Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
21.07.2011 20:45:29
|
|
|
libe kirjutas: |
panid mingi olulise windowsi servise kinni niikuinii |
Ja kindlasti põhjustab selline asi automaagilise crashi kohe
|
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
24.07.2011 13:40:52
|
|
|
Täna sattusin siis sellise probleemi otsa. Hommikul panin läpaka käima ja panin oma kasutaja msn-i sisse logima. Siis lõi veateadet ette, et hetkel on teenus maas või midagi ja proovige hiljem uuesti. Mõne aja pärast polnud juhtunud aga midagi. Googeldasin ja sealt midagi tarka ei leidnud. Uninstallisin siis msni ja panin uuesti peale. Nüüd saan msni sisse logitud, aga kõik kontaktid on offlines. Tegelikult see nii ei ole, käisin ebuddys kontrollimas ja mitukümmend inimest on tegelikult online. Peale mitmekordset uninstallimist ja installimist ma probleemist siiski lahti ei saanud. Oskab keegi nüüd aidata mind, ise ei oska enam midagi teha. Ühte asja märkasin googeldades, et keegi oli selle hommikuse errori kohta nii kirjutanud, et viimasel juhul peaks käsitsi registryst kõik msniga seonduvad asjad ära kustutama, kuid see on väga riskantne ja ma hetkel seda ette ei võtaks.
EDIT: Probleem lahenes järgmisel päeval iseenesest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JUSTer
HV vaatleja

|
26.07.2011 01:43:25
|
|
|
Nii. Loodan, et ka minule vastatakse. Probleem selline, et 1 inimene ei näe enam minu kirju MSN's.
AINULT MINU. Kui teised kirjutavad siis seda ta näeb. Mina näen tema kirju ka. Et lahendusi?
Ta on msn uninstallinud ja uuesti installinud ka. Ei aidanud. Kustutasime korraga oma msn's. Ja lisasime uuesti, ka see ei aidanud. Päikest
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.07.2011 02:48:48
|
|
|
JUSTer kirjutas: |
Nii. Loodan, et ka minule vastatakse. Probleem selline, et 1 inimene ei näe enam minu kirju MSN's.
AINULT MINU. Kui teised kirjutavad siis seda ta näeb. Mina näen tema kirju ka. Et lahendusi?
Ta on msn uninstallinud ja uuesti installinud ka. Ei aidanud. Kustutasime korraga oma msn's. Ja lisasime uuesti, ka see ei aidanud. Päikest  |
sygavalt must kiri on lahe terves tekstis
blokeering äkki ?
pole küll saatnud kirja inimestele, keda blokkinud, aga äkki tõesti jõuab kohale
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
26.07.2011 16:50:18
|
|
|
danny kirjutas: |
Mis on parim msni asendaja, millega siduda msni, fb jne? Nagu näiteks trillian? |
Pidgin meeldib mulle, ei ole teadlik aga, kas FB-d saab sinna sisse suruda.
_________________ |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
26.07.2011 17:08:43
|
|
|
gan3b kirjutas: |
Mis on parim msni asendaja, millega siduda msni, fb jne? Nagu näiteks trillian? |
Pidgin meeldib mulle, ei ole teadlik aga, kas FB-d saab sinna sisse suruda. |
Jah, saab.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
28.07.2011 00:50:58
|
|
|
gan3b kirjutas: |
Pidgin meeldib mulle, ei ole teadlik aga, kas FB-d saab sinna sisse suruda. |
Tänud, proovime.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HellWalKeR
HV kasutaja

|
30.07.2011 11:01:29
|
|
|
JUSTer kirjutas: |
Ta on msn uninstallinud ja uuesti installinud ka. Ei aidanud. Kustutasime korraga oma msn's. Ja lisasime uuesti, ka see ei aidanud. Päikest  |
Sama probleem, MSNis enam suhelda pole võimalik. Suurem osa minu saadetud sõnumitest teistele kaovad tühjusesse.
kellelgi pole mingit lahendust? Google ei aidanud igatahes.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
31.07.2011 14:09:20
|
|
|
Huvitav. MSN, WMP, IE ei saa enam netiga ühendust, ei tööta
|
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
31.07.2011 14:21:54
|
|
|
Platinet kirjutas: |
Huvitav. MSN, WMP, IE ei saa enam netiga ühendust, ei tööta  |
Work offline ees linnuke? Selleks IE9 puhul vajutada (ALT+F+W). Või siis File menüü alt vaadata kas work offline ees on linnuke, seda ei tohi seal olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Raptuc
HV kasutaja

|
08.08.2011 15:11:25
MSN probleem |
|
|
Selline asi, et ei saa neid kategooriaid lahti ja teistega rääkida..
Teen ilmselt ise midagi valesti. Varem oli nii, et klõps kategooria peal ja avas aga nüüd ei midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Éxxon
Kreisi kasutaja
|
08.08.2011 15:12:17
|
|
|
Vajuta kategooria ees oleva noole peale?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Raptuc
HV kasutaja

