Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wilts
HV veteran
|
10.07.2011 15:39:49
|
|
|
tra see mäng on hullemaks läinud kui aasta tagasi, on naad graafikat kärpind või tundub mulle see kehvem?
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
10.07.2011 20:05:06
|
|
|
Mind häirib see , et see mäng nii hullult lagib isegi kõige madalamate settingute peal :/ suhteliselt võimatu on mängida , eriti hull on siis kui satud mõnda suuremasse linna.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
10.07.2011 20:15:04
|
|
|
wiltz, graafika suht sama, aga mootorit on parandatud kõvasti. keera graafikat peale..
StaticX, kontrolli oma swap faili seaded üle. windows möllab võibolla swap failiga ja see paneb mängu läägima.
mul endal praegu see probleem, eksperimenteerin 64bit windowsi all.. seal tundub see probleem ennast mitte ilmutama.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
12.07.2011 14:05:18
|
|
|
Minu PC-l xp ja win7 performance vahe ikka väga metsik,ennem lagis isegi low peal aga nüüd win7-ga saab panna medium settings ja paar asja veel juurde lisada setupist.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Quldar2010
HV vaatleja

|
14.07.2011 01:24:32
|
|
|
kuna paljud endised mängijad on tagasi tulnud siis äkki keegi fury serverist vajab gildi?
ma olen vice leader - -League Of The Fallen- - is meil on olemas t2 guild city ja t3 keep.
kui olete huvitatud andke märku, mul ign Kuldar !
|
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
16.07.2011 17:55:09
|
|
|
Peaaegu 28 on mu mehejurakas, polnud vahepeal aega tegeleda.
vril, tänud info eest ja nokitsen vaikselt, kuigi Valleys on jooksu palju. Nüüd sattusin sinna Wild Landsi, aga journal on ääreni täis.
On sul mõnda nime anda, millega kontakteeruda saaks? Selliseid üsna lihtsalt ja lolle küsimusi tekib vahel. Nt need igasugused ratingud. Conq'l on see Fire distsipliin ja ei saa aru, kas iga löögiga teeb ta lisadammi või kuidas ma mõistma peaks seda. Ühes guide's olid mõni selline formation/disc kombo, mida mul veel kasutada pole, aga see on ilmselt siis skilltreest saadav?
ING on Sacrum ehk siis see luu, millele keegi kukkuda ei taha.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
17.07.2011 07:43:23
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Peaaegu 28 on mu mehejurakas, polnud vahepeal aega tegeleda.
vril, tänud info eest ja nokitsen vaikselt, kuigi Valleys on jooksu palju. Nüüd sattusin sinna Wild Landsi, aga journal on ääreni täis.
On sul mõnda nime anda, millega kontakteeruda saaks? Selliseid üsna lihtsalt ja lolle küsimusi tekib vahel. Nt need igasugused ratingud. Conq'l on see Fire distsipliin ja ei saa aru, kas iga löögiga teeb ta lisadammi või kuidas ma mõistma peaks seda. Ühes guide's olid mõni selline formation/disc kombo, mida mul veel kasutada pole, aga see on ilmselt siis skilltreest saadav?
ING on Sacrum ehk siis see luu, millele keegi kukkuda ei taha. |
kui fury oled võid mind lisada ka kui sees olen ja mingi asi meeles võin aidata. lisa : lusikas ja cigettear. rohkem olen vist cigettear sees
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
17.07.2011 11:05:22
|
|
|
Cromis on minu hetkel aktiivsemad tegelased Mummu, Breda, Woland ja Durga.
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
19.07.2011 12:47:26
|
|
|
Lisasid nad, aga ju pole kohtunud onlines veel.
Keegi natuke ressurssi ei taha anda, soetaks relva-kaks.
