Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Acer sülearvutite arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lkraav
Kreisi kasutaja
lkraav

sõnum 29.01.2011 11:58:35 vasta tsitaadiga

esmalt keerad asja tagurpidi lihtsalt ja raputad, siis lendab mingi terve hunnik sodi välja.
teiseks on mingid suruõhu pudelid poest ostetavad kus on mingi minivoolik otsas, sellega peaks ülejäänd tegema.
ja siis on võimalik nuppe lahti kiskuda ja nüüd mul ongi ühe nupu kinnitus uus vaja osta.

sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.02.2011 11:22:53 vasta tsitaadiga

Sai oma 7745G le tellitud ja peale pandud uued jupid, ehk siis HDD2 pesa-sata adapter-uus kaas.

uued jupid enne paigaldamist:

Win 7 perf enne ja pärast ketta vahetust:
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ozy
HV vaatleja

sõnum 10.02.2011 00:05:08 vasta tsitaadiga

sixkiller, sa mälude lisamisele ka oled mõelnud. vabad slotid vist teispool plaati. tea, kas mõttekam firmal lasta panna, säilib garantii.
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 10.02.2011 13:01:12 vasta tsitaadiga

ozy kirjutas:
sixkiller, sa mälude lisamisele ka oled mõelnud. vabad slotid vist teispool plaati. tea, kas mõttekam firmal lasta panna, säilib garantii.

mälude ja kõvaketta(ka wifi) jaoks on servicing auk nö, sellega ei tohiks garantii kaduda minuteada
tagasi üles
ozy
HV vaatleja

sõnum 10.02.2011 14:05:07 vasta tsitaadiga

ma pean ju terve läpaka laiali lammutama, et teisele poole plaati pääseda. kui kruvikajälg jääb kuhugi, siis ...?
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 10.02.2011 16:17:17 vasta tsitaadiga

ozy kirjutas:
ma pean ju terve läpaka laiali lammutama, et teisele poole plaati pääseda. kui kruvikajälg jääb kuhugi, siis ...?

vabandust, ei lugenud eriti tähelepanelikult, sellisel juhul küll jah garantiisse pigem
tagasi üles
Gaudi
HV kasutaja
Gaudi

sõnum 17.02.2011 01:35:19 vasta tsitaadiga

Olen Acer Aspire One AOA150 omanik. Windows XP, Intel Atom N270 ning 160 GB HDD. Probleeme pole absoluutselt olnud, ning arvestades fakti, et tegemist on mu põhiarvutiga, olen ma väga rahul. 4500 EEK ta maksis ning on olnud igat senti väärt.

Ostsin 2009. aasta novembris ning on olnud sellest ajast saadik mu ainus arvuti, mida olen kasutanud koolis konspekteerimiseks ning kodus kõikvõimalikeks toiminguteks (põhiliselt kirjutamine ning muusika kuulamine). Tollal oli netbook üsna uus asi ning valik kitsas - Asus EEE PC 701/900/901 vs Acer AOA110/150. Acer'i kasuks otsustasingi just klaviatuuri mugavuse tõttu (suurem, pehmem). Kirjutamine selle riistapuu peal on küll puhas lust - edeneb kiirelt ning ei väsita. Aku on küll 3 elemendiga, kuid kestab sellest hoolimata internetis käies 2 h ja 30 minutit. Kvaliteet on küll päris hea - korpus on tugev, hinged toimivad ideaalselt isegi peale 2 aastat intensiivset kasutamist (ei käi nagu laudauksed), klaviatuur pole trikke teinud. Hetkel mõtlen juba Lenovo Thinkpad Edge 13 peale, kuid Acer jääb tõenäoliselt alles ning lasen tal surra vanadusse.

Teine Acer, mida ma rohkelt kasutanud olen, on mu vanaema sünnipäevakink, Acer Aspire 1640, mis on pärit aastast 2007.

Käisin Rakveres koolis ning seetõttu puutusin selle arvutiga tihedalt kokku. Arvuti on vaid korra korterist lahkunud, põhjuseks mälu lisamine, et veidi kiiremini ennast liigutaks icon_smile.gif Kõvaketas on küll väike (40 GB) ning mingi püss ta ei ole, kuid probleeme pole absoluutselt olnud. Tegemist ei ole äriklassi arvutiga, seetõttu on 4 aastat minu arvates üsna muljetavaldav. Rääkides üleüldisest kvaliteedist, siis korpus on üsna odav ning õrnuke, klaviatuur üsna jäik ning paindub kergelt läbi. Kuid midagi vahetatud ei ole, see arvuti on ennast ainult heast küljest näidanud.
tagasi üles
yellowcard
HV kasutaja

