Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mikk36
HV Guru

|
16.08.2011 12:05:41
|
|
|
eltso, seinakell, telekapult, juhtmeta telefon jne?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
16.08.2011 12:07:58
|
|
|
Odav võib tähendada ka võrdlust tavapäraste turundusvahenditega - raadioreklaam, telereklaam, ajakirjad, ajalehed.
Seega on nende kampaania hinna ja effektiivsuse suhe väga odav. Sellisel juhul on tsiteeritud lause "Odav turundustrikk, mis töötab" hoopis kiituseks selle väljamõtlejatele.
eltso, patarei on parajalt universaalne asi. Kas sa leiaksid siis rohkem inimesi, kellel on midagi filmirulliga peale hakata?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel^^
HV kasutaja

|
16.08.2011 12:08:00
|
|
|
ise osalen ka, nkn vaja photopointi pilte varsti tooma minema, siis võtan patareid ka sealt näppu juba
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
16.08.2011 12:10:32
|
|
|
Nagu ka kirjutasin, siis idee on ju hea ja kindlasti inimestel vaja Endal lihtsalt AA patakatega pole midagi peale hakata. Kõik asjad juba AAA peale kolinud
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
16.08.2011 12:22:44
|
|
|
Avastasin, et ise olin omale Evoltasid ostnud juba. Kehtivad nad aastani 2018.
4+4 patareid sain 4€ eest ehk .50€/patarei.
Aga noh, ega ma spetsiaalselt ei lähekski järgi. Nkn aegajalt lõunakasse asja, saab läbi käia. Ja pole kaugel ka üldsegi
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 357 loe/lisa |
   |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
16.08.2011 12:40:54
|
|
|
Varsti on siis HV'sse oodata hulgaliselt uusi müügikuulutusi.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
16.08.2011 12:45:38
|
|
|
kergem on ju photopointi fänniks hakata, kui HV-st neid osta 
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
   |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
16.08.2011 13:21:48
|
|
|
Parem kui mingi värviline flaier, mille peale vaatamist ära viskad(kui üldse vaatadki). Ei saa virisejatest aru, lootsite tasuta fotoaparaate saada või?
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.08.2011 14:59:16
|
|
|
ma ei saa aru, miks siin nüüd sellise armee neid tegelasi on tekkinud, kes mingist suurest virisemisest räägivad. kes siin siis nii väga virisenud on? mõni inimene lihtsalt suudab tabada asja pointi, seal kus paljud (huvitaval kombel) vist tõsimeeli arvavad, et tegu on jumala kingitusega
jah, kampaania on hea, kingitud hobuse suhu näppu ei topita ja asja mõte on üldiselt hea võrreldes tüüpiliste värviliste lehekestega, mina seda ei eita. see aga ei tähenda, et kõik peaks nüüd PP ees põlvili laskuma ja jooksujalu oma tasuta asja järele jooksma. muidugi konkreetselt ennast näiteks tuues ei kasuta patareisid juba miskit 10a vähemalt ma arvan...justnimelt sel põhjusel, et meie maal müüdavad on kasutu kräpp, mis kestab umbes sama kaua kui aku üks tsükkel aga maksab a'la 100 korda rohkem.
keegi siin kirjutas, et tema märgib omale koodi ära ja läheb järgi siis kui mööda sõidab. noh, hea mälu...või siis väga suur PIDEV patareivajadus peab inimesel olema minumeelest isiklikult arvan, et koodi kehtivusaeg saab enne läbi! aga eks see on ilmselt ka osa kampaania strateegiast, et kõigist nendest kes võiksid omale patareid saada tuleb neile reaalselt järgi näiteks 1/2 vms. ülejäänud patareikumid saab juba ära müüa neile, kes alguses said tasuta ja jäid kaubaga rahule, juhul muidugi kui tegu on kaubaga millega saab rahule jääda.
muideks, huvipärast tahakski teada kas keegi, kes on kasutanud oskab siis kommenteerida antud patarei vastupidamist ka?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
16.08.2011 15:12:59
|
|
|
Ostsin vist kuu aega tagasi 8-packi ning hetkel Microsoft Sidewinder X8 sees on teine patarei. Oleks veel esimene, aga ma millegipärast vahetasin juba siis ära, kui hakkas märku andma, et tühjaks saab. Oleks nädal aega veel suutnud seda hiirt töös hoida esimese patareiga. Samas need on esimesed patareid, mis selles hiires kasutan ja ei saa sellepärast teiste patareidega võrrelda. Aa ja hiir 24/7 töös. Alati unustan ta välja lülitada pärast kasutamist...