Kas craftimine jm on ära tasuv? Ma olen kohanud neid ashe ja cottonit, aga pole uurinud, kas või kuidas ma korjata saaks.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
09.08.2011 09:32:47
|
|
|
kui niisama mööda ilma kondad siis on craftitud relvad päris normaalsed+ saab need peaaegu tasuta.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
09.08.2011 13:13:29
|
|
|
parimaid relvi saab ikka erinevatest dungeon'itest. lisaks on madalamate levelite craft'itu relvad totaalselt ülehinnatud so mõttetult kallid
tel. 56 51 809 |
|
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
10.10.2011 17:57:32
|
|
|
Cromis keegi mängib atm?lisage sõbrakasse "Mauri".Peaks mainima,et aoc seltskond on päris vahva,küsisin global chatis mounti jaoks 45 silverit ja saadeti erinevate kasutajate poolt 4 kulda
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
11.10.2011 02:14:16
|
|
|
Kui kaugele selles mängus tasuta j6uab?
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
11.10.2011 11:19:12
|
|
|
1-80 aga enamus dungeone ja raide on premium kasutajatele.Samuti ei tööta f2p offline lvl.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
20.10.2011 12:53:01
|
|
|
Plaan varsti ise ka mäng ära osta, endal muidu 60+ Guard Fury serveris (hetkel ei oma piisavat masinat enam millega mängida, seega natuke eemal aga muidu ikka lainel). Mängu Kokkuvõtteks võin nii palju uutele F2P hakkajatele öelda, et mäng algab alles lvl80 ja teel sinna saate varem või hiljem (parem kui saad varem). Mäng ise nagu loom, soovitan kindlasti proovida kui korralik masin olemas, muidu võib jääda elamus natuke kehvakeseks, sest mäng ise nõuab elamuse nautimiseks ikka kõvasti jõudu. Muidu 5+ mäng, soovitan kindlasti.
_________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!" |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
22.10.2011 14:34:42
|
|
|
Yankuonu kirjutas: |
Mängu Kokkuvõtteks võin nii palju uutele F2P hakkajatele öelda, et mäng algab alles lvl80 ja teel sinna saate varem või hiljem (parem kui saad varem). |
Lv80 teema on tasuline? Ma saan aru, et m6nesid inisid ei saa joosta tasuta aga kui oled viitsinud oma charii 80ks teha kas tasuta contentid seal veel üldse on? V6i on ainult mingi low lv alad tasuta? Ja kas 80ks saab puhta queste tehes? v6i peab grindima?
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
22.10.2011 20:59:36
|
|
|
tasuta on paar T1 raidi, instantside ei oska öelda. aga üldiselt tundub nii, et enamus lõppmängust käib ikka seal expansion areas, Khitais. reidid ka muidugi
tel. 56 51 809 |
|
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
24.10.2011 10:36:04
|
|
|
Lvl 80 mäng ei ole ametlikult tasuline, aga samas viies kokku mõned punktid omavahel saame järgmise tulemuse:
-Rahakoti suurus on piiratud tasuta mängjatel 2kulla piirile, kõik mis sellest üle läheb liigub sinu tulevase premium kasuta arvele mille saad kätte kui maksad..
alates 60+ avastad, et "Ohooo kõik lahedad ja head turvised maksavad julgelt üle 2kulla tükk" seega sa ei saa neid kunagi endale tasuta mängjana lubada (jah on minig valem, et oled kellegi sõber ja annad talle materjale ja ta arveldab sinuga mitte rahas vaid muudes väärtasjades, senikaua kuni arvatakese, et sinu istmikult on piisavalt nahku kooritud).
-järgmiseks avastad, et "Ohoo NBC-d müüvad PVP-ranki järgi suht odavalt head kraami...!!" siis avastad et ka see on üle 2kulla iga tükk... "Hmm seega jääb pvp vist ära aga ok vahet pole räägin sõbraga ja annan talle 1000ironit selle eest, küll tema ostab" siis avastab su sõber, et oi krt need kohe Bound ja neid ei saa tradeda pärast NBC käest omandamist... "Hmm pvp ongi ülehinnatud, löön need tüübid mättase ka ilma uber turviseta :S"
-siis oled otsustanud, et armor ongi nõrkadele ja selleks, et kõik suures vihahoos maha võtta jooksed sa AH-sse et osta endale UBERPWNER relv aga jälle avastad et sinu rahakottis on ka kõige suurema ürituse peale ainult 2kulda...
