Dogtagidega pingutasid küll üle. BF3's sama asi, ainult et seal see stiilselt tehtud, nagu videos näinud siis sa rebid nad teistelt mängijatelt küljest (kui on nii.. videotes asi käib liiga kiiresti, ei saa päris aru) . Siin aga nad lihtsalt hõljuvad suure plärakana..
Aga muidu tundub sama lahe nagu MW2, ei tea miks ei peaks meeldima. Usun et läheb ostuks, kuigi arvatavasti vene versioon. See mõnusalt umbes 1,5 DLC hinnaga, mis on hea hind n.ö uute MP ja SP kaartide eest. Siis ei pea küll nutma, et sama mäng nagu MW2.
Üsna korralik andmine raisk
Mängu tempo on hoopis midagi muud kui BF3.
Kindel ost, nüüd jääb ainukene peavalu mismoodi jagada aega BF-i ja MW3 vahel
Mõlemal omad eelised.
See mp trailer oli küll kuidagi väga jama. Ma ei hakka siin mingit BF3 teemat sonima, aga lihtsalt - väga igav oli vaadata. Ei ole kindel, kas asi on mängus või lihtsalt väga jubedalt kokku pandud traileriga, aga jah, külmaks jättis. Tavaliselt on ikka CoD'i trailerid olid nagu Michael Bay filmid - suured plahvatused, global warfare jne... huvitav on igatahes vaadata. _________________ TALUSILDID
Ma ei tea... sama siin, suht mage trailer oli minu meelest Eelmised multiplayer trailerd panid nagu rohkem mängu ootama ja tekitasid elevust... MW2 ja BlackOps-i trailerid oli tüki ägedamad minu meelest..... isegi see special opsi trailer mis siin hiljuti näidati oli nagu parem... näidati nagu rohkem mängu sisest gameplayd vms... mitte mingit jura....
Njaaa....multiplayeri väärtus on nagu ikka viimastel codidel. Null.
Aga samas mind küll huvitab mis McTavishist ja sellest teisest kutist sai. Loodame, et tuleb enam vähem mängitav või noh, jälgitav singleplayer.
ma ei saa aru tõesti mis mõttega tulla siia vinguma see on modern warfare, mida te ootate ffs. videos nähtud muudatuste põhjal ütleks et tuleb palju parem kui mw2 ja see on juba isegi kõva sõna.
kõik praegu laimavad a pärast mängivad nkn ja hakkavad vaat et veel kiitma ka
"november is call of duty month"
just no _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Üsna korralik andmine raisk
Mängu tempo on hoopis midagi muud kui BF3.
Kindel ost, nüüd jääb ainukene peavalu mismoodi jagada aega BF-i ja MW3 vahel
Mõlemal omad eelised.
valusalt pannakse pappi alla, et moosida mängureid
tundub, et kogu rõhk ongi igasugu mänguvälise teema all. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
ma ei saa aru tõesti mis mõttega tulla siia vinguma see on modern warfare, mida te ootate ffs. videos nähtud muudatuste põhjal ütleks et tuleb palju parem kui mw2 ja see on juba isegi kõva sõna.
kõik praegu laimavad a pärast mängivad nkn ja hakkavad vaat et veel kiitma ka
Kiitma vast ei hakata. Kui mäng käes küll siis leitakse veel probleeme
big big reveal... konsoolidel. oeh _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
vist canceldan pre-orderi ära. Alguses olin optimistlik aga nüüd ei näe väga põhjust, et osta sama mäng kalli raha eest.
Negu eelmine postitaja ütleski, ära telli siis kallist versiooni. Osta odav vene versioon nt GamePood'ist. Ma sealt nii MW2 kui ka BO ostnud, ei mäleta praegu aga minuarust oli hind 24€ kui nad alles välja tulid, praegu saab MW2 15.70€ ja BO 17€ eest. Niimodi sa saadki seda vaadata mitte kui uut mängu vaid DLC pakki MW2 jaoks. Sellise hinnaga Single Playeri, hunnik MP kaartide ja SpecOpsi eest pole palju. Kui oleks tulnud DLC oleks olnud arvatavasti ainult 4 MP kaarti ja üks SpecOps (kui võrrelda BO DLC'dega) ja hinnaks mingi 12-13€. Seepärast ma ütleks, et MW3..vabandust *Call of Duty Modern Warfare 2.5 saab kätte üsna hea hinnaga kui mõelda palju uusi kaarte on.
Seda jah, vene versioon on suhteliselt odav. Eks kunagi ostan ka endale ära selle arvatavasti, aga siis kui muud selle aasta lõpu mängud läbi tehtud. Ma ei ole kindel, et mis selle Elite (premium) hinnaks tuleb, aga selle eest vist küll maksma ei hakka. Kuigi natukene huvitab see, et kui palju nad neid võistluseid jms korraldavad, sest siiamaani on minu jaoks CoD mängud nii lihtsad ja pole kunagi korralikku vastupanu saanud (vähemalt pubides mängides). _________________ TALUSILDID
viimati muutis Dude . 03.09.2011 14:41:20, muudetud 1 kord
Seda jah, vene versioon on suhteliselt odav. Eks kunagi ostan ka endale ära selle arvatavasti, aga siis kui muud selle aasta lõpu mängud läbi tehtud. Ma ei ole kindel, et mis selle Elite (premium) hinnaks tuleb, aga selle eest vist küll maksma ei hakka. Kuigi natukene huvitab see, et kui palju nad neid võistluseid jms korraldavad, sset siiamaani on minu jaoks CoD mängud nii lihtsad ja pole kunagi korralikku vastupanu saanud (vähemalt pubides mängides).
Võin öelda et ESLi gatheri tase on kõvasti parem kui suvalise pubi oma.
Dude ., Elite Premium membership aastamaksuks öeldi 49,90 dollarit. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Dude ., Elite Premium membership aastamaksuks öeldi 49,90 dollarit.
Kõik map packid saad tasuta kui elite on. Tavaliselt tuleb 4 map packi et siis 60 dollari eest kui eraldi osta.
Ise ei saa küll aru milleks kogu see vingumine call of duty seeria kallal. Multiplayer on ja spec ops/zombies on alati fun ja seepärast aastas 20+ milli müüvad kah.
no kui progressi kolme mängu vältel ei toimu, siis on veits õigus vinguda ka. Stoori on alati olnud esmaklassiline modern warfare seerias, nii, et loota võiks ka kolmas osa seda jätkab.
Samas mängu developerid panevad rõhu valede asjade alla - kui ma mängin mängu meelelahutuseks siis esimene asi oleks mängu arendada. Balanss on ju enesestmõistetav, aga 3 aasta vältel võiks ju mootorit uuendada ja miskit uut ja huvitavat pakkuda, mitte ainult kaardid, relvad ja perkid. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Ma olen vist üks vähestest, kes ei saa aru, mis nendes Codides nii head on .
Videotest jääb selline kesine mulje ja kohe üldse ei kutsu mängima, parem mängin Battlefielde, kus saab samamoodi mängida + sõidan tankide ja muude sõjasõidukitega .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.