|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
madfury
HV veteran

|
13.08.2011 17:11:05
|
|
|
dstar, Mismoodi sul esimene deus ex oli rohkem "mitte lineaarne" kui HR? Või sel ajal oli see okei ja nüüd ei ole? Ma hetkel ei taba pointi, esimese deus exis ei saanud kah areate vahel vabatahtlikult hüpata ju, pidid probleemi lahendama (mölised, hiilid, tulistad) ja siis liigud järgmise probleemi juurde. Olles leaki mänginud ütlen, et minu arust on täiesti okei tasakaal leitud vabaduse ja lineaarsuse vahel.
_________________ Avatar by Flacko |
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
13.08.2011 17:54:00
|
|
|
| madfury kirjutas: |
| dstar, Mismoodi sul esimene deus ex oli rohkem "mitte lineaarne" kui HR? Või sel ajal oli see okei ja nüüd ei ole? Ma hetkel ei taba pointi, esimese deus exis ei saanud kah areate vahel vabatahtlikult hüpata ju, pidid probleemi lahendama (mölised, hiilid, tulistad) ja siis liigud järgmise probleemi juurde. Olles leaki mänginud ütlen, et minu arust on täiesti okei tasakaal leitud vabaduse ja lineaarsuse vahel. |
Nõus, et esimese Deus Ex'i ülesehitus oli lineaarne, aga seda suudeti avaramate asukohtade ja filmiliku, sujuvama story'ga päris edukalt varjata. Juba alguse Vabadusesamba keskkond oli selle aja kohta niivõrd mastaapne ja vaheldusrikas, et eksi või ära. Tänapäeval on aga mängude tehniline areng niivõrd palju edasi arenenud, et kitsad, laadimistega eraldatud koridoris kondamised nagu DA2 või ME2 ei avalda enam kellelegi muljet. Ka Deus Ex 3 paistab minevat sama rada, selle asemel, et luua pisut laiem ja avaram maailm, kus oleks rohkem liikumisvabadust. Siiani ilmunud ajakirjade arvustused ongi ühe miinusena ära toonud mängu liigse piiratuse - sellist suures linnas kondamise tunnet ei pidavat enam tekkima, millest on väga kahju. Näiteks esimene Metal Gear Solid aastast 1998 - suhteliselt väike keskkond, aga tänu geniaalsele level design'le suudeti luua illusioon hiiglaslikust mängust, kuigi tegevus toimus ainult ühes ja samas kohas. Kohati tekkis isegi mulje, et Shadow Moses on ka päriselt kusagil olemas - niivõrd hästi oli mäng kokku pandud...
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
13.08.2011 18:29:04
|
|
|
Ei oska MGSi kommenteerida, ma PC mees. Aga kindlasti oled lugenud artikleid, kus erinevad devid räägivad mis ja kuidas tõmmata piire sandboxi ja lineaarse vahele ja mis on asja head ja vead. Viimane ülihea näide on Red Faction: kuigi 4jas oli stiililt nagu 1&2, ei läinud see rahvale praktiliselt üldse peale, 3as oma sandboxiga oli saanud uueks standardiks. Kuhu tõmmata joon...? Olgem ausad, HR ei ole COD kus pole vaja isegi tulistada ise vaid liigud aint cutscene-de vahel. Ja ei ole ka tõesti sandbox, kus võid ise valida mis piirkonnast taplemist alustad. Mis dev kui hästi suudab lineaarsust peita, on natuke teine teema juba, see sõltub mängu stiilist, art stylest ja level designist. Kahjuks vist kõike head korraga ei saa...alati vähemalt mitte See, kas HR on selle koha pealt õnnestunud või mitte, otsustab igaüks ise. Sulle tundub, et päris korras kõik ei ole, mulle tundus esimese hubi põhjal, et täitsa hea oli. Alati võiks norida millegi kallal, kuid kui võrrelda teisi modernseid mänge, mis meeletu hypega välja tulevad ja osutuvad ikka selliseks pasaks et anna olla...siis on HR juba klassikaliselt hea. Graafika mille ülse osad kasutajad siin kurdavad (a la aastast 2005 jne) ei mängi minu jaoks absull rolli, minul on alati prioriteet game mechaniks. Hell, ma mängin roguelike ja dwarf fortressi, graafika on nõrkadele
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
14.08.2011 18:23:48
|
|
|
| madfury kirjutas: |
| Ei oska MGSi kommenteerida, ma PC mees. |
PC versioon on ka muide olemas, lasti välja juba 2000. a.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
15.08.2011 09:55:08
|
|
|
Mehed vaidlevad arvutimängu üle. LOL.
Esimene deus ex oli eepiline. Ma olen kindel, et teine tuleb vähemalt samahea. Asi pole graafikas vaid õhustikus, mida mäng suudab luua.
_________________ >OSTA ÕLUT |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
15.08.2011 11:04:29
|
|
|
Vähemalt sama hea ? Hea, kui teisest osast parem tuleb(ok, see on vist enamvähem kindel), rohkem nad ei saagi loota. DX1st pole ükski mäng paremat olustikku loonud ja vaevalt DX3 seda teeb. Story/Plot? Gameplay ? Muusika? Atmosfäär ? Kõik olid DX1 lihtsalt super. Tänapäeval on üldiselt hea, kui mäng suudab ühegi neist kriteeriumitest täita, rääkimata kõigist
Hea mäng tuleb ta kindlasti, kuid loota/uskuda, et tuleb parem kui DX1 on küll väga väga väga optimistlik.
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
16.08.2011 01:39:04
|
|
|
| bush kirjutas: |
Mehed vaidlevad arvutimängu üle. LOL.
Esimene deus ex oli eepiline. Ma olen kindel, et teine tuleb vähemalt samahea. Asi pole graafikas vaid õhustikus, mida mäng suudab luua. |
Ma ei näe mis selles naeruväärset on. Ehk seletad lahti?
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
16.08.2011 09:01:35
|
|
|
Pole ju millegi üle vaielda. Esimene, teine osa on mõlemad ennast arvutimängude ajalukku kirjutanud. Kindlasti tuleb 3 osa ka eepiline. Aga praegu tundub, et vaidlus käib veel reliisimata mängu üle ja mingite teatud inimeste soovide üle mida nad tahaksid mängus näha - veits pointless või nii.
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
16.08.2011 09:46:56
|
|
|
| tsitaat: |
Esimene, teine osa on mõlemad ennast arvutimängude ajalukku kirjutanud. Kindlasti tuleb 3 osa ka eepiline.
|
Selle najal ei maksa nüüd küll lootma jääda.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.08.2011 10:31:39
|
|
|
| Aga praegu tundub, et vaidlus käib veel reliisimata mängu üle ja mingite teatud inimeste soovide üle mida nad tahaksid mängus näha - veits pointless või nii. |
Halloo vaata suvalist mänguteemat enne reliisi.Täpselt sama.Ja see on täiesti loomulik
Ühtlasi kui poleks kritiseerijaid olnud, siis oleks meil mängus vaikimisi kõik interaktiivsed asjad helendavad .Tänu suurele nõudlusele muudeti see valikuliseks
Nii, et ära kunagi ütle, et pointless on oma arvamust avaldada.Tulemused võivad vahel üllatavad olla
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
16.08.2011 14:34:07
|
|
|
| Pole ju millegi üle vaielda. Esimene, teine osa on mõlemad ennast arvutimängude ajalukku kirjutanud. Kindlasti tuleb 3 osa ka eepiline. Aga praegu tundub, et vaidlus käib veel reliisimata mängu üle ja mingite teatud inimeste soovide üle mida nad tahaksid mängus näha - veits pointless või nii. |
Teine? Teine kirjutas ennast ajalukku pigem kui üks kõigi aegade ebaõnnestunum järg.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
16.08.2011 16:25:35
|
|
|
| Pole ju millegi üle vaielda. Esimene, teine osa on mõlemad ennast arvutimängude ajalukku kirjutanud. Kindlasti tuleb 3 osa ka eepiline. Aga praegu tundub, et vaidlus käib veel reliisimata mängu üle ja mingite teatud inimeste soovide üle mida nad tahaksid mängus näha - veits pointless või nii. |
Mis sa sokid ??? Kui sa just ei mõelnud, et teine osa on ajaloos suurima sitana, mis kunagi tehtud
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
16.08.2011 20:54:15
|
|
|
"suurima sitana" on muidugi paras liialdus, kuid esimese osa vääriline ta kindlasti polnud. kui kolmas tuleb midagi vahepealset, siis mina olen rahul .
_________________ /allkiri |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
17.08.2011 00:50:40
|
|
|
Tänapäeva mõistes oli teine osa suht kuld.
Kuid eelkäiat arvesse võttes väga kõva taandareng.
Loodame, et kolmas osa on nime vääriline. Teine osa seda mitte kohe polnud, kuigi mäng ise-enesest kehva polnud.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
17.08.2011 12:31:47
|
|
|
Ja hiljem on häda, et miks paljud inimesed eelistavad mängu hoopis rottida.
_________________ i like my sugar with coffe and cream |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
17.08.2011 12:38:20
|
|
|
Loodetavasti kaebab mõni aktiivne tegelane levitaja kohtusse.
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.08.2011 12:50:03
|
|
|
what else is new?
näiteks fallout new vegase uk karbiga ostetud versioonile ma dlcsid osta ei saa...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
17.08.2011 13:03:40
|
|
|
Puurisin natuke teemasse, vädetavalt on tegu lihtsalt mängu suurusega ja sellega, et keeled ei mahu ära discile. Sellele oleks muidugi miljon erinevat lahendust (et mäng ise on english/french/german ja muud keeled on näiteks allalaetavad vms), regioonilukustus tundub absurd. Mis vahet sel on, mis keeles mu mäng on siin Eestis, miks ma seda ei või aktiveerida online? mõistmatu...
Rohkem infi - http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=119397
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
17.08.2011 13:10:25
|
|
|
Q: As I live in a part of the world not covered by their preorder sites (South East Asia basically), and I want the augmented pack for the PC, is it:
1) Possible to purchase one from vanilla Amazon.com and still have it work?
2) Necessary to preorder the augmented pack, or will it be available off the shelves? (one option precludes the other basically)
3) Available for preorder some other way?
A:
1) PC games are region free, so wherever you get it from it'll work. However, one thing we do know is that the US augmented edition does not come with all the pre-order content, but the European one does. Try ordering from game.co.uk, they should ship to your location and that way you'll get all the content.
2) Not yet confirmed either way, but at a guess it'll probably be available on store shelves too.
3) You can pre-order on Steam, but no word on whether that gives you all or any of the pre-order content.
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
17.08.2011 13:13:47
|
|
|
Kes tellisid gamestarist...
Tere Martin,
Ei ole põhjust muretsemiseks kuna oleme Square Enix/Eidos ametlik esindaja baltikumis, siis on väistatud võimalus, et saabuvad mängud meie regioonis ei toimi.
Meieni jõuab Deus Ex HR PC Export Augmented Edition mis töötab EU riikides v.a UK,Venemaa ja Poola. |
Peace!
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
17.08.2011 13:14:10
|
|
|
| Teeme siis nii nagu nagu ikka - karp riiulisse ja webist nocd või nosteam versioon. Järgmine kord tuleb siis targem olla ja ka karp ostmata jätta.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
17.08.2011 13:17:23
|
|
|
Kas te üldse ei loe?
1) PC games are region free, so wherever you get it from it'll work. However, one thing we do know is that the US augmented edition does not come with all the pre-order content, but the European one does. Try ordering from game.co.uk, they should ship to your location and that way you'll get all the content.
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
17.08.2011 13:19:58
|
|
|
bush, Kas sa üldse ei loe? PC boxed version ei ole region free ja isegi gamestar ütleb, et nende versioon töötab EU-s va UK, Venemaa ja Poola.
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.08.2011 13:20:45
|
|
|
bush, kuidas sul endal lugemisega on?
või tahad seletada, miks gamestari vastuses räägitakse eu versioonist, mis uk-s, venemaal ja poolas ei tööta?
muide, kas keegi näeb kuskil selget statementi steam requirementi kohta?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
17.08.2011 13:23:12
|
|
|
Kas te üldse ei loe?
1) PC games are region free, so wherever you get it from it'll work. However, one thing we do know is that the US augmented edition does not come with all the pre-order content, but the European one does. Try ordering from game.co.uk, they should ship to your location and that way you'll get all the content. |
Mine vaata nüüd peeglisse ja ütle seda esimest lauset veel.
Miks?
http://support.eu.square-enix.com/faqarticle.php?kid=59795&ret=main&id=2134&la=2&pv=20&SQEXSC=7qllfsuh1m4mt4363djgb80jn3
The PC version of Deus Ex: Human Revolution is region-locked.
Please be sure to purchase a copy from your own region, otherwise you might not be able to register the game.
If you should not be able to register your copy due to a region conflict, please return the game to your retailer. Square Enix cannot offer assistance in replacing incompatible registration codes.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The Man
HV kasutaja

|
17.08.2011 13:58:36
|
|
|
Hea pullikaka, mäng jääb jõulumüüki ootama siis. Loodetavasti on see üksikjuhtum (UK plaatide puhul), mitte reegel.
_________________ Press A to disagree.
<Too late!> |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
17.08.2011 14:02:23
|
|
|
Jah, tasub kindlasti üle kordamist, et see kehtib AINULT plaadikoopiate puhul. Mina tellisin Augmented Editioni just selle nänni pärast, mis karbis tuleb. Kui keegi tellis digitaalse koopia, siis võib rahulikult seda SNAFUt ignoreerida.
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
18.08.2011 04:22:07
|
|
|
Mäng lekkinud juba mitu päeva. Ise peaksin homme mängu kätte saama lõppude lõpuks..
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The Man
HV kasutaja

|
18.08.2011 16:01:28
|
|
|
Nii, täna siis teatati, et loobuti sellest regioonide piiramise jamast.
_________________ Press A to disagree.
<Too late!> |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
18.08.2011 19:41:30
|
|
|
Ju siis shitstorm oli tiba suurem, kui planeeriti. Täpne tsitaat:
| “We’re aware of some discussion regarding the planned region-locking of boxed PC versions of Deus Ex: Human Revolution, and after careful review we have decided not to implement this in the UK/Europe. Please note, this plan only related to PC boxed games, and not digital or console editions.” |
Edit:
Kes Ars Technicat usaldab, siis nad näppisid tiba PC versiooni.
http://arstechnica.com/gaming/news/2011/08/deus-ex-human-revolution-on-pc-hands-on-with-the-best-version-of-the-game.ars?
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
18.08.2011 22:41:07
|
|
|
Sain ma õigesti aru, et leaked beta oli Xbox360 tekstuuridega ning seetõttu mõnede jaoks liiga udune?
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
18.08.2011 23:36:04
|
|
|
konsooliversioonid ilusti piratebays üleval, pc master race saab jälle tagant ja peab ootama
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
19.08.2011 08:39:20
|
|
|
noh jah, 7päeva ametliku riliisini. seniks tuleb jõuliselt ette töötunde teha, et siis saaks "mõned vabad tervisepäevad" võtta.
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
19.08.2011 16:54:35
|
|
|
Täitsa perses ikka need Steam mängud sain mängu kätte, install... "YOU CANNOT INSTALL THE GAME BECAUSE ITS NOT RELEASED YET". AJugeeniused.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
19.08.2011 17:31:34
|
|
|
PlatoonSgtElias, mismõttes piixus? ma ei näe antud juhtumis midagi korrast ära olema.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
19.08.2011 18:11:08
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| PlatoonSgtElias, mismõttes piixus? ma ei näe antud juhtumis midagi korrast ära olema. |
Inimene soovis mängu valmis intalleerida, et kui tuleb release date, tarvitseb ainult nuppu "play" klikkida.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
19.08.2011 20:02:32
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
Täitsa <b>piixus</b> ikka need Steam mängud sain mängu kätte, install... "YOU CANNOT INSTALL THE GAME BECAUSE ITS NOT RELEASED YET". AJugeeniused. |
et siis kui on pandud tõkend ette, et sa ei saaks enne release mängida, siis on see halb? release päev ongi selleks, et kõik saaksid samal ajal alustada
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
19.08.2011 20:06:15
|
|
|
Aga saaks ju ka nõnda, et installid ära ja lihtsalt mängu käivitada ei luba enne release date. Kell on 23.59, loed viimaseid sekundeid ja oled valmis play nuppu klikkama .
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
19.08.2011 20:10:50
|
|
|
Proovin Mafia II SID unpackerit, äkki aitab hädast välja. Tahaks ülevaate release päevaks valmis saada ikka
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.08.2011 20:17:11
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
Aga saaks ju ka nõnda, et installid ära ja lihtsalt mängu käivitada ei luba enne release date. Kell on 23.59, loed viimaseid sekundeid ja oled valmis play nuppu klikkama . |
Mul on EA mängudega olnud nii.Installitud ja käivitad, siis teeb release date checki.Kui pole käes, siis käivitada ei saa.Kui on käes siis käivitub.
Vb nad muutnud seda aga vähemalt eelmise aasta paari mängu puhul oli see.
Proovin Mafia II SID unpackerit, äkki aitab hädast välja. Tahaks ülevaate release päevaks valmis saada ikka  |
Paha paha.
.sid pole kindlasti Steami ametlik faililaiend
Aga omades eelnevaid kogemusi.Ära ürita installikausta muuta.See ei toimi.Lase def Program Files vms installida ja tõsta käsitsi ümber
Üritades installida enda kausta pakitakse lahti ainult mõned üksikud failid.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
19.08.2011 22:17:43
|
|
|
| eShelobik kirjutas: |
Täitsa <b>piixus</b> ikka need Steam mängud sain mängu kätte, install... "YOU CANNOT INSTALL THE GAME BECAUSE ITS NOT RELEASED YET". AJugeeniused. |
et siis kui on pandud tõkend ette, et sa ei saaks enne release mängida, siis on see halb? release päev ongi selleks, et kõik saaksid samal ajal alustada  |
Olgem ausad -- igasugu väljalaske ja käivitamispiirangud on täielik sõnnik. Mängijale ei anna see ikka absoluutselt mitte midagi, et ta ei saa oma ostetud mängu mängida siis kui see tal olemas on, olgu siis füüsiliselt või digitaalselt.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |