Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mustmantel
HV kasutaja
|
28.06.2011 16:09:00
|
|
|
nii palju kui mulle neid näppida anti siis suht samal arvamusel Matt-iga. Minu ost just SGSII-le läkski, kuna välimus on oluliselt soliidsem
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
03.08.2011 09:53:19
|
|
|
Nii. Tuli OTA system update. 1.35.401.1
Peale seda probleem, et ilma animatsiooni heli ei lähe maha. Kellelgi veel selline probleem?
Edit: Ok, tuli live ilma wallpaperi settingutest seda hoopis teha.
_________________ KASS
viimati muutis inca 03.08.2011 18:45:27, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
03.08.2011 11:58:57
|
|
|
no sai eelmine nädal see föön lõpuks siiski ligi võetud ja loodetavasti mu järgmiseks fööniks nüüd 3-5 aastakest. Samsat väga ei tahtnud, HTC on südamelähedasem ja samsal pidid olema värvid liiga üle krutitud kah. Saba sai tagant ära võetud pühapäeva lõunapaiku, nüüd hakkab aku tühjaks saama, seega keskmise või natuke väiksema kasutuse juures peab 3 päevakest vastu (3,5 aastat vana htc touch cruise pidas umbes sama kaua vastu). Ma muidugi väga palju netis pole kolanud. Wifiga ja arvutiga ühenduses olles mõned mängud sai tiritud ja natuke proovitud. Eks kogu aeg netis passides ja 3g või wifiga olles võib ühe päevaga ka laksti tühjaks saada.
Kontaktid sai outlooki kaudu üle tõstetud (sim kaardile kahjuks ei mahu kõik ära).
SMS-ide tõstmise tegin läbi SMS exporteri (vana oli winniga mobla) ja importisin sms backup and restorega (tasuta proge).
Häirib natuke see, et ei näita palju täpselt akut on vaid 10% kaupa. Eelmisel winni phonel nägin kohe paari vajutusega ära TÄPSELT mitu % akut järel on. Eks selle jaoks miski app kindlasti on. Pole väga palju jõudnud telefoniga tutvuda veel
Full HD videot pole veel teinud ja mkv vms faile ka vaadanud. Just käis üks klient kellel häda, et natuke hakib (nägin et tal sama telefon ). See kaasas olnud 8gb kaart on ainult class 4 Peab miski 32gb class10 endale ka ligi võtma.
Hetkel rohkem väga muljetada ei oska. Võimalusi on ikka palju rohkem kui htc wildfirel (tuttaval on too mobla). Sellega saab wifi hotspoti teha, läbi arvuti internetti kasutada (kuigi miski kala on et siis android marketist ei tiri progesid ära...miski 98% või 99% peal teatab et failed ), samuti saab arvutile läbi mobla 3g netti lasta kasutada jne jne. Mul üleminek winni pealt androidi peale natuke keerukam kah, vajab veel harjutamist mõned nädalakesed
inca kirjutas: |
Nii. Tuli OTA system update. 1.35.401.1
Peale seda probleem, et ilma animatsiooni heli ei lähe maha. Kellelgi veel selline probleem? |
ei tea küll et selline probleem oleks
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
thoppers
HV vaatleja
|
14.08.2011 09:06:08
|
|
|
Kysimus siis sensationi kohta neile kes kasutavad seda, et kas teil on olnud mingeid ekraani probleeme vms, et ekraan ei taha h2sti enam reageerida puudetele vms. Olen kuulnud sellest kuskil foorumites jne..
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
14.08.2011 11:12:03
|
|
|
thoppers kirjutas: |
Kysimus siis sensationi kohta neile kes kasutavad seda, et kas teil on olnud mingeid ekraani probleeme vms, et ekraan ei taha h2sti enam reageerida puudetele vms. Olen kuulnud sellest kuskil foorumites jne.. |
Oli küll jah. Peale uuendust pole täheldanud enam. Reageeris valesti, tundus olevat Sense'i kala, sest anomaaliad olid ainult HTC enda rakendustes.
_________________ KASS |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
thoppers
HV vaatleja
|
14.08.2011 17:40:13
|
|
|
aga kuidas muidu ise kommenteerid seda sensationi? Oled rahul?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
15.08.2011 00:40:51
|
|
|
Well, üldiselt olen rahul. Kui oleks suur häkkimisisu, siis oleks samsa ehk parem valik. Aga see hullumeelne eyecandy, mis Sense 3-est vastu vaatab võtab algul ikka päris pahviks. Mulle siiani meeldib ja pole millegi funktsionaalsema poole vaadanud. Algul olin tiba nördinud selle ekraanikammi pärast ja juba liikusid ruudu mõtted, aga peale uuendust on sellega ok. Üks asi, mis vaevab on tagakaane konstruktsioon. Päris hästi teostatud, aga mitte väga hästi. Selles mõttes on kurb vaadata, kuidas HTC telefonid on viimasel ajal koostekvaliteedis natuke järgi andnud. Hero, Desire ja Legendi ajal olid neil veatu koostekvaliteet. Aga noh, tootmise koha pealt arusaadav, kuigi mina selliseid lahendusi ei üritaks kiires arenguetapis kasutada. Kahtlustan, et nad ei suuda nii softi kui rauda praeguses turusituatsioonis piisavalt testida. Kuna olin nagu enamus kaalumas selle ja SGSII vahel, siis muidugi samsa ekraan on asi mida ei saa unustada. Kuid ka selle ekraan on väga hea, ning mingeid probleeme sellega pole.
Aga üldiselt, väga äss aparaat on. Isegi kaamera on lõpuks arvestatavale tasemele viidud ja valikut ei kahetse. Samas ma pole ka väga objektiivne.
_________________ KASS |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
thoppers
HV vaatleja
|
15.08.2011 04:00:59
|
|
|
Selge, t2nud vastuse eest. Asi ongi selles, et olen praegu usas ja sygisel tagasi ja praegu siis m6tlengi mis phone osta. Et unlockitud sensationi saaks u. 475 dollari eest, aga siin ka palju muid huvitavaid valikuid mille vahel m6elda
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
15.08.2011 14:14:34
|
|
|
thoppers kirjutas: |
aga kuidas muidu ise kommenteerid seda sensationi? Oled rahul? |
ma ka hetkel täitsa rahul asjaga Kiirus on piisav, varsti peaks mõned rallimängud lisaks otsima. Hetkel brain ja memory mänge peale toppinud. Chess lvl10 kusjuures ragistab isegi selle dual core prosega mitu minutit teinekord "Eyecandyt" on päris palju iga asjaga. Tulemata on veel 32gb micro sdhc class10 kaart, enne seda videotega jamama ei hakkagi Aku võiks tõesti rohkem vastu pidada, aga see on kõikide smartphonede ära. Longest offlain lap on hetkel 4 päeva ja 2h, aga seda alla keskmise kasutuse juures. Üldiselt 2 päeva tagant vaja laadida ja kui palju mängida siis tihemini. Samsa kasuks ei otsustanud seetõttu, et värvid pidid seal ikka jube ülekeeratud olema (liiga kirkad, mitte loomulikud) ja seda kuulis ikka mitme koha pealt.
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
thoppers
HV vaatleja
|
16.08.2011 01:51:37
|
|
|
Selge
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
taX
HV kasutaja

