|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Smir
HV kasutaja
|
10.08.2011 13:02:46
|
|
|
| Praegu autoga sõites kasutan bluetooth handsfreed ja juhtmega on ühendatud maki aux´i Kui kõne teha siis tuleb heli nii makist kui handsfreest. Kuidas saaks nii, et muusika käiks makis edasi ja kõne tuleks ainult läbi bluetoothi?
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
11.08.2011 13:12:25
|
|
|
kas peale Desire rootimist saab teha lisaks rom backupile eraldi ka appidest backupi ?
Et kui mingi custom rom peale panna, kas siis saab appid taastada nii nagu nad hetkel
on ? Või peab appid ikka pärast eraldi installima ?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
11.08.2011 13:37:42
|
|
|
Meremees1, Titanium Backup selleks. https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup
Teeb appist endast ja andmetest tagavara. Saad määrata, et teeks näiteks kord nädalas kõigest tagavara. Ka kontaktidest ja sõnumitest teeb tagavara. Põhimõtteliselt kõigest. Ka süsteemi omadest, mitte vaid neist, mis ise installid.
Tagavara saab siis DropBoxi üles laadida.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
11.08.2011 13:57:36
|
|
|
Seda titaniumit tean jah. Mõtlesin just nii, et teen ainult appidest backupi, panen suvalise custom rom peale ja siis taastan kõik apid sinna mis mul hetkel on.
Muidu teed ju kogu süsteemist ja taastad kogu ROM-i koos appide ja muude seadetega. Läheb Desire rootimiseks, kopp on ees stock rom-st ja hetke stock
romi RUU on ka olemas nii et kui vaja taastada, siis see peale ja on jälle unrooted.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
11.08.2011 15:24:54
|
|
|
S-OFF on ka vaja ikka teha ? XDA-s oli mingi aplharev õpetus kuskil jäi silma. Ma mõtlesin ainult root ja siis saab juba custom rome flashida.
Lugesin seda appharev S-OFF õpetust, sellele küll esialgu pihta ei saanud.... kas seda revolutionary linki pole sul ? Desire ikka või mõni muu mudel ?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
11.08.2011 20:12:50
|
|
|
S-OFF vajaduses polegi ma kinel. Kõikjal, kus allkirjades näinud olen, on olnud S-OFF, samas on postitustes silma jäänud, et alati ei pea olema S-OFF. Ehk oleneb ROM'ist? Igatahes S-OFF annab vabadust juurde, tegutsemisvõimalusi juurde - näiteks recovery paigaldamisel. Nagu juba kirjutasin, S-OFFi sain Revolutinaryga http://revolutionary.io/ ja protsess ise on väga lihtne ja kiire - kõige rohkem võtab aega sobivate draiverite installimine. Kindluse mõttes soovitan ka Youtubest vastavaid videosid vaadata. Aga loe Juuni ja Juuli Digit - rootimise ja custom romi paigaldamise juhend seal. Mingisugune. Kuigi foorumites tegelikult ei soovitata ROM Manageri kasutada. Seega mina ei kasutanud.
Kui Unrevokediga roodid ja sul uuem Desire mudel(PVT4 erasize 40000), siis Unrevokedi paigaldatud Clockworkmod 2.5.07(vist oli see versioon) ei tööta tööta selle Desirega. Või noh paigaldatud saab ja telefon töötab, aga romist tagavara teha ei saa. 4EXTRecovery aga töötab hästi ja seda ka arendatakse. Paigaldasin Android Flasheriga. Taas lihtne ja kiire. Recoverys ka rom peale. Kui sina esmakordselt Unrevokediga rootima hakkad, siis File alt saad valida, et paigaldaks muu recovery.
Kogu selle töö käigus kindluse mõttes soovitaksin viirusetõrje välja lülitada - ehk ei meeldi need tööriistad ja tegevused talle.
Kui hakkad programme Titaniumiga taastama, siis ära süsteemseid(punased) appe taasa, ainult valikuliselt andmeid.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
11.08.2011 20:24:04
|
|
|
| Läheb kuidagi keeruliseks ära see värk käest. Esmalt tundus jube lihtne kui neid õpetusi lugesin. Digid on ka olemas mõlemad ja seal on imelihtne rootimise õpetus. S-OFF pole aga sõnagi. Mainiti seal jah, et unrevoked installib ka telefoni rom manageri. Kust ma tean mis mudel mul on või kui uus on ? Miks ROM manageri ei soovitata kasutada ? Alpharev S-OFF on ka suht lihtne. Alla laetud image plaadile ja boodid plaadilt arvuti käima, siis juhe taha rooditud telefonile ja siis kirjutatakse HBOOT üle ja miskit veel oli, äkki ongi mingi recovery teema...
