.2011 17:59:41
|
|
|
Võibolla ma ei oska pilti teha, Aga Blade kaamera ei kannata küll mingit kriitikat, eriti mjust arvutis vaadates.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxkala
HV kasutaja

|
01.09.2011 11:33:55
|
|
|
Kas keegi on leidnud toimiva kahepoolse kõnesalvesti app'i(call recorder)? Tasuta variandid salvestavad ainult mikrofoni, ma olen valmis ka maksma aga enne tahaks teada kas ikka toimib.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
01.09.2011 12:16:15
|
|
|
Androidiga ei ole võimalik kõnesid salvestada, vähemalt mitte legaalsel viisil.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
2 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxkala
HV kasutaja

|
01.09.2011 13:14:37
|
|
|
Lordlesta kirjutas: |
Androidiga ei ole võimalik kõnesid salvestada, vähemalt mitte legaalsel viisil. |
Huvitav miks siis marketis on väga palju erinevaid app'e salvestamiseks on? Eelmisel telefonil (nokia 5800) oli mul pidevalt salvestamine peal. EU seadused ei keela seda... kas meil eestis on eraldi seadus selle kohta?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
01.09.2011 15:00:13
|
|
|
vortex kirjutas: |
Võibolla ma ei oska pilti teha, Aga Blade kaamera ei kannata küll mingit kriitikat, eriti mjust arvutis vaadates. |
Muretse endale vignette.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
02.09.2011 18:43:42
|
|
|
yxkala kirjutas: |
Lordlesta kirjutas: |
Androidiga ei ole võimalik kõnesid salvestada, vähemalt mitte legaalsel viisil. |
Huvitav miks siis marketis on väga palju erinevaid app'e salvestamiseks on? Eelmisel telefonil (nokia 5800) oli mul pidevalt salvestamine peal. EU seadused ei keela seda... kas meil eestis on eraldi seadus selle kohta? |
Kõnesid tohib siis salvestada, kui sa teavitad oma kõne teist poolt ja ta sellega nõus on. Muidu on see ebaseaduslik jälitustegevus vms.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxkala
HV kasutaja

|
03.09.2011 11:22:30
|
|
|
Kas on võimalik CM7.0.1-RC1 pealt upgradeda mõneks nightlie-ks ilma praeguseid seadeid-värke kaotamatta? Millist nightlie-t keegi kasutab/soovitab?
EDIT: Ei ole võimalik
EDIT2: n179 jookseb nagu kiiremini kui RC1 ja aku peab oluliselt paremini.
viimati muutis yxkala 03.09.2011 21:22:49, muudetud 2 korda |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.09.2011 13:06:09
|
|
|
Uimane on jah. Kujutan ette, et 5Mpix sensoriga on veel uimasem, eriti veel video.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
03.09.2011 14:14:57
|
|
|
Probleem laadimisega.
Kui panen ZTE Blade laadima läbi Apple (iPad,iPod) laadija siis telefon teeb rebooti. Kui panen läbi Amazon Kindle laadija siis on korras.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxkala
HV kasutaja

|
03.09.2011 21:16:56
|
|
|
Mercury kirjutas: |
Probleem laadimisega.
Kui panen ZTE Blade laadima läbi Apple (iPad,iPod) laadija siis telefon teeb rebooti. Kui panen läbi Amazon Kindle laadija siis on korras. |
Blade kontrollib laadijat USB data otsade pealt, kui data otsad on lühises (otsad koos lihtsalt) siis telefon arvab. et on originaal võrgutoitel laadija taga ja hakkab täisvõimsusel laadima. Kui data otsad koos pole (näiteks arvuti USB pesa taga) siis tel. hakkab laadima aga mitte täisvõimsusel. Täisvõimsusel laadimiseks on vaja 700ma toidet, mida iga arvuti USB ei pruugi välja anda.
Mul oli vastupidi jama, iPod ei hakanud blade laadijaga laadima - ju siis iLaadija-l on kah mingi süsteem nende data otsadega.
Teine jama oli suvaka bensukast ostetud nokiale nõeldud micro USB autolaadijaga - kui iGo jooksis siis laadija ei suutnud õieti laadida ja aku pigem tühjenes natukene kui laadis. Sellest sai jagu õnneks lihtsalt, võtsin laadija lahti ja ühendasin kaks vaba juhet lihtsalt kokku.
Kas ja kuidas telefon hetkel laeb näeb settings>about>status: Charging(AC) kui data otsad koos on ja Charging(USB) kui otsad koos pole (aeglane laadimine)
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
04.09.2011 01:34:10
|
|
|
Väga huvitav...
Mul on nimelt UK-st ostetud ja UK laadijaga Blade, nii et algusest peale olen kasutanud selle laadimiseks Logitech Perfomance MX hiire laadijat, mis on 1A väljundiga, ehk võimsust jagub maa ja ilm. Nüüd vaatasin laadimise ajal telefoni staatusest, et ongi jah Charging (USB) seal kirjas.
Võtsin Logitechi laadija lahti ja leidsin, et selle data viigud on omavahel ühendatud 30Ω takistiga. Sinu vihje kohaselt jootsin siis viigud otse kokku, kontrollisin ommeetriga - kõik oli OK. Proovisin uuesti laadijat - endiselt Charging (USB)
Minu viga, minu viga! Mul oli telefonil kaitsekest - see silikoonist skin ümber ja see ei lase USB pistikut nähtavasti korralikult pessa torgata. Tähendab, et keskmised klemmid on lühemad ja ei andnud ühendust. Võtsin skinni maha ja kui nüüd proovisin, näitab Charging (AC)!
Tänud kasuliku vihje eest!
Peab seda mikro-USB pistikut sutsu koorima nähtavasti
Veel üks oluline märkus - et saada AC režiimis laadimine kätte, et tohi ka kaabel olla pikem originaalist, mis on 1,2m. Kasutasin sellesama hiire kaablit, mis on pool meetrit pikem ja jälle ei saanud AC-d ekraanile, näitab USB. Ma ei usu, et kaabel vigane on või keskmised klemmid näiteks ühendamata. 100% kindlusega selle väitmiseks peaksin kaablit kontrollima, aga mul ei ole vaba mikro-USB pesa selle jaoks ja otse mikropistiku klemmide pealt mõõtmiseks on need liiga pisikesed...
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxkala
HV kasutaja

