Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Uuelt netilehelt MuPo Watch saab piletikontrollide asupaika jälgida märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 11.08.2011 16:55:14 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Alles paar päeva tagasi otsisin uut sülearvutikotti ning leidsingi ühest kohalikust arvutipoest sobiva. Hakkasin nende netipoest juba ära tellima, kuid siis jäin mõttesse kättesaamise juures. Alguses arvasin, et lähen ise Järvele järgi, aga täiesti juhuslikult hakkasin mõtlema selle peale, kuidas sinna Järvele saada. Oma kodukohast Järvele saamiseks pean kasutama vähemalt 2 erinevat bussi, seega kokku pean sõitma 4 erineva bussiga. Järelikult kulub ka 4 piletit. Kuna olen veel õpilane, saan osta "üliodava" 60 eurosendise pileti, neli otsa oleks kokku 2.40€. Arvutipood pakkus aga ka transporditeenust ning selle hind oleks olnud 2.59€. Loomulikult lasin ma koti koju tuua, sest miks peaksin ma sama raha eest kusagil konditsioneerita palavas ja rahvast täis bussis piinlema?

1 tunni piletid on ka olemas tegelikult icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
krist2an
HV veteran
krist2an

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.08.2011 18:57:30 vasta tsitaadiga

D3ff kirjutas:
krist2an kirjutas:
Alles paar päeva tagasi otsisin uut sülearvutikotti ning leidsingi ühest kohalikust arvutipoest sobiva. Hakkasin nende netipoest juba ära tellima, kuid siis jäin mõttesse kättesaamise juures. Alguses arvasin, et lähen ise Järvele järgi, aga täiesti juhuslikult hakkasin mõtlema selle peale, kuidas sinna Järvele saada. Oma kodukohast Järvele saamiseks pean kasutama vähemalt 2 erinevat bussi, seega kokku pean sõitma 4 erineva bussiga. Järelikult kulub ka 4 piletit. Kuna olen veel õpilane, saan osta "üliodava" 60 eurosendise pileti, neli otsa oleks kokku 2.40€. Arvutipood pakkus aga ka transporditeenust ning selle hind oleks olnud 2.59€. Loomulikult lasin ma koti koju tuua, sest miks peaksin ma sama raha eest kusagil konditsioneerita palavas ja rahvast täis bussis piinlema?

1 tunni piletid on ka olemas tegelikult icon_rolleyes.gif

Seda küll, aga ma tõin näite kõige tavalisemate piletite põhjal. Õigemini, jääb mulje, et tõesti kulub bussipiletitest tulenev raha Tallinna TV jooksutamiseks.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 12.08.2011 16:19:50 vasta tsitaadiga

Elasin Ateenas ning seal oli sooduspilet (õpilased, üliõpilased, pensionärid) 0,5 EUR ning täispilet 1 EUR.
See kehtis 1,5 tundi ning seda sai kasutada bussides, trollides, metroos... Metroo oli 30 sekundilise täpsusega alati kohal ning kvaliteedivahest pole mõtet rääkidagi.
Suure masu ja kärpimislainega tuli sügisel tõsta piletite hindu 40% ehk sooduspilet hakkas maksma 0,7 EUR ja täispilet 1,4 EUR.
Rahvas oli pöördes. Protestiks teibiti metroojaamades kompostrid kilekottidega, et keegi ei saaks piletit märgistada.

Tallinnas koliseva trolliga kaks peatust sõites ning selleks juhilt 1,6 EURise pileti mulgustades tuleb paratamatult muie peale icon_smile.gif
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 12.08.2011 21:20:21 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Elasin Ateenas ning seal oli sooduspilet (õpilased, üliõpilased, pensionärid) 0,5 EUR ning täispilet 1 EUR.
See kehtis 1,5 tundi ning seda sai kasutada bussides, trollides, metroos... Metroo oli 30 sekundilise täpsusega alati kohal ning kvaliteedivahest pole mõtet rääkidagi.
Suure masu ja kärpimislainega tuli sügisel tõsta piletite hindu 40% ehk sooduspilet hakkas maksma 0,7 EUR ja täispilet 1,4 EUR.
Rahvas oli pöördes. Protestiks teibiti metroojaamades kompostrid kilekottidega, et keegi ei saaks piletit märgistada.

