Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Raidz
HV vaatleja
|
02.09.2011 21:29:59
Protsessori ventilaator jäi kinni |
|
|
Täna siis juhtus selline asi, et üks juhtmepunt seiskas protsessori ventilaatori liikumise kuskil 10 sekiks samal ajal kui arvuti töötas. Peale seda enam Windows ära ei lae, tuleb black screen ette, kui arvuti tööle panna.
Kas see võis tõesti "oma töö teha"?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
02.09.2011 22:21:41
|
|
|
Milline prose ja kui karmis tegevuses see juhtus(umbkaudsed temperatuurid?)?
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raidz
HV vaatleja
|
03.09.2011 21:35:43
|
|
|
Intel Pentium Dual Core 1,6 GHz E2140
Temperatuure ei tea, aga ma ei usu ka, et nad väga kõrged olid.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
okest
Kreisi kasutaja

|
04.09.2011 21:23:17
|
|
|
Mis Windowsiga tegu on? Kui win XP siis pane XP plaat sisse ja pane Repair kui küsitakse kas tahad parandada windowsit. Siis peaks tulema DOS ette ja kirjutad sinna FIXMBR ja FIXBOOT pärast võid teha ka chkdsk /r pärast.
Windows 7 puhul ei oska eriti aidata kuid saad sama teha. Proovi ka system recoverit teha. Arvatvasti sul arvuti tegeles mingisuguse windowsi failiga kui "prose välja lülitus" liige kõrge tempi pärast.
|
|
Kommentaarid: 134 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.09.2011 13:08:48
Re: Protsessori ventilaator jäi kinni |
|
|
oke139, loe uuesti:
Raidz kirjutas: |
Täna siis juhtus selline asi, et üks juhtmepunt seiskas protsessori ventilaatori liikumise kuskil 10 sekiks samal ajal kui arvuti töötas. Peale seda enam Windows ära ei lae, tuleb black screen ette, kui arvuti tööle panna.
Kas see võis tõesti "oma töö teha"? |
pole ju piltigi ja milleks need käsud ja kuidas need prose ventika seiskumisega seostuvad?
tsitaat: |
kas tahad parandada windowsit. Siis peaks tulema DOS ette ja kirjutad sinna FIXMBR ja FIXBOOT |
Kohvipaksult arvamine on ju tore.
Raidz, tiri kuskilt Live Linuxi plaat (nt. Ubuntu) ja vaata, kas saad mingid pildid ette. Optiline seade tuleb enne muidugi buutivaks sättida BIOS-est.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
indumen
HV veteran

|
05.09.2011 13:37:46
|
|
|
täpsustuse mõttes millal see black screen tekib siiski, nii kui nuppu vajutad võtaks nagu monitor elu sisse aga pilti pole ? või peale seda kui üritab windowsi laadida?
kohvipaksu pealt arvamise mõistes võiks biosi patarei välja ja vooluvõrgust ka välja ning mõne aja pärast uuesti kokku ning käima. peaks ära nullima ehk igasugused kuumuse kaitse või rikkekaitse seisundid.
_________________ ükskord me võidame niikuinii |
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
okest
Kreisi kasutaja

|
05.09.2011 14:34:45
|
|
|
Sorry ma arvasin ,et ta mõtles tuleb black screen kui windows laeb. Tavaliselt kui tuleb must ekraan ette windowsi laadimise ajal siis tuleb just neid käske teha ,et arvuti järgmine boot läheks edasi. Kui mingi süsteemi faili käsitlemine oli ,siis chkdsk peaks selle ära parandama. Tavaliselt protsessor läbi ei lähe sellest ,et tempi viskab lakke vaid lülitab välja ennast, kui on see funktsioon biosis sisse lülitatud ja kui emaplaat toetab. AMD puhul peaks see olema juba protsessorisse endase sisse ehitatud ,et lülitab välja. See päris nüüd kohvipaksu pealt küll ei olnud, olen varem kokku puutunud selliste jamadega. Oleks võinud viisakalt öelda aga ei pidid maha tegema aga eks ma nõrgem mees pole!
pole ju piltigi ja milleks need käsud ja kuidas need prose ventika seiskumisega seostuvad?
|
Kui pilti pole kuidas ta siis biosi minna saab?
Tagasi teemale nüüd:
Kui pilti üldse ette ei tule vaadake kaablid üle, võibolla mõni ventika laba lõikas emaplaadi toite juhtme katki või mõni juhe on lühises. Ja teil võis tõesti protsessor läbi minna liigse kuumuse tõttu, kuid kahtlen selles.
|
|
Kommentaarid: 134 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.09.2011 16:06:38
|
|
|
Teeme asjad selgeks- Raidz, kas buutimisel POST jookseb ekraanilt läbi või on juba sisse lülitades must pilt?
oke139, minu eeldus põhines:
Peale seda enam Windows ära ei lae |
Ehk POST jookseb läbi, aga Wini laadides on kööga.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|