Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Huawei U8800 IDEOS X5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
taff911
HV kasutaja
taff911

sõnum 18.08.2011 13:27:26 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... nii palju pole tarvis, paarist korrast täiesti piisab, praegustel akudel ei ole mäluefekti st. see protsess pole enam aku pärast vaid süsteemile aku tegeliku mahtuvuse selgeks tegemiseks ...

Selge, jälle targem icon_smile.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.08.2011 13:33:59 vasta tsitaadiga

... lisaks juurde, et kui peaksid tehase seadete taastamise tegema või uue ROM'i peale panema, siis on vajalik protsessi korrata ...
taff911
HV kasutaja
taff911

sõnum 18.08.2011 13:38:56 vasta tsitaadiga

Ok, esimene kord kohe kui karbist välja võtsin siis laadima ei pannud vaid kasutasin kohe selle tühjaks (aku oli pooltäis) ja alles siis laadima, see vist on ok? Või oleks kohe pidanud laadima panema? Lihtsalt huvipärast tahaks teada.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.08.2011 13:44:14 vasta tsitaadiga

... kui asja korrektselt teha, siis oleks tarvis täis laadida ja normaalse kasutamise käigus täiesti tühjaks, sellest peaks teoorias piisama, kuid praktikas kasutad sa alguses uut asja ikka päris palju, seega esmane kalibreering ei ole päris adekvaatne, sellepärast olekski mõistlik protsessi läbida vähemalt 2 korda ...
taff911
HV kasutaja
taff911

sõnum 18.08.2011 15:50:43 vasta tsitaadiga

Selge pilt
tagasi üles
Kristjan77
HV vaatleja

sõnum 20.08.2011 21:36:52 vasta tsitaadiga

Kuule Taff911

Muretsesin endalegi selle isendi ja oskan ikka enamuses kiita. Häirivad nuppude asukohad ja kõlari väiksus.
Küll tahan su poole pöörduda küsimusega, palju sul telefonil RAM näitab? Olen erinevate APP- dega proovinud seda kiigata, ja enamus näitavad 354 Mb.
Elisa lehel reklaamitu väidab aga, et peaks ikka olema 512 Mb RAM.
Telefon muidu nobe ja mõtlema ei jää aga kahtluseuss jääb kripeldama, et ehk olen tünga saanud. Või siis on 158 Mb RAM kusagil peidus?
Olen ehk saanud halva isendi?
Niisiis: kui sulle see tüli ei tee, palun vasta, kui palju SINU HUAWEI U8800 IDEOS X5 RAM näitab?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 20.08.2011 21:47:24 vasta tsitaadiga

Neljandik on reserveeritud GPU jaoks.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 21.08.2011 15:50:07 vasta tsitaadiga

Üks mis veel kuidagi longates toimib on ühelt ekraanilehelt teisele mingi asja/otsetee lohistamine. Näiteks Galaxy3 ja Optimus One puhul pead vaatama et õigest lehest mööda ei kihutaks siis selll läheb ikka mitu katset vaja et kasvõi näiteks kellaaeg teisele lehele sikutada icon_evil.gif

FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal.
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 136
tagasi üles
taff911
HV kasutaja
taff911

sõnum 21.08.2011 23:58:51 vasta tsitaadiga

Just täpselt, see ühelt teisele ekraanile ikoonide lohistamine on jah kuidagi vaevaline. Jamasin ise ka tükk aega sellega. Kuid tundub, et kui lohistada ikoone, siis peab lohistama alla serva, ning siis üle teisele ekraanilehele, nii toimis enam-vähem.

RAM näitab mul ka 346. Juu siis peab olema, vb tõesti reserveeritud osa ei näita. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 22.08.2011 12:57:02 vasta tsitaadiga

Ükski telefon ei näita kunagi kogu füüsiliselt olemas olevat RAM'i, mingi osa on alati reserveeritud süsteemseteks vajaduseteks.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
taff911
HV kasutaja
taff911

sõnum 24.08.2011 09:24:30 vasta tsitaadiga

3G on mõnus akuõgard. Proovisin nii, et 3G väljas (kasutasin ainult EDGE), sain hakkama põhimõtteliselt 3 päeva ilma laadimata. EDGE muidugi aeglasem, aga saab ka asjad aetud, ning kui vaja kiiremat netti, siis lülitan 3G selleks ajaks lihtsalt sisse.
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 24.08.2011 09:49:53 vasta tsitaadiga

taff911 kirjutas:
3G on mõnus akuõgard. Proovisin nii, et 3G väljas (kasutasin ainult EDGE), sain hakkama põhimõtteliselt 3 päeva ilma laadimata. EDGE muidugi aeglasem, aga saab ka asjad aetud, ning kui vaja kiiremat netti, siis lülitan 3G selleks ajaks lihtsalt sisse.