Tallinnas koliseva trolliga kaks peatust sõites ning selleks juhilt 1,6 EURise pileti mulgustades tuleb paratamatult muie peale icon_smile.gif

Kreeka on tõesti riik, kellelt mõõtu võtta... icon_lol.gif thumbs_up.gif
Et laename ka end pooleks, et ajutiselt paremat/odavamat ühistranporti saada?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 12.08.2011 21:49:57 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
_marek kirjutas:

Muidugi, hakkame kh siestat pidama päevast päeva, las teised riigid maksavad me elu kinni icon_lol.gif

_marek
HV Guru
_marek

sõnum 13.08.2011 00:02:57 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
_marek kirjutas:

Jah, parem las lumpen maksab ennast pooleks. Peaasi, et saame olla ägedalt Euroopa rahandusdistsipliini nohikute edetabelis nr 1.
Ei propageeri lõhkilaenamist, aga antud kontekstis on "pooleks laenamisel" ühistranspordi arengutasemega sama palju seost kui seal ja käol.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 13.09.2011 18:36:45 vasta tsitaadiga

mnjah, trollid ja bussid on rõvedad... trammidega pole mul pistmist eriti... a mis mind eriti närvi ajab on ekspressid. vara hommikul olen ma õppinud varem minema peatusesse, sest muidu näen poole tee pealt bussi eest ära sõitma, a see suvi tulevad hoopis hiljem. ja eile kella seitsme aeg hommikul, vajub sisse mingi tüüp, vaevalt et tal isegi tavalist piletit oli... rääkimata ekspressi omast... noor tatoveeritud tüüp... koni leotisega üle kallatud...:S tule taevas appi.

edit: nii tore, sõidan praegu tööle ja lihtsalt avastan et pole ühtegi dokumenti ega midagi kaasa võtnud. loodetavasti ei ole ühtegi muponiku tee peal või siis kui vaja, piisab loodetavasti ka aint isikukoodist. sekundi pärast on tõehetk....huh, olen linnas elusalt.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.09.2011 17:24:16 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
piisab loodetavasti ka aint isikukoodist

Kui vahele jääd siis piisab küll.Nad teevad selle järgi andmebaasi päringu.Tuleb su pilt ette.Vaatavad kas oled samast soost ja sama nägu ikka ( icon_razz.gif ) ja vormistavad trahvi.
Ise jäin viimati eelmise aasta kevadel vahele.Sellest peale olen ainult kaugelt näinud neid.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 14.09.2011 17:31:45 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Renq kirjutas:

Kui vahele jääd siis piisab küll.Nad teevad selle järgi andmebaasi päringu.Tuleb su pilt ette.Vaatavad kas oled samast soost ja sama nägu ikka ( icon_razz.gif ) ja vormistavad trahvi.
Ise jäin viimati eelmise aasta kevadel vahele.Sellest peale olen ainult kaugelt näinud neid.

a miks nad mulle trahvi teevad siis kui nad mu isikukoodi järgi selgeks teha saavad? :S
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.09.2011 21:40:47 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Renq kirjutas:

a miks nad mulle trahvi teevad siis kui nad mu isikukoodi järgi selgeks teha saavad? :S

Ma räägin, et kui vahele jääd, siis küsitakse dokumenti aga piisab ka kui oskad oma isikukoodi öelda.
Ma ei räägi sellest, et kui sõidad ja sind kontrollitakse, et ütled isikukoodi ja kontrollivad kas sul on kehtiv pilet või mitte icon_wink.gif
tagasi üles
Bensiin
HV kasutaja

sõnum 20.09.2011 11:33:05 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Imelik inimsort see tallinnlane, sõidab massiliselt jänest, kelgib sellega igal võimalusel ja takkapihta peab ennast märtriks kui piletita sõitmise eest trahvi saab. Kuidagi ei taipa, miks piletita sõitmine just Tallinnas nii au sees on, kommunismis elate või on palgad väikesed? icon_biggrin.gif
Minul siin on linnapea veel palju hullem, kui teil seal, aga linnapeale kättemaksuks varastama hakata... no ei tea, lapsik minu meelest.
Kas keegi võiks mulle lahti seletada, miks tallinnlastelt bussisõidu eest raha küsida ei ei tohi ja miks on piletite kontrollimine Tallinnas inimsusevastane kuritegu? icon_razz1.gif