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
11.08.2011 21:20:54
|
|
|
Kui sa pead ise uurima hakkama, siis läheb kaua, aga kui oj juhised ees, mida järgida ja julgus ka olemas, siis läheb lihtsalt ja kiirelt.
Erasizei peaks väidetavalt saama(mina ei saanud - andis permission denied, aga õpetustes kasutatakse seda meetodit) kontrollida ka Terminal Emulatori(saad marketist) vahendusel trükid sinna "cat proc/mtd/" jutumärkideta. Aga põhimõtteliselt saad sa ise ka suvalise failihalduriga selle faili avada ja sinna sisse vaadata. Selleks lähed kaustapuus nii üles, kui saad ja valid kausta proc ja sealt otsid üles faili nimega mtd ja avad(ASTRO: Open As->Text->File Editor).
Reovlutionary ei vaja plaadile kirjutamist. Lihtsalt genereerid nende kodukalt beetavõtme ja laed vajalikud failid alla, kus kävitad vastava faili(Nimi ei meenu, aga vast kuskil õpetuses kirjas. Loe ka KKK-d.), sisestad võtme ja toimetab siis ehk mingi pool minutit ja küsib, kas nad paigaldavad ka clockworkmod recovery või ei. Ise tead, kas tahad või ei. Tegelikult on see lihtsam, kui sa kardad.
viimati muutis Shadow25 12.08.2011 09:55:58, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
11.08.2011 21:26:39
|
|
|
| AndroidFlasher on ka abiks. See siis ajab telefoni ise bootrežiimi ja saad bootpilte,recoveryt, radiot jne paari hiireklikiga arvuti vahendusel installida.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.08.2011 21:30:14
|
|
|
Reovlutionary see vist desire HD peal ei tööta
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
12.08.2011 10:49:12
|
|
|
Rootisin oma Desire ära unrevokediga Digi õpetuse järgi ning Superuser permissions on ilusti olemas appide all. Tirisin Titanium Backupi marketist ja kui käivitasin selle, siis küsis superuser access, panin allow ja siis viskas ette kirja:
Sorry, I could npt acquire root privileges. This
application will not work ! Pleas verify that your
ROM is rooted and includes BusyBox and try again.
Mis see BusyBox on ? Kas Titaniumi jaoks vaja S-OFF ka teha
ennem kui saab kasutada ? Kes on mässanud selle rootimisega
rohkem oskab ehk aidata, võib privaatsõnumite teel ka suhelda.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
12.08.2011 11:38:12
|
|
|
Meremees1, Unrevoked sulle mingit veateadet ei andnud? Titanium Backup S-OFF ei nõua.
ufo56, toetatud telefonide nimekirjas Desire HD-d ei paista jah.
olafsand, Android Flasher on vist üks neist progedest, mis tahab S-OFF. S-OFF annab muutmisvõimaluse ka süsteemi partitsioonile, kus asub hosts-fail, mida saab kasutada näiteks reklaamide blokeerimiseks. S-ON puhul ei saa seda faili muuta. Nii on vähemalt stock romi puhul.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
12.08.2011 12:25:24
|
|
|
Ei tulnud mingit veateadet. Toimetas ilusti kuni tuli ekraanile kiri DONE.
Mingi root check appiga vaatasin ka ja see näitas, et root on olemas
aga ei ole BusyBox-i..... ClockworkMod saan ka recovery kogu
süsteemist teha vist ? Kas bootides ja sealt recovery ning siis läheb
clockwork modi või siis tirida see marketist ja sealt käivitada. Rootimine
oli köki möki aga nüüd mingi BusyBox.... S-OFF ei hakka näppima, kui seda
ei ole vaja ROM-de vahetamiseks ja proovimiseks ning backupide tegemiseks.
Marketis on mingi busybox installer ka (by Stericsons)...
ClockworkMod rom manager tegi ilusti backupi ära current romist.
ROM manageris pmst download rom ja siis installid selle ja ongi kogu muusika ?
