Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 364, 365, 366 ... 379, 380, 381  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 18.07.2011 18:40:31 vasta tsitaadiga

ei tea kas ta default on sees või mitte aga põhjus miks on et saaks kaugelt ligi kui miskit confida vaja: porte suunata või muud sellist (mitte et KÕUga palju võimalusi oleks icon_biggrin.gif ),ning oleks vaja remote kasutada või muud sellist.

mul oli juhus siin vahepeal et paar päeava oli netiga pidevad jamad...iga natukese aja tagant kadus nett ära ja tuli 15 sek jooksul tagasi. tegin seadmele reseti ja proovisin uuesti. mässasin logides ja üritasin süsteemile ligi pääseda. tegemist mingisuguse linuxilisega mis on squash fs failisüsteemil..õnnestus lõpuks mountida ja konfe tsekata...kõik paistis ok. (seade CNR680). Saatsin siis maili televõrku probleemi pikema kirjeldusega. Helistati tagasi ja öeldi et nende pool viga pole ja et viiksin seadme garantiisse...
Kuid..pärast seda kõne läks imeväel kõik korda. nüüd saab jälle nautida 200KB/s kiiruseid päeval ja üle selle öösiti icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WAUZZZ
HV kasutaja
WAUZZZ

sõnum 18.07.2011 19:52:05 vasta tsitaadiga

Pidasin silmas just teenusepakkuja soovi midagi teha (ala firmware uuendus); ei ise ega ka seadme omanik ei vaja kaughaldust.
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 18.07.2011 19:58:44 vasta tsitaadiga

WAUZZZ kirjutas:
Pidasin silmas just teenusepakkuja soovi midagi teha (ala firmware uuendus); ei ise ega ka seadme omanik ei vaja kaughaldust.

minu teada on üldse kõik Pordid peale 113 KÕUl kinni..nii et sinna ligi enivei ei saa. ja kui mulle seal helistati siis küsiti kas olen kõige uuema firware peale lasknud.seega pakun et neil endil pole juurdepääsu. või kui on siis mingit muud sala teed pidi.

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.07.2011 23:20:34 vasta tsitaadiga

eusa_wall.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
kanamana
HV kasutaja
kanamana

sõnum 25.07.2011 22:08:20 vasta tsitaadiga

kellelgi viimase paari päeva jooksul ühenduse kadumist on tulnud ette? ma ise mängisin onlines ja pidevalt saan kicked ja taskbaril neti ikoonile tuleb kollane kolmnurk "no internet access". ma mõtlesin, et on mingi windows 7 probleem aga praegu just kuulsin paarilt teiselt kõu kasutajalt, et neil on ka lampi mitmeid kordi nett ära läinud (msnist lendab välja nt)
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Gorilla
HV kasutaja

sõnum 26.07.2011 12:49:32 vasta tsitaadiga

Sama probleem ka minul olemas. Algas eile lõuna ajal ning jätkub siiani.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 26.07.2011 13:22:04 vasta tsitaadiga

Endal terve suvi nett üllatavalt kiire ning stabiilne olnud. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 30.07.2011 18:53:59 vasta tsitaadiga

Kuidas online mängud kõuga jooksevad ,nagu näiteks bc2,bf2,hf jms ?

Vana sarvik ja ei ole väliantenni.

Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hendrik32
HV Guru

sõnum 30.07.2011 21:58:03 vasta tsitaadiga

Killzone88 kirjutas:

Endal seadmeks MV410 koos väliantenniga ning Eesti ja Soome omades on enamjaolt 60-80ms, Vene omades 90-120ms ja teistesse 130+.
Kõik muidugi oleneb ka teenuse kvaliteedist endast.
tagasi üles
poisspea
HV vaatleja

sõnum 31.07.2011 18:48:55 vasta tsitaadiga

Mul on CNR-680W. See selle tähtajalise lepinguga (KÕU24) võetud. Kuna see saab varsti läbi, siis ütlen EE-le hüvasti ja võtan mingi mobiilifirma neti, sest need on palju odavamad ning arvatavasti kiiremad. Kuna moblafirmadel on modemiks see USB-pulk koos SIM-ga, mis on põhimõtteliselt ühe arvuti jaoks mõeldud, siis siin tekkis mul mõttekoht. Tean, et on neid seadmeid müügil, millega saab seda M-netti ka WiFiks ümber teha. Aga olen seda KÕU seadet ka vaadanud ning seal on USB auk ning teine auk, kuhu äheb ilusti SIM-kaart sisse. USB auku seda pulka vist väga panna ei saa (see vist võrguketta vms jaoks). Samas selle augu juurde, kuhu SIM kaart ilusti sisse läheb, on kirjutatud RUIM. Uurisin netist vähe selle asja kohta, see pidavat mingi CDMA SIM vms olema. Oskab keegi öelda, kas M-internetti oleks võimalik kuidagi KÕU seadmega tööle panna nii, et saaksin siis selle abil WiFi-t jagada? Ega selle seadmega midagi muud ka ei anna pärast lepingu lõpetamist teha, eks?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 31.07.2011 19:09:40 vasta tsitaadiga

