Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Petz
HV Guru
|
04.03.2008 16:48:59
|
|
|
tsitaat: |
Nu aga siis ei ole ju mõtet nutta ka kui ei ole nõus/ei viitsi/ei taha õiglust nõud(m)a... loodan, et panin vähemalt negatiivse koos põhjaliku selgitusega antud kasutajale... icon_rolleyes.gif (või nagu järeldan su postist siis alles paned... seda oleks pidanud kohe tegema...) |
Nutmisest asi kaugel, lihtsalt konstateerin fakti, et mulle ei paku antud juhtumi puhul mingit lohutust müüja nime, näo ja elukoha teadmine. Mõnesaja krooni pärast ei hakka ju kohut käima, ega ei lähe kantidega kellegi aknaid sisse loopima
tsitaat:
No ma mõtlesin, et identiteedid säilivad kusagil baasis ja kui mingeid sigadusi teinud tyyp ennast uuesti regab, läheb kusagil punane tuluke põlema
|
ee, mis mõttes identiteedid?
Kui on anonüümne kasutaja, kes on dünaamiliselt IP-lt postitanud ja kaupa käest-kätte teinud, siis pole mingit identiteeti.
|
ei Sa ei saanud aru... mõtlesin ikka autentinud kasutaja nimevahetust (ilma ei saagi ju kuulutada nüüd )
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.03.2008 16:55:12
|
|
|
Nutmisest asi kaugel, lihtsalt konstateerin fakti, et mulle ei paku antud juhtumi puhul mingit lohutust müüja nime, näo ja elukoha teadmine. Mõnesaja krooni pärast ei hakka ju kohut käima, ega ei lähe kantidega kellegi aknaid sisse loopima
|
no see on juba sügavalt sinu probleem
mõtlesin ikka autentinud kasutaja nimevahetust
|
kontroll toimub ID-kaardi puhul küll ja kasutaja saab küll uue kasutaja teha, kuid mitte autentida, kuna sama ID-kaardiga ei saa mitut kasutajat teha.
See topeltkasutajate probleem oli olemas veel eelmisel aastal millalgi, kuid selle probleemi lahendasime ära.
Pangalinki kasutanud kasutanud inimeste puhul kontrolli ei tehta kuid kui topeltkasutaja avastame, siis võtame muidugi meetmed ette.
Kuid kuna me kontosid ei kustuta, siis on pretentsioonide korral raha üle kandnud inimese nimi pangaväljavõttel näha.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
04.03.2008 17:03:11
|
|
|
njah, mina olen selle süsteemiga väga rahul...Ehkki olen üks selline vend kes pole VEEL ID kaardi omanik. Vist niipea ei tee ka, aga pole mul mingit probleemi pangalingi teenuseid kasutada, sest see kulub ju HV-l niikui nii ära. See tasuta värk oligi liiga kaua kestnud mu arust, seda näitas ka eelmise aasta petturite arv. Jumal nendega.
Ei näe pisiraha maksmises probleemi - see oli minu eelneva jutu mõte
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
04.03.2008 17:08:55
|
|
|
Kuid kuna me kontosid ei kustuta |
aa... nojah... siis saan aru. Ei jõudnud kohe pärale Et kes juba kord reganud ja autentinud, on seda üldjuhul igaveseks. Siis rohkem küsimusi pole
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.03.2008 17:30:57
|
|
|
Tanel, ei. ma " ei looda mingile avalikkuse survele " ja ei taotle ka anonüümsete kuulutuste kasutuselevõttu. siiamaale on olnud haip, kui hea on see ja too otsus ja mmida head see kõike kaasa toob. samalaadselt käitub ka verekeskus, kes seletab ,et veredoonurlus on väga hea aga sellest, et 5- 6 korda aastas verd andjatel veri paksuks läheb ja nn sunnib ennast aeg ajalt loovutama, ei räägi keegi. muide, taustal on päris paljud sellise teemaarenduse olemasolu toetanud.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 18 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
04.03.2008 17:51:42
|
|
|
laurx, juba mitmendat korda pean ütlema - paku midagi head välja millest kõigil ausatel äritegijatel ja HV-l kasu on. Seni kipud sa ainult virisema, et sulle tundub kliente väheks jäänud olevat. Võib-olla peaksid tänulik olema, et sullerid ei ole praegustes oludes valmis sinu pakkumistele reageerima, kardavad vahele jääda. Võib-olla pead oma hinnakirja üle mõtteid mõlgutama (seda muidugi otsusta ise, ma pole su hindu jälginud). Ehk on lihtsalt turg küllastunud selle kauba suhtes, mida sul viimasel ajal on pakkuda olnud ja see on see halb faktor olnud....