|
04.09.2011 02:23:19
|
|
|
tsitaat: |
Midagi imelikku toimub - nüüd näitas originaalkaabliga just USB-d. Korraks - umbes paariks sekundiks näitab algul AC ja siis hakkab näitama USB. Ja nüüd just selle pikema kaabliga jäi AC püsima... icon_confused.gif
Millestki ei saa enam aru.
|
Algul näitab mul kah sekundiks AC-d kui arvuti taga on (orignaalkaabliga)... Kui sul pikema kaabiga töötab siis äkki peab ikka mingi X takistus olema mitte täitsa otsad koos ma ise sain vihje kunagi kusagilt UK foorumist, et asjas kindel olla peaks originaallaadijal keskmised otsad testriga üle käima aga seda ma enne esmaspäeva teha ei saa. Kui sul uk laadija alles siis saad selle pealt kah edukalt mõõta.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
04.09.2011 12:54:19
|
|
|
Originaallaadija näitab, et otsad on koos, täpselt nagu ütlesid. Küllap oli kaabli ühendusega mingi jura või siis laadija ise ei andnud võrgupesas korralikku ühendust ja pinge kõikus või kukkus alla normi vms. Nii pisikese võimsuse puhul poleks see mingi ime. Ei hakanud öösel rohkem jurama sellega.
viimati muutis Dogbert 10.09.2011 20:15:49, muudetud 2 korda |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
06.09.2011 10:04:14
|
|
|
panin just 175 nightly peale ja ei saa enam mobile datat tööle. Kõikjal enable ja kui power widgetis panen tööle, siis ei teki ühendust. keegi oskab midagi soovitada ?
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
06.09.2011 19:06:14
|
|
|
kotmarjak kirjutas: |
panin just 175 nightly peale ja ei saa enam mobile datat tööle. Kõikjal enable ja kui power widgetis panen tööle, siis ei teki ühendust. keegi oskab midagi soovitada ? |
Mul oli ka nii, reboot ja asi oli korras
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
07.09.2011 10:30:25
|
|
|
martin366 kirjutas: |
kotmarjak kirjutas: |
panin just 175 nightly peale ja ei saa enam mobile datat tööle. Kõikjal enable ja kui power widgetis panen tööle, siis ei teki ühendust. keegi oskab midagi soovitada ? |
Mul oli ka nii, reboot ja asi oli korras  |
accesspoint menüüs tuli valida emt internet ja asi korras
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxkala
HV kasutaja

|
09.09.2011 20:09:54
|
|
|
Eestis keegi akut kah blaedele müüb? Vaja nädala alguseks varuaku saada seega eBay-d värgid ei sobi.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
panic
Kreisi kasutaja

|
10.09.2011 18:21:40
|
|
|
Mul endiselt akuga suur probleem.
hommikul 7 võtsin telefoni laadimast ja oli 100% täis. Kell 16.0x kui esimest korda telefoni kasutasin, kella vaatamiseks, oli akut järgi 19%. Ehk siis 9h 81% läinud. 3G, sinihammas, wifi väljas. Ekraan kõige tumedam, kuigi ei kasutanud telefoni ja ekraan oli kogu aeg kinni. Ühtegi kõnet ka ei teinud. Mingeid synke ka telefon ei saanud teha, kuna mul limiit täis ja operaatoripoolt väljuvad kõned ja andmeside blokeeritud.
Pm saan telefoni kasutada ainult juhtme otsas.
CyanogenMod 7.1 RC1
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
10.09.2011 18:22:56
|
|
|
panic, pane kõige uuem Nightly peale, usun, et siis asi paraneb
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxkala
HV kasutaja

|
11.09.2011 11:18:35
|
|
|
martin366 kirjutas: |
panic, pane kõige uuem Nightly peale, usun, et siis asi paraneb  |
179 Nightly töötab ideaalselt, aku peab võrreldes 175-ga tunduvalt paremini, norm, kasutuse juures 2 päeva (kõned, skype, ja web ja nats mänge kah). ainus bug on bluetooth - ühendab ilusti ära aga kui kõne vastad siis katkeb.
Modaco(vist oli) fooruis oli vihje, et 175 jääb viimaseks, mõned tühised bug-fixid ja sellest peaks tulema STABLE reliis.
BTW kas kellelgi 179- WiFi tethering (portale hotspot) töötab? Pärast installi jooksis nagu kellavärk aga nüüd lamibst avastasin, et connectib hotspotiga ilusti ära aga netti ei lähe. Igast APN-id jms. seaded värgid on korduvalt üle checkitud..
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
11.09.2011 20:00:50
|
|
|
Keegi teab, kust saada ZTE-le uut akut või aitab ebayst/amazonist tellimisega?
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|