Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nevermind
HV Guru

|
17.08.2011 10:39:25
|
|
|
joey kirjutas: |
Värske sg2 omanikuna ja kuna varem sellise klassi telefoni pole omanud siis uuriks kas enamus kasutab kaitsekilesid ekraanil ning ega see ekraani tundlikkusele kuidagi mõju? |
Ka ilma kileta ei tohiks ekraaniga midagi juhtuda, kui just ise telefoni halvasti ei hoia.
Tundlikkuse kohapealt - hiljuti sai metsas läbi veekindla kaelakoti asju aetud ning isegi siis toimis täiesti korralikult - kile veelgi kindlamalt ja tihedamalt peal.
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
17.08.2011 11:40:51
|
|
|
Noh see ekraani gorillaklaas on paras pask. Samuti see materjal millest sel telefonil küljed on tehtud. Ma mõtlesin ka, et mis ikka juhtub ja hoidsin ilma kestata ja nagu s*tta pilpa peal. Vähem kui kuu ajaga tekkisid juba nurkadesse kulumisjäljed ja ekraanile jõudis ka mitu kriimu tekkida.
Nüüd olen ekraanikile ja silikoonkestaga kulumisprotsessid peatanud.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
17.08.2011 11:54:22
|
|
|
Ma ei võtnud enne telefoni kasutuselegi, kui täiskorpuse kile peal oli
Kusjuures minu arvates libiseb näpp mööda ekraanikilet paremini kui niisama ekraani peal...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
wrx123
HV kasutaja
|
17.08.2011 12:18:26
|
|
|
bigmarx kirjutas: |
Kusjuures minu arvates libiseb näpp mööda ekraanikilet paremini kui niisama ekraani peal... |
Kas kallimatel kiledel ka mingi rasvavastane kiht peale on pandud? Hetkel kasutan 1$ hiinakat ja selle ainsaks puuduseks oskangi välja tuua, et näpujäljed jäävad palju paremini näha kui ilma kileta ekraani korral.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.08.2011 14:04:17
|
|
|
wrx123 kirjutas: |
bigmarx kirjutas: |
Kusjuures minu arvates libiseb näpp mööda ekraanikilet paremini kui niisama ekraani peal... |
Kas kallimatel kiledel ka mingi rasvavastane kiht peale on pandud? Hetkel kasutan 1$ hiinakat ja selle ainsaks puuduseks oskangi välja tuua, et näpujäljed jäävad palju paremini näha kui ilma kileta ekraani korral. |
Just, seesama Insmati vuffel klaasikile mida 5.xx€ müüakse jätab samuti kohutavad näpujäljed peale võrreldes sellega mis ekraan ilma kileta oli, kratsisin kohe maha.
Samas nurkade kulumise vastu tahaks küll midagi saada, kas kellelgi oli siin teemas neid kummilutte üle, mis tagumist külge ja servi katab? Kas Insmati oma on samaväärne?
https://pood.elion.ee/productInfo/84/telefonikate-insmat-samsung-galaxy-s-ii-%28must%29/650-5214
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
17.08.2011 14:31:16
|
|
|
Mul on Zagg'i kile ja sinna küll sõrmejälgi ei jää, vähemasti mitte nii nagu ekraanile jäid
Ja mingi tundmatu tootja silikoonkate on ka ümber. Alguse oli käes veidi libe, nüüd on see libe osa maha kulunud ja väga hea on
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
tunest
HV vaatleja
|
17.08.2011 14:38:48
Re: telefoni "uimasus" laadimise ajal |
|
|
jeesus188 kirjutas: |
tunest kirjutas: |
Märkasin et telefoni SGS 2 laadimise ajal (kui laadimisejuhe on taga) on ekraani puutetundlikus väga uimane või ei reageeri üldse. Kas keegi on veel sellist asja märganud. |
Sama siin, kuid tähele pannud, et just laadimisaja lõpu poole hakkab see jama. Kui juhe ära võtta ja kohe tagasi panna, funkab jälle normaalsel. Äkki mingi romi viga. Hetkel custom rom peal ja pole täheldanus seda. Samas ma yle pika aja esimest päeva tööl ja surfan. Eks paari päeva pärast saan kinnituse, kas asi tarkvaras või muus  |
Kui Teil viitsimist palun tagasisidet. Kui laen originaallaadijaga (0,7 A )seinapistikust on puutetundlikus jube uimane või ei reageeri üldse. Täna katsetasin mitteoriginaalseinalaadiat (1A) millel usb väljund, aku oli 70% täis. Ekraani puutetundlikus täiesti kadunud, ei reageeri üldse puutele. Kohati avab ise suvalisi rakendusi. JUhtme lahti ühendades kõik ok.
Tegin järgmise katse autolaadijaga (1a) sigaretipistikust kus usb väljund. TElefon töötab laadimise ajal perfektselt. Vot kus anomaalia.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
17.08.2011 14:46:02
|
|
|
See vahe on tõenäoliselt laadijas, toalaadija on impulsslaadija, autolaadijal aga tõmmatakse dioodiga pinge lihtsalt maha.
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
tunest
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.08.2011 20:37:28
Re: telefoni "uimasus" laadimise ajal |
|
|
Märkasin et telefoni SGS 2 laadimise ajal (kui laadimisejuhe on taga) on ekraani puutetundlikus väga uimane või ei reageeri üldse. Kas keegi on veel sellist asja märganud. |
Sama siin, kuid tähele pannud, et just laadimisaja lõpu poole hakkab see jama. Kui juhe ära võtta ja kohe tagasi panna, funkab jälle normaalsel. Äkki mingi romi viga. Hetkel custom rom peal ja pole täheldanus seda. Samas ma yle pika aja esimest päeva tööl ja surfan. Eks paari päeva pärast saan kinnituse, kas asi tarkvaras või muus  |
Kui Teil viitsimist palun tagasisidet. Kui laen originaallaadijaga (0,7 A )seinapistikust on puutetundlikus jube uimane või ei reageeri üldse. Täna katsetasin mitteoriginaalseinalaadiat (1A) millel usb väljund, aku oli 70% täis. Ekraani puutetundlikus täiesti kadunud, ei reageeri üldse puutele. Kohati avab ise suvalisi rakendusi. JUhtme lahti ühendades kõik ok.
Tegin järgmise katse autolaadijaga (1a) sigaretipistikust kus usb väljund. TElefon töötab laadimise ajal perfektselt. Vot kus anomaalia. |
no minul enam probleeme ei tundu olevat puutetunlikusega, peale seda kui romi ära vahetasin
2 päeva netis surfanud, mõlemal päeva pool päeva(juhe taga) ja seda kammi enam esinenud ei ole. krt seda teab. äkki tervenes ise või oli asi ROMis
samas peaks mainima, et sai ebayst tšaina kontaktusblaadija ostetud s5830-le ja kui sellele mobla taha panin, siis läks mobla lolliks nagu sul hetkel
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.08.2011 01:59:19
|
|
|
SGSII võrguluku saab lihtsalt maha?
edit:
Sain juba vastuse.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bmw535
HV vaatleja