Killzone88 kirjutas:

Mängimise jaoks pead kindlasti uue kasti hankima. Vana sarvikuga oli Eesti sees ping 150+, uue Reviga seadmega on aga täiesti viisakas 50-60. Lähiriikidesse on 80-100 ja UK BC2 serveritesse on 110-120.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.07.2011 19:10:09 vasta tsitaadiga

ei
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 09.08.2011 23:10:39 vasta tsitaadiga

viimastel päevadel selline jama:
DNS failure

info Query [www.microsoft.com] against DNS Server 81.21.240.1, (Type = 0x1, Options = 0x10e8) returns 0x5b4
info Query [www.microsoft.com] against DNS Server 81.21.255.1, (Type = 0x1, Options = 0x10e8) returns 0x5b4
action Automated repair: Renew IP address
action Releasing the current IP address...
action Successfully released the current IP address
action Renewing the IP address...
error Error renewing the IP address: The semaphore timeout period has expired.
info Redirecting user to support call

muudkui ühendab ja siis katkeb, ühendab ja katkeb. Kas tõesti hakkab mu wifiga accesstel saba andma icon_evil.gif

Max Powers

sõnum 09.08.2011 23:11:32 vasta tsitaadiga

Miks sa EMT 3G´d juba ei kasuta?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 09.08.2011 23:14:08 vasta tsitaadiga

sest et kuu aega pean kõud piinama veel, siis ei pea leppetraffi maksma
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 10.08.2011 16:01:32 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Miks sa EMT 3G´d juba ei kasuta?

Hey, EMT 3G, esimene, millel pole totakat "mõistliku kasutamise piirangut" on internet XL, mille kuumaks on 25€,
kiirust lubavad teoreetiliselt 21mbit, reaalselt 1-14mbit. <- mida see kõik tähendama peaks? Et kui mulle ei levi või keegi
teine kodus torrenti leechima paneb, siis minu 25€ internet kukub 1mbiti peale?
KÕU eest küsivad 19€ ja lubavad maksimaalselt 3.1mbit. Hetkel on mul kõige esimene karp, mis sai kunagi võetud ning
kiirus on 100kb/sec -130kb/sec. Ping on 200+ ms'i. Kõigub 200-220 vahel. Aegajalt viskab 999ms'ised spiked sisse.

Aitaleida kõu järgi asub lähim mast minust 2 km kaugusel ning uusimate seadmetega lubaks kiiruseks 1.8mbit. Kui valida
linnuke, et lisaantenn, siis viskab kiiruse 2.4mbitiseks.
Kas see on võimalik?

Kõlab nagu 25€ eest vähemalt 14mbitti ühendust (kas on nii palju tegelt?) on parem kui 19€ eest 2.4mbit ühendust.
Kummal on parem ping ja response time ja millisel on väikseim downtime, harvemini esinevad spiked etc etc?

xpander
HV veteran
xpander

sõnum 10.08.2011 19:05:06 vasta tsitaadiga

kurat seda teab kumb parem on.
mul KÕU päeval 150KB/s + ja öösiti 200KB/s+ ning ei saa kurta. ping on enamjaolt 100 ringis
emt 3g sai siin proovitud vahepeal. ei olnud kõige stabiilsem. kord oli 4Mbps(mis on väga ok) ja kord kukkus 256kbps peale.
aga eks see kõik oleneb asukohast.
mina kardan just seda nende 3g pulgandustega et kiirused keeratakse kõmm aeglaseks kui palju helistajaid sama masti otsas mingi kell või muid neti kasutajaid.
Ise mõtlen hetkel et kasutan nii kaua seda KÕUd veel kui kannatab.. Loodan et It-Service OÜ oma MIMO masti kunagi siia tekitab..siis saaks otse sellele minna. mitte nende pulkadega mässama.

Skorzeny
HV kasutaja

sõnum 11.08.2011 09:20:58 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:

mina kardan just seda nende 3g pulgandustega et kiirused keeratakse kõmm aeglaseks kui palju helistajaid sama masti otsas mingi kell või muid neti kasutajaid.
Ise mõtlen hetkel et kasutan nii kaua seda KÕUd veel kui kannatab.. Loodan et It-Service OÜ oma MIMO masti kunagi siia tekitab..siis saaks otse sellele minna. mitte nende pulkadega mässama.

e-ee ...
ei keerata aeglasemaks.Tegemist on n.ö. toruga - mida rohkem kasutajaid toru taga, seda vähem igaüks endale saab.
Nii lihtne see ongi.
KÕU kiiruste paranemisel kah lihte selgitus - raffas on 3G alla kolinud; KÕU(mis kah toru) kasutajaid vähem, nii jätkubki netti rohkem ..., icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 11.08.2011 09:25:30 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:
kurat seda teab kumb parem on.
mul KÕU päeval 150KB/s + ja öösiti 200KB/s+ ning ei saa kurta. ping on enamjaolt 100 ringis
emt 3g sai siin proovitud vahepeal. ei olnud kõige stabiilsem. kord oli 4Mbps(mis on väga ok) ja kord kukkus 256kbps peale.
aga eks see kõik oleneb asukohast.

