Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
wello
HV vaatleja
|
23.08.2011 20:34:42
|
|
|
raalifriik kirjutas: |
Muidu tundub parem kui varem, algusest peale kõik toimib ja virisemiseks põhjust pole. |
Aga Fotode all ikka ka videod nähtaval !
|
|
tagasi üles |
|
 |
raalifriik
HV kasutaja

|
23.08.2011 20:44:49
|
|
|
wello kirjutas: |
raalifriik kirjutas: |
Muidu tundub parem kui varem, algusest peale kõik toimib ja virisemiseks põhjust pole. |
Aga Fotode all ikka ka videod nähtaval ! |
On. Aga mind ei häiri, et nad seal on. Töötavad ja siis pole vahet kust neid vaadata. Pealegi enamasti kopin tehtud pildid/videod arvutisse, seega suuri galeriisid telefonis ei hoia.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
truumu
HV vaatleja

|
24.08.2011 21:10:05
|
|
|
Peale ANNA paigaldamist tekkis ikoon "Communicatori häälestamine"
Nõuab kasutajanime, parooli, CWA serveri aadressi...
Mis sellega peale hakata?
Ja milleks see loom üldse hea on?
Andke lollile nõu
_________________ 5012869 Toomas
Truumu Diagnostika OÜ |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
psixder
HV vaatleja

|
24.08.2011 21:23:44
|
|
|
Anna pidi väidetavalt ANNA peale laskma, mina ei leia seda kuskilt. Kuidas teistel?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
matuh
HV vaatleja
|
24.08.2011 21:30:29
|
|
|
somnambuul kirjutas: |
Kui thomsonil krüpt maha võtta, siis ka ei saa? Kas mõni teine seade ühendub selle thomsoni külge? Mul on kogemus ühe thomsoniga selline, et WPA-ga sai külge ainult mõni minut peale reseti, WEP töötas, kuigi levi oli siis kehvavõitu. |
Kui parool maha võtta, siis connectib ilusti. Läpakas on sama ruuteri küljes wifiga ja probleeme pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
24.08.2011 22:06:43
|
|
|
truumu kirjutas: |
Peale ANNA paigaldamist tekkis ikoon "Communicatori häälestamine"
Nõuab kasutajanime, parooli, CWA serveri aadressi...
Mis sellega peale hakata?
Ja milleks see loom üldse hea on?
Andke lollile nõu  |
Mina unistallisin selle microsofti saasta ära. See Elop ikka täielik pisipehme fänn. Mulle sellised vägisi peale pandud asjad asjad hakkavad ikka väga vastu.
Muidu see mida too vidin teeb kõige halvem pole (umbes nagu msn), aga põhimõtteliselt olen pisipehme vidinate vastu.
Siin siis mõned asjad mida see teeb:
Check the availability of your colleagues
Decide the best way to communicate with your colleagues based on their presence status
Start instant messaging conversation directly from contact card
Modify your own presence information
Easy setup, just enter your domain\user name and password, same as your desktop, and server address
Cost-effective and secure.
Familiar experience for those who already use Microsoft Communicator on their PC
With no additional license costs
No need for new IT hardware
Simple end-user setup helps to minimize support needs
Communications between mobile device and server are encrypted
Requires same authentication credentials from the user as the desktop solution
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
24.08.2011 22:17:28
|
|
|
matuh kirjutas: |
Kui thomsonil krüpt maha võtta, siis ka ei saa? Kas mõni teine seade ühendub selle thomsoni külge? Mul on kogemus ühe thomsoniga selline, et WPA-ga sai külge ainult mõni minut peale reseti, WEP töötas, kuigi levi oli siis kehvavõitu. |
Kui parool maha võtta, siis connectib ilusti. Läpakas on sama ruuteri küljes wifiga ja probleeme pole. |
Ega tühikut ei ole wifi nimes/paroolis?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
truumu
HV vaatleja

