Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 233, 234, 235  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 04.09.2011 10:44:04 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
kaabakas kirjutas:
Kui sul on 2000 lahtist ühendust, siis on sul ilmselt ka uplink umbes. Kui uplink on umbes, siis hakkab ka download läägama, pole midagi teha, tcp on selline.

Kui keegi suudaks mulle seletada, miks mul nüüd on 2000 lahtist ühendust ja nädal varem pold? Tarbimine on täpselt samasugune... Modemi restart peaks ära katkestama igasugused ühendused... aga vat ei muutu sellest mitte midagi.

Pigem on siin probleem selles, et elion on ennast viisakalt üle müümas ja lihtsalt ei jätku riba laiust enam.

Ruuter tüü ja vanus ütle ka ...
Kas oled kõik võrgus olevad arvutid parahvarast üle kontrollinud?
Eelmalda kõik muud seadmed ruuteri küljest va. oma arvuti, tee ruuterile restart ja vaata mis siis juhtub. Kui korras, siis hakka seadmeid ükshaaval tagasi panema ja vaata kust probleem pihta hakkab ...
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
taavi
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.09.2011 11:15:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Eelmalda kõik muud seadmed ruuteri küljest va. oma arvuti, tee ruuterile restart ja vaata mis siis juhtub.

lisaks võid tcpview-d ka proovida, see näitab mis palju ühendusi teeb, võib-olla sul hoopis mingi pahalane arvutis. http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897437
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 04.09.2011 19:13:33 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

või siis tõmbad midagi 2MB/s ja teleka pilt hakib. Samas teen restardi ruuterile ja ja võin vabalt 9MB/s alla tirida ja teleka pilt jookseb kulda
Mul hakkab siis juba hakkima kui 2 vaatajakohta (SD kanalid) jooksevad ja tirin alla 7MB/s icon_rolleyes.gif Kuigi ausaltöelda ple viitsimist hetkel selle jamaga tegeleda, kiiruse piiramine allalaadimisel käib kh.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 04.09.2011 20:02:24 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

või siis tõmbad midagi 2MB/s ja teleka pilt hakib. Samas teen restardi ruuterile ja ja võin vabalt 9MB/s alla tirida ja teleka pilt jookseb kulda
Mul hakkab siis juba hakkima kui 2 vaatajakohta (SD kanalid) jooksevad ja tirin alla 7MB/s icon_rolleyes.gif Kuigi ausaltöelda ple viitsimist hetkel selle jamaga tegeleda, kiiruse piiramine allalaadimisel käib kh.

unustasin lisada, et mul selle 9MB/s taga näitab pilti 2 telekat thumbs_up.gif
ja võib ka hakkida 2MB/s kui üks telekas taga icon_lol.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
dud66
HV veteran
dud66

sõnum 05.09.2011 18:59:16 vasta tsitaadiga

Tänasest Elioni juhtme taga - kiirused vastavad igatahes lubatule, eks näis, mis edaspidi saab icon_wink.gif
timpZZZZ
HV vaatleja

sõnum 06.09.2011 01:31:05 vasta tsitaadiga

Mul Elioni 12M/1M kas peaks ka siis reaalselt 12 Mbit/s kätte saama torrentist ? Praegu tuleb 0,8 ja 1,2 kui digitv box on kinni. Sama tulemuse sai ka 5M/1M ühendusega.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 06.09.2011 07:26:41 vasta tsitaadiga

12/8 = 1.5 mb/s ja nii ongi.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 06.09.2011 10:19:46 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
12/8 = 1.5 mb/s ja nii ongi.

12Mbit/s = 1.5MB/s

palun ärge rääkige millibittidest. selliseid asju pole olemas

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 06.09.2011 23:53:15 vasta tsitaadiga

Minu viga. Põhimõttest said vast kõik aru.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2011 10:04:45 vasta tsitaadiga

Lisaks ikka PPPoE overhead, IP overhead, TCP overhead, bittorrenti protokolli overhead, latents jne... nii et maksimumkiirus on pigem mõistlik arvutada suhtes 1:10 stiilis 12 Mbit = 1,2 MB/s reaalset downloadi.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 07.09.2011 10:25:14 vasta tsitaadiga

njah... elioni support on küll selline kergelt meh... ma seletan pikalt ja laialt, kuidas ma tcpview'ga olen protsesse jälginud, et miski asi connectioneid ei põhjustaks. Tulemuseks on see, et teiselpool toru öeldakse, et te kasutate torrenteid sellepärast on internet aeglane. Kui ma rääkisin, et saage aru, et mul pole ükski torrent lahti ja mitte miski ei downloadi, siis öeldi, et ruuteri ühenduste järgi seda ei ütleks... Kui ma üritasin väita, et see on pigem nagu ruuteri viga, et see ühendusi lahti ei lase, siis pika punnimise peale lubati tehnik kontrollima saata.