-"Pole hullu teen end kähku lvl80 ja farmin endale varustuse" - ja sibadki paar nädalat silmad verised ringi mõõda queste ja pidaevalt surres aga sul on eesmärk saada lvl80 ja farmida endale varustus mille ees isegi GM-id värisevad. Jõuabki see suur ja erakordne päev kätte kus oled lvl80... jooksed rõõmsalt turuplatisele ja hakkad otsima raide. Oma suureks avastuseks leiad, et kõik head raidid on mingisuguse tabalukuga sinu mapil kinni... (peksad pead vastu klaverit ja lähed kulutad järjekordsed 15dollarit piiratud koguses õllede vastu lähimas pubis kurtes oma kurba saatust paaridaamile kes ei sa sinust järjekordselt mitte midagi aru). Kainendes avastad ohh aga ma kaevandan ja sepistan ise... see ju tasuta, siis avastad, samas oma suures leius, et ikkagi head sepistamis retseptid on ikka jube kallid ja neid leiab ainult tasulistest dungeonides...... :S
Lühike kokkuvõte. AOC ei ole F2P vaid trial to lvl80... Eks igaüks saab ise omal ajal aru ja paneb paika mida ta mängult soovib.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
24.10.2011 14:10:07
|
|
|
yep, ega see f2p õige asi ikka ei ole, annab ainult maitse suhu
tel. 56 51 809 |
|
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
24.10.2011 15:04:00
|
|
|
peab küll mainima, et üks huvitavamaid triale mida läbinud innustab ikkagi mängu ostama, minu arust 100% korda läinud süsteem.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
24.10.2011 15:30:04
|
|
|
Aga on üldse päris f2p mmorpg-d? Mis oleks ka hea mängida ilma lõputu grindita? Muidu thx Yankuno. Hoiab eemale siis. Alguses mõtlesin lihtsalt vaikselt questitada, kuid tegelt mõttetu aja raisk. Kui kõrgematel levelitel nagu nii sittagi ei saa enam teha.
PoE-st ka nii vähe infi veel. Millega nood raha kavatsevad teha?
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
28.10.2011 08:43:37
|
|
|
Raha suudavad nad teha ükskõik kustkoha pealt, Täiesti tasuta mängu... võttis lausa kukkalt alustuseks kratsima, nagu igal pool keegi teeb raha Minu arvamus on lihtsalt kui sulle miski meeldib lähed sa sellega kaasa niikuinii... Minul juhtus see AoC-ga. Lihtsalt must have mäng minu jaoks. Paraku jah petumuseks neile kes soovivad mängida seda ilma midagi kulutamata
Veel tekkis mu sõbral üks küsimus...
siis ehk hetkel on nähtud Eesti kaubamajades müügil ammusest ajast AoC mänge ~20€ tükk (ei tea kas ka sees on plaat aga peaks olema vist key). Karbil on kirjas siis et play for free 30 days(ajast mil veel ei olnud F2P). Seega kui osta see aegunud pakendis AoC mäng kaubanduskeskusest siis peaks see nüüdseks siis olema 30 päeva premium aega? kas ma olen õigesti asjadest aru saanud?
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
28.10.2011 09:23:30
|
|
|
Peaks nii olema jah,ise tellisin endale 9 euriga 60day gamecardi :=) suve alguses.Leidsin netipoe kus gamecard oli mängu hinnaga ja tellisin ära.Läks mingi nädal mööda ja saadeti mailile key ja hiljem vabandati,et see oli mängu key mitte gamecardi oma.Siis läks mööda 2 nädalat ja sain gamecardi key ka,algse key andsin sõbrale mängimiseks :=)
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
28.10.2011 11:30:58
|
|
|
Lucky lihtsam on ikkagi see 9€ kuus plekida ja olla preminum kogu aeg, Virtuaalne kredakaart tuleb alati kasuks. :p
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|