Ostmiseks ju ei pea isegi end autentima, seega selles suhtes pole kellelgi ausatel äri tegijatel mingit tõket ees. Müüjana on sul endal pikk staa selja taga, seega jällegi ei saa aru, kust kohast sind täpselt king pigistab. Sa võid ju ka ostukuulutusi teha, neile saavad jällegi minu arusaamist mööda kõik inimesed, kes vähegi on huvitunud, reageerida. Seega - kus on need tõkked mis sinul äri tegemise võimatuks kipuvad tegema???
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.03.2008 18:14:30
|
|
|
XYZ, ausatel äritegijatel ja HV l on kasu olukorrast, kus tehinguid tehakse piisavalt/ võimalikult palju, kasutajad on rahul ja valmis oma saadud tulust juppi loovutama. mina isiklikult pettureid ei karda, kuna arvan, et minu kogemus on andnud mulle teadmise, mille alusel oskan pakkumised, mis tehakse, vastavalt liigitada ja utoopiale ma ei reageeri. 1 kord on mult üritatud kaupa välja petta aga see vaibus eos ja leidis aset kaks aastat tagasi. viimasel ajal olen ma tahtnud osta kuna hetkel on olukord, kus kunagi müüdud kastidele on vaja anda tuge. hetkel müüdavad kastid teen uutest asjadest, mida siin eriti liikumas näha ei ole ja turustan vastavalt nõudlusele. tõkkeks, mis äri tegemist takistama hakkab on aktiivsete kasutajate ja nende tehtud pakkumiste vähesus ning väike kraami valik. mind isiklikult king ei pigista kuidagi. mul on nn turg olemas aga kohati on vaja kiiresti saada vana raalijuppi ja kui see koht siit kaob, on paha.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 18 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.03.2008 18:25:41
|
|
|
ausatel äritegijatel ja HV l on kasu olukorrast, kus tehinguid tehakse piisavalt/ võimalikult palju, kasutajad on rahul ja valmis oma saadud tulust juppi loovutama.
|
Paljud kasutajad on süsteemiga rahul ja osad mitte. Kes ikka nõustuks vabatahtlikult raha maksma, eks ole.
Vot seda viimast paraku paljud kasutajad pole nõus tegema ja seepärast hakatigi süsteemi kuritarvitama topelkasutajate tegemise näol.
Kuidagi pidi piiri seadma ja ID-kaardiga autentimine ja HV krediit tasulisteks teemadeks olidki need vahendid.
On pakutud lausa ka ID-kaardiga autentimise võimalust, et tasuta teemasid teha, aga nagu näha, on see mitmetele millegipärast vastukarva, eelkõige laiskuse tõttu.
Mida sina siis pakuksid lahenduseks välja? Jätame selle variandi välja, et taas kontrollimatult topeltkasutajaid ja tasuta anonüümseid kuulutusi oleks.
Ka turul maksab müüja turupidajale väikest tasu, ostjale on turu külastamine aga tasuta.
ID-kaardiga aga turule sisenedes on HV keskmisele müüjale piisav arv tasuta müügivõimalus olemas.