Ma loodan, et sa EMT klient ei ole. EMTs kasutades EDGEt ei saa samal ajal kõnesid ega SMS vastu võtta. 3G puhul seda probleemi pole. Teistel operaatoritel seda kala pole.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
taff911
HV kasutaja
taff911

sõnum 24.08.2011 10:27:42 vasta tsitaadiga

alpha kirjutas:
taff911 kirjutas:

Ma loodan, et sa EMT klient ei ole. EMTs kasutades EDGEt ei saa samal ajal kõnesid ega SMS vastu võtta. 3G puhul seda probleemi pole. Teistel operaatoritel seda kala pole.

Elisa klient olen, ei teadnudki et selline probleem EMT-l on. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 24.08.2011 11:05:00 vasta tsitaadiga

taff911 kirjutas:
alpha kirjutas:
taff911 kirjutas:

See pole ''probleem'', vaid EMT teadlik valik.
tagasi üles
Otto E.
HV veteran

sõnum 24.08.2011 13:11:02 vasta tsitaadiga

Endale sai ka antud telefon hangitud. Päris rahul ei saa olla, kuna aku vilets. Keskmiselt 1 päev kestab kui natukenegi toimetada. Kui lihtsalt ootereziimis hoida siis 2,5 päeva kuskil. Siin tekibki küsimus, et kas aku võib praak olla? Prooviud igasuguseid 3G-si ja värke kinni keerata aga ikka.

Siis veel GPS nagu ei toimiks (ainult siis, kui kasutada traadita võrke leiab asukoha). Kaamera ka 5mpix kohta päris vilets. Võib öelda, et isegi ema 3.2mpix Nokia teeb paremaid pilte.

Samuti häiris see, et nt. iPhone klappe ei saa normaalselt kasutada. Hakkab heli moonutama jne. Kas ainult originaalidega toimibki siis korralikult?

viimati muutis Otto E. 24.08.2011 13:11:09, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 201
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 24.08.2011 13:12:43 vasta tsitaadiga

alpha kirjutas:
taff911 kirjutas:
alpha kirjutas:
taff911 kirjutas:

... tegelikult on see siiski üsna segane teema sest endal on kogu aeg telefon GSM mode peal (EMT ja i9000) ja kasutatava andmeside tüübina näidatakse EDGE, kuid kõned tulevad sisse probleemideta, isegi netis surfamise ajal tulevad kõned kenasti sisse. 3G -d kasutan vaid siis, kui vaja pikemalt surfata, kuid kõige muu jaoks on EDGE hea küll, aku kokkuhoid on sellega minu puhul vabalt 1-2 päeva, olenevalt kasutamisest muidugi ja see on üsna mõjuv argument EDGE kasuks ...

taff911
HV kasutaja
taff911

sõnum 24.08.2011 13:20:19 vasta tsitaadiga

otto123 kirjutas:
Endale sai ka antud telefon hangitud. Päris rahul ei saa olla, kuna aku vilets. Keskmiselt 1 päev kestab kui natukenegi toimetada. Kui lihtsalt ootereziimis hoida siis 2,5 päeva kuskil. Siin tekibki küsimus, et kas aku võib praak olla? Prooviud igasuguseid 3G-si ja värke kinni keerata aga ikka.

Siis veel GPS nagu ei toimiks (ainult siis, kui kasutada traadita võrke leiab asukoha). Kaamera ka 5mpix kohta päris vilets. Võib öelda, et isegi ema 3.2mpix Nokia teeb paremaid pilte.

Samuti häiris see, et nt. iPhone klappe ei saa normaalselt kasutada. Hakkab heli moonutama jne. Kas ainult originaalidega toimibki siis korralikult?

Huvitav, mina aku üle kurta ei saa. Kui 3G sees ja pidevalt netis käia ja muude asjadega tegeleda, mängud jne, siis kestis mul veidi üle 1 päeva. Nüüd kui vahepeal helistan käin veidi netis ja teen mõned pildid mõõdukalt, siis kestab aku 2 päeva ilusti ära (3G väljas). Kontrolli et sul ei töötaks wifi, gps, bluetooth näiteks koguaeg, et hoia need väljas kui ei kasuta, need õgivad akut korralikult.

GPS ka töötab minul hästi.