Kui ei meeldi siis rom manager käima ja restore ja on tagasi stock rom oma seadetega nagu
backupi tegin ? See vist lihtsaim viis erinevaid rom-e proovida ? Tahaks selle titaniumi ka ennem
tööle saada ja backupi sellega ka teha just appidest eraldi, et saaks custom romile need taastada.
Peaks seda busybox installerit äkki proovima ? Ei suutnud leida nagu xda-st ka midagi asjalikku...
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
12.08.2011 12:50:35
|
|
|
Oled sa kindel, et SD-l tagavara olemas? Kontrolli.
TB tahab jah BusyBoxi, aga ei meenu, kuidas mina ta algselt sain - see oli ammu. TB ise ei paku midagi? Võid ju proovida seda Busybox installerit.
Ahjaa, ROM Manageri kohta on öeldud, et kui see töötab, siis lihtsalt, samas sellega esineb rohkem probleeme. Romi soovitatakse installida läbi recovery ikkagi. Ja ka muid toiminguid teha ROM Managerita.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maxsimiljo
Kreisi kasutaja

|
12.08.2011 13:06:01
|
|
|
| Busyboxi saab ju marketist. Link.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
12.08.2011 14:20:49
|
|
|
| Shadow25 kirjutas: |
| Oled sa kindel, et SD-l tagavara olemas? Kontrolli. |
Clockworki Backup olemas SD-l. Bootisin recoverysse ja tegin igaks juhuks ühe veel.
| TB tahab jah BusyBoxi, aga ei meenu, kuidas mina ta algselt sain - see oli ammu. TB ise ei paku midagi? Võid ju proovida seda Busybox installerit. |
Googeldasin natukene ja osad kirjutavad küll, et titanium käima ja siis menüüs valid problems ja siis saad installida BusyBoxi, minul ei paku midagi. BusyBox installer tahab, et "nand" oleks unlocked, ehk siis vaja teha S-OFF ?
| Ahjaa, ROM Manageri kohta on öeldud, et kui see töötab, siis lihtsalt, samas sellega esineb rohkem probleeme. Romi soovitatakse installida läbi recovery ikkagi. Ja ka muid toiminguid teha ROM Managerita. |
Kui ma RomManager appi käivitan ja sealt backup panin siis ta bootis ju automaatselt recoverysse ja siis alustas backupi tegemist. Või mis selle rom manageri välitimise all mõeldud on, et ma boodiks iga kord ise recoverysse ja seal teeks backupi ja installiks rome, mitte ei pane telefoni käima ja ei tee seda läbi appi ?
Kas titaniumiga saan uninstallida stock appe ka nagu stocks ja peep ja footprints ?
Muudmoodi ei saa vist titaniumit tööle, kui pole BusyBoxi. Ja seda ei saa installida ka, ennem vaja S-OFF teha.
http://www.youtube.com/watch?v=F-jXVwztvGs&feature=player_embedded
See tundub lihtne. Peale seda ehk saab ka BusyBoxi installida.... selle alpharev s-off käigus
pakutakse custom recovery installi (clockwork) mul see juba olemas unrevokedi poolt, tea kas vaja see
üle installida või jätta see installimata... ?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Smir
HV kasutaja
|
12.08.2011 14:49:17
|
|
|
| teab keegi sellist appi, mis näitaks, kaua peab veel laadima enne kui aku täis on? kuluks ära
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
12.08.2011 15:27:40
|
|
|
Kuni üleeilseni kasutasin roodi saamiseks Visionary+ temprooti, mis andis roodi kuni järgmise taaskäivituseni. Siis mina sain TB koos busyboxiga ilusti installitud. Polnud vaja mingit S-OFFi.
Kui lähed S-OFF teed, siis mina soovitaks ikka Revolutionaryt, kuna paistab, et on palju lihtsam. Kahtlemata uuem tööriist. Unrevokedi ja AlphaRevi koostöö tulemus.
Kui custom recovery juba olemas ja sellega rahul oled, siis uut paigaldama ei pea. Seega võid keelduda, kui pakutakse.
Mis erasize sul on muidu? Vaatasid?
Kui romi tagavarasid kontrollisid, kas vaatasid ka kausta sisse, et seal kõik olemas?