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.03.2008 18:45:04
|
|
|
mina olen välja pakkunud, et kui müüja on ennnast nt profiili täitmisega telnr. ja asukoht piisavalt autentinud, saab ta teha mingitel tingimustel tasuta teema, kus ta saab müüa oma asju, millest ta soovib "valutult vabaneda". minusugused müüjad, kes turul pidevalt esindatud on, võivad ka rohkem maksta. termin " keskmine müüja" eeldab juba mingi aja ulatuses HV ga seotud olemist ja siinseid mingeid traditsioone aga need, kellel mingil põhjusel veel HV staa puudub ja kes tahaks oma HV reklaami peale HV kaudu kuskilt hinnakirjast ostetud kola välja vahetus jäägid siin samas valutult realiseerida? heaks näiteks oli võsapetsi arutuse teemas rippuv msn i logi selle kohta, kuidas batmani kamraad tahtis müüa lcd monitori, asuse eepc sülearvutit ja veel mõningaid asju, mida tal vaja ei olnud aga mis tal siiski ei õnnestunud.
petma ahvatleb illusioon anonüümsusest, mida me siin ka id kaarti evides oleme üritanud lõhkuda, samas on olnud juba pikka aega arutusel asukoha ja telnr i väljade soovituslikult kohustuslikuks tegemine.
turg EI SAA võtta kauplejatelt kõiki võimalikke äririske. olukord muutuks liialt kallutatuks ja keeruliseks. liberaalse turumajanduse olukorras peab ka kaupleja jälgima, et talle ebareaalset tehingut ei pakutaks - võimalus petta saada on olemas aga kasutaja elab sellest tuleneva riskiga ja kui talle siiski kott pähe pannakse, ei lä'he ta turu mingisse nurka halama vaid läheb politseiniku juurde, kes seadusest tulenevalt siis asja lahendab.
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
04.03.2008 19:15:13
|
|
|
laurx, asukoha võid ju panna vale, telefoninummeri saad kõnekaardilt.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
04.03.2008 19:29:30
|
|
|
laurx - no offence aga ma saan aru et sa usaldaksid ka sellist kasutajat kes lihtsalt võib olla lisanud suvalise tel. nr-i ja umbmäärase asukoha? Ja "pikemat" aega kasutaja ei näita ka mitte kui midagi, mõni kelm on kunagi lihtsalt konto huvi pärast teinud ja hakkab seda äkki nüüd kasutama kelmuse eesmärgil....või kunagine korralik AHV hakkab "pahaks". Minu arust pole praegune olukord üldse keeruline. Nagu oli näha hoiatamised ja teemade tegemised ei aidanud petturite vastu, sest alati leidus mõni heauskne kes nende õnge läks...
äri on äri ja ma usun et HV- ninana käituxid sa täpselt samamoodi....
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
04.03.2008 19:42:47
|
|
|
laurx kirjutas: |
Tiim, ma kordan veelkord, on ka kasutaja asi hinnata kriitiliselt pakkumisi, mida talle tehakse nii ostjate kui müüjatena. sinul laseks ma poole rahast ette kanda. |
ja mul poleks sellega mingit probleemi
ja veelkord kordan ka mina: eelnevatest HV kogemustest on näha et HV - sneid heauskseid leidub kes petturile raha ette kannavad vms...
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
04.03.2008 20:17:41
|
|
|
Minu esimene teema oli HV-s äriteema ja ma poleks iialgi viitsinud hakata mingis tundmatus kohas id-kaardiga jändama. Mind meelitas siia lihtsus ja võimalus kõigidele äridele vastukaja anda.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
04.03.2008 20:27:11
|
|
|
ranel kirjutas: |
Minu esimene teema oli HV-s äriteema ja ma poleks iialgi viitsinud hakata mingis tundmatus kohas id-kaardiga jändama. Mind meelitas siia lihtsus ja võimalus kõigidele äridele vastukaja anda. |
siis polnud ka petturid nii levimas veel - või sul lihtsalt vedas
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.03.2008 21:12:42
|
|
|
laurx kirjutas: |
võimalus petta saada on olemas aga kasutaja elab sellest tuleneva riskiga ja kui talle siiski kott pähe pannakse, ei lä'he ta turu mingisse nurka halama vaid läheb politseiniku juurde, kes seadusest tulenevalt siis asja lahendab. |
üks oluline nüanss on see, et see politseinik teeb minule kui HV esindajale päringu kasutaja IP-aadresside kohta ja jube tülikas ja aeganõudev on sellise ametliku vastuse koostamine, kus nõutud on kõikvõimalikud andmed kasutaja kohta (eelkõige allesjäänud IP-aadressid jne.)
