Nimelt, et mängu konsooli mitte spammida ja lasta rahus mängida mängijatel, siis tekst mida sisestatakse IRCu ei lähe mängu edasi. Läheb edasi vaid .say käsuga. (Mitte /.say). Nt: .say Hello Server!
Sai ka eemaldatud koleda valge värvi ja nüüd on silmale paremini arusaadav.
kas lihtsalt ei oleks kergem panna mingi anti-spamm värk serverile külge või teha irc-sse filtreerimis valik kuna ma kahtlen et keegi viitsib iga lause ette koguaeg .say kirjutada ja nii need tüübid kes pole mängus sees, jäävad välja vestlstest
ega ei kirjutagi .say iga lause ette. normaalsed inimesed kasutavad xchat2
minu arust on see hea variant. sest kui mängus oled ja ilget spami ircust saad siis muud teksti ei näegi (sest minecrafti chatil puudub scrollback kahjuks)
kui kellegagi mängust sees rääkida tahad siis kasutad .say ja kui ei siis ei..minu arust väga hea.
muide cube, sa said valesti aru irc's kirjutad .say et chatida nendega kes mängus sees.
kui .say ei kirjuta siis chatid ainult nendega kes irc's _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
rt mina ei tea see pagana Spout läägib mul. Arvutil nagu peaks võimu olema ja puha, aga isegi kui keeran seadetes kõik tekstuuri fast peale jne, ikka pole pilti enam sujuv. Nii et kasutan tavalist edasi. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
rt mina ei tea see pagana Spout läägib mul. Arvutil nagu peaks võimu olema ja puha, aga isegi kui keeran seadetes kõik tekstuuri fast peale jne, ikka pole pilti enam sujuv. Nii et kasutan tavalist edasi.
64bit java ikka on?
minu profiilis oleva masinaga on üle 100 fps kõik graafika max peal ja seda ka 64x tekstuuri pakiga.
seega miski java kala sul pigem, või siis driveri. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
spoutile saab otse neid texture packe laadida? Ei pea mingit jama ennem tegema?
------------
eile testisin ja jooksis totaalselt kooma.
Mis tekstuur pakki proovisid?
Kuidas sa seda tegid?
download ja open st. lisamine spouti texture kausta. Mingit pacherit ma küll ei kasutanud
Hetkel tundub, et see java 1GB saab lihtsalt otsa.
64-bit windows 7 kasutusel...mälu arvutil 8GB
------------
Kuidas sa seda tegid?
download ja open st. lisamine spouti texture kausta. Mingit pacherit ma küll ei kasutanud
------------
Kuidas sa seda tegid?
pack oli: Woocraft v1.1.zip
Et uuemaid textuuri packe kasutada, tuleks kindlasti tõmmata MCpatcher. Sellega saab ära patchida default textuurid mängus, siis on HD textuuride tugi olemas ja sinna peale juba erinevaid textuuri pakke panna. Spouti pole vaja üldse kasutada. Samuti saab mc patcheri optionite all Java heap size määrata . Endal on seal praegu 2048. Spout ei puutu asjasse, spout on serveri addon. Kõik textuuripackid on ainult sinule endale nähtavad ja peaksid minema minecrafti kaustas texturepack kasuta zip failina. Aga jah, uuemad HD texture packid ei lähe tööle kui ei kasuta MC patcherit.
bush, spoutcraft on vajalik et Portable Crafting Bench kasutada ja Backpack omada.
Samuti on spoutil veel toredaid featuure, nagu server list, cloak, biome sounds jne.
spouti patchida pole vaja. lihtsalt tekstuuri pakk .spoutcraft kaustas olevasse texturepack kausta ja mäng tööle.
java -Xmx2048M -Xms1024M -jar Spoutcraft.jar
ise kasutan niimoodi, ja pole kunagi mälu otsa saanud või performansiga probleeme olnud. up to 128x tekstuuri pakkidega ei muutu perf pea aegu üldse
256x pakiga tõmbab juba korralikult fps alla. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
No mul see teema vist, et asi tõmbab inteli GPU kooma
Mälu siiski otsa ei saa... üle 600mega tarbimist ei näinud. Aga tänud selle bat käsu eest. Tegin selle ka ära
Viimane kuu aega on väike Survival server püsti olnud, ootame uusi entusiastlikke ehitajaid. Serveri ip: 188.92.161.33 ning serveri map http://188.92.161.33:1337/
Whitelisti pole, kuid kõik sinu ehitised pannakse kaitse alla admini/modede poolt kui seda soovid, ala suuruse piiranguid pole, peaasi, et teisi ei häiri.
see batch fail salvesta sama-sse kohta kus sul on spoutcraft.jar ja siis igakord kui tahad käivitada Spouti, käivitad hoopis selle .bat faili ja asi töötab.
