Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 104, 105, 106  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wertexe
HV kasutaja
wertexe

sõnum 09.08.2011 15:32:30 vasta tsitaadiga

Incikas kirjutas:
Ärge näkku lööge-äkki mõni progejupp kellelgi,millega saab TV-d vaadata...m.err.ee on juba olemas,sealt paraku ainult etv ja etv2,tahaks muid asju kah proovida icon_redface.gif

Otsi SPB nime alt marketist!
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pixma
HV kasutaja
pixma

sõnum 09.08.2011 18:39:22 vasta tsitaadiga

Incikas kirjutas:
Ärge näkku lööge-äkki mõni progejupp kellelgi,millega saab TV-d vaadata...m.err.ee on juba olemas,sealt paraku ainult etv ja etv2,tahaks muid asju kah proovida icon_redface.gif

SPB TV, Crystal TV
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.08.2011 21:27:57 vasta tsitaadiga

Kas keegi pole ikka omale veel mingit zoom lensi tellinud? omal on ikka huvi selle toru vastu icon_smile.gif
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 09.08.2011 21:48:03 vasta tsitaadiga

Jann1, Töötab ilmselt samamoodi nagu siin:
http://www.youtube.com/watch?v=P76AXkAobnw&feature=player_detailpage

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hode
HV kasutaja
hode

sõnum 14.08.2011 08:44:31 vasta tsitaadiga

Kuidas nende suurte akudega lood on? On keegi endale muretsenud? Kaua peab? E-bays on päris norm hind http://cgi.ebay.de/HOCHLEISTUNGS-aku-ACCU-SAMSUNG-Galaxy-S-i9000-3500mAh-/320731360853?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item4aad142e55
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 14.08.2011 11:08:54 vasta tsitaadiga

Mina tellisin, aga kohale ei jõudnud. Aga kui tellid telli selle raha eest kindlasti rohkem kui üks. Ise tahaks ka ikkagi omale seda.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 14.08.2011 11:22:50 vasta tsitaadiga

ma tellisin sõbra Desire-le "extended" aku (1800mAh) ja pidas oluliselt kehvemini kui aasta kasutatud originaal (1400mAh) icon_rolleyes.gif kunagi sai ka Samsung G600-le varuaku tellitud, ning sama seis. ühesõnaga erilist usku neisse pole enam. pigem panustada mobiilsesse laadimisvarianti (tellisin Hiinast miski 4xAAA USB väljundiga laadija ja vajadusel laen rõõmsalt telefoni, fotikat või BT HF-i icon_razz.gif ).
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
hode
HV kasutaja
hode

sõnum 14.08.2011 11:27:33 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
ma tellisin sõbra Desire-le "extended" aku (1800mAh) ja pidas oluliselt kehvemini kui aasta kasutatud originaal (1400mAh) icon_rolleyes.gif kunagi sai ka Samsung G600-le varuaku tellitud, ning sama seis. ühesõnaga erilist usku neisse pole enam. pigem panustada mobiilsesse laadimisvarianti (tellisin Hiinast miski 4xAAA USB väljundiga laadija ja vajadusel laen rõõmsalt telefoni, fotikat või BT HF-i icon_razz.gif ).

No 3500 ja 1500 on ikka suur vahe, ei tahaks uskuda, et see sama kaua peab.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 14.08.2011 12:04:27 vasta tsitaadiga

vaevalt seal sügavat vahet on, hiinlased valetavad you know icon_razz1.gif
hullmees
HV kasutaja
hullmees

sõnum 14.08.2011 12:06:01 vasta tsitaadiga

hode kirjutas:
Kuidas nende suurte akudega lood on? On keegi endale muretsenud? Kaua peab? E-bays on päris norm hind http://cgi.ebay.de/HOCHLEISTUNGS-aku-ACCU-SAMSUNG-Galaxy-S-i9000-3500mAh-/320731360853?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item4aad142e55

Endal on see aku olemas, peab täpselt 2x kauem kui originaal aku tava kasutuses. Ainuke häda on selles, et telefon muutub paksuks ja raskeks (taskus suht ebamugav kanda). Kasutuses on olnud ainult siis kui GPS-i kasutan pikemal sõidul.
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 14.08.2011 14:17:00 vasta tsitaadiga

Tellisin omale sellelt samalt lingilt aku ära. eks annan teada kui see peaks kohale jõudma.
tagasi üles
hode
HV kasutaja
hode

sõnum 14.08.2011 15:03:07 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:
Tellisin omale sellelt samalt lingilt aku ära. eks annan teada kui see peaks kohale jõudma.

Üldiselt ma tellin ka vist. Mul ei ole küll midagi kätte saamata jäänud ja e-bayst olen ikka nii 50-100 asja kokku ostnud.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 14.08.2011 15:07:56 vasta tsitaadiga

Keegi omale armband-i ka selle telefoni jaoks ostnud on?
tagasi üles
marguz
HV vaatleja

sõnum 14.08.2011 18:41:50 vasta tsitaadiga

ROM'i uuendamise käigus läks täna midagi valesti. ROM Manageris sai alustatud uue ROM'i installeerimist ise eraldi tõmmatud CM 7.0.3. ning valitud uuendamiseks antud variant. Kõik sai tehtud omast arust õigesti (linnukesed "Backup Existing ROM", "Wipe Data and Cache" ja "Wipe Dalvik Cache"), telefon tegi restardi, kuid selle asemel, et installeerima hakata on ees ClockworkMod Recovery v2.5.1.0 kus saab teha erinevaid valikuid (a la reboot system now, apply update, wipe data...) aga ma ei saa volüümiklahvidega selles menüüs liikuda ega ka "home" nupuga valikut kinnitada. Oskab keegi öelda kuidas edasi toimida või vähemasti viidata mõnele teisele foorumi teemale või teisele foorumile, kus leida probleemile lahendust. TÄnud ette.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 14.08.2011 20:46:28 vasta tsitaadiga

... pane download mode ja lase oma ROM uuesti peale tagasi icon_rolleyes.gif
marguz
HV vaatleja

sõnum 14.08.2011 21:17:49 vasta tsitaadiga

Olenemata misiganes klahvikombinatsiooni ma kasutan jõuab ta ikka sinnasamasse kohta, mida ülal kirjeldasin ning nupud ei tööta. Olen põhimõtteliselt katsetanud KÕIKE - power + vol down, power + vol up, power + vol up + vol down + home jne jne. icon_confused.gif

PS! Leidsin sellise lingi:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551
Kas tõesti ainuke variant download mode'i sisenemiseks?

DigeBeni kirjutas:
... pane download mode ja lase oma ROM uuesti peale tagasi icon_rolleyes.gif
tagasi üles
aunus
Aeg maha 1p

sõnum 14.08.2011 21:44:54 vasta tsitaadiga

Palju sellised lutsud praegu keskmiselt turul maksavad kasutatuna?
On siis tõesti mingi öö ja päev vahet i9000-1 ja i9000-2 ?

viimati muutis aunus 14.08.2011 22:01:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
hullmees
HV kasutaja
hullmees

sõnum 14.08.2011 21:56:58 vasta tsitaadiga

marguz kirjutas:
Olenemata misiganes klahvikombinatsiooni ma kasutan jõuab ta ikka sinnasamasse kohta, mida ülal kirjeldasin ning nupud ei tööta. Olen põhimõtteliselt katsetanud KÕIKE - power + vol down, power + vol up, power + vol up + vol down + home jne jne. icon_confused.gif

Kas telefon on root-itud ??? kui jah siis siin üks app millega saab DL-i https://market.android.com/details?id=com.ficeto.darkyrom&feature=search_result
tagasi üles
marguz
HV vaatleja

sõnum 14.08.2011 21:58:56 vasta tsitaadiga

Pole kahjuks kasu kuna Android ei jookse üldse käimagi. Igas asendis sisse lülitades saan vaid eelnimetatud vaate, kus ma mitte midagi muuta ei saa...

hullmees kirjutas:
marguz kirjutas:

Kas telefon on root-itud ??? kui jah siis siin üks app millega saab DL-i https://market.android.com/details?id=com.ficeto.darkyrom&feature=search_result
tagasi üles
hullmees
HV kasutaja
hullmees

sõnum 14.08.2011 22:43:46 vasta tsitaadiga

marguz kirjutas:
Pole kahjuks kasu kuna Android ei jookse üldse käimagi. Igas asendis sisse lülitades saan vaid eelnimetatud vaate, kus ma mitte midagi muuta ei saa...

hullmees kirjutas:
marguz kirjutas:

siis on kehvad lood kui enam käima ei lähe icon_rolleyes.gif
1. siis ei olegi midagi muud teha kui teha selle õpetuse järgi ise see takistiga kaabel link
2. otsida endale siit sobiv valmis vidin link
3. või siis põrkad korra Võru poole, mul enda tehtud see kaabel (välja näeb robustne, aga töötab)
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
marguz
HV vaatleja

sõnum 14.08.2011 22:48:15 vasta tsitaadiga

Ilmselt siis tõesti see ainus variant. Võtan Võrru tuleku osas ilmselt PS teel ühendust. Küsimus aga hoopis selline, et miks ta mul nii üldse käitus? Toimisin enda arust täiesti õigesti muidu...

hullmees kirjutas:
marguz kirjutas:

hullmees kirjutas:
marguz kirjutas:

siis on kehvad lood kui enam käima ei lähe icon_rolleyes.gif
1. siis ei olegi midagi muud teha kui teha selle õpetuse järgi ise see takistiga kaabel link
2. otsida endale siit sobiv valmis vidin link
3. või siis põrkad korra Võru poole, mul enda tehtud see kaabel (välja näeb robustne, aga töötab)
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
-=Px=-
Kreisi kasutaja

sõnum 15.08.2011 15:13:31 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis -=Px=- 19.08.2011 10:02:15, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kikaskilla
HV kasutaja
kikaskilla

sõnum 15.08.2011 16:33:08 vasta tsitaadiga

oleneb kust on liisitud, mul näiteks elioni omal ei ole võrgulukku
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
marguz
HV vaatleja

sõnum 15.08.2011 19:47:53 vasta tsitaadiga

Nüüd sai peale DarkyROM versiooniga JVQ 10,2 aga ma ei saa kuidagi ühendust arvuti ja telefoni vahel. Kasutasin siis nii Darky Launcherit kui TwLauncherit, aga failivahetuseks ma ühendust ei saa...
tagasi üles
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 16.08.2011 13:48:38 vasta tsitaadiga

marguz kirjutas:
ROM'i uuendamise käigus läks täna midagi valesti. ROM Manageris sai alustatud uue ROM'i installeerimist ise eraldi tõmmatud CM 7.0.3. ning valitud uuendamiseks antud variant. Kõik sai tehtud omast arust õigesti (linnukesed "Backup Existing ROM", "Wipe Data and Cache" ja "Wipe Dalvik Cache"), telefon tegi restardi, kuid selle asemel, et installeerima hakata on ees ClockworkMod Recovery v2.5.1.0 kus saab teha erinevaid valikuid (a la reboot system now, apply update, wipe data...) aga ma ei saa volüümiklahvidega selles menüüs liikuda ega ka "home" nupuga valikut kinnitada. Oskab keegi öelda kuidas edasi toimida või vähemasti viidata mõnele teisele foorumi teemale või teisele foorumile, kus leida probleemile lahendust. TÄnud ette.

Kui sul on speedmod kernel installitud, siis sellel käib valiku kinnitamine "power" nupuga. Tagasi saad backiga. Kui nandroid backup on olemas, siis saad CWM kaudu CM7 installitud küll. Kui aga pärast olemasolevat varukoopiat taastama hakkad, siis tuleb enne vastavalt kas froyo või gb bootloaderitega stock rom installida ning sinna siis mingi kernel, millel cwm olemas on. See on vajalik seepärast, et CM7 ja tavaromide partitsioonitabelid on erinevad.
Ja kui ikka päris kindel pole, et suudad omal käel tekkidavõivaid probleeme lahendada, siis tuleb ikka kõikvõimalikud lektüürid sellise tegevuse kohta läbi lugeda! CM7 puhul, siis näiteks siit alustada: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1061946

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 104, 105, 106  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.