Klappe pole ka veel proovinud, aga proovin siis annan tagasisidet.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 24.08.2011 13:30:42 vasta tsitaadiga

Klappidega on see värk et Apple kasutab neile omaselt mittestandardset klemmilahendust.
Mõned teised tootjad on hakanud samuti kasutama Apple lahendust, kuid standard on siiski veidi teistsugune.
Kui mälu ei peta siis Apple on vahetanud ära mikrofoni ja maanduse klemmid.
Nokia headsetid peaksid normaalselt toimima näiteks.
Kaamerast ei saagi ju midagi eeldada, tegemist on säästutelefoniga. Ise ei ole võrrelnud, kuid väidetavalt on kaamera siiski parem kui Bladel.
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 24.08.2011 17:35:35 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
alpha kirjutas:
taff911 kirjutas:
alpha kirjutas:
taff911 kirjutas:

... tegelikult on see siiski üsna segane teema sest endal on kogu aeg telefon GSM mode peal (EMT ja i9000) ja kasutatava andmeside tüübina näidatakse EDGE, kuid kõned tulevad sisse probleemideta, isegi netis surfamise ajal tulevad kõned kenasti sisse. 3G -d kasutan vaid siis, kui vaja pikemalt surfata, kuid kõige muu jaoks on EDGE hea küll, aku kokkuhoid on sellega minu puhul vabalt 1-2 päeva, olenevalt kasutamisest muidugi ja see on üsna mõjuv argument EDGE kasuks ...

Siin sellest pikemalt juttu. Lisatud ka EMT kommentaar. http://majandus.delfi.ee/news/tarbija/emt-25g-vork-ei-luba-netikasutuse-puhul-sissehelistamist.d?id=50498845
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 24.08.2011 17:39:08 vasta tsitaadiga

... ma olen selle uudisega väga hästi kursis, ma kommenteerisin lihtsalt oma ja ka teiste vastakaid kogemusi selles vallas ...
Kristjan77
HV vaatleja

sõnum 24.08.2011 21:30:26 vasta tsitaadiga

Oh häda, mul libisesid kõrvaklapid taskust kuskile Tallinna tänavaile ja seal nad siiani. Küll 3,5 auk aga kas talle suvaline telemark handsfree peaks sobima? Et ikka saaks taskust võtmata kõnele vastata. Ja kas varulaadija pean internetist muretsema või on see USB mini auk universaalne? Pole aega onud esindusest pärima minna. Ehk oskab keegi mind valgustada?
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 24.08.2011 23:11:59 vasta tsitaadiga

Praktiliselt kõik MicroUSB laadijad sobivad.
Kui laadijat ostad siis kindlasti küsi MicroUSB otsaga laadijat, mitte MiniUSB, need on erinevad asjad.
Nagu varem öeldud, kõik headsetid ei sobi, neid tuleks kindlasti enne ostmist proovida.
Nii seda kas nupule vajutamine toimib, kui ka seda kas heli korraalikult läbi tuleb.
tagasi üles
nymmik
HV kasutaja

sõnum 25.08.2011 10:28:50 vasta tsitaadiga

Elisa huvi ei ole müüa lihtsalt rauda (see ei toida), see on paratamatus et telefone müüakse. Eesmärk on müüa teenust, raud toetab seda. Ehk kes seob end 24kuuks saab telefoni 240 euroga, kes siduda ei taha köhib rohkem pappi, ja oleme ausad ega odavamalt midagi paremat ei saa.

vortex, kui sa oled seotud Digiga, siis Teie (loe Digi) eelarvamus oli, et kui hiinlane, siis peaks olema sigaodav, päris elus nii ei ole icon_smile.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 25.08.2011 10:56:29 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:

Sain just EMT'lt vastuse, et : "Tänaseks võiks see mure olla kõrvaldatud, et andmeside katkestatakse kõne ajaks." Peab proovima ja katsetama.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
meesmetsast
HV veteran
meesmetsast

sõnum 25.08.2011 12:04:23 vasta tsitaadiga

taff911 kirjutas:
Just täpselt, see ühelt teisele ekraanile ikoonide lohistamine on jah kuidagi vaevaline. Jamasin ise ka tükk aega sellega. Kuid tundub, et kui lohistada ikoone, siis peab lohistama alla serva, ning siis üle teisele ekraanilehele, nii toimis enam-vähem.

RAM näitab mul ka 346. Juu siis peab olema, vb tõesti reserveeritud osa ei näita. icon_rolleyes.gif

Mul näitab telefoni sisemälu "Vaba ruum 448MB"
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 101
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Huawei U8800 IDEOS X5 mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.