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.03.2008 21:40:47
|
|
|
ja teeb ka edaspidi, sest protseduurireeglid näevad seda ette. samasuguse pettuste vähenemise võiksime ka saavutada tingimusel ,et lubame " eetrisse" iga neljanda tehingu. kolm esimest lähevad " paberihunti". Tanel, sa oma " nõõpi" sel viisil ei tahaks teenida, et müüd know-how d süsteemi juurutamiseks teistele ostan-müün-ja-kahetsen bordaalidele?
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
05.03.2008 11:52:23
|
|
|
Tiim kirjutas: |
ranel kirjutas: |
Minu esimene teema oli HV-s äriteema ja ma poleks iialgi viitsinud hakata mingis tundmatus kohas id-kaardiga jändama. Mind meelitas siia lihtsus ja võimalus kõigidele äridele vastukaja anda. |
siis polnud ka petturid nii levimas veel - või sul lihtsalt vedas  |
või mõtlesin natuke oma peaga
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Corwin
Kreisi kasutaja

|
20.03.2008 17:28:11
|
|
|
Paneks nüüüd ühe njuub questioni ka mängu.
Nimelt ei leidnud naq enda lolli peaga niiöelda walkthroughd ka kuskil.
Ehk siis,on olemas ID kaardi lugeja, HV-st veel kasutaja käest ostetud, on driverid asjad olemas, http://www.sk.ee/id-kontroll/ lehel loeb ilusti mu nimed jne asjad välja,ütleb ka et sertifikaat on kehtiv.
Nüüd,minnes lehele https://web.hinnavaatlus.ee/ viskab errorteate somthing something errror code 122227 vms.
Nii,proovin siis üliturvalise ja nummi Exploreriga asja kallale asuda,jõuan isegi aknani kus kirjas et Choose a digital certificate. Aint et aken on tühi.
Paluks abi,mida mu nats ülekahekümne,ärajoonud pea nüüd ei mõista siin ?
Ette tänades, Martin.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
20.03.2008 18:22:59
|
|
|
Corwin, see aken võib tühi olla, aga kas sa OK nuppu saad vajutada? Endal nagu pangas iga kord selline tühi aken tuleb sama tekstiga, kuid kõik toimib.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Corwin
Kreisi kasutaja

|
20.03.2008 18:28:08
|
|
|
vajutan ok siis lihtsalt tleb see tavaline cant find page bla bla bla.....
ja tulirebast kasutades annab selle error mis ennem mainisin
|
|
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Corwin
Kreisi kasutaja

|
20.03.2008 21:01:19
|
|
|
Tanel abivalmis nagu ikka,tänan,lõpuks sai asi tehtud (A)^^
|
|
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
netmarket
Kreisi kasutaja

|
09.08.2011 15:51:12
|
|
|
Hakkasin just krediiti ostma, ja mõtlesin ise raudselt, et mida rohkem ma ostan, seda rohkem ma saan. A´la et krediitide arv ühe euro eest kasvab vastavalt summa suurusele. Aga huiatki:) Igal pool ju hulgi soodsam? Miks ma peaks 50 euri HV alla kinni panema, kui ma väga tihti ei müü ka eriti midagi? Aga teisest küljest võiks panna, kui saaks mingi eelise 5 euri asemel.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|