|
21.08.2011 10:48:37
|
|
|
Millist kaitsekile ja vutlarit soovitaksite antud telefonile ning kust seda osta saaks? Ise arvan et küljele avanev kott on pisut ebamugav nii kaasas kanda kui ka kasutada ..
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitzzzz
HV vaatleja

|
27.08.2011 21:52:33
|
|
|
taX kirjutas: |
Millist kaitsekile ja vutlarit soovitaksite antud telefonile ning kust seda osta saaks? Ise arvan et küljele avanev kott on pisut ebamugav nii kaasas kanda kui ka kasutada .. |
Mina otsustasin selle kasuks, ei ole eriti suur ja kui vaja ülemist rida vaadata siis ei tule tervet telefoni välja võtta. Kaitsekilet veel ei ostnud, aga plaanis on see matt kaitsekile.
Paar küsimust ka:
Kuidas teha nn. print screeni, korra õnnestus kuidagi see, aga enam ei saa hakkama
Kas on kuidagi võimalik appe sorteerida/rühmitada. Ise leidsin ainult kaustade tegemise võimaluse, aga kaustadel pole vist nime võimalik muuta?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
28.08.2011 13:21:18
|
|
|
Screenshoti saad poweri nuppu all hoides home vajutades.
Folderi nime saad muuta hoides avatud folderi päist, siis viskab akna ette.
_________________ KASS |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
eight
HV vaatleja