sõnum 20.02.2011 00:48:22 vasta tsitaadiga

Olen Acer Aspire Timeline 3410 omanik. Minujaoks täpselt paras arvuti. Pole ta päris netbook aga ka mitte raske kolakas. Aku peab hästi, ekraan on paraja suurusega(13,3), kaal on normaalne. Polegi nagu ühtegi halba sõna asja kohta öelda. Esimene läpakas mul ja saigi ostatud lauaarvuti asenduseks ning seda eesmärki on hästi täitnud. thumbs_up.gif
tagasi üles
Rhaino
HV vaatleja

sõnum 03.03.2011 20:00:57 vasta tsitaadiga

Plaanis osta siis endale Acer Aspire AS5742, aga pole eelnevaid kogemusi selle firma, et kas tasuks teha selline ost ära, kuna kavatsen ameerikast osta siis garantiiga on nii nagu ta on, et kuidas selle vastupidavusega on et ei peaks garantii pärast üldse muretsema. Plaan siis selline asjandus osta
http://cgi.ebay.com/Acer-Aspire-AS5742-3-33GHz-i7-620M-4GB-500GB-7200rpm-/370485910424?pt=Laptops_Nov05&hash=item5642ae5b98
Tänud
Edit: Ja kuidas üldse oleks garantiiga Eestis kas on võimalik üldse viia seda kuskile?
tagasi üles
gunn271
HV veteran
gunn271

sõnum 03.03.2011 22:12:22 vasta tsitaadiga

link :: http://www.abs.ee/index.php

arvan et aceri esindajate kaudu peaks toimima küll eestis Adobase System ja Servicenet .. neil ju ka käib garantii tehaste kaudu või siis äärmisel juhul tehakse kohapeal pisi garantii remonti http://www.servicenet.ee/ee/home/manufacturers
tagasi üles
outlaw919
HV kasutaja
outlaw919

sõnum 20.08.2011 09:41:51 vasta tsitaadiga

Endale sai siis 3kuud tagasi soetatud Aspire 5742ZG.

Arvuti suureks plussiks musta värvi mattias kest.
2 puudust olen selle ajaga leidnud: Oleks võinud prose mõni I seeria oma olla ja 15.6 HD LED LCD pind mattias.
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 20.08.2011 16:21:48 vasta tsitaadiga

outlaw919 kirjutas:
Endale sai siis 3kuud tagasi soetatud Aspire 5742ZG.

Arvuti suureks plussiks musta värvi mattias kest.
2 puudust olen selle ajaga leidnud: Oleks võinud prose mõni I seeria oma olla ja 15.6 HD LED LCD pind mattias.

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tark jutt, Mattias

sellised puudused oleksid võind enne ostu juba toote kirjeldusest ka leida
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 30.08.2011 15:00:24 vasta tsitaadiga

Olen samuti 5742ZG omanik.Suuri miinuseid pole aga mõnda asja võiks ikka mainida:Ekraani ümber olev plastik võiks matt või carbon fiber'i laadne olla nagu seda on ülejäänud korpus ning ka ekraan ise võiks matt olla.

Üks AHV vahetas oma P6200 i7-640m vastu.Ainuke probleem on see, et Turbo Boost ei tööta.Ühe bios update'i kirjeldus on, et lisati i7-640m toetus aga Turbo Boost ikkagi ei tööta.Toetatavad i5'd peaks olema väga väga ligilähedased i7-640m'ga jõudluse poolest ning peaks olema ka võimalik, et Turbo Boost'iga on paremad.

Huvitav, et palju varuosa koodi järgi tellides läheksid i5'd maksma?Service Manual'is on 2 tükki, millel on ametlik toetus.
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 31.08.2011 09:13:30 vasta tsitaadiga

minu esimene isiklik ja tutikas sülearvuti oli acer travelmate 240. ostsin vist selle mingi 2005 ja siiani töötab.
tekib küsimus, et kui alati keegi acerit mainib, siis kohe kirutakse, et see ei tööta jne...samas söbral on ka acer aspire seeria toode. kasutuses mingi 4 aastat ja ainuke häda, et kövaketas suri kunagi maha.

Viktor
Kreisi kasutaja

sõnum 24.09.2011 13:28:54 vasta tsitaadiga

eem,hea et sele teema leidsin,üldiselt siin ainult positiivsed muljed, time line seeriad,ka kõik kiidavad ise valin samsungi ja aceri vahel,kuna aceri kohta tõesti kuulnud vähe,siis ei oskanagu seisukohta võtta siin oleva juttu järgi pole tegu halva firmaga.. 3830 on silmapiiril või 4830 time line seeriast,kui keegi omab,siis kommenteerige miinuseid plusse,kuida on müra tase ja soojenemine nt.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Acer sülearvutite arutelu mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.