Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
matrek
HV vaatleja
|
09.04.2011 23:49:49
hp nx6125 ei leia HDD |
|
|
HP läpakas ei leia siis HDD. Käisin it bussipeal sealt öeldi et emaplaat pees viska läpakas minema või anna paarikümne euro eest meile.Lõhkusid veel CD lugeja kaane ära.
Samas tõmbasin Unbutu mälupulgale ja sellepealt läheb arvuti tööle aga HDD ikka näha pole. HDD vigane pole ostisin uue.Käivitamisel viskab kirja:Non-System disk or disk error!
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.04.2011 11:09:54
|
|
|
See ongi justnimelt emaplaadi viga, kus emaplaadil olev komponent on lahti tulnud / või maha põlenud ja seetõttu emaplaat enam kõvakettaga suhelda ei suuda.
Igasugu NX ja NC üks tüüpiline mass-viga...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
09.09.2011 00:40:19
|
|
|
tead sa täpsemalt milline detail siis lahti on... mul 1 masin mis küll töötab aga vahest käivitamisel esimese korraga ei leia ketast
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.09.2011 08:33:18
|
|
|
Eks see masin tahab sul "ahjust" läbi käia, siis näed, kas purunenud / oksüdeerunud sildade ühendused hakkavad tööle või mitte. Ning kui hakkavad, siis kui kauaks, seda ei tea keegi kunagi.
Võib aidata ehk ka see, et topid mingi tugeva kummimati / plastiku emaplaadi ja korpuse vahele, vältides sellega igasugused emaplaadi läbipainded.
|
|
tagasi üles |
|
 |
robema
HV kasutaja
|
09.09.2011 08:41:22
|
|
|
Hollow kirjutas: |
tead sa täpsemalt milline detail siis lahti on... mul 1 masin mis küll töötab aga vahest käivitamisel esimese korraga ei leia ketast |
Tean ikka ja selleks on lõunasild ning see vajab vahetamist.
_________________ 1+1=0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
09.09.2011 08:55:56
|
|
|
no kui ta ikka enamuse ajast töötab, siis järelikult ta ikka v ahetamist ei vaja... kui ta enam üldse ei leiaks ketast yles, siis ma usuks, et vajab vahetamist
|
tagasi üles |
|
 |
robema
HV kasutaja
|
09.09.2011 09:06:15
|
|
|
Hollow kirjutas: |
no kui ta ikka enamuse ajast töötab, siis järelikult ta ikka v ahetamist ei vaja... kui ta enam üldse ei leiaks ketast yles, siis ma usuks, et vajab vahetamist |
Seda nüüd küll, aga arvuti enda töökindlus on ju jama ja sa ei tea iial, kuna see järgmine kord on...
_________________ 1+1=0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
09.09.2011 09:10:39
|
|
|
siiani probleem ainult käivitamisel esinenud, kui käima läheb, siis töötab kuni shutdowni ise teen
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.09.2011 10:33:19
|
|
|
See töötamine sõltub täielikult sellest, millises asendis arvuti on. Mul on üks samade sümptomitega NX6110 - korpus on silmnähtavalt lödi ja paindub. Touchpadi all on mingi liides (HP omalooming) koos üleminekuga, kuhu kõvaketas kinnitub, ja nähtavasti seal on mingid jootekohad lahti. Kui touchpadile suruda, siis ketas töötab. Kui lahti lasta, siis pilt hangub ja miskit enam ei toimu... kuni touchpadi piirkonda jälle pressida. Ajutine lahendus sai leitud nii, et touchpadi ja selle liidese vahele surusin paari-kolme millimeetri paksuse plastikutüki ja lapaka vasaku nurga alla panin poole sentimeetrise kõrgenduse. Nüüd vähemalt laua peal fikseeritud asendis töötab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|