Ja eile hakati väitma, et speed.hot.ee serverist ma peangi saama 6.0-7.4mb ühenduse kiiruseks... et 12 on teoreetiline...

Ausalt, kui starmanil oleks sarnane salvestamis teenus nagu elionil, siis ma vahetaks hetkega teenusepakkujat... sama raha eest "ainult" ca 10x kiirem internet...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 07.09.2011 13:10:56 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
njah... elioni support on küll selline kergelt meh... ma seletan pikalt ja laialt, kuidas ma tcpview'ga olen protsesse jälginud, et miski asi connectioneid ei põhjustaks. Tulemuseks on see, et teiselpool toru öeldakse, et te kasutate torrenteid sellepärast on internet aeglane. Kui ma rääkisin, et saage aru, et mul pole ükski torrent lahti ja mitte miski ei downloadi, siis öeldi, et ruuteri ühenduste järgi seda ei ütleks... Kui ma üritasin väita, et see on pigem nagu ruuteri viga, et see ühendusi lahti ei lase, siis pika punnimise peale lubati tehnik kontrollima saata.

Ja eile hakati väitma, et speed.hot.ee serverist ma peangi saama 6.0-7.4mb ühenduse kiiruseks... et 12 on teoreetiline...

Ausalt, kui starmanil oleks sarnane salvestamis teenus nagu elionil, siis ma vahetaks hetkega teenusepakkujat... sama raha eest "ainult" ca 10x kiirem internet...

Kui digiboks oli järgi ühendatud, võis 6-7.4 Mbps täiesti loogiline tunduda. Reserv iptv tarbeks vabastatakse alles pärast ruuteri restarti ning saad nautida 12 Mbps kiiruseid. 12 Mbps on ühe vaatajakoha puhul maksimaalne teoreetiline läbilaskevõime.
Muide Starmanil on samuti salvestamisteenus, kuigi vähe teises vormis:
http://www.starman.ee/teenused/tv/saadete-salvestamine

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 07.09.2011 13:35:06 vasta tsitaadiga

Otsi lolli kes maksaks tolle eest mingi 12 € kuus. Sama hästi võib salvestavat boxi starmani võrgus kasutada.
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2011 14:02:19 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:

Naaber on äkki sinu Wifi kallal? Proovi parool vahetada või wifi üldse välja lülitada, võib-olla läheb paremaks.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 07.09.2011 14:26:47 vasta tsitaadiga

siin ei ole probleem ei minu arvutis, naabris ega digiboksis. digiboks oli välja lülitatud ja ruuteri restardi tegi tehnik. Ehk siis ta oleks pidanud näitama 12 Mbps kiirust, varem on ta seda koguaeg teinud.

Kui uskuda väidet, et liin on näitajate poolest korras, siis ainus asi mis veel katki saab olla on ruuter ise, aga millegipärast seda härrad "restartige ruuterit" ei suuda mõista.

2a on sikutanud digiboks töös ca 1-1.1mb sec. Nüüd viimane nädal sikutab ca 500-600kb/sec. Proovitud 2 erineva arvutiga, otsitud arvutist liini koormavaid asju, ruuteri restart ei aita..

Üks tehnik kogemata lobises välja, et 1sept oli piirkonna alajaamas või kuskil miskeid muudatusi tehtud... ülikiirelt kohe parandas ennast ja teatas, aga need ei tohiks "enam" mõjutada.... huvitav kokkusattumus on aga see, et umbes sealtmaalt mul ka probleem on...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 12.09.2011 18:19:31 vasta tsitaadiga

Ma nõuan selgitust miks Hot.ee kasutajate konfidentsiaalseid isikuandmeid pdf failide seest google 'isse laiali jagatakse !!!
Ma ei luba oma failide sisu google otsingust leitavaks teha.

icon_evil.gif

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 12.09.2011 18:41:52 vasta tsitaadiga

Saad sa juba aru või ei?

Google ei jaga midagi. See PDF istub ikka seal kus sa ta üles lasid. LLihtsalt googlest otsides avatakse see PDF google docs-ga (see annab sama välja mis avada see pdf adobe readeriga või taolise arvutisse installitud softiga). Jagajaks oled SINA icon_exclaim.gif

Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 12.09.2011 19:03:34 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Saad sa juba aru või ei?

Google ei jaga midagi. See PDF istub ikka seal kus sa ta üles lasid. LLihtsalt googlest otsides avatakse see PDF google docs-ga (see annab sama välja mis avada see pdf adobe readeriga või taolise arvutisse installitud softiga). Jagajaks oled SINA icon_exclaim.gif

Ei ei, faili kustutasin kohe ära Hotist,
aga fail on ika kättesaadav google kaudu ilmselt kuna google cache 'ib kõike.

Ma andsin juba Google 'ile käsu cache'id ära kustutada, aga nad ei pruugi minu palvet rahuldada,
ja ooteaeg on 90 päeva, et mingi urli koopjad kustutada.

Las Andmekaitse Inspektsioon http://www.aki.ee/est/ lendab peale neile ja uurib välja kas Hot või Google on süüdi.
Mina igaljuhul tegin UNBELIEVABLE kui räigest rikkumisest kaebuse neile ära.

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 12.09.2011 19:10:43 vasta tsitaadiga

oda misasja, sa panid mingi ilma krüpteeringuta/salasõnata faili avalikku ftp kausta ja nüüd kurdad et on toimunud tõsine andmevargus?
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 12.09.2011 19:17:26 vasta tsitaadiga

Saad sa aru, kui sa lased avalikult teabe üles ja see kuskil caches jne istub, siis pole siin mingit andmete vargust. Sina ise oled selle avalikult netis kättesaadavaks teinud. See on sama hea kui ma lükkan avalikku FTP-sse filmid üles ja pärast hakkan teisi kopeerimises süüdistama.
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 12.09.2011 19:18:14 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
oda misasja, sa panid mingi ilma krüpteeringuta/salasõnata faili avalikku ftp kausta ja nüüd kurdad et on toimunud tõsine andmevargus?

Ma ei pannud endajaoks seda faili.
Panin algul dokumentidesse aga selle url ei olnud ligipääsetav lingi teadjale ehk sellele kellele mina lingi annan.
Sisu laiali kopeerimine mul küll mõttes ei olnud ja et seda hiljem nii raske eemaldada on.

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 12.09.2011 19:19:37 vasta tsitaadiga

no siis pole see ei Elioni süü ega Google süü. SINA panid ju antud faili AVALIKKU FTP kausta, PDFi tekst on välja loetav ja lihtsalt google oli piisavalt kiire oma roomamisega, et sinu faili sisu kätte saada. Valus õppetund, aga mis teha.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 12.09.2011 19:20:18 vasta tsitaadiga

Oled ehk kuulnud et kui midagi internetti üles laed siis sinna see ka jääb icon_question.gif Igaveseks icon_exclaim.gif
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 12.09.2011 19:25:13 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
no siis pole see ei Elioni süü ega Google süü. SINA panid ju antud faili AVALIKKU FTP kausta, PDFi tekst on välja loetav ja lihtsalt google oli piisavalt kiire oma roomamisega, et sinu faili sisu kätte saada. Valus õppetund, aga mis teha.

Aga kes lubab failide sisu kopeerida, ainus mida google võib kopeerida on kodulehe sisu,
mitte isiklike failide sees sobramine. Hot peaks siis paremaid tulemüüre kasutama, et takistada google troojaliste info varguseid.

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 12.09.2011 19:27:02 vasta tsitaadiga

what? kui sa toppisid oma mandi hoti ftpsse, siis on ju sul võimalik minu teada seal piirata kaustade õigusi. st kui sa toppisid kausta, kus ka anonymus kasutajal on Read õigus siis pole keegi teine süüdi peale sinu. juhul kui ta oli piirangutega kaustas, siis on jah Elioni probleem.
ega Elion ei ole mingi superrobot, et teab ära, et see fail seal avalikus ftp kaustas on sinu isiklik fail.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 233, 234, 235  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.