Emal oli just ühte nööppatareid vaja + veel teisel põhjusel ka lõunakasse asja. Saabki siis oma patareid ostes mulle need 2 Evoltat ära tuua. Ei näe probleemi. Pole isegi ühte ekstra sammu astunud, et patareid kätte saaks....
|
   |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
16.08.2011 15:24:23
|
|
|
Tasuta patakad
Photopoint, here I come
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
16.08.2011 16:19:18
|
|
|
strohher kirjutas: |
Tasuta patakad
Photopoint, here I come  |
38*
Tanel kirjutas: |
tsitaat: |
Odav turundustrikk, mis töötab |
lõhnab kadeduse või hapude viinamarjade järgi  |
Tänan pakkumast, ma ei söö viinamarju, odavat populaarsust oskan puhtast kullast sellegipoolest eristada. Savisaare kartulid, Photopointi patakad... vahet pole
Aga mis te siin aega raiskate, vut vut vut nüüd kahe tasuta pataka järele!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.08.2011 17:30:05
|
|
|
Paratamatult seostub kohe:
Spoiler 
Spoiler 
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.08.2011 17:36:35
|
|
|
Ah mis siin vaielda. Ma ole 100% kindel et kui FB mõni firma tasuta läppareid jagaks siis leiduks siin samasugust juttu.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
17.08.2011 01:27:35
|
|
|
Krdi haiged inimesed olete, kes te igast reklaamikampaaniast midagi alandavat leiate või lausa vandenõuteooria välja imete. Loomulikult teeb Photopoint seda kõike turunduslikel ehk omakasupüüdlikel eesmärkidel, kuid potentsiaalse kliendi jaoks on see kõik vabatahtlik, keegi ei sunni ju molliraamatus laikima ega tasuta saadavate tippkvaliteediga patareide järgi jooksma. Tõsiselt hale on lugeda selliseid madalalaubaliste ja kibestunud eestlaste kommentaare, kes süüdistavad kõike ja kõiki milleski ja eelkõige enda hädades. Arenege ometi ja seni ärge imestage, miks Eestis pole elu nagu mõnes arenenud euroopa riigis. Paljuski teiesuguste haledate virisejate pärast.
Päikest!
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
17.08.2011 03:59:04
|
|
|
selle peale ütleks et "nõukogude armees oldud, 2 aastat 7 kuud...oskusi on!"
kus see vandenõuteooria siin muidu oli? tahaks ka lugeda.
djstallion, mille järgi sa need konkreetsed patareid tippkvaliteetseks liigitasid?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
17.08.2011 08:27:25
|
|
|
tsitaat: |
muidugi konkreetselt ennast näiteks tuues ei kasuta patareisid juba miskit 10a vähemalt ma arvan...justnimelt sel põhjusel, et meie maal müüdavad on kasutu kräpp, mis kestab umbes sama kaua kui aku üks tsükkel aga maksab a'la 100 korda rohkem.
|
Wiltz, huvitav oleks teada, mille järgi sina tänapäevaste patareide kvaliteeti hindad ja kasutuks kräpiks liigitad, kui viimase kümme aasta jooksul pole patareisid kasutanudki?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
17.08.2011 08:52:22
|
|
|
Aga Veerenni AKs on/oli kastitäis patareisid, kust saad valida, kõik 50 senti tükk.
Näiteks:
4xAA (2015) 0,5€ muidu ~2,3€
4xAAA (2015) 0,5€ muidu ~2,3€
Liitium CR123 (2018) 0,5€ muidu ~4€
Vähemalt 5 aastaks nüüd patareid olemas
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
17.08.2011 15:10:34
|
|
|
irisejatele vanasõna:
sigadele pärleid ette ei söödeta
_________________ www.elektron.ee |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
17.08.2011 15:21:33
|
|
|
D3ff, hindan loomulikult selle järgi, kaua nad vastu peavad. Oleks seal üldse veel midagi muud, mille järgi hinnata??? Välimus? Minumeelest ma ka kirjeldasin seda lühidalt ühes oma eelmistest postidest, äkki võtad ja loed läbi?!