|
02.09.2011 15:03:32
|
|
|
raitzzzz kirjutas: |
Millist kaitsekile ja vutlarit soovitaksite antud telefonile ning kust seda osta saaks? Ise arvan et küljele avanev kott on pisut ebamugav nii kaasas kanda kui ka kasutada .. |
Mina otsustasin selle kasuks, ei ole eriti suur ja kui vaja ülemist rida vaadata siis ei tule tervet telefoni välja võtta. Kaitsekilet veel ei ostnud, aga plaanis on see matt kaitsekile. |
Mul ka sama PDair kott, näeb soliidne välja, aga teeb telefoni ikka üsna paksuks, taskusse hästi enam ei mahu. Imelik on ka see, et telefoni "õigetpidi" sisse pistes katab vutlar telefoni külje peal oleva USB pesa kinni, tagurpidi jääb USB vabaks, aga siis kaob ära see ülemise ääre vaatamise mugavus. Vutlari raam on küll vaid pool mm pikem kui telefon ise. Kännuka lehel kirjutab midagi vööklambrist, aga tegelikult mingit klambrit pole, mõlemad pooled on siledad.
_________________ www.arvustus.com -- arvustused ja hinnangud peaaegu kõigele |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
02.09.2011 17:02:57
|
|
|
mul on tunne, et selle viimase süsteemi updatega hakkas aku kauem vastu pidama. Eile õhtul tegin pisikese screenshoti:
Spoiler 
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
enaber
HV kasutaja

|
04.09.2011 17:19:12
|
|
|
Kuidas muidu tal veebi brausimisega on hakib ikka häirivalt või ainult mõnikord?
_________________ Ostan, müün ja kahetsen. |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
04.09.2011 20:30:21
|
|
|
No üldiselt ikka ei haki. Brausimiseks on asjal jõudu küll ja veel.
_________________ KASS |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
eight
HV vaatleja

|
05.09.2011 14:30:25
|
|
|
Brausimine iseenesest ei ole aeglane, aga lehe üles-alla kerimine aeglasel kiirusel ei ole küll maailma kõige sujuvam. Aga ekraanipildi liigutamine on hüplik igal pool, nii et tuleb vist lihtsalt oodata süsteemiuuendust. Pole vahet, kas tegemist tekstiga või videot ja flashi täis veebilehega.
Muide, kaasasoleva brauseri vahetasin kohe Dolphin Mini vastu, sest sellel on tabid ja flash bannereid ei mängi ka automaatselt ette. Mugav on ka see, et Forward ja Back nupud on ekraanil. Gesture-tugi on ka Dolphinil olemas, s.t. näiteks lehekülje lõppu kerimiseks teed ekraanil näpuga V või refreshimiseks O. Gesture'id saab ise ka lisada, näiteks HV foorumi avamiseks h.
Dolphin HD lisab veel hulga lisavõimalusi, näiteks Add-On'id - näiteks Screen Cut veebilehe screenshoti tegemiseks, saab croppida ja Brightness ekraani ereduse muutmiseks otse brauserist. Add-On'e on tänase seisuga 50, just kontrollisin ja lugesin üle.
Aga vaatan veebi Miniga, sest Mini avaneb kiiremini.
Mõlemad tasuta.
_________________ www.arvustus.com -- arvustused ja hinnangud peaaegu kõigele |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
taX
HV kasutaja

|
06.09.2011 16:56:57
|
|
|
Miks just matt kile valida, on mingisuguseid eeliseid ?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
07.09.2011 16:47:25
|
|
|
Kännukasse laekusid dokid Sensationile. 39 euri.
Võtsin ka ühe ligi. Viskab aparaadi kohe dock mode'i. Täitsa viisakas tükk. Video võimalusega ja puha.
_________________ KASS |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
07.09.2011 20:51:16
|
|
|
Miks just matt kile valida, on mingisuguseid eeliseid ? |
Proovisin mingeid matte kilesid ebayst. Peegeldused kadunud, sõrmejälgi eriti ei kogu ja sõrm libiseb peal tohutult paremini kui klaasil. Aga pilt oli räigelt "teraline" (nagu üle pingutatud film grain), et pidin peale kolme päevast kasutust maha kiskuma . Eriti jube oli valgel taustal, kus pilt oli peeneid täpikesi täis, et väiksemat teksti lugedes hakkasid pisarad voolama.
Ise proovisin selliseid (aga mul Desire S): http://www.ebay.co.uk/itm/250806870783
Kui enamast telefoni õues või mujal ereda valguse all kasutada, siis ehk isegi tasub ära.
Isiklikult eelistan siiski glossy kilet. Läikiva kilega kui ei tea, et see ekraanil ees, siis ei saa arugi. Ja ka selle peal IMO libiseb sõrm pisut paremini kui klaasil.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitzzzz
HV vaatleja

|
20.09.2011 00:51:06
|
|
|
Krt mul oli ühel pohmaka hommikul tükk tegu selle telefoniga - see absoluutselt ei allunud minu puudutustele Aga hiljem kui enesetunne paranes hakkas ka telefon sõna kuulama
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|