Paljudel teist ps3 slim on katki läinud ylod teel ?
Mulle tundub, et surevuse protsent on 0 lähedane, kõik keda tean ja kuulnud olen, siis kellelgi pole slim otsa leidnud isegi nendel kellel ps on täiesti suletud kapis ja mängib seal... _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Mul poolteist aastat vana 250GB slim, lahti pole kordagi võtnud, ainult pealt tolmu pühkinud ja kõik ok. Ptüi-ptüi-ptüi. Õnneks garantii ka muidugi kestab veel .
Endal ka 250 Slim 10 kuud vana ja ei loe mänguplaate aga jah tegu pole YLOD'iga nii et ootan mida paranduses tehakse.Tundub ,et slimil on seda YLOD värki tublisti vähem aga muid kvaliteedi vigu ikka on (BlueRay laser on kehva vastupidavusega). _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
Ausalt öelda pole mul fatid ka ära surnud, mul erinevaid ps3mesid olnud algusest peale, ükski pole maha koolnud/vigasid välja näidanud, isegi 60gb oli ligi 1.5a, pidevalt sai mängitud, miskit ei juhtunud kokku on olnud 5 ps3me (60gb, 40gb, 80gb, 120gb[s] 250gb[s]) _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
endal ka fat 3,5 aastat jutti valu saanud,pole kordagi puhastanud ja lahti võtnud ainult 320 ketta sisse pannud ,töötab nagu loom pole kordagi mingit probleemi olnud,sõbral samaaeg ostetud nii et nende paksukestega head kogemused _________________
Eestist hakkab PS3 250€ eest usutavasti jõulusoodustuse nime all saama kuigi mõjal maailas langetati lihtsalt hinda.Selline on eesti kaupmeeste hinnapoliitika (kui kusagil hind langeb siis meil jääb samaks,kui mõjal hind tõuseb siis meil ka,kuna mõjal ju hind tõusis) _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
mängus on ka Sony ahnus. Kuna Sony arvab et skandinaavia on heaoluühiskond, siis neile võib kallimalt müüa. Meie kuulume ka skandinaavia alla. Õnneks kaklen siin sonyga et saaks 160GB PS3 hinnad veel alla, sellise hinnaga suht raske miskit teha, mis hetkel on _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Millal siis sony eestit tunnustada kavatseb psnis? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Shade, PS3 hinnalangus pidi ju ülemaailmne olema _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
aise - alati pole vaja kaupmeest süüdistada, kui süsteemis sees pole siis pole ka eriti aimu ostu hindadest. Nagu ma ütlesin, et me oleme Sony jaoks rikas skandinaavia.
Beastbeats - pidi jah, kuid meile visati ikka mõnus kirves selga. Kuigi minu jaoks vahet pole, Sony ise mängib oma turu siin MSile maha. Hetkel müüme juba xboxe kolm korda rohkem kui PS3-me. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Müüdaks selle hinnaga mida hulgimüüja ette annab, neile samamoodi suuremad hulgimüüjad, edasimüüjad ei saa midagi teha _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Skandinaavia juttu ma päris muidugi ei taha uskuda. Soomes, Rootsis on konsoolid reeglina ikka korralikult odavamad kui eestis.
Eks see lõpuks ikka puhaste koguste taha jääb. Mida vähem võtad seda kallimalt pead müüma.
Sony's personal 3D Viewer, the HMZ-T1, a wearable head mounted display for viewing movies or playing video games in 3D-enabled High Definition. Features equipped with a pair of 0.7-inch pair of OLED panels(1280 x 720) that are meant to reproduce the sensation of watching a 750-inch screen in 3D from 20 meters away, and a built-in 5.1 surround sound in the headphones. It will first be available in Japan this November for $600.
http://www.sony.jp/hmd/products/HMZ-T1/ _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Andke nõu ! Viisin oma PS3'me garantiiremonti ja sain vastuse,et üle või alapinge rikkus mingisuguse laseridioodi või midagi sellist ja antud juhul ei lähe rike garanii alla ja paranduse eest tuleb ise tasuda .Tahaksin teada kas mitte toiteplokk ei peaks siis läbi minema kui on tegu ala/ülepingega või laseb PS3'me toiteplokk üle/alapinge lihtsalt läbi ja selle tõttu läheb läbi suvaline konsooli komponent ja maksan omast taskust isegi kui garanii kehtib? _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
Täielik bullshit jutt remondimeeste poolt. Nad ei taha lihtsalt tood teha ja tüssavad.
