Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-vodafone-
HV Guru

|
29.08.2011 15:31:42
Mitu IP´d (välist) ühele arvutile. |
|
|
Milliselt teenusepakkujalt saab antud teenuse kõige odavamalt?
Oleks vaja netiühendust Tallinnas Kristiines (kiirus pole oluline) ja 10 erinevat IP aadressi. Füüsilisi arvuteid on üks ning selles jookseb 10 virtuaalset arvutit. Igale virutaalsele arvutile on vaja erinevat välist IP aadressi.
Oskate välja tuua hinnakirja, kellelt ja mis hinnaga antud lahendust osta saaks.
Tänud ette!
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
29.08.2011 16:33:20
|
|
|
siis pigem static routiga saad need ip-d
peaks jaguma kõigidel ISPdel, pane päringud iga ISPle ja saad vastust.. see on ju erilahendus.. kiirus ma kahtlustan ka teises reas, selles mõttes sümmetriline SLA mingisugune...
võin põhimõtteliselt endal majutada 2-5 masinad(serverimajutus), välisIPd võimalus olemas, uplink televõrgu poole, sega kiirusega ka probleemid pole, sõltub rahakotti paksusest /vasalemmas/
sega kellel vaja, võime ülerääkida.. pole küll kõige viisakam datakeskus, aga ikkagi soodsam kui teistel
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
29.08.2011 16:38:48
|
|
|
tänapäeval ipv4-sid ja veel 10 korraga kuskilt saada on suht ulme... aga võibolla joppab, elisa, elion.. kõik kes midagi äriettevõtetele pakuvad annavad ka staatilisi ip-sid.
aga miks mitte võtta üks ip ning teha portide suunamised kõigile 10-le...
siis kõlbaks isegi suht suvaline vähe kobedama uploadiga kodunett kah millel pordid avatud, võtta selline ruuter\modem mis võimaldab näiteks dynamic dns-i automaatselt updateda näiteks siis dyndns.org -is vms.
mul on omal kodus nii tehtud starmani otsast
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
29.08.2011 16:57:31
|
|
|
ottf kirjutas: |
tänapäeval ipv4-sid ja veel 10 korraga kuskilt saada on suht ulme... aga võibolla joppab, elisa, elion.. kõik kes midagi äriettevõtetele pakuvad annavad ka staatilisi ip-sid.
siis kõlbaks isegi suht suvaline vähe kobedama uploadiga kodunett kah millel pordid avatud, võtta selline ruuter\modem mis võimaldab näiteks dynamic dns-i automaatselt updateda näiteks siis dyndns.org -is vms.
mul on omal kodus nii tehtud starmani otsast |
mul polnud probleeme ipv4 saada
teine asi, kui eraisik palub väline static ip siis ei viitsi routingut teha, sega lihtsam aega mitte kulutada
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
29.08.2011 17:15:16
|
|
|
eldorado, ning ottf äkki seletate oma lahendustest veits lähemalt.
eldorado mis sinu lahendus maksma läheks?
ottf sinu lahendus tundub kuidagi lihtsam ja odava, ehk siis tavaline nt. starman 5/1 (D/U) nett ja saaks toimiva lahenduse? Et igal virtuaalsel arvutil oleks oma IP ?
VaHur Jep, seda ma lugesin aga hind tuleb ~50€/kuu siis (nett+ 10< IP). Mõtlesingi teemat tehes, et äkki on muid ja odavamaid lahendus.
|
|
   |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
29.08.2011 17:18:40
|
|
|
-vodafone- kirjutas: |
ottf sinu lahendus tundub kuidagi lihtsam ja odava, ehk siis tavaline nt. starman 5/1 (D/U) nett ja saaks toimiva lahenduse? Et igal virtuaalsel arvutil oleks oma IP ?
VaHur Jep, seda ma lugesin aga hind tuleb ~50€/kuu siis (nett+ 10< IP). Mõtlesingi teemat tehes, et äkki on muid ja odavamaid lahendus.  |
kui server majutada mul(tood kasti ruumi kus on artuvile mõeldud LAN 10/100mbps port või 1gbps), siis 50euroga ei saa kindlasti elekter ka ära unusta..
serverimajutus muidu 10mbps liiniga älionil ca 2500kr/kuu see lihtsalt näidiseks, muidugi hinda saab paintuda aga 50euroga küll mitte
kui lihtsalt hobiserveriga, siis odavam kodus, kui raha hakkad teenida, siis vist kodus ei ole kõige parem hoida =)
viimati muutis eldorado 29.08.2011 17:19:42, muudetud 1 kord |
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
29.08.2011 17:19:09
|
|
|
eldorado kirjutas: |
VaHur Jep, seda ma lugesin aga hind tuleb ~50€/kuu siis (nett+ 10< IP). Mõtlesingi teemat tehes, et äkki on muid ja odavamaid lahendus.  |
kui server majutada mul, siis 50euroga ei saa kindlasti
serverimajutus muidu 10mbps liiniga älionil ca 2500kr/kuu see lihtsalt näidiseks, muidugi hinda saab paintuda aga 50euroga küll mitte |
Ei ole mul server majutada. Tavaline koduarvuti, kus jookseb 10 virtuaalarvutit. Netiliiklus oleks minimaalne.
|
|
   |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
29.08.2011 17:21:49
|
|
|
eldorado kirjutas: |
kui server majutada mul, siis 50euroga ei saa kindlasti
serverimajutus muidu 10mbps liiniga älionil ca 2500kr/kuu see lihtsalt näidiseks, muidugi hinda saab paintuda aga 50euroga küll mitte |
Ei ole mul server majutada. Tavaline koduarvuti, kus jookseb 10 virtuaalarvutit. Netiliiklus oleks minimaalne. |
sitavata card share server ?
igaljuhul, kui kiirust palju pole vaja, ja pole kriitiline siis kojju kapi peale on kõige soodne
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
29.08.2011 18:57:10
|
|
|
Ei saanud su postitusest aru.
ottf kirjutas: |
mul on omal kodus nii tehtud starmani otsast |
Kui teen selliselt nagu sinul, kas siis igal arvutil on erinev väline IP? Kui iga arvutiga yhendan ennast mingisse serverisse siis server näeb samuti erinevaid IP aadresse?
EDIT: Tegin kasutajaks sellisel lehel nagu : https://www.no-ip.com ning tegin host´i teistsuguse IP´ga, laadisin alla selle proge mis neil on ning logisin sisse ja laadis sinna selle lehe ära, kuid mis edasi? Kuidas see IP muutuks siis? Ei mõista seda värki.
|
|
   |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
29.08.2011 20:47:40
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Lihtsalt ipv4 aadressid on otsast suht. |
Sinu postitus küll edasi mind ei aita.
|
|
   |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
30.08.2011 11:27:13
|
|
|
Lihtsalt ütlesin, miks peab just igal masinal olema oma väline IP ? Mis seal jookseb ?
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
31.08.2011 19:07:13
|
|
|
Jookseb üks mäng, aga ühest võrgust lubab mängida ainult ühel arvutil, vaja oleks, et kõik arvutid saaks. Selleks vaja kõigile erinevat välist IP aadressi.
EDIT:
Kuidas saab virutaalse arvuti panna netti telefoni modemiga ehk üle 3G. Füüsiline arvuti suudab yhenduse luua, aga virtuaalsest arvutist pole näha midagi, ei modemit ega mingit märki yhendusest. Sinna valikute alla NAT-wifi-local-none alla ei tule ka mingit uut seadet.
|
|
   |
216 |
|
tagasi üles |
|