siinset arutelu jälgides tekkis mul sama küsimus, eestlased peavad varastamist loomulikuks ja selle kontrollimine on tabu, laseme bussifirmad pankrotti, käime jala ja kirume valitsust- tüüpiline. Pilet on kallis? Keegi teenib liialt kasumit? See on meie oma eesti- meie enda loodud firmad, valitsus , politsei jne. Kui kiunujad ise piruka juurde satuvad haukavad ise ka kahe suupoolega, uskuge mind.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 20.09.2011 11:42:31 vasta tsitaadiga

ma siin küll erilist vingumist pole kohanud. aga nii mõnigi asi vajab ümberkorraldamist.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 20.09.2011 11:52:48 vasta tsitaadiga

Bensiin kirjutas:
Vondur kirjutas:
Imelik inimsort see tallinnlane, sõidab massiliselt jänest, kelgib sellega igal võimalusel ja takkapihta peab ennast märtriks kui piletita sõitmise eest trahvi saab. Kuidagi ei taipa, miks piletita sõitmine just Tallinnas nii au sees on, kommunismis elate või on palgad väikesed? icon_biggrin.gif
Minul siin on linnapea veel palju hullem, kui teil seal, aga linnapeale kättemaksuks varastama hakata... no ei tea, lapsik minu meelest.
Kas keegi võiks mulle lahti seletada, miks tallinnlastelt bussisõidu eest raha küsida ei ei tohi ja miks on piletite kontrollimine Tallinnas inimsusevastane kuritegu? icon_razz1.gif

siinset arutelu jälgides tekkis mul sama küsimus, eestlased peavad varastamist loomulikuks ja selle kontrollimine on tabu, laseme bussifirmad pankrotti, käime jala ja kirume valitsust- tüüpiline. Pilet on kallis? Keegi teenib liialt kasumit? See on meie oma eesti- meie enda loodud firmad, valitsus , politsei jne. Kui kiunujad ise piruka juurde satuvad haukavad ise ka kahe suupoolega, uskuge mind.
Sakste käest on ajast ja arust ju varastamine enesestmõistetav olnud.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Reaper
Kreisi kasutaja
Reaper

sõnum 22.09.2011 10:23:07 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Bensiin kirjutas:
Vondur kirjutas:

Sakste käest on ajast ja arust ju varastamine enesestmõistetav olnud.

Mina näen seda kui kaaskodanike tagant varastamist.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 22.09.2011 10:26:26 vasta tsitaadiga

Veits OT, aga kas tunnipiletiga saab ekspress bussis sõita ilma lisapiletit ostmata?
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 22.09.2011 10:33:25 vasta tsitaadiga

flameas, ID-tunnipiletiga igatahes saab.
tagasi üles
timothy
HV kasutaja
timothy

sõnum 22.09.2011 10:44:23 vasta tsitaadiga

Huvitav, kas keegi päriselt seda teemat algatanud saiti kasutab? icon_rolleyes.gif Idee nagu on, aga tõsiselt? beer_yum.gif
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 22.09.2011 10:48:02 vasta tsitaadiga

Mina isiklikult kasutasin ühistransporti viimati umbes 6 kuud tagasi seega ei kasuta eriti icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 22.09.2011 11:38:16 vasta tsitaadiga

Reaper, pidasin silmas lihtsalt ajaloolist päritolu asjal silmas. Mõisaomaniku tagant varastamine ei olnud patt lihtrahva silmis keskajal.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.09.2011 19:45:05 vasta tsitaadiga

timothy kirjutas:
Huvitav, kas keegi päriselt seda teemat algatanud saiti kasutab? icon_rolleyes.gif Idee nagu on, aga tõsiselt? beer_yum.gif

Kasutan küll.See kuu 3 korda kasutanud (brauseri statistika põhjal).
tagasi üles
Corwin
Kreisi kasutaja
Corwin

sõnum 28.09.2011 05:47:49 vasta tsitaadiga

Lehekülg tundub juba täitsa aktiivseks muutunud, ise kasutan küll. Endal 7-8 aastat igapäevast bussikasutamist seljataga, ühe piletiga saab ikka 3-5 kuud ära sõidetud.
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 105
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Uuelt netilehelt MuPo Watch saab piletikontrollide asupaika jälgida mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.