Appide uninstallimist uurin ise ka veel.
http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/Barebones
http://wiki.sdx-developers.com/index.php/Safe_Apps_to_Remove
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
12.08.2011 16:24:43
|
|
|
| Hea nali, kui ma titaniumit ennem kaivitasin, siis oli mul nett väljas ja titanium näitas, et pole busybox-i. nüüd oli mobile data sees ja ilusti näitab et busybox olemas ja versiooni number ka. Nüüd tundub, et toimib ju siis oligi vaja korra netiga yhendust TB-l. Pean nüüd proovima backupi teha. Ma saan nüüd titaniumiga force remove apps ka yeha, ehk siis eemaldada soovimatud stock proged ? Romi installiks recoveryst peab zipi panema sd juurikasse ja sealt avama recoverys? Ext partitsiooni asja ka vaja veel uurida. S-OF pole vist hetkel vaja teha.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
12.08.2011 16:25:54
|
|
|
| Minu Desire HD'l on soft vist veidi hapuks läinud. Nimelt kui mõne kontakti peale vajutan, siis pean ~20-30 sekundit ootama, enne kui helistama talle hakkab. Peab vist reseti tegema.
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
12.08.2011 16:29:05
|
|
|
Sama lugu siin, ei tea millest on. Viimase paari nädalaga tulnud see imelik asi.
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
12.08.2011 16:43:52
|
|
|
Just uninstallisin TB-ga mõned süseemsed proged(Launcher, Google Search, Browser, Music jne) ja praegu veel toimib ilusti. Tagavara ka muidugi olemas. Praegu kasutusel sobivamad alternatiivid.
Recoveryst installimiseks jah rom SD-le ja recoverys valid näiteks "install from sd"(Minul nii, ehk muus recoverys teisiti sõnastatud).
EXT-partitsiooni ära üritagi Windowsis teha. Windows ei tea sellest midagi. Mina tegin Gparted Live CD-ga, aga plaadile ei viitsinud põletada, hoopis bootisin iso-faili VirtualBoxis üles ja tegin seal.
[VaHuR], ehk proovid mingit muud telefoniraamatut? Minule meeldib Dialer One.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
13.08.2011 07:31:41
|
|
|
EXT jaoks vaja miski kindla kiirusklassiga mälukaarti ka või vahet pole ? Mul on sees 8GB class 4 mälukas praegu. GPartediga vaja teha siis ext4 partition ?
Kas peale ext tegemist on automaatselt Desire n.ö sisemälu 1 GB võrra suurem ?
Esmalt info mälukalt arvutisse copida, siis partatsioonid peale ning siis info tagasi mälukale ja korras ?
Lappasin seda sama teemat siin eespool ja saan vist aru, et selle partition värgi jaoks on vaja ikka ennem S-OFF teha ? Striker13 nii kirjutab...
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=445580&postdays=0&postorder=asc&highlight=ext+partition&start=2300
Kui mul S-OFF on tehtud, siis ma ei saa enam lihtsalt HTC sync kaudu stock RUU installida ?
Alpharev kodukalt: (Downgrade protection, these HBOOTs cannot be overwritten by an OTA or RUU, unless you flash a downgrader HBOOT first.) või see millegi muu kohta?
Samas siin: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=805811
kirjtatakse lõpus: " If one day you want to S-ON your phone again, just reflash an original RUU rom ! "
Et kas on vaja ennem HBOOT downgrade teha ja siis saab stock RUU peale panna või lihtsalt RUU käima läbi synci ja taastatakse kõik algseaded ning uuesti S-ON ?
Või on vaja flashida see RUU zip läbi recovery hoopis mitte HTC synci ?
On keegi proovinud peale S-OFF taastada algseaded ja uuesti S-ON ?
Seagne värk...
Tegin Titaniumiga backupi all apps + data 181 yhikut. Siis proovisin oma arust stock appe kustutada, peep, stocks, footprints jne tuli kriips peale küll ja kadus nimekirjast aga peale telefoni restarti ikka tagasi titaniumis ja appide alt ei kadunudki kunagi ära need... küll panin uninstall, delete ja wipe data ei midagi. nüüd kui tahan teha restore all aps + data siis näitab 177 yhikut. Kuskil panin millegagi puusse vist. Kuidas neid stock jurasid saab maha lasta ja kas selle arvelt tuleb sisemälus midagi juurde ka ikka ? Kas ei saa maha lasta neid kuna pole S-OFF... Help !
Kõik tahaks korraga ära teha ja proovida aga infot on liiga palju korraga, kuplialune ei jaksa kõike läbi töödelda
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|