|
25.08.2011 07:04:22
|
|
|
enterprice kirjutas: |
Easy setup, just enter your domain\user name and password, same as your desktop, and server address
|
See tähendab, et CWA serveri aadressiks tuleb panna mingi EMT oma, kui mul sellega leping?
Emt annab ka erinevaid variante, üks neist Voip'i oma
Kusjuures see ooterežiimis häälestaja tõmbas mu telefonil täislaetud aku 4-5 tunniga nii kellaks, et Nokia lülitus välja
Truumu Diagnostika OÜ |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
25.08.2011 07:16:42
|
|
|
truumu kirjutas: |
enterprice kirjutas: |
|
See tähendab, et CWA serveri aadressiks tuleb panna mingi EMT oma, kui mul sellega leping?
Emt annab ka erinevaid variante, üks neist Voip'i oma
Kusjuures see ooterežiimis häälestaja tõmbas mu telefonil täislaetud aku 4-5 tunniga nii kellaks, et Nokia lülitus välja  |
CWA on Communicator Web Access server. Kui sul kodus tiksub siis pane see või tahad pane firma oma kui sul tööl see käib.
Üldiselt tavakasutajal pole sellega suurt midagi teha. Kui sul just kuskil mõnd CWA servut pole
Nõudmised sellele on siin:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb663595(office.12).aspx
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
truumu
HV vaatleja

|
25.08.2011 07:20:47
|
|
|
Tänud!
Killisin selle Communicatori esialgu üldse ära, et akut säästa
Truumu Diagnostika OÜ |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
psixder
HV vaatleja

|
26.08.2011 14:39:42
|
|
|
Peale Anna installimist ei ole võimalik kasutada telefoni kõne ajal ões, päikse käes.
Ei leia kuskilt kust seda valgus tundlikus andurit seadistada saab, mis reguleerib kõne ajal, kas lülitab ekraani välja või mitte.
Keegi teab õpetada?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
26.08.2011 16:04:15
|
|
|
mul küll mingit probleemi pole sellega...
anduri kohalt klaas puhas ikka?
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
26.08.2011 17:59:03
|
|
|
Mul enne Annat oli see teema,et õues üldse oli kaunis keeruline laus päiksega majandada Nüüd pole täheldanud seda enam..
Selle anduriga see teema,et:
tsitaat: |
There's no way you can do it without the mods. |
Uurisin endal ka seda,et miks arvuti näitab koguaeg ruum otsas "C: kettal"N8-l ja vastuseks leidsin seda.
tsitaat: |
it has been set up like this from nokia out of the factory to stop users placing files in the cdrive by accident and slowing down the phone making it buggy aka the n97 and its cdrive
it also is supposed to mean that their will be enough room on cdrive for future updates etc to the n8 and other s3 devices and that the cdrive will remain unclogged |
Ja tõesti,kui vaatan nokia enda file manageriga siis ütleb mulle,et 130Mb vaba
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
27.08.2011 19:47:34
|
|
|
Tahaks mingit korralikku nutitelefoni osta ja N8 on juba tükk aega silma hakanud.
Pole aega eriti netis ringi kolada, nii et küsiks parem siinsetelt AHV'idelt, kui hea see telefon on, mis probleemid ja nii edasi! Lisaks sain aru, et uus OS tuli välja millalgi või midagi sellist!? Palju see ANNA parem on S^3'st?
Või on mingit paremat telfi sama raha eest?
Igastahes oleks väga tänulik, kui saaks küsimustele vastused!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
27.08.2011 19:59:51
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
Pole aega eriti netis ringi kolada, nii et küsiks parem siinsetelt AHV'idelt, kui hea see telefon on, mis probleemid ja nii edasi! Lisaks sain aru, et uus OS tuli välja millalgi või midagi sellist!? Palju see ANNA parem on S^3'st?
Või on mingit paremat telfi sama raha eest?
|
Eks tegu on ikka symbian kolmega, see on lihtsalt uuenduste pakett.
Põhimõtteliselt selline küsimus, et milline on parim selle raha eest ei saa küsida. Kui tahad head kaamerat, siis see on tõesti väidetavalt parim kaameratelefon jne. Kõik sõltub sellest mida taga ajad. Telefoni ostetakse ikka omaduste järgi. Ise olen enda omaga väga rahul. Eluaegne symbiani mees olnud ja mingi android mulle küll huvi ei paku. Seega see tõesti parim valik minu jaoks.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
28.08.2011 00:23:22
|
|
|
Endale on ka Symbian meelepärasem, arvatavasti võtab N8 ära, siit Soomest peaks veitsa odavamalt ka saama!
Ükspäev poodi vaatama minema seda X7't ka. Praegu on suht kahe vahel tegelt, N8 või X7.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
28.08.2011 01:11:24
|
|
|
kõik mis N8 teiste kõrval heaks teeb, tollel X7'l puudub ju...samahästi võiks näiteks C6-01 võtta
kusjuures N8 on isegi suur, too X7 on eriti lahmakas...nii mõõtmetelt kui kaalult
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
matuh
HV vaatleja
|
28.08.2011 18:27:11
|
|
|
matuh kirjutas: |
Kui parool maha võtta, siis connectib ilusti. Läpakas on sama ruuteri küljes wifiga ja probleeme pole. |
Ega tühikut ei ole wifi nimes/paroolis? |
Ei ole tühikut.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raalifriik
HV kasutaja

