praegune kellaaeg 19.06.2025 01:45:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas määrata "käimamineku garantii" pikkuseks vaikimisi kõikidele HV Foorumi Ärifoorumis ostetavatele/vahetatavatele/müüdavatele toodetele maksimaalselt 7 päeva, kui pole kokku lepitud vastupidises (kokkulepe peab kajastuma teemas)? |
Jah |
|
58% |
[ 186 ] |
Ei |
|
28% |
[ 92 ] |
Erapooletu, las administratsioon otsustab |
|
12% |
[ 40 ] |
|
hääli kokku : 318 |
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
06.09.2011 16:37:34
|
|
|
Tanel, kas sinu arust on kasutatud asja ostmisel mõistlik testimise periood 2 aastat?
see ei kuku ju välja müüja kaitseks kui mingi sisuliselt defineerimata 7-päevane misiganesgarantii külge kirjutada.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 06.09.2011 16:38:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
06.09.2011 16:38:24
|
|
|
Njah, mida kaugemale see arutelu läheb, seda enam hakkab tunduma, et tegu on mingisuguse pastakast väljaimetud probleemiga, mille reaalseid juhtumeid võib üles lugeda ühe käe sõrmedel...
260 äritehingut seljataga, 99% kasutatud asjade ost-müük ja pole kordagi tekkinud probleeme/vaidlusi/aruaamatusi teemal käimaminekugarantii/proovimise garantii. Kõik asjad on aetud omavahelise suhtlemise kokkuleppimise teel.
Samuti ei ole siin teemas näinud sõna võtmas teisi tippäritsejaid matu21, winterwind jne...
viimati muutis Anti 06.09.2011 16:38:45, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
06.09.2011 16:39:06
|
|
|
londiste kirjutas: |
Tanel, kas sinu arust on kasutatud asja ostmisel mõistlik testimise periood 2 aastat? |
Mida sa trollid, kus ma seda väitnud olen, et see minu arvates normaalne on
See oli utreeritud näide. Ülalpool tõin ka konkreetsema näite 30 päevase juhtumi kohta.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.09.2011 16:40:18
|
|
|
Tanel, nagu ma juba öelnud olen, on samadel tingimustel ka kuu aega ebanormaalne.
miks minu utreeritud näiteid siis vastamise vääriliseks ei peeta?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
0 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.09.2011 16:42:37
|
|
|
Igasugused probleemid hoiab ära järgmine: Suhtlus, Suhtlus, Suhtlus.
Lisaks veel muidugi need, kes müüvad oma viimast vara, koguvad mingi läikiva asja jaoks raha või kulutavad kõik ära ning siis kui keegi nende vastu pretensiooni esitab ei ole neil enam kuskilt midagi võtta, et asi ära lahendada normaalse inimese kombel.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
06.09.2011 16:44:49
|
|
|
Ma ei jõua enam argumenteerida...
Teeme siis nii edaspidi, et ostjatele, kes meie kinnise moderaatorite kolleegiumi hämarates tubades tehtud kirjutamata reeglite järgi osutuvad ebanormaalseteks, lajatame lihtsalt vastu hambaid
Ja seda ei ütle me kellelegi avalikult välja, milliste normide järgi ostjad ebanormaalseks tembeldame
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
06.09.2011 16:49:56
|
|
|
tuleb luua HV-kohus, kes siis kriitilistel hetkel, kui inimesed omavahel enam suhelda ei mõista, paikapaneva otsuse teeb.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
06.09.2011 17:02:58
|
|
|
See "kohus" töötab juba ammu kinnises alafoorumis.
Meie endi jaoks ongi tegelikult vaja defineerida käimaminekugarantii ja selle pikkus.
Aga enamvähem on nüüd vastus saadud, et reeglitesse ei hakka midagi panema ja otsuseid teeme hämaras tagatoas
Müüjatele panen südamele, et te määratleksite teemas täpselt võimaliku käimaminekugarantii olemuse ja selle pikkuse, vältimaks hilisemaid pretentsioone.
Ostjatele panen südamele, et vaikimisi ei eeldaks kaubale mitte mingit garantiid, kui müüa pole teemas kirjalikult sätestanud teisiti. Ja kui käimaminekugarantii on antud,
aga selle pikkus pole üheselt määratletud, siis ei eeldaks te pikemat aega kui 7 päeva, mille jooksul peate kauba korrasolekut testima.
Sest selle "7 päeva" kirjutamata reegli alusel me hakkame langetama karme otsuseid, kui peaks hilisemaid pretentsioone ja müüja profiili solkimist ette tulema.
"7 päeva" kirjutamata reegel hakkab kehtima teema liigutamisest arhiivi (teema aegub ärifoorumite arhiivis teatavasti 7 päevaga).
Kui arhiivis teemat enam pole, siis on järelikult 7 päeva tehingust möödunud ja pretentsioone esitada enam ei saa.
Teema lukku.
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|