------------
Kuidas sa seda tegid?
pack oli: Woocraft v1.1.zip
Et uuemaid textuuri packe kasutada, tuleks kindlasti tõmmata MCpatcher. Sellega saab ära patchida default textuurid mängus, siis on HD textuuride tugi olemas ja sinna peale juba erinevaid textuuri pakke panna. Spouti pole vaja üldse kasutada. Samuti saab mc patcheri optionite all Java heap size määrata . Endal on seal praegu 2048. Spout ei puutu asjasse, spout on serveri addon. Kõik textuuripackid on ainult sinule endale nähtavad ja peaksid minema minecrafti kaustas texturepack kasuta zip failina. Aga jah, uuemad HD texture packid ei lähe tööle kui ei kasuta MC patcherit.
rt mina ei tea see pagana Spout läägib mul. Arvutil nagu peaks võimu olema ja puha, aga isegi kui keeran seadetes kõik tekstuuri fast peale jne, ikka pole pilti enam sujuv. Nii et kasutan tavalist edasi.
64bit java ikka on?
minu profiilis oleva masinaga on üle 100 fps kõik graafika max peal ja seda ka 64x tekstuuri pakiga.
seega miski java kala sul pigem, või siis driveri.
Masinaks on mul
Dell XPS 15
Protsessor: Intel® Core™ i7-2630QM (6M Cache, 2.00 GHz)
Mälu: 6GB DDR3 1333MHz
Kõvaketas: 640GB 7200rpm SATA
Videokaart: 2GB NVIDIA® GeForce® GT 540M
Ei tohiks ju ometi selle mängu jaoks lahjaks jääda. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
64bit java ikka on?
seega miski java kala sul pigem, või siis driveri.
Masinaks on mul
Dell XPS 15
Protsessor: Intel® Core™ i7-2630QM (6M Cache, 2.00 GHz)
Mälu: 6GB DDR3 1333MHz
Kõvaketas: 640GB 7200rpm SATA
Videokaart: 2GB NVIDIA® GeForce® GT 540M
Ei tohiks ju ometi selle mängu jaoks lahjaks jääda.
Kas Options all Performance: Max FPS?
Spoutis ära kruti midagi kui sa ei tea mida see teeb.
Selline küss..
Mu üheksa aastane vend sai Minecraftis ühes serveris noclipi pärast bäni (väidetavalt 2 tunnistajat). Mis võiks olla selle põhjustajaks?
Ta ise ei oska MP-s üldse cheatida ning olen veendunud, et tal hetkel minecraftil väliseid lisasid pole. _________________ Dima oli siin
Selline küss..
Mu üheksa aastane vend sai Minecraftis ühes serveris noclipi pärast bäni (väidetavalt 2 tunnistajat). Mis võiks olla selle põhjustajaks?
Ta ise ei oska MP-s üldse cheatida ning olen veendunud, et tal hetkel minecraftil väliseid lisasid pole.
Oled veendunud et MC peal ei ole ikka igasugusi Mode, mis lihtsustaks mängu (Fly, Xray) jne?
Teine võimalus, et server on jama ja muud põhjust ei leitud.
Kolmas võimalus mis on kõige loogisem, et mängija parajasti kasutas P2P programme mis tekitas lagi ja kaks tunnistajat näeksid justkui, et ta jookseks läbi seina.
Kuigi MC's on vigu küllalt ja selline huvitav anomaalia kus mängija arvates, et seisab maa peal, kuid teised mängijad näevad, et ta ikka hõljub vee peal.
Kuna kõnealune arvuti ühendub võrguga üle keskpärase wifi, usun, et tegu oli lagiga.
Muidu server oli mingi ro4ch MP server; mingit appellatsiooni annaks teha? _________________ Dima oli siin
tänud merc täiendava pildi eest -.- Aga nii see paraku on. mul oli mingeid loading värk ja laadis mapi erinevalt mistõttu ma olin n.ö. õhus ja nägin et teised mängijad käisid minu vaatepunktist maa sees.
Kuna kõnealune arvuti ühendub võrguga üle keskpärase wifi, usun, et tegu oli lagiga.
Muidu server oli mingi ro4ch MP server; mingit appellatsiooni annaks teha?
Pead uurima kas serveril on koduleht või foorum, (IRC?) jne.
Aga tavaliselt neid juhtumeid keegi ei taha uurida, eriti kui oli kaks pealtvaatajat.
Kas parem ei oleks mängida serveris kus pole laggi (Asub Euroopas).
aceopel kirjutas:
Mercury kirjutas:
aceopel kirjutas:
Mercury kirjutas:
gan3b kirjutas:
Spoiler
Ei saanud aru
imo, oli vist mõeldud vibu selle all kuigi veits valest paigutatud.
Mis vibul viga on?
Noh tal olid asjad valeti paigutatud, muud ei midagi.