Kasutu kräpp on patarei, mis ei kesta. Hindan ja võrdlen selle järgi, et olen "kunagi" kasutanud või peaks ehk isegi ütlema, et saanud võimaluse kasutada selliseid patareisid, mis kestsid umbes 3-4 ja rohkemgi KORDA kauem kui tüüpiline meil müüdav patarei. Mõned neist olid pärit näiteks usast, koos mingi seadmega...mõned veel kuskilt mujalt laiast maailmas ja ainukesed korralikud patareid, mida olen meie lähedalt ostnud ja kasutanud on olnud pärit soomest. Kestsid kauem, aga olid odavamad kui patareid meie poes! Tõin neid endaga alati kaasa
10a ei ole ma kuskil patareisid regulaarselt kasutanud. See ei tähenda ju ilmselgelt, et ma üldse viimase 10a jooksul pole ühtegi patareid näinud ega katsunud
DVDRW, miks arvad, et need patareid sul viie aasta pärast veel mingit voolu välja annavad?
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
17.08.2011 15:38:41
|
|
|
Wiltz, et siis Soome (või mõne muu välisriigi) Duracelid, Panasonicud, Vartad vms on vastupidavamad ja paremad kui Eestis müüdavad samade firmade patakad?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
17.08.2011 17:08:01
|
|
|
2xAA patareidega saab praegustes fotokates teha 80...160 fotot. On see vähe või palju, oleneb kuidas keegi arvab, igal juhul selline selle promodiili otsene väärtus on. Muidugi sarnaste AA akudega ei anna võrreldagi, kuigi AA aku on mõned korrad kallim, ca 5€ paar, saab sellega teha teoreetiliselt kokku ca 300 000 samasugust fotot!
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
17.08.2011 17:12:49
|
|
|
Nueitea, mul selline digikas, mis võtab enamus AA patareid 10 pildiga tühjaks...Akud ka suht vanad, et nendega ei saa praegu võrrelda. Peaks Evoltasid proovima, aga suutsin digika LCD ära lõhkuda :S
|
   |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.08.2011 19:23:23
|
|
|
D3ff kirjutas: |
Wiltz, et siis Soome (või mõne muu välisriigi) Duracelid, Panasonicud, Vartad vms on vastupidavamad ja paremad kui Eestis müüdavad samade firmade patakad? |
Ma olen näinud venekeelsete kirjadega Duracelli pakendeid.Pole ilmselt raske arvata, et need meie regioonile või siis import valest regioonist.Vaevalt siiski mingit mahutavuse vahet on.
Ise tavalisi enam ammu ei kasutagi.Ainult Duracell PowerPIX või siis Panasonic Evoia (mitte Evolta) NiOx.Juhtmeta hiires täiskasutuse juures ca 3 kuud kui tavaline sureb juba ühe kuuga.
Samas mingi Energizer oli kah võrdne.
Tahaks millalgi Energizer Lithium ära proovida.Need võivad ikka julmalt vastu pidada aga hind on ka vastav.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
17.08.2011 19:38:11
|
|
|
D3tt, ma ei oska sulle 100% kindlusega öelda, mis olukord on konkreetselt tänasel päeval...kuid aastaid tagasi jah, täpselt nii oligi! Muidugi ei oska öelda absoluutselt kõigi erinevate tootjate patareide kohta, et vot nüüd just varta on soomes parem kui eestis vms...ma loodan, et sa saad sellest isegi aru. Soome näide oli pigem võibolla ka natuke erandlik, kuna ostsin sealt just ühest teatud poest ühte teatud tootja (maxell) AA patareid...esimest korda täiesti suvalt ja edasi juba spetsiaalselt. Muidu sealt väga suures koguses patareisid importinud ei ole
Aga näiteks mingeid usast ostetud duracelle ja energizereid olen kasutanud, mis kestavad sõna otseses mõttes kordi kauem kui sama firma patarei eestist ostetuna. No ja siis muidugi olen veel kunagi saanud eesti poodidest ka selliseid isendeid, mis on tühjad juba pakendist välja võttes Kusjuures ega need polegi alati olnud mingid täiesti nö. noname'd.
Ma imestan, et nii vähesed inimesed sellest asjast teadlikud on Ega küsimus ei ole otseselt mingis mahtuvuse erinevuses või konkreetselt viletsamas tootes (ma loodan), aga peaks olema ju loogiline, et igal patareil on nö. isetühjenemine. Kui ikka näiteks ühe jublaka peale on kirjutatud 2012 ja teise peale 2020 siis ei tohiks liiga raske olla arvata, kumb sul aparaadis paremini vastu peab
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |