praegune kellaaeg 23.06.2025 13:36:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pikkpoiss
HV vaatleja
|
11.08.2011 01:22:25
printimine |
|
|
tere
ostsin omale uue läpaka, esimes full HD resoga - Ordi Enduro i7298B Super. 15 tolli, nii et netis on pilt vahetevahel päris kribu, aga nii on ka printides. prindin vana arvutigas on normaalne lugeda - suurus nagu raamatus. Wordis ja pdf's seda probleemi ei ole, sest seal lehe mõõtmed paigas. Olen proovinud operaga, IEga, Chrome´ga. Proovisin muuta reso, aga see ka enam ei aidanud. Printer Samsung ml-1640 ja win 7 x64
|
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
11.08.2011 16:04:10
|
|
|
Control Panel - Appearance and Personalization - Display ja sealt "Set custom text size".
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
tagasi üles |
|
 |
JanKajakas
HV vaatleja
|
14.08.2011 12:55:21
|
|
|
Kuidas üldiselt Ordi Enduro i7298B Super läpakas tundub? korpus, ventikamüra, komponentidekoostöö, jne?
|
|
tagasi üles |
|
 |
pikkpoiss
HV vaatleja
|
16.08.2011 21:11:55
|
|
|
tänana kris2an, operale aitas küll, aga ei soovi iga kord kui printida tahan, sealt muutma minna teha restart, printida ja uuesti endiseks muuta. IE'l ei muutnud see midagi. Peaks ikka olema mingi võimalus kus enne printimist saad valida kui suured tähed on.
Läpakaga olen rahul. Ei oska komponentide koostöö kohta öelda, aga läpakas on väga kiire. Tellisin SSD kettaga nii, et käivitus võtab aega paar sekundit. Esimesel päeval lülitas korra ekraani välja ja teine kord lülitas iseeneseslikult läpaka välja, ei oska öelda millest see oli. Nüüd on 4 nädalat vana ja olen rahul. Aku kestab kaua. Ventikamüra normaalsel kasutamisel on väike. Ei ole mänge proovinud. Kui viirusetõrjet tegin puhus küll kõvasti, aga 120gb kontrollis 3 minutiga ära (bitdefender deep scan). Ei oska midagi rohkem kirjutada, aga võid küsida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiitv
HV vaatleja
|
17.08.2011 17:49:03
|
|
|
Kui enne printimist võtta Print Preview ja seal suurendusega natuke mängida, aitab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
pikkpoiss
HV vaatleja
|
17.08.2011 21:37:35
|
|
|
tiitv kirjutas: |
Kui enne printimist võtta Print Preview ja seal suurendusega natuke mängida, aitab? |
Bingo. Ei tea kuidas ma ise selle peale ei tulnud. IE'l oli tõesti võimalus seal suurust muuta.
Operal avastasin selle jaoks eraldi nupu "print options".
mõlemal oli vaikimisi 80%
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|