Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
beastbeats
HV Guru

|
29.08.2011 14:05:33
|
|
|
tsitaat: |
samas ma saan aru, et zavvi on ainukene, kellel on free delivery, et see säästetud 3€ läheb saatmiskuludesse odavamas kohas?
|
beastbeats kirjutas: |
Paljud pakid saadetakse Kanali saartelt (olen saanud ka Belgia ja UK aadressilt); mis kuuluvad küll UK'le, kuid mitte EU "majandusruumi" (seega sisuliselt saadetakse väljastpoolt EU-d) - mõistlik jälgida 22 euro "piiri".
P.S mitmed mu tuttavad sealt tellinud kallimaid asju ja täiendavaid makse pidanud Eestis tasuma; teistel jällegi probleemideta tulnud - ühesõnaga loterii... |
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
29.08.2011 14:24:20
|
|
|
NeroEST, zavvi ja hut-i vahele võib põhimõtteliselt võrdusmärgi tõmmata kuna mõlemad kuuluvad samale omanikule. Mitte kumbki ei küsi saatmiskulu, kuid tasuks jälgida toote maksumust. Kõik minu siiani tellitud kraam on välja saadetud Guernsey-st. Maksu pole siiani pidanud maksma, sest olen zavvist/hutist tellinud ainult <22€ maksvat kraami.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
29.08.2011 17:58:39
|
|
|
Ramones, kui oleksid tellinud ka pisut kallimat pre-order kaupa, oleks see samuti üsna suure tõenäosusega ilma maksudeta kohale jõudnud
Pure luck või oskasin õigel ajal kliendituge tügada: nii Mafia II Collector's Edition kui L.A. Noire pre-order soodsalt ja maksuvabalt kätte saadud
(L.A. Noire: I can confirm that these will be shipped from our onshore warehouse. I hope that this helps. Thanks)
(Mafia II: Hello, our Mafia II stock will be shipping from our warehouse in Coventry. Thanks for following us!)
Siinkohal mainiks veel ära, et kuna mitmed siinsed kasutajad ei usu, et klienditugi oskab neile kindla pre-order'i välja saatmise asjus adekvaatset vastust anda, soovitan soojalt minu kogemustest mitte lähtuda
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
30.08.2011 11:59:48
|
|
|
NeroEST, GAME.co.UK ostan mina alati mänge, Eestist pole tükk aega ostnud uusi mänge just hindade tõttu. Ainult kasutatud. Praegu istub preorderis mul Sonic Generations mida ootan pikisilmi.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
30.08.2011 13:50:02
|
|
|
Keegi oma The Hut -10% voucher'it ei taha minu Zavvi oma vastu vahetada?
|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
mxr
Kreisi kasutaja
|
30.08.2011 17:03:09
|
|
|
game.co.uk peaks vist preorder mängude puhul kõige kiirem olema ? ca ,et 2-3 päeva peale reliisi oleks juba kohal ? (arvestades ,et paar päeva varem ära saadavad) . Või on mõni kiirem koht ? St amazoni 30 naela postikulu express shippingu eest väga ei taha maksta.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
31.08.2011 09:25:33
|
|
|
mxr, teiste kogemus võib erinev olla, aga mulle saatis Hut pre-orderi 7 päeva enne ametlikku reliisi teele.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
31.08.2011 09:26:53
|
|
|
mxr, game on suht kiire jah, mõned pre-orderid olen isegi päev ennem reliisi kätte saanud, kuigi "kiirus" sõltub suuresti postiteenuse osutajast.
Game leht on juba mõned päevad maas olnud, ennem seda oli koduleht mingi uue disainiga ja kõik kolm tellimust mis pühapäeval tegin suutis ta tuksi keerata st. hinnad olid tellimuse kinnituse peal muudetud, transpordiks ei olnud mitte Overseas vaid UK Free ja ühe mängu ostu puhul olid mingi suvalise venna krediitkaardi andmed mul seal, selle canceldasin kähku ära. Tundub, uus süsteem ja koduleht lasti ilma korralikult testimata välja ja nüüd võeti kiirelt maha. Huvitav mis mu tellimustest saab nüüd? Üks oli pre-order mis peaks kohe välja tulema.