|
19.08.2011 17:37:47
|
|
|
kuudas ma saaksin kaamera heli maha kui pilti teen? suht närvi ajab teen pildi ära ja käub klõps?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.08.2011 20:08:26
|
|
|
või siis custom rom
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
19.08.2011 20:32:03
|
|
|
http://www.e24.ee/535972/euroopa-parim-mobiiltelefon-samsung-galaxy-s-ii/
Kuigi Samsungil on mõningaid väga lähedasi konkurente vägagi sarnase spetsifikatsiooniga, tõi Samsungile võidu suure ekraani puhul küllalt õhuke korpus, väga võimas protsessor ja väidetavalt vägagi kasutajasõbralik TouchWiz UX.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
19.08.2011 21:26:47
|
|
|
esiteks on see aegunud uudis: tõin sama asja välja Sony nelja EISA-auhinna teemas (paar päeva hiljem tuli Samsungi samaväärne pressiteade)
teiseks: mis kurat on TouchWiz UX? see blogipidaja, keda E24 mingil kummalisel põhjusel refereerib, võiks end nõks harida. "4.0" on isegi rooma numbrites raske segi ajada "UX"-ga
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
19.08.2011 21:36:38
|
|
|
UX = user experience
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
19.08.2011 22:17:16
|
|
|
mirko27 kirjutas: |
UX = user experience |
tore teada. Samsung-i kontekstis vale vastus sellegipoolest! on "TouchWiz 4.0 UI", "UX" ei sobitu sinna kohe kuidagi...
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjaka
Kreisi kasutaja

|
19.08.2011 23:16:32
|
|
|
Kas keegi võiks mõnda head tv sarjade vaatamiseks/striimimis softi? Ja kas keegi teab või kasutab "torrent" tüüpi clienti millega reaalajas ka tõmmatavat faili vaadata saab. Oli nimelt selline mul kasutuses aga nime ei mäleta kuna sai moblale kuupuhastus tehtud.
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
19.08.2011 23:36:09
|
|
|
Bmw535 kirjutas: |
kuudas ma saaksin kaamera heli maha kui pilti teen? suht närvi ajab teen pildi ära ja käub klõps? |
või siis custom rom  |
ma ei tea kas mu telefon on eriline aga rootitud ei ole, häkitud ei ole jms, kui volume nupust helina hääl maha keerata ning kaamera käivitada, ei tule piuksugi pildi tegemisel. Seega kies ke7 on ok by default.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.08.2011 01:13:48
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Bmw535 kirjutas: |
kuudas ma saaksin kaamera heli maha kui pilti teen? suht närvi ajab teen pildi ära ja käub klõps? |
või siis custom rom  |
ma ei tea kas mu telefon on eriline aga rootitud ei ole, häkitud ei ole jms, kui volume nupust helina hääl maha keerata ning kaamera käivitada, ei tule piuksugi pildi tegemisel. Seega kies ke7 on ok by default. |
tõesti võib olla, aga ma kiesi kasutanud vaid korra, enamus aega odinit ja häälega probleemi pole olnud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roven
HV vaatleja
|
20.08.2011 11:27:18
|
|
|
bjaka kirjutas: |
Kas keegi võiks mõnda head tv sarjade vaatamiseks/striimimis softi? Ja kas keegi teab või kasutab "torrent" tüüpi clienti millega reaalajas ka tõmmatavat faili vaadata saab. Oli nimelt selline mul kasutuses aga nime ei mäleta kuna sai moblale kuupuhastus tehtud. |
ma vaatan sarju lehelt www.veetle.com , sellele app ka olemas, aga läbi browseri töötab ka ideaalselt
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
21.08.2011 02:38:17
|
|
|
8GB mudel ka olemas või tegu kirjaveaga?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
21.08.2011 09:08:34
|
|
|
sellist riista nagu seal lipiku peal kohe kindlasti pole. on GT-I9100, mitte SGH-I9100 SGH-d eksisteerivad vaid USA-s veel ja nendel on mudelis 3 numbrit, mitte 4.
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|