Too parem mu katte saad kindlasti odavamalt korda. Muidugi võivad vabalt küsid diagnostika tasu mis on üüratu.
Täielik bullshit jutt remondimeeste poolt. Nad ei taha lihtsalt tood teha ja tüssavad.
Too parem mu katte saad kindlasti odavamalt korda. Muidugi võivad vabalt küsid diagnostika tasu mis on üüratu.
Kui sa Jackinthex tõsist juttu ajad siis põhimõtteliselt võiks tarbiakaitsesse pöörduda ja endale tundus ka see jutt veidi imelik kuna muidu pole küllkodus siiani ükski tene seade niinimetatud pingekõikumise pärast üles ütelnud (laelamp põleb normaalselt ega vilgu ka).No praegu on küll selline tunne,et testitakse kui rumal klient on,et siis juba otsustada kuidas nahk üle kõrvade tõmmata. _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
kui garantiikleepekas terve, siis ise saadaks kukele nii rumala jutu ja laseks seletada kuidas kasutaja saab reguleerida toiteplokist väljuvaid pingeid. ükskõik kas üles- või allapoole. ja muidugi nõuaks, et lisaks laserile, või mis iganes seal sees nahkas oli, vahetataks ka tingimata toiteplokk välja mis nende väitel on probleemi põhjustaja.
vähemalt "paksudel" oli universaalne toide sees (110v-240v või miskit sellist). tea kuidas slimidel sellega on. võimalik et samas vaimus jätkatud.
viimati muutis pealuu 02.09.2011 18:24:51, muudetud 1 kord
Kui sa Jackinthex tõsist juttu ajad siis põhimõtteliselt võiks tarbiakaitsesse pöörduda ja endale tundus ka see jutt veidi imelik kuna muidu pole küllkodus siiani ükski tene seade niinimetatud pingekõikumise pärast üles ütelnud (laelamp põleb normaalselt ega vilgu ka).No praegu on küll selline tunne,et testitakse kui rumal klient on,et siis juba otsustada kuidas nahk üle kõrvade tõmmata.
Endal on tegu 250 GB Slim'iga ja ma pole enne nende garaniidega kokku puutund seega võtan vist tõesti mõne targema tarbijakatse töötaja kaasa ja lähen kohapeale õigust nõudma või K***t peab advokaadi ka kaasa tirima, et paranajatel tööisu tõsta.Sellise suhtumisega jõuame USA tasemele kus igal kodanikul peab olema isiklik löögirusikas ja advokaat käepärast olema _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
Nüüd saab privaatselt mängida
Sony's personal 3D Viewer, the HMZ-T1, a wearable head mounted display for viewing movies or playing video games in 3D-enabled High Definition. Features equipped with a pair of 0.7-inch pair of OLED panels(1280 x 720) that are meant to reproduce the sensation of watching a 750-inch screen in 3D from 20 meters away, and a built-in 5.1 surround sound in the headphones. It will first be available in Japan this November for $600.
http://www.sony.jp/hmd/products/HMZ-T1/
Asjal võiks veel liikumis andur küljes olla, et keerad pead ja mängudes ka keerab sinna suunda kuhu peagi...näiteks automängus vaatad kes küljepealt mööda põrutab
Siis oleks ps3 puhul üks ülisuur pluss rallimängude jaoks!
Ma arvan, et eriti just alguse poole on see rallimängudes ja eriti just driftides miinuseks, sest pahatihti läheks vaja näha mis pidi see rool on. Sellist probleemi muidugi neil ei ole kes mängivad puldiga või siis rooli pöörderaadius on lihtsalt liiga väikseks pandud. Aga noh kõigega harjub ära.
