kui vanad teist enamus siin on?
esimene PC pela mida ma mängisin oli:
mitte et seda palju mängitud oleks, aga esimene on ikkagi esimene.
Ise 22 aastane.
<3 see mäng. Seda sai ikka ilgelt palju mängitud. Mäletan kord sai 5x need kingid korjatud ja naiskassile viidud enne kui surma sain. Ma olin vist 5-7 aastane vms. Teised mängud mida mängitud sai oli Volfied
Tank Warsis alati mängisin sellist mode kus ise panin 8player mängu ja mõtlesin et olen ühe tegelase poolt ja siis palvetasin et ta ellu jääks, kuigi ma kontrollisin kõiki 8sat tanki. Volfiedis ajas vahest üks glitch sita keema, kui kuuendas levelis ämblik mängust välja jooksis ja mängu pekki keeras. Palvetasin alati et seda ei juhtu . Tean et mu ema sai kord 14 levelisse seal mängus. Nii palju häid mälestusi selle mänguga. Ka oli nii vägev kord üles ärgata, paksu lumehelbeid tuli taevast alla, maa oli lund täis ja esimene mäng oli Volfied, mis hommiku umb 7 paiku käima panin. Tean veel seda et mul oli mingi desktop arvuti et see monitor oli arvuti peal ja heli tuli kõik ühest kõlarist mis selle desktopi küljes oli (Sellised peenikesed kriipsud olid ja sealt tulid kõik piiksud) ja ma alati toppisin padja ette et ema üles ei ärkaks . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Esimene mida mängitud oli Juku peal mingi PACMAN-i kloon.
Aga esimene mida tõsiselt mängisin, oli Doom2 kooliarvutites võrgust, kui veel endal arvutit polnud.
Enda arvutil siis vist Wolfenstein 3D ja DOOM.
Ja mul on mingi tükk ees, suht esimesi mänge oli ka Warcraft 2 DOS versioon, ning siiamaani vahel võtan kätte ja löön kõik rohelised kollid seal maha, muidugi Warcraft 2 BNE Windows versioonis. Samas olen Warcraft 3 ja Starcrafti proovinud, aga pole nagu see. _________________ Müüa Ford Modeo MK3 Luukpära Täisnahksisu Xenon Ghia X 2.0 TDCI Diisel Tumehall 2004a 230k/ls 3900EUR
viimati muutis Cyberdyne 24.08.2011 19:22:34, muudetud 3 korda
Ise hetkel 21, aga kuskil 4-5 aastasena sai mängitud mingit zombidega mängu, mille nimi küll meeles pole. Tegemist oli 2D mänguga kus pidid võitlema erinevate zombidega - eriti rasked vastased olid need, kes nuge loopisid. Siis tuli Doom ja Fifa Soccer 96. Fifa seeriaid naudin tänase päevani.
EDIT: Teemat uurides sai selgeks, et tegemist oli Dangerous Davega.
See Zombi mäng on Dangerous Dave. Nuge loopivad elukad olid mingi vanamuti moodi tüübid, sellised kronksus jne. Nüüd tundub see mäng suht lihtne, vanasti oli ilgelt raske ma mäletan, mitu päeva läks et läbi saada.
Edit: Leiti vastus. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
See Zombi mäng on Dangerous Dave. Nuge loopivad elukad olid mingi vanamuti moodi tüübid, sellised kronksus jne. Nüüd tundub see mäng suht lihtne, vanasti oli ilgelt raske ma mäletan, mitu päeva läks et läbi saada.
Edit: Leiti vastus.
ma olen vananedes ikka kobamaks läinud. vanasti sai contra puhtalt läbi tehtud, enam ei saa ilma continue'detagi hakkama.
ma olen vananedes ikka kobamaks läinud. vanasti sai contra puhtalt läbi tehtud, enam ei saa ilma continue'detagi hakkama.
Aeh, sellistes mängudes on edu võtmeks suures osas mälu ja korduv läbimine. Ikaruga on hea näide sellest - esimene päev imed mune aga vat esimese kuu lõpuks oskad äkki esimest levelit natuke adekvaatselt mängida.
Esimene mäng ever oli telekamängu Battletanks.
Esimene arvutimäng: Age of Empires (I), tuli arvutiga kaasa.
Also, 1995fag reporting in. _________________ AoE:O fännid, lisage LIVE'i kasutaja Ashfaldor .
[quote="Flacko"][quote="DeTHiCa."]kui vanad teist enamus siin on?
esimene PC pela mida ma mängisin oli:
see oli ikka suht si** vinge mäng
Keen 4 oli siiski esimene... sõbral oli tookord vingee pentium 2 püss...sai ikka ööd seal veedetud... _________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929
90'ndate alguses 286 peal olid esimesteks Accolade GP ja miski PGA Golf tour mille jaoks oli mingeid kooditabeleid vaja, et mängu käima saada. Kuskilt mingi nipiga keegi kunagi printis, siis see A4 leht käis arvutiga koguaeg kaasas edasi tuli juba Wolf 3D _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.