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
01.09.2011 11:27:24
|
|
|
Gamestop.co.uk meile ei saada?
Registreerimise valikus ainult UK...
|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
T4
HV kasutaja
|
01.09.2011 12:21:08
|
|
|
Kellelgi shoptost preorderi tellimisega probleeme on olnud?
Asi selles et sai kogemata 2 asja pandud sinna ja canceldada ei saa, ja mailile mingit kirja ka ei tule et seda valideerida.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
xSullx
HV kasutaja
|
01.09.2011 13:01:56
|
|
|
Olen uurinud GAME.co.uk kohta ning igalpool väidetakse, et sait on nüüd üleval. Mis imelik on see, et Firefox'iga ütleb mul ikka, et sait on maas. Kui aga proovins IE'ga, tuli kohe ilusti uus leht ette. Kas kellelgi on sama probleem? Samuti on ka pre-orderid kadunud, ning saatsin meili nende klienditeenindusele. Loodab, et nad saavad asjad kiiresti joonde.
_________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Forza huvilised liituge! Forza Motorsport Eesti |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
01.09.2011 13:26:09
|
|
|
Game oli täna varahommikul jälle üleval jah, kuid pre-orderid on miskipärast order listist kadunud, game klienditeenindus vastas, et pole vaja muretseda, kõik on alles ja nad töötavad selle kallal, et neid jälle nähtavaks muuta. Uus süsteem on ikka eriti metsas neil, tühistatud tellimuse eest ootan juba 5 päeva oma reward punkte tagasi.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
xSullx
HV kasutaja
|
01.09.2011 13:33:43
|
|
|
Tom-D kirjutas: |
Game oli täna varahommikul jälle üleval jah, kuid pre-orderid on miskipärast order listist kadunud, game klienditeenindus vastas, et pole vaja muretseda, kõik on alles ja nad töötavad selle kallal, et neid jälle nähtavaks muuta. Uus süsteem on ikka eriti metsas neil, tühistatud tellimuse eest ootan juba 5 päeva oma reward punkte tagasi. |
Kunagi üritasin samuti reward punktide eest tellida (hetkel üle 30£ väärtuses) kuid siis ütles, et väljaspoole UK'd ei saa punktidega tellida. Kas sa leidsid mingi variandi kuidas seda errorit välistada, või tellidki UK aadressile?
_________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
01.09.2011 14:30:22
|
|
|
Ma olen lihtsalt järjepidevalt iga natukese aja tagan üritanud, olen proovinud süsteemi igatepidi petta aga nüüd kui mõned nädalad tagasi proovisin siis lasi probleemideta lihtsalt tellida punktide eest, ei mingeid pettusi ega aadressi muutusi. Hetkel on kaks pre-orderit punktide eest tehtud ja üks tavaline tellimus, mis kodulehe väitel on juba posti pandud. Mul oli tubli ~£200 punkte kogunenud, 100 nendest ootab veel kulutamist, ennem ei julge uuesti tellida kui see tellimus, mis välja saadeti, mul ka reaalselt ukse taga on.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
mxr
Kreisi kasutaja
|
01.09.2011 17:38:33
|
|
|
xSullx kirjutas: |
Olen uurinud GAME.co.uk kohta ning igalpool väidetakse, et sait on nüüd üleval. Mis imelik on see, et Firefox'iga ütleb mul ikka, et sait on maas. Kui aga proovins IE'ga, tuli kohe ilusti uus leht ette. Kas kellelgi on sama probleem? Samuti on ka pre-orderid kadunud, ning saatsin meili nende klienditeenindusele. Loodab, et nad saavad asjad kiiresti joonde. |
Kas ul läks meil neile kohale ikka ? mulle saadavad vastuses ,et ma full adress, ja nime saadaksin ... kuigi ma seda tegin. Ma ei saa aru kas ma pean siis pealkirjaks panema mailis oma andmed ?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
01.09.2011 19:14:05
|
|
|
Zavvist tellitud Dirt3 on ikka kadunud. Välja saadeti see 09.06, vahepeal saatsid mulle ka self declaration form, selle täitsin ära ja saatsin neile e-mailiga, kuid nad pole vastanud mitte kuidagi. Hiljuti üritasin nendega ühendust võtta zavvi lehe peal, kuid tulutult.