|
08.08.2011 15:43:28
|
|
|
Ahhh how stupid can be?
Tegelt oli jah nii, et mul oli msn pilt vales formaadis ja mu kuvar ei näidanudki nii äärde kus need nooled olid Tänud enivei
|
|
tagasi üles |
|
 |
BlackOps14
HV vaatleja
|
08.08.2011 15:52:50
|
|
|
Mul on probleem sellega, et kui teised lisavad mu msni siis mina ei näe neid kes on lisanud. aga kui mina lisan siis korras. Mis võib probleemi lahenduseks olla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
13.08.2011 20:16:41
|
|
|
Ise loobusin MSNist aMSNi kasuks, kuid see on ka kahtlane msn win 7 keskkonda......äkki teab keegi igati vinks vonks asendusvarianti nö. Live MSNile.....sest see crashis kokku koos flashplayeriga koguaeg......30x ööpäevas...
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.08.2011 20:25:53
|
|
|
Tiiger15 kirjutas: |
Ise loobusin MSNist aMSNi kasuks, kuid see on ka kahtlane msn win 7 keskkonda......äkki teab keegi igati vinks vonks asendusvarianti nö. Live MSNile.....sest see crashis kokku koos flashplayeriga koguaeg......30x ööpäevas... |
livemsn eluaeg normaalselt töötanud, va kui ei saanud sisse, siis aastaks kolisin vana variandi peale. peale seda tiksub uus edasi ja no problemos
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
13.08.2011 20:35:53
|
|
|
BlackOps14 kirjutas: |
Mul on probleem sellega, et kui teised lisavad mu msni siis mina ei näe neid kes on lisanud. aga kui mina lisan siis korras. Mis võib probleemi lahenduseks olla? |
Mul tuleb alla selline kiri, et üks kutse on. Enam mugavat aknaga teadet ei kuvata. Vbolla on asi seadetes, pole eriti süvenenud.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
15.08.2011 13:41:12
|
|
|
Kas kuidagi saab muuta ka vestlusakna taustavärvi?
Tahaks veits tumedamaks keerata...
Ja siis veel seda ka ,et seal vestlusakna üleval saab panna show contact's theme. Aga kas ise ei saa määrata mingi kujunduse sinna selle default sinise asemel?
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.08.2011 10:47:43
|
|
|
Hah äärmiselt kummaline.
Mul muutus meiliaadress.Saatsin siis uued kutsed laiali aga vähemalt ühe inimest ei saanud kuidagi nimekirja.
Ta lihtsalt ei saanud mingeid kutseid kätte.
Täna käisin tema pool ja saatsin tema MSN-i kaudu endale kutse
Koju jõudes lülisin sisse ja ennäe - isegi nickname antud talle õigesti ja ma pole kutsega isegi nõustuma pidanud
Kliendid meil mõlemal samad 14.0.8117.416
Nüüd tuleb nende poole koju sisse trügida keda mul veel nimekirjas pole
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
16.08.2011 11:40:26
|
|
|
Ma ei saa siiani aru, mis süsteemi järgi see kontaktide lisamine ja teavitus käib.
Kui keegi mind lisab, siis teadet ei tule, kontakt ei ilmu. Lisan vastu, siis tuleb maagiliselt online olekusse.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
16.08.2011 11:46:43
|
|
|
softis kirjutas: |
Ma ei saa siiani aru, mis süsteemi järgi see kontaktide lisamine ja teavitus käib.
Kui keegi mind lisab, siis teadet ei tule, kontakt ei ilmu. Lisan vastu, siis tuleb maagiliselt online olekusse. |
Olen ise ka täheldanud seda "bug'i", kohati väga närvi ajav, sest inimesed mõtlevad, et näed uhkeks läinud ei võtagi kutset vastu
_________________ joodan ja mõõdan |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
16.08.2011 12:15:20
|
|
|
Mulle tuli vahepeal msnni mingi uudne krdi sexbot versioon. Nüüd hakatakse juba group chatte tegema. Vahepeal tuli küll mingi lisamisaken aga ma panin kindlasti ei aga siis lampi tuli see aken ikka eile lahti. Panin blokk. Kellelgi veel selline värk olnud?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
16.08.2011 13:08:31
|
|
|
AllanK20 kirjutas: |
softis kirjutas: |
Kui keegi mind lisab, siis teadet ei tule, kontakt ei ilmu. Lisan vastu, siis tuleb maagiliselt online olekusse. |
Olen ise ka täheldanud seda "bug'i", kohati väga närvi ajav, sest inimesed mõtlevad, et näed uhkeks läinud ei võtagi kutset vastu  |
äkki on teil Live lehel privacy settingute all pandud piirangud peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
16.08.2011 16:00:28
|
|
|
heikis, milline koht seal Privacy all neid uue kontakti teavitusi määrab?
E: Sain vist juba. Peab proovima mingi aeg.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
tagasi üles |
|
 |
|