Portal 2 oli lausa nii hea, et tegin ka esimese osa pärast seda uuesti läbi. Seega ,kurat69, soovitan sul kindlasti teist osa prooviga. Kordi parem kui esimene osa
hei ostsin ps3 portal 2 kas keegi oskaks mulle seletada kuidas need accountid nii linkida, et co-opi saaks sama mänguga mängida õks arvutiga teine ps3ega
mismõttes accountid linkida? teoorias kui olete friendslistis ja mõlemad steami sisse loginud, siis peaks lihtsalt friendslistist valimise vaev olema. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
hei ostsin ps3 portal 2 kas keegi oskaks mulle seletada kuidas need accountid nii linkida, et co-opi saaks sama mänguga mängida õks arvutiga teine ps3ega
minuteada korraga sa ei saagi 1e kontoga 2es kohas mängida.
Suht igav mäng tegelikult. Esimese tegin läbi, teist juba ei viitsind üldse kohe.
See rohkem selline mäng et vahelduseks teed läbi. Kui igav on. Suht lühike ka.
Täishinnaga ei ostaks kindlasti. Esimene osa tuli The Orange Box'ga kaasa aga teise osa ostuga ootan kui miskine soodusmüük tuleb ja 5-10€'ga kätte saab asja.
Suht igav mäng tegelikult. Esimese tegin läbi, teist juba ei viitsind üldse kohe.
See rohkem selline mäng et vahelduseks teed läbi. Kui igav on. Suht lühike ka.
Täishinnaga ei ostaks kindlasti. Esimene osa tuli The Orange Box'ga kaasa aga teise osa ostuga ootan kui miskine soodusmüük tuleb ja 5-10€'ga kätte saab asja.
Ma tundsin just vastupidiselt: ainuke mäng millele Pre-order olen teinud ning ei kahetsenud
Link _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
mul hakkas naisest lõpus isegi kahju et põgeneda ei saanud
. Isegi tahaks sellest täispikka filmi näha. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.