On kellelgi soovitusi?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
xSullx
HV kasutaja
|
01.09.2011 19:54:33
|
|
|
mxr kirjutas: |
xSullx kirjutas: |
Olen uurinud GAME.co.uk kohta ning igalpool väidetakse, et sait on nüüd üleval. Mis imelik on see, et Firefox'iga ütleb mul ikka, et sait on maas. Kui aga proovins IE'ga, tuli kohe ilusti uus leht ette. Kas kellelgi on sama probleem? Samuti on ka pre-orderid kadunud, ning saatsin meili nende klienditeenindusele. Loodab, et nad saavad asjad kiiresti joonde. |
Kas ul läks meil neile kohale ikka ? mulle saadavad vastuses ,et ma full adress, ja nime saadaksin ... kuigi ma seda tegin. Ma ei saa aru kas ma pean siis pealkirjaks panema mailis oma andmed ? |
Minul läks sinna customer service'ile meil kohale küll. Tuli vastus, et on kätte saanud ja vastavad nii pea kui saavad. Mingit reaalset vastust ma ei oota paari-kolme tööpäeva jooksul küll mitte. Annan teada, millal ja mis vastatakse.
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
01.09.2011 20:50:15
|
|
|
planetaxel.com'is on muutunud postikulude arvestamise kord (seoses sellega hinnad "odavnenud"):
With the new per order + per item shipping and handling fee you get:
* No more unpleasant 300, 400, 500 etc. grams per item surprises.
* We have lowered prices on all products, making it cheaper for you to shop!
What you get for your per order handling, routing and customs fee:
* Customs clearance and payment of any applicable taxes for all customers within the European Union!
* All ordered items shipped individually if necessary. We're getting items to you as quickly as possible!
* Usually delivered within 4-9 weekdays for most countries.
* 500 Axel Rewards bonus points per total order placed.
* Axel Rewards Points orders retain FREE shipping, handling and routing!
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
02.09.2011 18:05:58
|
|
|
eddvin kirjutas: |
Zavvist tellitud Dirt3 on ikka kadunud. Välja saadeti see 09.06, vahepeal saatsid mulle ka self declaration form, selle täitsin ära ja saatsin neile e-mailiga, kuid nad pole vastanud mitte kuidagi. Hiljuti üritasin nendega ühendust võtta zavvi lehe peal, kuid tulutult.
On kellelgi soovitusi? |
Mul kadus samuti pakk ära kuid saatsid replacemendi mille sain kätte edukalt, replacement tuli mingi.. 1 nädal? Tellisin ise juunis ning circa 30 päeva peale saatmist saatsin custom service meili (seal account setting värgis on) ning sain vastuse kiiresti.
_________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
03.09.2011 13:35:35
|
|
|
Keegi ehk oskaks öelda mõne välismaa netipoe, kes saadab kaupu ka Eestisse ning kust saab kõige soodsamalt Battlefield 3?
Ning Xbox 360 ostuks oleks kõige sobivam koht Amazon?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
03.09.2011 23:17:30
|
|
|
Konsooli ostuks Amazon.co.uk (riistvara saadavad ~10€ eest)
Mängude jaoks Game.co.uk, Gamestation.co.uk ning Shop-To.net (nendega ei saa väga mööda panna)
Samuti võib kaaluda ka Zavvi.com ja TheHut.com (nende puhul tuleks jälgida, et toote maksumus ei ületaks 21.98€ piiri)
|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pimp
HV kasutaja

|
04.09.2011 17:28:45
|
|
|
ega keegi midagi bee.com ist tellinud pole?
_________________ PSN Taffinaff |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
sub05
HV vaatleja

|
04.09.2011 20:46:52
|
|
|
Zavvi delivery £0.99
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
04.09.2011 20:54:20
|
|
|
arvestades, et the hut ja zavvi suht samad... siis ma viimasel ajal üldse hut'ist tellima hakanud, see nv posti pandud asjad olid igaljuhul veel tasuta.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|