Et siis sul pole tunnetust et teada saada mis asendis rool on? ning see teebki asja reaalsemaks/huvitavamaks kui sa pead ka rooli vaatama. ning rallimängudes ei pea sa roolile 2 ringi peale tegema et lauget vasakkurvi võtta
Et siis sul pole tunnetust et teada saada mis asendis rool on? ning see teebki asja reaalsemaks/huvitavamaks kui sa pead ka rooli vaatama. ning rallimängudes ei pea sa roolile 2 ringi peale tegema et lauget vasakkurvi võtta
Kaks ringi tõesti ei pea, aga pöörderaadius on 540 nagu päriselt ja kui satud spinni või midagi muud taolist kus tuleb rool täiesti alla keerata või nii lased paljudel juhtudel ju oma käed 9-3 asendist lahti ja seega sa ei teagi enam kuidas rool täpselt on. Ega see kollane joon võidusõiduroolidel kaunistuseks ole.
Kaks ringi tõesti ei pea, aga pöörderaadius on 540 nagu päriselt ja kui satud spinni või midagi muud taolist kus tuleb rool täiesti alla keerata või nii lased paljudel juhtudel ju oma käed 9-3 asendist lahti ja seega sa ei teagi enam kuidas rool täpselt on. Ega see kollane joon võidusõiduroolidel kaunistuseks ole.
Mitte kunagi ei lase Sa oma auto rooli võistlussõidus lahti. Mitte kunagi.
Aga üldiselt.. Me pigem vaatame selle keskmise kriipsu järgi seda, et kas autol rattad paigas (peale mingit pauku). See, mis asendis rool on, see on Sul iseenesest kätes juba olemas.
Saan samas aru ka, et mis Sa mõtled. Kui harjunud pole, siis IMO selle G25 ja ägedamate roolide tunnetus on suht nigel..
Mul endal meeldib oma vana Logitech Force Feedback rooliga palju rohkem sõita, kui nende uute 1337 roolidega..
Ma ei mõtlegi roolist lahti laskmise all mitte seda et tõstan käed taeva poole, vaid võtan mujalt kinni. Ausalt öeldes pole mõtet edasi vaielda, sest see ei ole see teema ja lisaks ei saagi need inimesed asjast aru kui nad ise mängivad rooliga, mille pöörderaadius 180 või 270 kraadi või mille rool ise alati vedruna keskele tagasi põrkab. Kui auto seisab mingis asendis rool alla pööratult, mida sa ikka tunned seal kui asjad seisavad. Alles siis kui sõitma hakkad saad aru, et auto läheb sinna kuhu ise ei taha ja see selline mõttetu ajakulu sõidus.
Samuti keegi ei jälgigi ainiti seda kollast triipu, vaid see rooli peal lihtsalt teistsugune ja hakkab silma. Ei peagi see pärast otseselt rooli peale vaatama, et aru saada, et triip ei ole keskel ja rool seega kuhugi pööratud.
Käed sülle kui laks käib, kus sa ikka kinni hoiad _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Üritasin just PS3 tööle panna aga tuli blinking red light.. kas ps3 kinni hoidmine 24 tundi võib fixida või peab parandusse saatma? Enda arust ma väga pikalt ei mängind.. vb. vend jättis ps3 tööle vms.. -.- või kas hard drive välja võtmine ja tagasi panemine aitaks? _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Üritasin just PS3 tööle panna aga tuli blinking red light.. kas ps3 kinni hoidmine 24 tundi võib fixida või peab parandusse saatma? Enda arust ma väga pikalt ei mängind.. vb. vend jättis ps3 tööle vms.. -.- või kas hard drive välja võtmine ja tagasi panemine aitaks?
iseenesest vaevalt ta "parandub". mul suvel ka paar korda võttis peale pikemat seismist (max kuni 12 tundi vast) pildi veidiks ajaks ette. siis veidi sai mängida ja pilt hangus ning punane vilkuv tuluke. iga kord jäi töötamise aeg lühemaks ning lõpuks miskil viiendal üritusel oli lõplikult surnud.
Mis see vilkuv punane tuluke üldse tähendab?.. as in, mis jupp katki on vms? Või kas see ülekuumenemine ala termopasta vahetamine ja puhastamine aitaks? Ja mis termopasta oleks parim? (Tuttav oskab seda vahetada aga ta ütles, et ma termopasta ise ostaks) _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
viimati muutis NekoRobin 05.09.2011 15:47:23, muudetud 1 kord
Mis see vilkuv punane tuluke üldse tähendab?.. as in, mis jupp katki on vms?
Hakkab vaikselt "kärvama" - vii garantiisse. Kui see läbi; võta lahti, puhasta ning vaheta pasta ära... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.