|
28.08.2011 20:31:03
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
Igastahes oleks väga tänulik, kui saaks küsimustele vastused!  |
Minu jaoks olulised asjad olid fotokas(hd video), kaardid, hdmi ja usb on the go. Muu tuli boonuseks. Kuna hind oli võrreldes analoogidega soodne, siis polnud vaja pikalt otsustada. Peale 8 kuulist kasutamist pole küll millegi üle nuriseda.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
b18c6
HV vaatleja
|
28.08.2011 21:57:57
|
|
|
Kvaliteet cam,eluaegne navi(neti ühendus ei ole kohustuslik),fm transmitter-ameti poolest ehitusmasina juht ning minu kassettraadiost tuleb üle 15 000 raadio kanali!!!(piiramatu neti ühendus kohustuslik,soovit.emt)Peale iga hommikust kohustusliku kivika-märksi programmi ei kuule minu kassetikast ühtegi kohalikku kanalit .lisaks mälupulga ühendamise võimalus.HDMI veel.Tava inimesele väga kasulik föön füüsiliste omaduste poolest,peale anna peale panemist veelgi parem.Juhul aga kui istute tihti netis ja vajate tõelist püssi sis loomulikult S2 ja teised core duo-d kasulikumad.Tähtis osa ka levil,sõbral Galaxy S1 ning kurdab kehva levi üle,seega võib juhtuda et nii mõnegi super nutiga jääte maa piirkondades nälga.
viimati muutis b18c6 28.08.2011 22:18:19, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
28.08.2011 22:17:39
|
|
|
Egas midagi. järgmine nädalavahetus, kui mitte natuke varem, lähen poodi ja võtan endale selle N8 ligi. Telefonil kõik mis vaja olemas + hea kaamera, mis võiks koguaeg taskus olla!
Teab keegi kust Soomes odavalt saaks, ise leidsin ~360€ hinnaga praegult, mis on hea, aga äkki on kuskil veel odavamalt?
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
29.08.2011 12:43:35
|
|
|
Kust saaks kõige odavamal korpust rohelist originaali ? Mis garantiist saab kui ise nt vahetan vms? Krt 2 päeva linnas rummitamist suutis telefonile vahvad jäljed ülepeakaela jätta
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
29.08.2011 12:50:15
|
|
|
omgwtf kirjutas: |
Kust saaks kõige odavamal korpust rohelist originaali ? Mis garantiist saab kui ise nt vahetan vms? Krt 2 päeva linnas rummitamist suutis telefonile vahvad jäljed ülepeakaela jätta  |
Ei tea kui hea idee seda ise vahetada on, sest tegelikkuses on antud millise momendiga millised kruvid tuleks kinni keerata. Siin ei ole nii, et keera lihtsalt kruvid suvaliselt sisse.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
29.08.2011 12:52:41
|
|
|
Ooki Seega sebiks ise kesta ja viiks kuhugi?
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
29.08.2011 16:56:47
|
|
|
Peale anna panekut on raske kontakte otsida, kuna klaviatuur läks väikeseks, Kuidas seda muuta saab? Saa annat maha ka võtta?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|