Mercury, muidu mängib koos minu ja mu sõpradega kohalikus serveris käis seal lihtsalt veidi arenenumat mängu nautimas kui lihtsalt puhas SMP _________________ Dima oli siin
Ei tea see mojang on kahtlane firma. See notch paneb vahepeal väga kahtlast teksti:
notch Markus Persson
I did spend some time on 1.8 today, specifically with the lighting code. I do not know when @jeb_ is planning to release it or how.
Vahepeal on tal mingid salaprojektid ja muu crap. Võiks valmis teha selle minecrafti once and for all ja siis muid projekte teha. Praegu on pudru ja kapsad ja inimesed ootavad. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Sai rikkaks ja nüüd mõtleb, et cash tuleb ise. Mäng on ikka paljude noorte seas rämepopp.
Samas hetkel tundub, et kuna 1.8 venib, siis põhiliselt läbustatakse niisama...
Ei tea see mojang on kahtlane firma. See notch paneb vahepeal väga kahtlast teksti:
notch Markus Persson
I did spend some time on 1.8 today, specifically with the lighting code. I do not know when @jeb_ is planning to release it or how.
Vahepeal on tal mingid salaprojektid ja muu crap. Võiks valmis teha selle minecrafti once and for all ja siis muid projekte teha. Praegu on pudru ja kapsad ja inimesed ootavad.
Toode on Beta's, keegi ei sunni ostma ega keegi ei garanteeri, et seekord valmis saab. Mojang võtab asja rahulikult nagu teevad seda suurfirmad. Neil pole kuhugi kiiret.
notch Markus Persson
Vahepeal on tal mingid salaprojektid ja muu crap. Võiks valmis teha selle minecrafti once and for all ja siis muid projekte teha. Praegu on pudru ja kapsad ja inimesed ootavad.
Minecraft ei saa kunagi ilmselt valmis.
Teiseks ma isiklikult küll suhtun näiteks Mojangi paremini kui mingisse suurfirmasse kus mängu arendavad mängijatele täiesti tundmatud inimesed ja kokkuvõttes saadakse ikkagi mingi käkim asi kokku kui minecraft.
Ma ei näe selles vähe vabamas stiilis arenduses midagi halba niikaua kuni minuni jõuab asi mis töötab. Praeguseni on nad seda suutnud päris hästi (see et peale uue patchi reliisi bugisid on, on normaalne. Siiani on fixid minuarust täiesti arvestava kiirusega tulnud)
Ainuke asi millest ma minecraftis veel tõsiselt puudus tunnen on see, et see oleks 100% officali moditav, ülejäänud kellad ja viled on toredad kui nad tulevad, kuid mäng on juba praegu minujaoks "endless fun" staadiumis. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Serveri asjus on väike mure. Varem oli mugav kui sai kondiga vaadata ploki ajalugu. Oli hea ise näha, kes on su majas griefinud ja värki. Nüüd tekkis ka moment kus peale mõne päevast pausi on keegi mu maja üle võtnud ja hakanud omaloomingut seal tegema. Hea oleks ise vaadata, kes on mul seal möllanud ja millal. Ühtegi adminni ka hetkel sees ei olnud, et kutsuks tema uurima. Jälle kulus mu mängu aeg kellegi lolluste eemaldamisele.
Iseenesest on mängu arengu tempo minumeelest täiesti seeditav. Kui sul iga kuu tuleks selliseid suuri muutusi nagu nüüd 1.8-ga tuleb, siis ei oleks ka ju mäng mängitav. Tee jälle uuendus texture packidele ja huvi pärast alusta uut maailma jne. Nüüd ju tuleb see bioomide ja dungeonide uuendus ning seetõttu olen ma sunnitud alustama uut maailma. Ei ole ju kiiret kuhugi. Vähemalt on jälle põhjus miks mängida. _________________ Ahto
(2:44:50 PM) AMerkuri: "Received a list of 17 bugs from the bukkit team (beta 1.8). That will be my task today" - Bukkit and Mojang are doing co-operation :O ?
(2:45:15 PM) Juze: I believe Bukkit staff has source code for Minecraft, confirmation here?
(2:45:24 PM) _303: AMerkuri: bukkit/curse already has the source
(2:45:25 PM) AMerkuri: this seems awesome
(2:45:27 PM) Juze: Bukkit devs*
Krt, aga ma ei saa aru teemast. Hetkel jutt, et tuleb jälle uus map serverisse... vanaga sisuliselt pole midagi teha.
Palun pange copy siis kas HV foorumisse...saan vähemalt single player mängida
Hetkel igatahes huvi kadunud ja mängijate arv olematu...
parem mängin Heroes of Newerth'i
Krt, aga ma ei saa aru teemast. Hetkel jutt, et tuleb jälle uus map serverisse... vanaga sisuliselt pole midagi teha.
Palun pange copy siis kas HV foorumisse...saan vähemalt single player mängida
Hetkel igatahes huvi kadunud ja mängijate arv olematu...
parem mängin Heroes of Newerth'i
Kõik on 1.8 ootel ja suurt mõtet hetkel pole serverisse minna.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.