Acidrain, miks seal on parem diablo juttu ajada kui siin ?
Asi ei piirdu ainult jutuajamises vaid terve kommuuni loomises, ehk me räägime auhinnalistest turniiridest, loosimistest, kampaaniatest jne.
Nagu meil StarCraft.ee juba seda teeb.
Kas ma olen rumal või ma ei saa aru, kuidas see online staatuse nõue peaks neid nö no-cd / no-online cracke takistama? Paned oma tarkvarajupikese vahele ning see proxyb mesimagusat juttu, mis kõlab täpselt nagu blizzardi serverilt.
mirko27, Asi on ilmselt selles, et sinu arvutis pole kogu mängu... osa sellest on blizzardi serveris ja ilma selleta sa mängida ei saa. MMORPGsid ei saa ju no-online crackiga üksi mängida
Kas wow'i klient sisaldab vastaste AI ja droppide genereerimise loogikat?
Vastad sellele saad ka teada miks nocd key D3 puhul ei tööta _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ja miks peaks ajusid ke**ima mingi iseleiutatud serveriga, selle asemel, et Blizzi serverites hullata?
Ära ütle, et inimesel, kes viitsib sellise asjaga jamada, ei ole internetiühendust
MMO'de piraserverite areng on käinud aastaid, kas mõni on suutnud ligilähedaseltki pakkuda originaaliga võrdväärset kogemust? Minu teada enamus kohtades on valdav osa serveri poolsest loogikast pooletoobine, ma ise küll ei tahaks eriti oma arvamust mängust noid kasutades rikkuda _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kordan taas, kui blizz otsustab jätta mõningad väheke olulisemad funktsioonid ainult serverisse siis selle cracked MP tekitamine saab olema kõvasti keerulisem, kui SC2 oma. Heal juhul saab midagi MMO'de pira serverite tasemel ehk siis suurte featurite aukude, vigase scriptingu ning poolikute ability'tega kuid kui mitte aastaid peale ametlikke uuendusi. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ho Ho, Nt conquer onlinel on priva serverid, mis peavad updeitidega sammu ja mäng sama
Tolle mänguga pole kursis kuid ehk siis tead oletada mispärast näiteks wow'i privaservud niivõrd saastad on ehkki tegu on kordades populaarsema kraamiga? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vastus ka üleelmisele postile.
WOW priva serverid ei ole ealeski võimalikult WOW-like nagu peaks. Nimelt paar aastat tagasi üks tuttav mängija rääkis, et mingi vant oli USA-s teinud priva serveri, mis oli täielikult WOW-like. Niivõrd võrdne teisega, et peale kuu mängimist võttis mängijatelt 5 doltsi, üpriski väike summa võrreldes originaali mängimisega. Sellepärast oli ka selles serveris tohutult mängijaid. Lõppes see niimoodi, et poisile roniti ukse taha ja topiti tuimalt server kinni. Järgnesid kohtud jne. Loodan, et mu sõber totaalset sitta mulle ei ajanud. Peace.
Lõppes see niimoodi, et poisile roniti ukse taha ja topiti tuimalt server kinni. Järgnesid kohtud jne. Loodan, et mu sõber totaalset sitta mulle ei ajanud. Peace.
Seda tehakse kõigi piraserveritega kus kasutajatelt pappi kasseritakse olenemata serveri kvaliteedist. AFAIK läks mööda vähemalt aasta enne kui WotLK piraservudesse jõudis ning enamus vanemate raidide bosside mehaanikat pole kusagil normaalselt tööle saadud. Üsna sama lugu saab olema ka D3 piraserveritega _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Nagu olen aru saanud, siis mingi osa keysid jagatakse ka communitites peale battle.neti invitation süsteemi. Lisaks jagatakse keysid ka mitmetele castijatele kes on pikka aega olnud ja suhteliselt nimekad (eelkõige praegu siis sc2).
Battle.neti invitationi jaoks ei pea olema mingi super rig, võetakse pigem igast otsast natukene, et suhteliselt kõik riistvaragrupid mis üle miinimumi oleks esindatud, seega ilmselt populaarsemate seadmete omanikel on väikesem lootus saada.
KillerXP, Sellist asja nagu võti polegi olemas minuteada. On ainult battleneti accounti kaudu kutse saamise võimalus. Mismoodi fännilehtede kaudu see kutsete jagamine käib, ei tea. Loomulikult saavad betasse youtube kõvemad poisid, paar tuhat õnnelikku blizzconi külalist jms rahvas.
"Lihtinimestel" on betasse saamise võimalus siiski kahjuks kaduvväike. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
KillerXP, Sellist asja nagu võti polegi olemas minuteada. On ainult battleneti accounti kaudu kutse saamise võimalus. Mismoodi fännilehtede kaudu see kutsete jagamine käib, ei tea. Loomulikult saavad betasse youtube kõvemad poisid, paar tuhat õnnelikku blizzconi külalist jms rahvas.
"Lihtinimestel" on betasse saamise võimalus siiski kahjuks kaduvväike.
Ma ei tea kuidas sel korral toimitakse aga minuteada eelmine kord blizzconilt anti SC2 beta jaoks just võtmetena tooted, mis sai siis lisada veebilehel enda kontole. Pead päris ei julge anda küll.
Samuti kui mina sain SC2 betasse, siis üks hetk hakkasid tulema "invite your friends" mailid, kus blizzard saatis mulle ühe korra 1 ja teine kord 2 keyd, et saaksin oma tuttavaid kutsuda. Nö serverite stress test siis suuresti ja ka vigade leidmise kiirendamiseks.
Sel korral ilmselt tuleb küll pisut kinnisem beta aga kurat seda teab..
Wow:cata beta aktiveerimine käis küll võtmetega. Regasid võtme oma bneti kontol ära ja oligi korras. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ma valetaksin sulle rängalt Gizmoz, kui ütleksin, et need tehtud minu masinast. Nimelt on käimas F&F(Family&Friends) beta hetkel ja loomulikult lekib mitteolulisi pilte Interneti. Kusjuures teevad hiinakad praegu raskelt tööd, et välja peilida kõikvõimalikku informatsiooni betast. Nende info kohaselt on teada kõik acti nimed(Viimane act jälle ainult 3 maailmaga ja maailmate nimed tunduvad sellised nagu sa võitled põrgu poolt), teada on Wizardi kõik skillid ja mõjud, kui sisestad neisse erinevad ruunid, väike list Item settidest(Tal rasha ftw). Kätte on saadud act1 beta soundtrackid, kõik tõmmatavad 65MB-dises raris. Ja hiinakad lalisevad oma foorumites, et homseks lekib arvatavasti client(Vahet pole, mängida sa ei saa seda niikuinii ilma kasutajata) ja beta peaks Blizzardi poolt algama see nädal.
Eks näeb kas pilukad räägivad tõtt või mitte.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.