praegune kellaaeg 22.06.2025 22:35:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rvonsaar
HV vaatleja
|
02.09.2011 11:07:36
Arvuti ei käivitu |
|
|
Probleem siis järgmine,
Läksin õhtul koju ja tahtsin arvuti tööle lülitada ja ei miskit. Täitsa tumm. Ainult see roheline tuluke põleb emaplaadi peal. Start-up nuppu vajutades ei tee ühtegi liigutust, ei hakka ükski vent tööle ega midagi.
Arvuti käitus viimasel ajal sisselülitamise ajal üldse kuidagi imelikult. Start-up nupule vajutades mõnikord ootas 3-5 sekundit ja alles siis võttis tuurid üles.
Oskab keegi arvamust avaldada, milles viga võib olla ja kuidas ma testima peaksin, mis täpsemalt läbi on? PSU?
Ma täpselt nüüd ei mäleta mis ilm oli ja kas välku lõi too päev vms, aga mu arust mitte, niiet selles viga ei tohiks olla, et midagi sisse lõi.
Naaberkorteris muidugi mingi jorss teeb oma suurte tööriistade ja puuridega remondi ja kuskilt lugesin, et ka selle tõttu võib mingi jama tekkida.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
02.09.2011 11:19:28
Re: Arvuti ei käivitu |
|
|
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|