Hmm, vist mitte. Ainukesed, mida hetkel saab läbi teise mängu on need, mida saab Red Orchestra 2 pre-orderides. Võibolla hiljem RAGE ja Skyrim omad tehakse ka pre-orderi jaoks, hetkel ei ole need minu teada üldse saadaval.
Edit: Steam'is toimub suur quakecon sale ja nüüd on võimalik osasid itemeid saada. Day 1 on siis original (rocket launcher), kui ostad Quake 4.
Lisaks on võimalik saada ka Anger'i müts, kui tellida Brink enne tasuta nädalavahetuse lõppu. Mul oli Brink varem olemas ja sain ka endale, seega Lovvi, sa peaksid ka saama.
Kuidas nende set hatide craftimisega on? Tahaks teha kunagi Familiar Fezi endale, kuid kas ma saan valida craftimisel seda, või pean ehku peale minema (et äkki saan selle Cosa Nostra Capi hoopis)?
salatoimik, ehk on see automaatne süsteem? Kui ühel tiimil on cart kohe spawni ees ja teine peab jooksma mapi teisest otsast kohale, siis on 20 sekundit täiesti vajalik respawn time, et asi oleks tasakaalus. _________________ TALUSILDID
salatoimik, ehk on see automaatne süsteem? Kui ühel tiimil on cart kohe spawni ees ja teine peab jooksma mapi teisest otsast kohale, siis on 20 sekundit täiesti vajalik respawn time, et asi oleks tasakaalus.
Oleks siis tasakaalus, 20 sekundiga jõuab vastaste tiim juba oma vaguni lõpppunkti lükata eelmisest punktist... _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
salatoimik, ehk on see automaatne süsteem? Kui ühel tiimil on cart kohe spawni ees ja teine peab jooksma mapi teisest otsast kohale, siis on 20 sekundit täiesti vajalik respawn time, et asi oleks tasakaalus.
Oleks siis tasakaalus, 20 sekundiga jõuab vastaste tiim juba oma vaguni lõpppunkti lükata eelmisest punktist...
täpselt, tihti nii et enamus tiimist surnud ja vastased rahulikult võtavad punkte ära kuna kõik ootavad spawni. olen ka ise mõnikord mingi 24sek oodanud, mis arvestades seda et viimast punkti saab tavaliselt ära vallutada umbes 5sekundiga on väga närvidele käiv. käed lausa sügelevad kui oled surnud ja näed ekraanilt kuidas vaenlased teevad oma tööd ja sina ei saa midagi teha
vahepeal kui siin ufo serverid tühjad, olen mänginud ühes teises, seal spawn time paar sekundit ükskõik mis mapil ja ei ole hullu. pole sellist probleemi, et ei saa kuidagi mängu lõpetatud kuna kõik respawnivad kiiresti. kui ikka oskust on ja natukene tiimitööd siis saab ikka asja tehtud. ja seal vähemalt on pidevalt siis action ja lõbu laialt. ei ole nii, et sured ära ja siis mõtled mida 20sek teha. tavaliselt siis hakkan msnis juttu ajama, siis jälle ei märka et juba spawnitud ning jälle tiimikaaslased kurdavad et pool tiimi on afk, no arvata et koguaeg ei viitsi 20sek oodata, hakkad midagi muud tegema vahepeal
Mängid ja ootad suu ammuli serveris et pähe kukuksid. Või ostad. Või vahetad. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kusjuures kui need uued soldieri relvad tulid siis see andis lootust tuleviku-mode tekkimiseks, täpselt nagu medieval mode.
TF2 läheb ikka päris huvitavaks, kui relvi on palju ning erinevaid kombinatsioone tuhandetes
EDIT: Täna kukkus juhuslikult The Short Circuit. Alguses oli küll, et wtf???
crazyxman, no siis nii selgelt küsigi , mitte nagu kirjaoskamatu võsaneeger. Vastus tuleb alati vastavalt sellele mida ja kui täpselt küsiti.
Ega me siin sinu mõtetelugejad pole! _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Logidest pole näha? Selliseid tüüpe küll adminiks ei tahaks kes enda kasu peale välja lähevad ja hakkavad lampi vastaseid bannima vms _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Miski eesti serverid ka eksisteerivad? Server browseriga eileia ühtegi. Need mida kunagi kasutasin on 24h tühjad. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Kuidas muidu IP kaudu joinida? Ei leia kusagilt seda võimalust ja ufo serverid ise ka serverlisti ei ilmu
Steamis mängu peale parem klick - properties - set launch options ja kirjutad sinna: -console
Siis lähed mängu ja kirjutad konsooli: connect ja serveri IP _________________
Või näiteks mängus sees browse servers -> favorites-> parema hiire klahivga klõps (seal kus serverite nimed on)-> add server by ip. Saad selle serveri kohe favorite alla lisada nii
Mis nood on ja mis nende eest saab? Mul mingi persetäis nodi kogunenud aga ma ei soka midagi nendega peale hakata. Eile kisas mäng, et mul inventory täis ka. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Mis nood on ja mis nende eest saab? Mul mingi persetäis nodi kogunenud aga ma ei soka midagi nendega peale hakata. Eile kisas mäng, et mul inventory täis ka.
Strange relvi, mütse, Unusual mütse saab, kui avad. #27-st tulevaid Sniper strange relvi kulub endalegi ära, seega lubab südametunnistus paar tükki lahti teha. Muidu raha raiskamine suht.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.