Mnjah, see IT Service on huvitav uudis... Samas kardan et nad surevad välja nagu paljud regionaalsed tegijad...
suured opekad neelavad alla. 4G tuleb ka paari - kolme aastaga kiirelt ja paremate hindadega...
4G ka sisuliselt MIMO antennidega, samas ega see ei tähenda muud kui suuremad kiirused.
tagasi üles
kussu
HV veteran
kussu

sõnum 11.08.2011 09:52:31 vasta tsitaadiga

Kuskilt siit foorumist lugesin, et Kõul tasuta (ilma lepinguta) kõik teenused 12:00 - 13:00 , kas see oli mingi nali või asjal ka tõepõhi all, kahjuks nende kodukalt sellist infot ei leidnud?
Ainult tasuta lehed kirjas:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 11.08.2011 13:17:20 vasta tsitaadiga

kussu kirjutas:
Kuskilt siit foorumist lugesin, et Kõul tasuta (ilma lepinguta) kõik teenused 12:00 - 13:00 , kas see oli mingi nali või asjal ka tõepõhi all, kahjuks nende kodukalt sellist infot ei leidnud?
Ainult tasuta lehed kirjas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Need tasuta lehed peaksid olema tasuta 24/7, 12-13 vahel peaksid avanema aga ka kõik teised lehed tasuta.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
kussu
HV veteran
kussu

sõnum 11.08.2011 15:08:18 vasta tsitaadiga

andrez3d kirjutas:

Need tasuta lehed peaksid olema tasuta 24/7, 12-13 vahel peaksid avanema aga ka kõik teised lehed tasuta.

See mind just huvitabki, et kust see info pärineb? Nende kodulehel pole sellest juttu sõnagi ja kas see info ikka tõene on?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 11.08.2011 16:34:08 vasta tsitaadiga

kussu kirjutas:
andrez3d kirjutas:

See mind just huvitabki, et kust see info pärineb? Nende kodulehel pole sellest juttu sõnagi ja kas see info ikka tõene on?

See info oli kunagi nende vanal lehel, aga uuel ei paista olevat seda.
tagasi üles
k-d.k
Kreisi kasutaja

sõnum 13.08.2011 00:35:12 vasta tsitaadiga

poisspea kirjutas:
Mul on CNR-680W. See selle tähtajalise lepinguga (KÕU24) võetud. Kuna see saab varsti läbi, siis ütlen EE-le hüvasti ja võtan mingi mobiilifirma neti, sest need on palju odavamad ning arvatavasti kiiremad. Kuna moblafirmadel on modemiks see USB-pulk koos SIM-ga, mis on põhimõtteliselt ühe arvuti jaoks mõeldud, siis siin tekkis mul mõttekoht. Tean, et on neid seadmeid müügil, millega saab seda M-netti ka WiFiks ümber teha. Aga olen seda KÕU seadet ka vaadanud ning seal on USB auk ning teine auk, kuhu äheb ilusti SIM-kaart sisse. USB auku seda pulka vist väga panna ei saa (see vist võrguketta vms jaoks). Samas selle augu juurde, kuhu SIM kaart ilusti sisse läheb, on kirjutatud RUIM. Uurisin netist vähe selle asja kohta, see pidavat mingi CDMA SIM vms olema. Oskab keegi öelda, kas M-internetti oleks võimalik kuidagi KÕU seadmega tööle panna nii, et saaksin siis selle abil WiFi-t jagada? Ega selle seadmega midagi muud ka ei anna pärast lepingu lõpetamist teha, eks?

CDMA töötab vähe teise süsteemiga kui meil Eestis pakutavad GSM võrgud, CDMA-d kasutab näiteks USA-s verizon ( parandage kui eksin) ja Eestis CDMA tehnoloogia vist nendel mobiilioperaatoritel ei oleg ( parandage kui jälle eksin). Seega, ei saa sa sinna neid mobiilioperaatorite SIM kaarte sisse panna, kui sul on aga arvuti Windows 7-mega ja arvutil on wifi, saad sa seda jagada ( mõtlen siis netipulga netti, et arvutiga teha wifi võrk, millele saab teiste seadmetega ligi). Loodan et liiga keeruline jutt ei tulnud, vajadusel täpsustan . icon_smile.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 44
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 13.08.2011 22:17:46 vasta tsitaadiga

ka-la, 3G on tehniliselt CDMA...
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 166
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 364, 365, 366 ... 379, 380, 381  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.