praegune kellaaeg 18.06.2025 13:47:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kenzu
HV vaatleja
|
10.08.2011 13:05:43
Suur Mure acer aspire 5315!!Kiiret abi |
|
|
Tere!
Siuke mure et mul on acer aspire 5315 ja ventilaator on hakand tegema vahepeal suurt häält,peale selle ei tohi panna läpakat kinni sest muidu kuumeneb kiiresti üle.. kui oled uuesti käima pannud:(
Ei tea mida proovida:S
Kas biosi vahetus aitaks,kui jah siis kuidas seda teha?
Tolmust olen puhtaks teinud ei aita.
Kui ma panen realtempi peale siis ta näitab et 40-46% aga kuumeneb ikka üle,,ma pole kindel kas ta päris kuumeneb aga viskab kinni ja siis üks 5min ei saa tööle panna.samamoodi on mängudega'
Soovitage kõiki parandus võimalusi:)
Palun abi!!!
Tänud:
|
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
10.08.2011 13:35:11
|
|
|
Kuidas täpselt tolmust puhastanud oled?
Pastad vahetatud?
Kus asud? Pärnus saaksin üle vaadata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kenzu
HV vaatleja
|
10.08.2011 13:54:07
|
|
|
muidu on käinud puhastuses,aga täna puhastasin niimoodi ära et ventika juurest keerasin kruvid lahti ja seal olid suured tolmurullid lausa,,Nüüd on temperatuur 38-39 kraadi,aga mai tea mis ta siis teeb kui kinni paneb kas hakkab ventilaator korralikult tööle või mitte!
Elan tallinnas niiet kauge maa..
Aga äkki oskad midagi soovitada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.08.2011 14:11:49
|
|
|
Protsessorile tuleb uus termopasta panna selle vana, ärakuivanud pasta, asemele.
Ning tõenäoliselt on seal ka veel ühes kohas termopadi ja kui see on samamoodi "ära kuivanud" vms. siis tuleb ka see välja vahetada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|